|
|
#301 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy program w MTV-Wzgorza Hollywood
Witam Was wszystkie!! Ja też jestem ogromną fanką The Hills, z niecierpliwością czekam na każdy poniedziałek wieczorem, żeby obejrzeć na stronie mtv nowy odcinek
. Wolę oglądać odcinki bez polskiego lektora, bo nasze tłumaczenia odbiegają trochę od faktycznych znaczeń (delikatnie pisząc ). Strasznie lubię Lauren, chciałabym, żeby jej wyszło z Brodym, pasują do siebie, ale chyba nic z tego nie wyjdzie . Poza tym lubię też Audrinę (jest śliczna!!). Kiedyś lubiłam Lo, ale teraz wydaje mi się strasznie fałszywa...No i nie wiem, jak Heidi może być taka naiwna...nie cieprię Spencera!!Może to głupie, ale naprawdę wciąga mnie ten program, jest o moich rówieśniczkach, fajnie sobie tak popodglądać życie tych dziewczyn!! pozdrawiam Was!! |
|
|
|
|
#302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#303 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny!! Lauren podobno naprawdę pogodziła się z Kristen, czytałam gdzie o tym na necie!! Aha, przeczytałam też wczoraj, że podobno z Heidi też jest pogodzona?! Widziały się w jakimś klubie, podobno się uściskały i rozmawiały jakieś 20 minut. Nie wiem, czy to prawda, jak znajdę stronę, na której to przeczytałam, to dam Wam znać!!
|
|
|
|
|
#304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tez czytałam jakis miesiac temu, ze spotkaly sie w tej samej restauracji po pokazie z najnowsdzej kolekcji lauren. Bylo to jakis miesiac temu. Nie pogodzily sie na 100 procent ale rozmawialy jakis czas to pewnie jest jakis krok do tego, zeby sie pogodzily
|
|
|
#305 |
|
Zadomowienie
|
ja wlasnie zaczelam ogladac 3 serie...lauren mnie wkurza,wszyscy ida do niej po porady a przeciez ona sama sobie zycia uczuciowego ulozyc nie moze,juz mnie to meczy.justn w kazdym odcinku wyglada jakby sie nie myl od miesiaca,wogole jakis taki dziwak z niego i nie pasuje mi to audriny.heidi mi szkoda,wczesniej byla fajna,sympatyczna,natural na dziewczyna,teraz napompowana lalka,uderzyla jej slawa do glowy mi sie wydaje.
styl ich uwielbiam szczegolnie lauren,te jej sukienki,nie wiem z kad one biora na te ciuchy kase,w kazdym odcinku nowa sukienka!tylko torebki widze te same. strasznie podoba mi sie kolor wloskow lauren,ciekawe jaki to kolor....nurtuje mnie to strasznie
|
|
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
Kase biorą z tego że ich rodzice są biznesmenami
Poza tym taki staż w firmach które pracują daje im pewnie niezłe możliwości finansowe, dodatkowo kasa za udział w The Hills promocje, zdjęcia wywiady.. mają spore pole manerwu jeśli o to chodzi.
|
|
#307 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#308 |
|
Raczkowanie
|
a no pieniądze to one już tam mają. Nie zapominajmy, że Lauren już od 5 lat jest w TV i dużo zarobiła na lagunie beach. Zreszta jej rodzice również są bogaci i to oni ją wkręcili do TV. Jesli chodzi o Heidi to ona i Spens zachowuja sie jakby byli nie wiadomo jakimi sławami. Ostatnio nawet czytałam artykuł jak to niby chcieli zerwać pod publike i umówili sie z jakaś gazetą, że ona opublikuje wywiady po ich zerwaniu itp. Dziennikarz na tyle był mądry, że opublikował fakty. Heidi chyba wpołowie 3 seri nie pamiętam już która to była - wtedy kiedy Lauren jedzie do Paryza- no więc wtedy ona wyjechała do rodziców i nie było jej przez pewnien czas a później jak już spens do niej pojechal to miala napompowane usta.. zal mi jej widzialam ja w lagunie chyba w 2 seri i wygladala kompletnie inaczej. Ona stranie ulega jemu i to on ja sprowadził na tą droge. Czy ona nie widzi, że straiła już wszytkich w okół siebie. Teraz już dochodzi do tego, żę kłóci sie z siostra. Tylko spens i tylko on. Kiedyś zostanie sama i zrozumie, że nie musiała wierzyć tylko jemu. Bo jak jej znajomi każdy z osobna jej mówił jaki on jest to ona "nie prawda nie prawda wcale nie" - ja rozumiem, że może to powiedzieć 1 znajomy czy 2-och ale nie wszyscy. Dowod na to ilu spens zaprosił w 3 seri znajomych na parapetówe a ile ona?
|
|
#309 |
|
Przyczajenie
|
We wczorajszym odcinku Hidi i Spencer wzieli ślub a ja nie moge się już doczekać następnego , gdzie Lauren i Hidi będą ze sobą rozmawiać o jej ślubie i czy jest szczęśliwa - czyli zapowiada się ciekawie
|
|
|
|
|
#310 |
|
Rozeznanie
|
własnie nadrobiłam swoje zaległosci z the hills
i musze przyznac,ze taki emocjonujacy ten ostatni odcinek ... szkoda,ze whitney wyprowadziła się ... bo to pozytywna postac ... heidi tym slubem skresila sie !! jestem ciekawa kolejnego odcinka i okolicznosci spotkania z Lauren... i jak wyglada sprawa z Jasonem i Audrina ? sa razem czy nie> bo w tym watku sie troche zagubiłam ... |
|
|
|
|
#311 |
|
Wtajemniczenie
|
a widzialyscie parodie the hills na you tube?? ale nie te idiotyczne tworzone przed mad tv tylko robione przez pewną dziewczyne. ona jest bardzo utalentowana, normalnie leżę, wychwytuje wszystko z zachowania i sposobu mowienia lauren, lo, whitney i reszty. ma ok.23 lat i wykryto u niej zlosliwy nowotwor piersi teraz jest leczona wiec siedzi w domu i sie nudzi. ma duzo tych parodii, tu 3 świetne dla przykladu
lauren http://www.youtube.com/watch?v=1490g...eature=channel whitney http://www.youtube.com/watch?v=e0lec...eature=channel i lo http://www.youtube.com/watch?v=adbMH...eature=channel ostatnio napisala, ze skonczyla chemioterapie i odezwało sie do niej mtv z jakąs propozycje, nie chciala zdradzac szczegolow , zeby nie zapeszac ale definitywnie ma talent aktorski wiec rozgłos jej sie nalezy
|
|
#312 |
|
Rozeznanie
|
jest rewelacyjna !!!!!!!!
|
|
|
|
|
#313 |
|
Przyczajenie
|
Szydera hehe
świetne najbardzej podobała mi się Whitney i jak Audrine parodiuje hehe
|
|
#314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak myslalam, ze zrobi wrazenie. jestem strasznie ciekawa co tam dalej z propozycja od mtv
|
|
|
#315 |
|
Rozeznanie
|
jest fenomenalna !!
jest parodie sa mega trafne hehe ogólnie musze nadrobic swoje zaległosci z the hills cos jeszcze oglądacie z równym zamiłowaniem ? ![]() widziałam ostatnio pare odcinków z Kim K . i musze przyznac,że całkiem fajne |
|
|
|
|
#316 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez bardzo lubie kardashianow, jeszcze ogladam lagune beach i nowożencow bo mam wszystkie odcinki na komputerze, uwielbiam to widzialam wiele razy i jakos nie nudzi mi się. kiedys na mtv mialam okazje obejrzec maraton z Carmen Electrą i Davem tez niezly programik ale juz potem nigdy wiecej nie udalo mi sie go nigdzie dorwac ani w tv ani w necie lubilam tez simple life ze wzgledu na zabojcze teksty Nicole Richie.a widzialyscie w the hills after show zapowiedz nowego programu Brody'ego "Bromance" ?? lubie Brody'ego wiec moze troche pooglądam
|
|
|
#317 |
|
Raczkowanie
|
ja nie ejstem pewna czy czasem odcinek 19 nie byl odcinkiem konczacym sezon? bo chyba byl...
|
|
#318 |
|
Wtajemniczenie
|
mi sie wydaje ze teraz bedzie ostatni w poniedzialek 22 grudnia
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#320 |
|
Wtajemniczenie
|
wlasnie wlaczylam sobie after show i z komentarzy pod tym filmikiem wynika, ze Laurem oglosila ze bedą kolejne odcinki the hills. napisze na pewno dopiero po obejrzeniu afterki, trwa ona 33 minuty i wtedy potwierdze czy na pewno
![]() p.s. rzeczywiscie obejrzałam i bedą nowe odcinki od wiosny ![]()
WAŻNE ! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA ! Filmik o zaginionej Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc Edytowane przez klaustrofobia007 Czas edycji: 2008-12-23 o 19:39 |
|
|
|
|
#322 |
|
Zadomowienie
|
hej,ja wlasnie ogladam 2 sezon lagumy,tak glupio zaczelam,bo od hillsow,zamiast najpierw wziasc sie za lagune......teraz zmienilam zdanie na temat jasona,to kretyn.
ciekawe jakie bedzie the city,napewno zaczerpie sie co nieco ze stylu bohaterek ![]() poki co musze dokonczyc lagune ps.ale ci ludzie sa przerazliwie bogaci,te ich wakacje,co chwile wypady do restauracji,ciuchy,samoch ody i imprezy.....hmmmm to jest zycie
|
|
|
|
|
#323 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chwila odskoczni od szarej codzienności. Ale z drugiej strony takie programy po pewnym czasie stają się monotonne, bo ile razy można oglądać jak ktoś chodzi tylko na zakupy, lunch i fryzjera;p
|
|
|
#324 |
|
Rozeznanie
|
kiedy zacznie się emisja THE CITY ?
![]() oglądacie może Maui Fever ? ![]() widziałam 1 odcinek i musze przyznać,że mi sie podoba ... cos innego niż the hills ... mniej lansu
|
|
|
|
|
#325 |
|
Rozeznanie
|
ogladałam własnie fotki z finałowej gali the hills .. i OMG !! jakie heidi ma cycki
![]() kiedy jej tak urosły hehe ? |
|
|
|
|
#326 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Pierwszy odcinek już dzisiaj , ale na necie będzie można go oglądać dopiero jutro lub w środę
|
|
|
#327 |
|
Rozeznanie
|
oo super !!
dzięki !! myslałam,ze jaka przerwa będzie
|
|
|
|
|
#328 |
|
Przyczajenie
|
5 sezon The Hills już na wiosnę
|
|
#329 |
|
Rozeznanie
|
Mam pytanie dotyczące The City
czy Jay ma jakąś wadę wymowy? czy tylko mnie się wydaje jakby mówił od niechcenia?;p
|
|
#330 |
|
Rozeznanie
|
właśnie tez sie nad tym zastanawiałam... czasem mówi normalnie, a czasem.. czy komu on przypomina Bobiego czy jak mu tam od Audriny?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

. Wolę oglądać odcinki bez polskiego lektora, bo nasze tłumaczenia odbiegają trochę od faktycznych znaczeń (delikatnie pisząc

facet lauren to : Kyle Howard.
Poza tym taki staż w firmach które pracują daje im pewnie niezłe możliwości finansowe, dodatkowo kasa za udział w The Hills promocje, zdjęcia wywiady.. mają spore pole manerwu jeśli o to chodzi.

lubilam tez simple life ze wzgledu na zabojcze teksty Nicole Richie.