![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Atrakcje, czyli jak urozmaicić wesele?
mam wrażenie, że zaczynacie robić z wesela jarmark.
Jeśli chcecie zabłysnąć, to można znaleźć ofertę pokazu tańca brzucha. Rosjanie zapraszają także striptizerki (polecam youtube). Może wspólne jaranie maryśki? ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() My chcemy puścić chińskie lampiony, aby każdy gość, para mogła takie o konkretnej godzienie razem z nami puścić w niebo ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Konto usunięte
|
Jak wam na to pozwoli straż pożarna, a potem te guana znajdziecie i posprzatacie bo zwyczajnie syfi i jest niebezpieczne dla zwierząt i nie tylko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
damn good coffee
|
Genialny pomysł. Możecie je od razu porozrzucac po okolicy, na to samo wyjdzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Konto usunięte
|
No ale ładnie wygląda i to jedyny taki dzień i pary razem z pm oh oh oh
http://natemat.pl/65701,nowa-glupia-...obytkowi-ludzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
Nie musicie się już tak unosić
![]() Faktycznie jak teraz czytam to moze i głupi pomysł ![]() Naoglądałam się w tego ostatnio, ciągle na jakiś wydarzeniach ludzie to puszczali i nigdy nie skupiłam się na tym, że coś dalej się z tym musi dziać, zastanawiałam, ale jakoś przysłaniał mi to efekt. No ale, może i dobrze że napisałam, bo przynajmniej mi pomysł z głowy szybko wypadł ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Konto usunięte
|
Akurat Maryśka nie jest głupia xD lepsza niż wiejski stol z pewnością
---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
No i pjona! ![]() Tez mi się to kiedys podobalo, bylo modne w sezonie osiemnastek akurat. Ale się ogarnelam zanim sama wpadłam na pomysl zaprószania ognia po okolicy dla "uświetnienia okazji" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
Jest jeszcze pomysł ze śmiesznymi akcesoriami do zdjęć. My nie chcemy księgi gości, a żeby ową kanapę i stolik czymś zająć to chcemy czymś takim. Będzie u nas trochę młodych par, także może przypadnie im to do gustu. Chociaż te wykałaczki mnie trochę przerażają, bo będzie też sporo małych dzieci. Także i ta atrakcja jeszcze pewna nie jest.
No i chyba wszystko.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
śmieszny gadżet xd |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Przyczajenie
|
Słyszałam też, że wiele par młodych stawia na garden party, o ile pogoda i miejsce pozwala. Goście wychodzą na zewnątrz, żeby się przewietrzyć, zajadają kiełbaski, a później można zorganizować pokaz fajerwerków. Taki koszt to ok. 2-3 tysięcy tylko, zależy, ile ma trwac taki pokaz i jakie fajerwerki używacie. Nam robiła firma xxx z Poznania, rewelacja, wszystko mamy na filmie, więc jest pamiątka
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-04-07 o 23:42 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Przyczajenie
|
A propos pokazów fajerwerków... co o nich sądzicie, jakie są Wasze doświadczenia? Czego byście oczekiwali od takiej atrakcji?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-04-13 o 11:12 Powód: reklama |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Rozeznanie
|
My też mieliśmy fotobudkę - dostaliśmy za darmo w pakiecie z usługami barmańskimi i pokazem
![]() ![]() ![]() Barmani też byli super, nie wszyscy lubią pić czystą, a jest to też jakaś atrakcja. Co do lampionów i fajerwerków - nie rozumiem i nigdy bym nie zrobiła, szczególnie, że wcale nie tak łatwo jest dostać pozwolenie (na szczęście).
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 |
Raczkowanie
|
Lampiony nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Ale jakie były modne ...
![]() |
#318 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Raczkowanie
|
My mieliśmy dużo pomysłów na atrakcje, ale ostatnio byliśmy na weselu gdzie goście nie mieli kiedy usiąść, odpocząć, pogadać - tyle tego było
![]() ![]() Na pewno będziemy mieli pokaz tańca z ogniem. Nasze byłe kursantki należą do amatorskiego teatru i jak tylko się dowiedziały o zaręczynach od razu powiedziały że z wielką chęcią zorganizują dla gości coś takiego ![]() ![]() Musimy jeszcze pomyśleć nad jakąś atrakcją dla dzieci. Nie będę ich przez cały czas zabawiać, ale też nie chcę zostawić ich samych sobie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ostatnio na weselach trwa wyścig, kto zorganizuje lepszą, ciekawszą, a przede wszystkim kto zapewni więcej atrakcji dla swoich gości... Do tego stopnia,że wesela bez atrakcji to już atrakcja sama w sobie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Przyczajenie
|
A może wielki dmuchany zamek do skakania. Jakiś biało- niebieski? Byłaby to świetna atrakcja dla dzieciaków z przyjęcia, ale też ogromna frajda dla dorosłych. Oprócz powrotu do dziecięcych lat sprawiłoby to dużą przyjemność. Dodatkowo przy pomocy dobrego fotografa(xxx) sesja w dmuchanym zamku byłaby idealną pamiątką.
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-05-22 o 22:33 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
BAN stały
|
W kwestii konkretnej firmy świadczącej usługi fotobudki niestety nie doradzę, jednakże warto poszukać w internecie firm i opinii o nich. Dodam, że dostępnych jest wiele artykułów na temat zastosowania fotobudki. Miałem ją na swoim weselu i przyznam, że goście byli zadowoleni - dostarczyła im ogromną dawkę zabawy. Od siebie serdecznie polecam tą atrakcję - nieważnie czy na wesele, imprezę firmową czy też urodziny - warto.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-07-07 o 13:32 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Przyczajenie
|
Witam,
podzielę się swoim doświadczeniem. Dwa miesiące temu brałam ślub. Oczywiście organizacja zaczęła się dużo szybciej. W tym wszystkim oczywiście pomijam tutaj muzykę, trzeba pamiętać o atrakcjach dla dzieci. Mieliśmy super wodzireja, który zorganizował kilka zabaw tylko dla dzieci. Zaprosiliśmy też animatorkę aby trochę zorganizowała czas najmłodszym. Bardzo pomógł mi następujący link polecam przeczytać! Pozdrawiam. Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-07-22 o 21:27 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Przyczajenie
|
Faktycznie zdarzają się wesela które przypominają jarmark, chyba trzeba pamiętać, że najważniejszą atrakcją powinni być państwo młodzi a jakieś pokazy itd. wszystko z umiarem - jeśli masz jakąś pasję i chcesz ją prezentować przed całą rodziną proszę bardzo ale jeśli nie masz pomysłu tylko na siłę chcesz coś dorzucić cóż daremny trud
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie, jesli chodzi o atrakcję weselne to ja mogę polecić coś co u mnie na weselu sprawdziło się świetnie. Miałam na swoim weselu fotografa ale uznałam, że fajnym pomysłem będzie także fotobudka. Goście byli zachwyceni. Najfajniejsze jest to, że potem zostają zabawne pamiątki w postaci zdjęć.
Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2016-10-21 o 03:08 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Raczkowanie
|
Witam. Na moim weselu rownież byla fotobudka, do ktorej dodatkowo kupiłam rożne peruki, maski, hawajskie łańcuchy ( w cenie fotobudki mielismy rożne maski na patyczkach) . Fotobudka była oblegana od momentu pierwszego tańca, także to byl strzał w 10
![]() A wraz z dj grał saksofonista, którego wszyscy chwalili ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
takie fotobudki to bardziej na impreze karnawałowa albo Andrzejki/ Sylwestra
![]() nie wyobrazam sobie osobiscie by moi Goscie weselni wkladali kolorowe peruki za duze okulary na oczy i inne gadzety a potem robili durne miny do zdjec ![]() Edytowane przez Brook Czas edycji: 2016-10-20 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla mnie wesele to zabawa. A nie siedzenie sztywno przy stole zeby było elegancko. Moje wesele było z klasa mino tej fotobudki która była w rogu sali i nikomu nie przeszkadzała. Przesada jest ogrom atrakcji typu: magik, anioły, piosenkarka, kabaret itp. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
a gdzie ja napisalam ze eleganckie to sztywne wesele i bez zabawy???
elegancja to np. styl wesela, jego forma ,dekoracja sali chocby nawet , a zabawa to zależy od ludzi już jak sie bawią jaki mają natrój, dobra zabawa nie zależy od dodatkowych atrakcji na weselu ,kiedyś nie było żadnych specjalnych atrakcji na weselach, a ludzie i tak się świetnie bawili,byla tylko muzyka ![]() poprostu nie przemawia do mnie ciocia w ''pięknej eleganckiej kreacji ''z makijażem robiąca sobie fotke w peruce kolorowej i w okularach czy z patykiem przy buzi ze sztucznymi wąsami czy ustami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.