Czy są obecne styczniowe Panny Młode?? - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-12-23, 18:31   #301
principessina
Zakorzenienie

Dot.: Czy są obecne styczniowe Panny Młode??

Linka, tak moja swiadkowa wie jak go podpinac, zreszta bedzie czas to jeszcze poczwiczymy pokaze tez bratowej, jakby swiadkowa miala sobie nie radzic suknia z podpietym trenem tez wyglada dobrze, nie ma zadnego "kupra", no ale nie da sie ukryc ze jest ciezka, mam nadzieje ze jak nawet sie zerwie to da rade agrafkami podtrzymac, ale ciotka mowi ze pod ciezarem ta koronka moze sie porwac, normlanie oszaleje za chwile help!
wklej fotke bizu, ja mam kolczyczki takie "bogatsze" coby przykuwaly wzrok od mojego dekoltu
tak sobie mysle, ze za duzo problemow se robie i naprawde moj TZ ma racje, ze do wesela zdaze wylysiec, wiadome ze i tak zawsze suknia jednym sie podoba drugim nie, bo to rzecz gustu
Stary 2009-12-23, 19:10   #302
Linka24
Wtajemniczenie

Aniu spokojnie bo naprawdę zbzikujesz!! Widziałam gdzies wcześniej twoje kolczyli. tylko dlaczego takie kolorowe? JA kupiłam naszyjnik i kolczyki srebrne (tzn koloru srebrnego, tak naprawde to szajs za 40 zl) są bardzo delikatne, tak jak moja suknia... a tak wogóle to nie doczytalam kiedy ślubujesz!!?
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-23, 19:13   #303
principessina
Zakorzenienie

Linka24 moje kolczyki kolorowe? to napewno nie moje, moze mnie z kims pomylilas Dostalam od TZ-ta kolczyki ze Swarovskiego z nadchodzacej kolekcji wiosna/lato 2010, sa poprostu extra. eleganckie i szykowane, a jak sie swieca Slubujemy 9 stycznia
Stary 2009-12-23, 20:12   #304
Linka24
Wtajemniczenie

heeh.. no to ja nie wiem na pewno tamte nie wyglądały na svarowskiego No to super, mnie tam sie svarowski podoba, sama mam naszyjnik z jego kolekcji i jestem bardzo zadowolona, no fakt świeci się jak gwiazdeczka nocą No to ja 2 tyg po tobie Kurcze to już niedługo....
Stary 2009-12-23, 20:21   #305
principessina
Zakorzenienie

Linka24 wklejam fotke kolczykow
Masz juz jakis plaszczyk czy futerko?
Wlasnie sie poplakalam na serialu Londynczycy, kiedy to byla scena przysiegi malzenskiej, kurcze alez jestem wrazliwiec, mam nadzieje ze na wlasnym slubie nie bede ryczec jak bobr
Stary 2009-12-23, 20:24   #306
principessina
Zakorzenienie

cos sie fotka nie laduje...
Stary 2009-12-23, 20:32   #307
Linka24
Wtajemniczenie

No kochana kolczyki prześliczne, ty będziesz śliczną panną młodą i nie śmiej wątpić inaczej!! Oczywiście zamawiam fotkę po ślubie już w całości jak będziesz Ja to przy tobie jak taka szara myszka!! No ja kupiłam takie kożuszkowate bolerko. Jak dostanę w swe ręce aparat to pokaże ci fotki jego i biżuuu. hehehe widzę ze jesteśmy takie same bo ja tez jestem wrażliwa na takie sceny i zastanawiam się jak ja wogóle wyduszę z siebie przysięgę.. brr.. ale teraz czas świąt chwila spokoju a później znów wariactwo. Musze kupić jesze butki i bieliznę. No musi być na tę noc Podejrzewam że będę tak padnieta że męzuś bedzie musiał sie mocno starać.. Poza tym musze dokupić jeszcze ozdobę na auto i tabliczki powitalne gości na dom.Ech.. ciekawe o czym zapomnę...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-23, 20:45   #308
principessina
Zakorzenienie

Linka24 cisze sie, ze Ci sie podobaja moje "rzeczy", przynajmniej Ty jedna mnie pociszylas No taka szara myszka to nie bedziesz, bo bizu wiele daje, bedziesz skromniej wygladac, no ale ja to chyba z kolei przesadzilam, bo jak sroka
Ja juz 25 bede sie pakowac, bo 26 raniutko wyjezdzamy, tez sie martwie zeby o niczym nie zapomniec i o takich bzdetach jak nitka, agrafki ecc.
Co do bielizny to stanik/bardotke mam wszysta w suknie, bielizne kupie sobie jakas ladna w PL, bo mi tutaj te rozmiary biustonoszy nie odpowiadaja, no ale jak sama piszesz, ze "tej" nocy bedziemy tak zmeczon, ze tylko chrapac, a nie szalec jeszcze pod kolderka Ale przyda sie na nastepny raz no i podroz poslubna
Koniecznie pokaz mi swoj kubraczek na wierzch, ja mam taki szal jakby bylo b.zimno w kosciele i futerko, ktore zdejme przed koscolem. Z prognozy pogody jednak wynika, ze ma byc cieplo, kurcze chcialabym troche sniegu, to bylo nasze marzenie slub w gorach zima A tu sie okaze pierwsza bezsniezna zima w Zakopanem.
Ja tez nie wiem jak "wydusze" z siebie przysiege, chyba ze moj TZ mnie rozsmieszy jak sie pomyli, bo na dzien dzisiejszy mowi: ..."nie opuszcze Cie, bo smierdzi"...coz smierci a smierdzi to tak podobnie brzmi
Stary 2009-12-24, 11:21   #309
rptrbj1978
Rozeznanie

ja ma tydzien praca wre
rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-24, 13:34   #310
Linka24
Wtajemniczenie

Wesołych Świąt dziewczynki!!!!
Stary 2009-12-26, 18:58   #311
kasia_rem
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Czy są obecne styczniowe Panny Młode??

A my mamy jeszcze dokładnie dwa tygodnie. Od kilku tygodni próbujemy wybrać coś na pierwszy taniec, ale nie mamy jeszcze utworu!!! Dramat!!! Nie chcemy walca, najlepiej coś polskiego no i żeby nie było zbyt wolne. Może pomożecie??????
kasia_rem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 17:00   #312
slimaczek19
Raczkowanie

Witam wszystkie styczniowe Panny Młode
Mam pytanko do Was, jakie kwiaty macie do ślubu? Nie tylko w wiązance ale ogólnie, na samochodzie i sali...
Ja biorę ślub za rok, ale już teraz szukam pomysłów na oprawę całej uroczystości, sezon jest krótki, żeby zobaczyć wszystko na własne oczy
Dziękuję za wszelkie rady i opinie
slimaczek19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-30, 12:45   #313
monikadavvida
Raczkowanie

GG do monikadavvida

Hej dziewczyny! Tyle czasu mnie nie było... Ja będę ślubować już w tą sobotę (2 stycznia) i dopiero teraz zaczynam się stresować delikatnie dobrze, że sylwester po drodze, to się jeszcze odprężę i nie będę myślała tylko o tym xD Wszystko już załatwione i zostało nam czekać... Bojaaaam się
monikadavvida jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-30, 13:19   #314
slimaczek19
Raczkowanie

Witaj nieznamy się, ale życzę Ci żeby wszystko gładko, bez niespodzianek, udało się zgodnie z Waszym zamysłem
Powiedz na jakie kwiaty się zdecydowałaś? ja ślubuję za rok, ale już szukam pomysłów...

za Was!!!
Stary 2009-12-30, 14:10   #315
monikadavvida
Raczkowanie

GG do monikadavvida

Cytat:
Napisane przez slimaczek19 Pokaż wiadomość
Witaj nieznamy się, ale życzę Ci żeby wszystko gładko, bez niespodzianek, udało się zgodnie z Waszym zamysłem
Powiedz na jakie kwiaty się zdecydowałaś? ja ślubuję za rok, ale już szukam pomysłów...

za Was!!!
dziękuję
ja będę miała bukiet z róż w kolorze ecru przyozdobiony perłami i piórkami
monikadavvida jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-30, 14:26   #316
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monikadavvida Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Tyle czasu mnie nie było... Ja będę ślubować już w tą sobotę (2 stycznia) i dopiero teraz zaczynam się stresować delikatnie dobrze, że sylwester po drodze, to się jeszcze odprężę i nie będę myślała tylko o tym xD Wszystko już załatwione i zostało nam czekać... Bojaaaam się
No to trzymamy kciuki.. teraz wszystkie niedługo bedziemy sie wysypywac

Principessina jak tam???

Kurde laski ja nie mam rękawiczek ani takich ani żadnych.. znalazłam na all ale nie wiem na jakie się zdecydować..
http://photos05.allegroimg.pl/photos...2/36/863923676
Stary 2009-12-30, 15:25   #317
slimaczek19
Raczkowanie

Te są ładne, ale nie lepsze będą jakieś z palcami, żeby ciepło było???
Stary 2009-12-30, 15:29   #318
Linka24
Wtajemniczenie

no to z palcami do kościoła obowiązkowo musze mieć! a takie to na salę normalnie.

http://photos01.allegroimg.pl/photos...71/864197173_1 może takie?

Edytowane przez Linka24
Czas edycji: 2009-12-30 o 15:31
Stary 2009-12-30, 17:17   #319
slimaczek19
Raczkowanie

Te wcześniejsze ładniejsze

A Ty jakie masz kwiaty???

Ja myślę nad gerberami z różami i takim czymś zielonym, jak na zdjęciu... nie wiem jak się to nazywa... te "piramidki"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-30, 19:25   #320
principessina
Zakorzenienie

hej Dziewczynki, ja juz od paru dni w Zakopcu i latamy jak szaleni zalatwiac sprawy slubne kwiaty zamowione, bukiet bede miala podobny do monikadavida, czyli jasne roze z perelkami
niestety sniegu nie ma, a kulig zamowiony troche szkoda, bo marzylismy o bialym puszku, no ale jest jeszcze troszke czas, wiec jest nadzieja
bylam na probnej fryzurze, wydaje mi sie ok, nie wiem za bardzo jak wyprostowac welon, bo zelaskiem to sie spali...macie jakis pomysl?
a moj makijaz probny okazal sie za jasny, wiec szukam innej pani makijazystki
Stary 2009-12-30, 20:09   #321
Linka24
Wtajemniczenie

qrcze ty juz całą parą widzę Poczekaj poczekaj śniegu zdąży napadać! U mnie w Lubuskiem napadało to i Zakopane zasypie!! Spróbuj po brzeżku welonu na minimalnej temp! Ja prasowałam delikatne firanki i nic się nie stalo. Welon tez mam pognieciony i juz zleciłam mamie delikatne wyprasowanie. Nie wydaje mi się aby mógł się spalić!! Ale dlaczego szukasz nowej makijażystki? to ta sama nie moze zrobić innego makijażu? przeciez po to sa próby? A ja to czekam na foteczki!!!
Stary 2009-12-30, 20:40   #322
tratata
Raczkowanie

GG do tratata

ale Wam dziewczynki super! dosłownie godziny dzielą Was od tego najwazniejszego momentu z zyciu!
u mnei dokładnie miesiąc jeszcze czekania
mąz podobno sie zaczyna denerwować, u mnie luzik
póki co
a propos welonu - to swietna metodą na jego "prasowanie" jest potraktowanie go para wodną jesli macie to szczęscie ze akurat pod reką jest jakis parowar- macie szczęście- jeśli nie - duzy garnek z wrząca woda nadaje sie równie dobrze!
wystarczy chwilke potrzymac, i ułozyc zeby wysechł, bo wiadomo ze złapie troszkę wilgoci
metoda prosta ale niesamowicie skuteczna i na dodatek bezpieczna

nadal nie mam pomysłu na bukiecik slubny, nadal nie mam kozaków poki co śniego troche jeszcze jest- takie niedobidki , a pod koniec stycznia - podobno ma sie zacząc sliczna lekko mroźna biała zima
tratata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-30, 21:09   #323
Linka24
Wtajemniczenie

Tratata ja tydzień przed tobą a brakuje mi jeszcze bielizny i tych rękawiczek cholernych

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-31, 10:48   #324
baja_86
Zakorzenienie

Wtrące się, wybaczcie ale znam jeszcze jeden sposób na wyprostowanie pogniecionego welonu. Ja swój wypłukałam w wodzie z dodatkiem płynu do płukania. Potem powiesiłam i był mniej sztywny i bez zagnieceń.
Przy odbiorze sukni pani z salonu potraktowała go też żelazkiem, nic się z nim nie stało więc można i tę metodę zastosować
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-31, 12:32   #325
principessina
Zakorzenienie

Linka24 no wlasnie myslalam zeby isc jeszcze raz do tej samej makijazystki na makijaz, ale znowu jej placic? a zreszta nie utrwalila mi na probie calego make up i juz po 40 min sie swiecilam...moim zdaniem powinna go wykonac tak jak w dzien slubu zebym zobaczyla czy sie trzyma...
wlosy to samo babka mnie uczesala, ale nie perfekt jak powinno byc, troche to dziwne...czy welon bedziecie wpinac same czy juz u fryzjerki?
nam brakuje noclegu dla 4 osob, wiec zaraz idziemy na poszukiwania, niby Sylwester za pasem, ale w zyjemy weselem, wiec nic nie przygotowalismy specjalnego na te dzisiejsza noc.
Dzis za to lalo jak z cebra, zaczynam sie martwic, ze nie spadnie ani troche sniegu
Welon powiesilam w zaparowanej lazience i odkrecam wrzaca wode, tak myslalam zeby go przeprasowac przez szmtake jakas, co o tym myslicie?
Stary 2009-12-31, 15:27   #326
slimaczek19
Raczkowanie

Gdy jest wilgotny i przez szmatkę powinno być bezpiecznie
słyszałam że można też spryskać lakierem do włosów - ułożyć póki jest mokry i zostawić do wyschnięcia potem już się nie pogniecie
Trzymam za Was wszystkie kciuki na tych ostatnich metrach do ołtaża
Stary 2010-01-03, 09:45   #327
rptrbj1978
Rozeznanie

hej.
poprawiny trwały do dzis he he. Ogolnie w blogosławionej Jadwidze zartuje ze ksiadz zrobił nam prezent iluminacje czyli podswietlany kosciol z czego sie ciesze. Ja wybrałam 4 krzesła od Jadwigi koscioła nie wolno niczym stroic. Wstałam o godz 7. rano patrze snieg zaspy dzwoni pan z pks ze na masłow nie dojedzie !!! ale w koncu pojechali samochodem testowym i było ok. Jestem u fryzjerki dzwoni Pani ze kwiatki nie dojechały ja w szoku. no ale na szczescie o 13 juz byly . Malowała mnie czarna kawa polecam polecam polecam!!!!!jeszcze mam zamiar skorzystac z jej usług na plener. Dzis wkleje pare zdjec od znajomych po plenerze dam od fotografa. Błgosławieństwo było wzruszajace . Do slubu miałam jeepa i dobrze bo zaspy były niezłe. W kosciele zapomnielismy obraczek . Mama sie wracała do domu. W kosciele byłam najbardziej zestresowana. Spiewaczka z forum. Zimne ognie wypaliły. Nikt nie rzucał nic pod kosciołem ustaliłam ze wszyscy Panowie ustawia sie w dwa rzedy i zapala zimne ognie pieknie to wygladało jak wyszlismy z koscioła. A na dodatek nad gimnazjum nr 7 poleciały fajerwerki wyszło jakby dla nas. blad ksiadz przejezyczył ze zyczenia na sali ludzie sie zestresowali tylko ze slubu i bli sie podejsc troche głupio wyszło przez to. Na sali na wejscie strzelili z tub konfetii. mielismy z bajerów ksiege gosci, spiewniki, TU PRAGNE POCHWALIC DJ MARIO _ MARIUSZ NAWROT. Ekstra UWZGLEDNIŁ NASZE SPIEWNIKI LUDZIE SPIEWALI BIESIADNE> WSZYSCY BYLI ZAcHWYCENI łacznie z mym ojcem ktory nie chciał dj. Ekstra\facet spełniał wszystkie nasze zyczenia. My zrobilismy prezenty dla rodzicw i naszych rodzicow chrzestnych i swiadkow i tanczylismy w kolku wszyscy razem. na sali dokupilismy kurtyne swietla gwiazki pokrowce dla panstwa młodych i swiadkow. o 12. były zyczenia i szampan a potem pokaz fajerwerkow. Tylko balon strzelajacy nie wystrzelił. Ogolnie mysle ze było oki. tirt z sołtykow w kształcie łabedzi plecam. Wkleje bukiety torta.
Stary 2010-01-03, 18:46   #328
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
hej.
poprawiny trwały do dzis he he. Ogolnie w blogosławionej Jadwidze zartuje ze ksiadz zrobił nam prezent iluminacje czyli podswietlany kosciol z czego sie ciesze. Ja wybrałam 4 krzesła od Jadwigi koscioła nie wolno niczym stroic. Wstałam o godz 7. rano patrze snieg zaspy dzwoni pan z pks ze na masłow nie dojedzie !!! ale w koncu pojechali samochodem testowym i było ok. Jestem u fryzjerki dzwoni Pani ze kwiatki nie dojechały ja w szoku. no ale na szczescie o 13 juz byly . Malowała mnie czarna kawa polecam polecam polecam!!!!!jeszcze mam zamiar skorzystac z jej usług na plener. Dzis wkleje pare zdjec od znajomych po plenerze dam od fotografa. Błgosławieństwo było wzruszajace . Do slubu miałam jeepa i dobrze bo zaspy były niezłe. W kosciele zapomnielismy obraczek . Mama sie wracała do domu. W kosciele byłam najbardziej zestresowana. Spiewaczka z forum. Zimne ognie wypaliły. Nikt nie rzucał nic pod kosciołem ustaliłam ze wszyscy Panowie ustawia sie w dwa rzedy i zapala zimne ognie pieknie to wygladało jak wyszlismy z koscioła. A na dodatek nad gimnazjum nr 7 poleciały fajerwerki wyszło jakby dla nas. blad ksiadz przejezyczył ze zyczenia na sali ludzie sie zestresowali tylko ze slubu i bli sie podejsc troche głupio wyszło przez to. Na sali na wejscie strzelili z tub konfetii. mielismy z bajerów ksiege gosci, spiewniki, TU PRAGNE POCHWALIC DJ MARIO _ MARIUSZ NAWROT. Ekstra UWZGLEDNIŁ NASZE SPIEWNIKI LUDZIE SPIEWALI BIESIADNE> WSZYSCY BYLI ZAcHWYCENI łacznie z mym ojcem ktory nie chciał dj. Ekstra\facet spełniał wszystkie nasze zyczenia. My zrobilismy prezenty dla rodzicw i naszych rodzicow chrzestnych i swiadkow i tanczylismy w kolku wszyscy razem. na sali dokupilismy kurtyne swietla gwiazki pokrowce dla panstwa młodych i swiadkow. o 12. były zyczenia i szampan a potem pokaz fajerwerkow. Tylko balon strzelajacy nie wystrzelił. Ogolnie mysle ze było oki. tirt z sołtykow w kształcie łabedzi plecam. Wkleje bukiety torta.
no i mamy pierwszą styczniówkę!!! gratuluję i czekamy na fotki!!
Stary 2010-01-04, 06:12   #329
rptrbj1978
Rozeznanie

Polecam szampana z truskawką . Tu pare fotek
Stary 2010-01-04, 09:06   #330
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
Polecam szampana z truskawką . Tu pare fotek
Ślicznie

Ale miałaś fajny płaszczyk-szyłaś czy kupiłaś?

Ja ślubuję w lutym i żadnego okrycia jeszcze nie mam, a zmarźluch jestem
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości