![]() |
#301 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Białe Zęby
Cytat:
![]() Po zdjęciu chyba kupię jakiś paski wybielające ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Białe Zeby
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja chyba ściagam aparacik juz za kilka miesiecyyy ![]() szczerze mówiac boje sie uzywać pasków wybielających , dlategi że słyszałam ze czasem są szkodliwe... co do Pasty Colgate pytałam mojego stomatologa i pozwolił mi jej używac ![]() narazie używam i nic nie widze;d ale mam nadzieje że juz niedługo sie pojawi efekt:P ![]() dziekuje za odpowiedz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Rozeznanie
|
Słyszałam że jest nowa Blend-a-med 3D whitening.Co o niej myślicie rzeczywiście dobra?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja używam tej pasty razem z pastą Denivit i po czterech zastosowaniach zauważyłam różnice. Wcześniej zawsze używałam Blend-a-med i ludzie mówili mi,że mam śliczne biały zęby(mimo,że paliłam), teraz efekt jest jeszcze lepszy.
![]() |
![]() |
#307 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#308 |
Perfumoholik z wyboru
|
wyczytalam gdzies, ze po umyciu zebow pasta piaskowa trzeba umyc zeby pasta z fluorkiem
![]() ![]()
![]() |
#309 |
Zadomowienie
|
przesledziłam połowe watku, ale nie całkiem znalazłam odpowiedż na moje pytanie
![]() ![]() ah. zapomniałam dodac, wolałabym zrobic cos z tym sama niz uciekac sie do pomocy stomatologa. co mi poradzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Rozeznanie
|
Wrrrr no i chciałam sobie zamowic z tej stronki dental cos tam ta paste ale nie mam nadanego nipu... poprosiłam mojego TŻ-ta z ktorym mieszkam zeby zamowil na siebie , miałam od razu zrobic przelew ... ale nie wiem kur** $%^^% %^&^** powiedział mi ze nie bedzie mi nic zamawiał ... :/ Poje*** w***wilam sie na niego ... ;/ Nie polecam nikomu takiego TŻ na ktorego nigdy nie mozna liczyc
![]() |
#311 |
Raczkowanie
|
TyTeCzKa dwa razy w baniak i po sprawie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Rozeznanie
|
Już jest ok okres mam i mnie wszystko denerwuje
![]() ![]()
![]() |
#313 | |
Malowane światłem...
|
Cytat:
Pozdro.
![]() |
![]() |
#314 |
Malowane światłem...
|
SUPER BIAŁE ZĘBY - BEZPIECZNIE !!! Hallo, Każdy problem można rozwiązać na kilka sposobów. Poczytajcie : www.atosmm.com.pl lub kupcie : http://edumed.com.pl/sklep.php/szukaj.html?q=yotuel A tak wg. mnie : Dla bogatych : amerykańska pasta Super Smile Dla mniej bogatych : hiszpańska YOTUEL Dla chcących szybkiego efektownego rezultatu : Email Diamant Rouge -to pasta, której używają aktorki i prezenterki telewizyjne przed wejściem na wizję. Wybiela zęby i wyczerwienia dziąsła. Efekt jest fantastyczny.Można kupić w każdej aptece, na allegro chyba też. patrzcie na cenę, nie powinna przekraczac 20 zł. Dla osób noszących aparat ortodontyczny : pasta ORTHO SALVIA DENTAL. Dla osób mających nieświeży oddech : Pasta AIR LIFT ( i ewentualnie kapsułki) Dla osób mających dużo czasu : pasta amerykańska REMBRANDT. Trudno ją wytropić, bywa w aptekach na specjalne zamówienie. Ale poleca ją połowa dentystów w USA. Druga połowa poleca Super Smile. Tymi pastami myją zęby dentyści. Oni nie lubią borowania i nie mają czasu na ..... chodzenie do innych dentystów. Dlatego polecają Wam to co w reklamach, abyście do nich jak najczęściej zaglądali. Biznes is biznes. Tyle na dzisiaj. W razie pytań - piszcie. Wasz Doktor Ząbek.
![]() |
#315 |
Przyczajenie
|
a gdzie mozna kupi taką paste?;]
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 |
Rozeznanie
|
a mi własnie przyszła pasta nupro ... myslalam ze wielkosciowo bedzie taka jak smietanka do kawy ... no ale coz jakos na dniach ja przetestuje i dam znac
![]()
![]() |
#317 |
Malowane światłem...
|
Napisałem. Można kupić w każdej aptece.
A oprócz tego widziałem (Warszawa) Piotr i Paweł oraz w BOMI. Acha ! I oczywiście w Hali Banacha na Ochocie.
![]() |
#318 |
Przyczajenie
|
Ja zawsze po tygodniu wakacji nad morzem(Śródziemnym) mam zęby idealnie białe, natomiast gdy wracam z wakacji momentalnie ich kolor wraca do żółtawego. A na wakacjach myję zęby tyle samo razy ile normalnie. Więc może jest jednak coś w tym, że sól wybiela zęby. Wkońcu całymi dniami pływam w słonym morzu. Bo od czego innego by mi się tak wybielały?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Przyczajenie
|
![]()
probowal ktos czysci ta pasta nupro zeby w czasie noszenia aparatu stalego??? pliska odpowiedzcie bo nie wiem czy moge sobie uszkodzic ta pasta klamerki czy cos :_)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Przyczajenie
|
mam jeszcze jedno pytanie jak mam aparat staly to sa ajkies dobre sposoby na wybielanie zebow? bo ja juz nie moge wytrzymac z moimi zolciutkimi zabkami....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Mam biale zeby!!!!! A kiedys to byly poprostu zolte! A oto co zrobilam. Przeczytalam wiele watkow na wizazu i zagranicznych stronach i doszlam do wniosku ze kupie przez internet srodek wybielajacy z takimi nakladkami, ktore formuje sie samemu wczesniej wkladajac je do goracej wody i szybciutko robi sie odcisk wlasnej szczeki. Srodek to cztery strzykawki z 22% carbomide peroxide. Jedna strzykawka starcza na jakies 10 sesji. Kazda sesja trwa godzinke, dwa razy dziennie, w 10 dni producent obiecywal cuda no i sprawdzilo sie!!! Mam bielsze zabki o kilka tonow, a mam porownanie, bo zaczelam robic sama gorna szczeke, dolna zaczne jak skoncze gorna. Teraz mam dolne zeby zolte, gorne biale, haha, ale sie ciesze!!! Na poczatku dziasla mnie lekko szczypaly, ale to minelo, poprostu trzeba nakladac malutko srodka, tak by nie dostal sie on do dziasel, a wiec lekko wprawna reka sie przyda...
A koszt??? 48 funtow, czyli jakies 270 zl??? Naprawde dziala, zeby nie wypadly ![]() Srodek zwie sie All White Whitening Kit Dr.Collins Jeden minus, to taki, ze licowka w dwojce mi sie nie wybielila i musze teraz wymienic... Ps. Smiac mi sie chce, bo moj narzeczony, ktory ma brazowa karnacje i naturalnie biale zeby zrobil nietega mine jak porownalismy swoje kielki w lustrze i moja gorna szczeka jest bielsza niz jego, haha, teraz sam zakupil ekstra nakladki i podkradl mi jedna.strzykawke ![]()
![]() |
#324 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Osobiście odradzam tą pastę, mi nic nie wybieliła. Ona daje tylko efekt bardzo zaróżowionych dziąseł, co daje efekt kontrastu wizualnego. To wszystko... Wraz z ukończeniem używania pasty, wróciły wizualne lekko żółte ząbki. ![]() A czy ktoś zna w miarę przystępną cenę coś dobrego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Perfumoholik z wyboru
|
No i co z tą nupro pastą?! Ja wybielalam zeby paskami blen-a-med whitestrips i efekt byl sliczny tylko ze szkoda, ze trzyma sie tak krotko o z miesiac czasu
![]()
![]() |
#326 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję białych ząbków na górze. ![]() Z resztą nie wiem czy wiecie, ale jako iż chcę być stomatologiem to doskonale wiem już od dawna, że nie powinno się stosować past wybielających przez cały czas. Po miesiącu ich stosowania należy zmienić na jakiś czas pastę na np. ziołową, a jeżeli chcecie utrwalić efekt działania pasty wybielającej dodatkowo do tej ziołowej powinno stosować się płyn do płukania z fluorem.
![]() |
![]() |
#327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogłabyś wkleić foto ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#328 |
Raczkowanie
|
Właśnie, aż ciekawa jestem
![]()
Chcesz swego zwycięstwa? Nawet o tym nie myśl ![]() Nawet najpodlejszy człowiek zmięknie, gdy wysłucha sumienia... Myślisz, że różnimy się? Nawet nie masz pojęcia, jak bardzo jesteśmy podobni.. Mrauu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Zadomowienie
|
a nie ma jakis domowych sposobów na wybielenie? nie martwiąc sie że zniszczymy szkliwo czy cos stanie sie z dziąsłami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.