![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STRIPTIZ-jak go zaskoczyć?!
moim zdaniem najlepsza jest koszula, spódniczka i koniecznie pończochy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#302 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() byle nie za długo, bo się facet zniecierpliwi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
Ja wypiłam 2 lampki wina na rozluźnienie razem z tż, wyłączyłam światlo zapaliłam świeczki zapachowe czekoladowe, bardzo się bałam tego wystepu, na początku śmialiśmy się ale puściłam muzykę i odważyłam się, ja osobiście nie jestem zadowolona ale tż mówił ze mu się podobało, jak już zaczełam wyginać ciało to nerwy puściły na przyszłość muszę lepiej to zorganizować
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Przyczajenie
|
Ja niedawno zrobiłam striptiz mojemu facetowi.
neistety to był jednyny raz w zyciu. Przygotowania szly niezle. Zaczełam sie wkrecac. Szlo mi niezle Ale tu są male ale. Niezbyt dobrze tancze, wlasciwie ruszam sie jak w slon w skladzie porcelany. Nie potrafie sie ruszac. jestem w tancu taka "ciezka". nie wiem co zrobic ze swoimi jakby przeszczepionymi konczynami. Do tego mam plaskostopie. po prostu nie chodze na obcasach, bo raz, ze nie potrafie w nich chodzic...dwa bardzo szybko bola mnie nogi. ostatnio tz kupił mi szpilki wiec siłą rzeczy musialam w nich wystapic. W koncu przyszla ta sądna godzina. Wypiłam sobie kieliszek szampana na odwage. Bylam strasznie zestresowana, bylo mi niesamowicie gorąco, serce waliło jak dzwon. Zaczelam tanczyc, a wlasciwie probowalam tanczyc. Nie wychodziło mi wcale. tż wcale nie miał rozmarzonego wzroku... na jego twarzy pojawiło sie cos w rodzaju zmieszania? Ale nie przejmowałam sie... tanczyłam i sciagalam ciuszki.. W konuc zostałam tylko w ponczochach, pasie od nich i butach. Gdy skonczyłam nawet mu nie stał.... Podczas sexu mial trudnosci z dojsciem... zmienialismy ciagle pozycje, bo ciagle bylo cos nie tak. co prawda pwoiedzial, ze bylo super, ze bardzo mu sie podobalo... ale ja uwazam to jako porazke. czułam sie taka zazenowana Edytowane przez ommika Czas edycji: 2010-10-23 o 11:45 Powód: bład literowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Przyczajenie
|
Witam Panie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ALE to nie znaczy, że masz rezygnować. Mój też nie lubi, a gdy zrobiłam mu lapdance w gorsecie i pończochach to baaaaaardzo był zadowolony.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 |
Wtajemniczenie
|
Tak. Nie rozbierałam się przed nim wyginając biodra, tylko w seksownej bieliznie tanczyłam wokół niego. Ja dotykałam jego, on mnie. I jego to kręci.
Wcześniej dużo rozmawialiśmy i też mówił, że sam fakt, że dziewczyna się wygina i ściąga ubranie to nic takiego.
![]() |
![]() |
#309 |
Przyczajenie
|
Właśnie o to chodzi, że kiedyś mnie o to prosił, ale ja kategoryczne odmówiłam bo uważałam, że nie dam rady.. ale teraz po 5 latach nabrałam tyle odwagi i zaufania, że ja mam ochotę. teraz tż jest za granicą (wraca 20 grudnia) i jak go trochę podpuściłam, to okazał dużo entuzjazmu
![]() ![]() Praan mam nadzieję, że mój też polubi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A teraz uwaga! Zapisałam się na Strip Dance ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Konto usunięte
|
[QUOTE=Praan;23515325]Tak. Nie rozbierałam się przed nim wyginając biodra, tylko w seksownej bieliznie tanczyłam wokół niego. Ja dotykałam jego, on mnie.[quote]
no cóż, myślałam jedno z drugim się łączy, ale to może tylko my tego tak nie rozdzielamy dziwnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Wtajemniczenie
|
Witam,a wiec teraz ja musze sie tutaj wyzalic
![]() Zreszta on od 2 lat prosil sie zebym zrobila mu taki striptiz. No wiec wczoraj: zjedlismy ta kolacje wlaczylam kompa i kazalam posluchac mu muzyki a sama poszlam sie przebrac. I wygladalo to tak: przyszlam z lazienki,podeszlam do komputera i wlaczylam ta wybrana piosenke. ON siedzial na krzesle i przygladal sie,juz wiedzial co sie swięci. I jak sie tak gapil,to strasznie sie zawstydzilam. Najpierw zapomnialam zgasic swiatlo,wcale nie bylo przez to romantycznie. Potem zaczelam "tanczyc" choc nie wiem czy to mozna tak wogole nazwac. Przy rozpinaniu np bluzki czy spodniczki przestawalam tylko stałam jak wryta,i sie rozbieralam... widzialam ze w pewnym momencie chciałao sie mojemu TŻ smiac...no masakra... Moj TŻ powiedzial po wszystkim ze dziekuje i że mu sie podobalo,ale wiem ze tak nie bylo bo nic wiecej pozniej o tym nie wspominal,poprostu nie poruszal tego tematu,a ja go b dobrze znam i wiem ze jak mu sie cos spodoba to ciagle o tym mowi i pyta kiedy bedzie nastepny raz... Najgorsze jest to,ze juz wolalam jakby on sie prosil z 10 lat o ten striptiz ale przynajmniej sobie go wyobrazal,bo nie znal wtedy jeszcze moich "umiejetnosci"... Nie wiem dlaczego tak jest,jak tancze sobie sama przy lustrze,to wychodzi mi to duzo lepiej... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Zadomowienie
|
Na pewno nie było tak źle!!
Ja też byłam strasznie spięta i trochę sztywno poruszałam, ale jakoś mojemu TŻ się podobało... Twojemu też na pewno się podobało! A na przyszłość po prostu będziemy pamiętały, że na odwagę trzeba wcześniej lampkę wina wypić :P
![]() |
![]() |
#317 |
Wtajemniczenie
|
Masz racje,sama myslalam a raczej zdecydowalam ze nastepnym razem musze wypic ta lampke wina
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Rozeznanie
|
Hehhe.. a ja właśnie przez 2 tygodnie przyuczałam się do zrobienia.. wyjątkowego.. striptizu.. dla mojego TŻ..
Opracowałam każdy szczegół..łącznie z muzyką.. świeczkami.. przywiązaniem go do łóżkaaaa.. hehehe..
![]() |
#319 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez dlugo sie przygotowywalam ,ze go zwiąże,zgasze swiatlo i nawet zrobilam sobie uklad do tej piosenki. Ale jak przyszlo co do czego to zrobilam wszystko inaczej i smiesznie to wygladalo,a to wszystko przez to ze on sie tak GAPIL i sie zestresowalam ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Przeczytałam cały wątek i pomyślałam, że zbliżająca się pierwsza rocznica będzie świetnym prezntem dla TZ ![]() Mam srebrne obrączki dla nas ale jak jeszcze zaserwuję mu striptiz to będzie wniebowzięty ![]() Nigdy nie gadaliśmy o tym, ale jak go znam będzie w siódmym niebie ![]() Rocznica 1 marca ale widzimy się od 4 do 7 marca ![]() ![]() Niestety widzimy się rzadko bo mieszka w Niemczech... Ale to chyba jeszcze bardziej nastawia mnie na to, że taka niespodzianka jest jak najbardziej pożądana ![]()
![]() |
#321 |
Konto usunięte
|
patika098, ja miałam dokładnie tak samo jak ty jak zaczynałam
![]() ![]() ![]() chociaż wiem, że na początku wyglądałam jak pokraka, jestem wdzięczna tż-towi, że się nie roześmiał, bo w końcu z takiego pingwina w koronkach każdy by się śmiał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Zadomowienie
|
Ej wiecie co, mój TŻ byłby zaskoczony samym faktem, że robię striptiz.
![]() Lata razem, a ja się nie umiem przełamać. Wiem, że jeśli by mi się udało, to mogłoby wyjść nieźle, bo ruszać się potrafię, ale... Musiałabym duuużo wypić... ![]()
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
i jak tam Wasze występy?
![]()
![]() |
#324 |
Przyczajenie
|
O to i ja się przyłącze
![]() ![]() ![]() Edytowane przez bit_me Czas edycji: 2011-06-03 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
BAN stały
|
Lapdance zawsze sie sprawdza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Przyczajenie
|
W zeszłym roku zrobiłam mojemu tż striptiz na urodziny, ale też miałam obawy czy się nie speszę ale zacznę śmiać, więc zdecydowałam się na show w stylu "retro" do kawałka Peggy Lee- Big spander.
Jego mina wyglądała mniej więcej tak : ![]() ![]() Powiedział że to były najlepsze urodziny w jego życiu, a ja byłam z siebie niezwykle dumna że to zrobiłam ![]() W tym roku zdecyduję się na coś odważniejszego, a mianowice na lap dance ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Wtajemniczenie
|
cassie - me and you najlepsza piosenka do striptizu
![]() sprubowalam tego ![]() i gdy tanczylam zawiazalam mu z tylu rece zeby mnie nie dotykal tylko patrzyl ![]() a gdy skonczylam otwiazalam mu rece ale zakrylam mu pozniej oczy ![]() byl zachwycony ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- sorki za blad ortograficzny ![]() szybko pisalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Wtajemniczenie
|
Dołączę się, dziewczynki, bo i ja zaplanowałam sobie (nam
![]() Nie mieszkamy razem i generalnie na co dzień w ogóle nie ma warunków na takie akcje, ale tym razem zaszalałam totalnie - wynajęłam pokój w hotelu w moim mieście za kupę siana :P Nie jestem w ogóle jakaś nadziana, ale dostałam trochę kaski z okazji urodzin i postanowiłam tak oto ją spożytkować :P TŻ nic nie będzie wiedział kompletnie. Przyjedzie do mnie i po prostu wezmę go na spacer, podejdziemy pod ten hotel i wtedy poinformuję go, że nie spędzamy tej nocy u mnie w domu :P Tańczyć chcę do piosenek Britney. Na początek "Radar", później "Gimme more", bo jarają mnie niesamowicie. Później przy "Break the ice" mam zamiar sama go rozbierać. Co do ubrania to kupiłam sobie czarne pończochy i ogólnie będę ubrana w różowo-czarną koronkową bieliznę (stringi i stanik push-up), na to gorset bordowy, czarne pończochy, czarne szpilki, szorciki czarne zakończone koronką i biała koszula z kołnierzem na guziczki. Na to płaszcz i szal zarzucony, włosy związane później rozpuszczane i ciemne okulary. Make-up w stylu smoky eyes, usta czerwone może, ale to jeszcze nie wiem, muszę przymiarkę zrobić. Generalnie wydaje mi się, że dobrze się ruszam. Uwielbiam tańczyć do seksownych piosenek. Gdy jestem sama wychodzi mi to, moim zdaniem, za✂✂✂iście. Ale boję się, że gdy już będzie on to nagle zawstydzę się totalnie, no ale mam nadzieję, że nie ![]() Oczywiście też planuję świeczki i lampkę wina na rozluźnienie. Mam nadzieję, że będzie bardziej niż bosko! Obym się nie rozczarowała.
![]() |
#329 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() gorzej jak akurat on cos wymysli na ten dzien hehe ![]() zycze ci powodzenia ![]() napewno mu sie to wszystko spodoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Wtajemniczenie
|
Na razie jedyne co ma zaplanowane na ten dzień to to, żeby iść do galerii handlowej i kupić sobie spodnie, ale to spokojnie możemy zrobić przed tym wszystkim :P
W ogóle on ma strasznie ciężką, stresującą pracę i ostatnio chodzi taki mało napalony, więc trochę się boję. Cały czas mu teraz gadam, żeby się nie stresował i żeby w sobotę był wypoczety :P Powtórzyłam mu to już kilka razy i on w końcu do mnie "co ty kombinujesz?" :P Ale na to, że zamówiłam hotel i zrobię striptiz to nigdy nie wpadnie i tak :P A mam jeszcze pytanko do Was kochane. Myślicie, że mogę sobie śpiewać w trakcie robienia striptizu? Albo chociaż poruszać ustami? Bo znam te wszystkie piosenki na pamięć i jak sobie tak śpiewam ruszając się sama przed lustrem to mi fajniej, ale nie wiem czy to głupio nie wygląda...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.