|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wkurzające reklamy na wizaz.pl
ja się dzisiaj już kilka razy zdenerwowałam na reklame która wyskakuje na "głownej" stronie wizażu,tam gdzie jest panel uzytkownika.
nie wiem co jest nie tak z tą reklamą ale nie idzie jej wyłączyć! klikam w krzyżyk i nic. na dodatek wiesza jakby kompa bo nie idzie strony odświeżyć w celu pozbycia się reklamy ![]() da się coś z tym zrobić? nie mam nic gorszego niż reklama która zasłania wszystko i w dodatku nie idzie jej wyłączyć.
|
|
#302 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Jaką masz przeglądarkę? |
|
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
przeglądarka Mozilla Firefox
a reklama ... otwierająca się "książka" z napisem "szukamy ludzi z pasją" ![]() nie wiem dokładnie co reklamuje bo nie zwracałam uwagi na to co pisze,tylko na ten krzyżyk i fakt że można w niego klikać bez końca.
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
ej, co jest z tą reklamą toto-lotka????
jak sie pojawia, wiesza mi kompa!!!! Na wizaz nie moge wejśc! Raz na 10 prób udaje mi sie ją wyłączyć zanim ucieknie i zawiesi kompa!
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
Mi reklama lotka sie wylancza ale denerwuje mnie . jak pisze posta to wyskaują mi reklamy non-stop ! Ja jak pisze patrze na klawiaturę i nawet się mi zdarza (jeżeli nie dodaję emotikonków patrząc na monitor tylko pisze je dwukropkami ) że napiszę całego posta nie patrząc na monitor a jak wyskoczy mi reklama to jakby była oddzielnym oknem
![]() I jak tak sobie pisze to jakbym pisała w reklamie a wizaż mi się jakby minimalizuje i muszę pisać od razu !To na prawdę jest denerwujące . Nie mozna coś z tym zrobić ? Nie wiem czy na te reklamy są odpłatne w sensie że twórcy tej storny się na nie zgadzają , ale jeśli jest tak to ja bym może zaproponowała żeby one były w jednym miejscu np. teraz jak pisze to po prawej stronie (za emotikonkami, znacyz po ich prawej stronie) mam wolne białe miejsce . Tajka moja sugestia, o ile jest to możliwe. bo na prawde nie wiem jak to jest z tymi reklamami ![]() (choć przypuszczam że trzeba skąś brać pieniążki na serwery ale może tak żeby wizażankom nie przeszkadzało w Wizażowaniu ? ) )
|
|
|
#307 |
|
Konto usunięte
|
naruszenie interesów redakcji.
post usunięty przez admina. Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-08-25 o 09:14 |
|
|
|
|
#308 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
#309 |
|
Wtajemniczenie
|
szlag mnie trafi z reklamą Heyah
nie dość że się nie chce zamknąć, to za chwilę wyskakuje znowu i zasłania całe forum grrrrrrr
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Czy nie dałoby się zrobić czegoś z reklamą V2Media ?
![]() Czarne tło na cały ekran plus płonący telewizor (?). Można dostać zawału, naprawdę. A pojawia mi się co trzecią stronę.
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
jak dobrze jest miec kaspersky'ego z mozliwoscia wylaczenia banerow.
|
|
#312 |
|
Zadomowienie
|
Mi non stop na głównej stronie i nie tylko pokazuje się wkurzająca reklamana "Cinema city" - Focus Park w Zielonej Górze. Jak to coś usunąć na stałe?
|
|
|
#314 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli masz Firefoxa to z wtyczką Adblock Plus masz możliwość blokowania pojedynczych reklam z konkretnego adresu bez żadnych konsekwencji takich jak niewidoczne załączniki. Prawdopodobnie już nigdy więcej ich u siebie nie zobaczysz. Jeśli chcesz wspierać stronę oglądaniem reklam, możesz wyłączyć tylko to co utrudnia poruszanie się po niej.
|
|
#315 |
|
Przyczajenie
|
Musze przyznac, ze takiego niestety wysypu ! bardzo denerwujacych (nie chca sie wylaczyc mimo klikania, albo leca za myszka i nie da sie najechac na "x", jak w tej z kluczem) reklam to nigdzie w sieci nie spotykam, az chce sie stad wyjsc i nie wracac.
Sa potrzebne, ale na milosc boska.
|
|
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
Wkurza mnie reklama perfum Kate Moss a wlasciwie najbardziej dzwięk tej reklamy, ktory zaglusza wszystko inne- rozmowe na skypie czy nawet muzyke. Żeby chociaż te perfumy ładnie pachniały
|
|
|
|
|
#318 |
|
Konto usunięte
|
przez tą reklamę rzadko odwiedzam wizaż, pojawia się dosłownie co minutę, można ją jakoś wyłączyć na stałe??
|
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Może nie tyle wkurza, co dziwi a nawet lekko żenuje:reklama cudownego medalika matki Boskiej...
Mam nadzieję, że nie dojdzie do tego, że zobaczę kiedyś reklamę zajęczej łapki chroniącej przed złym spojrzeniem
|
|
|
|
|
#321 |
|
Konto usunięte
|
naruszenie interesów redakcji.
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-12-22 o 12:06 |
|
|
|
|
#322 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Mnie osobiście reklama moherowego gadżetu na wizaż.pl dobrze rozbawiła
|
|
|
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
Wyciągam stary wątek, bo strasznie denerwuje mnie ta nowa, filmikowa reklama Adidasa. Otwiera mi się to to na całe okno i gada czy tam śpiewa, nie ma żadnego krzyżyka, tylko muszę albo czekać aż to się skończy albo przewijać. Mało tego, ta reklama pojawia się za każdym razem, kiedy chcę otworzyć jakiś wątek, czy w ogóle cokolwiek zrobić na Wizażu ; wejść w Panel, wysłać posta, no cokolwiek. Dziwne jest to, że po przeprowadzeniu małego wywiadu okazało się, że inne Wizażanki jej nie mają
Ciekawa jestem więc o co chodzi i kiedy się skończy ten horror? Tak upierdliwej reklamy to na prawdę, dawno nie było.
Edytowane przez hula_hula Czas edycji: 2009-04-07 o 16:37 |
|
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#325 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#327 |
|
Konto usunięte
|
Przez tą adidasową reklame właściwie od tygodnia nie wchodze na wizaz. Otwiera sie za KAZDYM razem na całe okno i drze pyska. Oszaleć można , nic sie nie da przeczytać
|
|
|
|
|
#328 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Do osób, którym reklama Adidasa wyświetla się za każdym razem po wejściu.
Napiszcie jakie macie przeglądarki (nazwa + wersja) oraz jakie systemy operacyjne. |
|
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
naruszenie interesów redakcji - post usunięty
sorki- nie chcialam nie wiedzialam...bije sie w piers
Edytowane przez Słodkaaa Czas edycji: 2009-04-08 o 15:08 |
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

bo na prawde nie wiem jak to jest z tymi reklamami
) )