![]() |
#301 |
Przyczajenie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cześć dziewczyny! Mój ślub za parę miesięcy, ale mam pytanie: Czy któraś z Was słyszała kiedyś o Dj Hiszpanie? Może miałyście okazje go kiedyś widzieć "w akcji"? Będę wdzięczna za każde opinie.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do mierzenia - może w ramach usług weselnych - dekorowania, itp. zaproponować - Towarzyszenie w mierzeniu sukni weselnych i doradztwo ![]() ![]()
![]() |
#303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak poza tym niestety już wróciłam ![]() I jest mi tu okropnie - dobrze, że dzisiaj się zrobiło trochę ładniej, to wyskoczyliśmy jeszcze do Kazimierza. A do pracy od poniedziałku, więc jeszcze się lenię... Acha, uprałam kieckę w Plazie - kosztowało mnie to 34,90 zł ![]() Jest taniej, jeżeli to nie jest sukienka tylko gorset i spódnica. Ale trochę mi się hafty poodklejały - pani uprzedzała, że tak może być - tylko nie wiem, na co to się przykleja??? Czy jest coś takiego jak klej krawiecki? Któraś z Was może wie??? ![]()
![]() |
#305 |
Raczkowanie
|
Ja mam, ale w oryginale, po angielsku...
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Raczkowanie
|
A ja kompletnie nie mam kiedy... Wczoraj była druga rocznica śmierci pierwszej żony mojego męża... No i dzisiaj była msza, potem wizyta na cmentarzu, potem u jej rodziców, a teraz dzieci szaleją po domu.... I jak tu się uczyć...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |
Przyczajenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA dam jakos na tygodniu ta moja sukienke do prania ale narazie skupiam sie na dokonczeniu magisterki bo idzie mi to jak krew z nosa buuu ![]() ![]() ![]() wlasnie mi sie przypomnialo, ![]() ![]() ![]() ![]() czy ma może któraś z lubelskich żoneczek taki naprawde sprawdzony przepis na BURACZKI CZERWONE bo dla mnie to kompletnia magia ![]() ![]() ![]() ![]()
laetius est, quoties magno sibi constat honestum - Sukces tym słodszy, im więcej trudów włożono w jego osiągnięcie Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-09-19 o 12:35 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Raczkowanie
|
My też już w domu, wydawanie pieniędzy też już się kończy. Ba! Nawet czekoladek niedużo zostało
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj znajdziecie nasze zdjęcia http://slub-beaty-i-marcina.blog.onet.pl/ |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
szczerze mówiąc mój najprostszy sposób na buraki czerwone to ugotować w całości (ok 30 min), obrać ze skórki, pokroić w plastry ok 0,5 cm, posypać przyprawkami, skropić oliwą i na grilla
![]() ![]()
#314 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() takze trzzymajcie kciuki lubelskie żonki za powodzenie akcji MAGAZYNIER ![]() ![]()
![]() |
#315 |
Zadomowienie
|
cześc dziewczynki!
dawno mnienie było ale jestm bardzo zajęta w nowej pracy, cały dzień przed kompem a w domunie chce mi sie siadać juz przed monitorem. postanowiliśmy zacząć przygotowania do koscielnego i pierwsza kłoda ![]()
#316 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#317 |
Wtajemniczenie
|
indygo, a na ile osób sala CI potrzebna????
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zadomowienie
|
wiesz, gdzieś tak na 110-120. tylko szukam sali sprawdzonej...myślałam też właśnienad Fokusem, jak oceniasz ten lokal?? chciałam też żeby wystórj był w gestii właściciela( tak jest w fieście) bo nie mam czasu siew to bawić , a poza tym nie przepadam za własnoręcznym wykonywaniem tego.
![]() ![]()
#319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dekoratorkę maja swoją podobno także więc można skorzystać, ale to chyba dodatkowo płatne, Ja chciałam robić dekorację sama bo nie lubię balonów i mi tam nie pasowaly. Ogólnie obsluga jest fajna, jedzenie dobre, i jeszcze ten fajny apartament (jak udane wesele to niewiele z niego skorzystasz, ale goście moga odpocząć, z czego moi korzystali, dziecko tam spało itd ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
Zadomowienie
|
witam żonki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do noclegów to polecam prywatną kwaterę, ja znalazłam z anonsów, na Hirszfelda, pani prowadzi taki dom, gdzie ma pokoje noclegowe i jeśli ma wolne terminy spokojnie się z nią dogadasz co do noclegów. NAwet wstaje w nocy żeby gościom otworzyć ![]() Warunki tam są całkiem dobre, zresztą najlepiej się umów i sama zobaczysz, jest też kuchnia na piętrze tak że spokojnie goście moga sobie jakąś kawkę zrobić a nawet śniadanko. Płaciłam u tej Pani jakieś 30-35 zł za osobę, nie pamiętam już, więc w porównaniu do hoteli naprawde tanio i warunki lepsze niz niejedno miejsce noclegowe, np. Relax przy Mosirze, brrrr... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Zadomowienie
|
martuko bardzo dziękuję, jak tylko przyjadę do PL to będę szukać w anonsach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
ja byłam na weselu w Fokusie - ale tam było ok. 60 osób, myślę, że ok 100 to tam będzie bardzo ciasno
![]() ![]() jeżeli chodzi o dekorację - to jest sala "konferencyjna", nie ma tam w ogóle na co dzień dekoracji (tak jak to może być na przykład w restauracji, czy typowej sali weselnej), a dekoracja z salon-balon kosztowała moją koleżankę chyba (o ile dobrze pamiętam) 450 zł - to były takie dość ładne balonowe grona spuszczone z otworów klimatyzacyjnych z sufitu, duże serce z balonów za państwem młodym, i baloniki z helem na stołach to tyle co pamiętam z Fokusa - acha, obsługa była super, naprawdę ![]() ... i bardzo przystojny "szef kuchni", który kroił pieczonego świniaka ![]()
#325 |
Raczkowanie
|
Przyszedł czas i na mnie i witam się z wami w roli żonki,było pięknie i tak strasznie mi żal że już po wszystkim ,wklejam parę zdjęć http://img215.imageshack.us/my.php?i...stka057kf9.jpg http://img217.imageshack.us/my.php?i...stka064mj6.jpg http://img169.imageshack.us/my.php?i...stka081bq4.jpg
#326 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
JESTEM !!!! Nowa zonka wrocila
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
Mam chwile czasu zeby opisac przebieg mojego slubu Dzien sie zaczal okropnie deszcz padal i padal a ja bylam tak wsciekla ze szkoda gadac Na dodatek moj malzonek sie rozchorowal i nie mogl wstac z lozka Na szczescie jakos dotarl do mnie i do oltarza znajoma kazala mi postawic buty na balkonie czubkami do okna
![]() ![]() ![]() Ale sie rozpisalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Wtajemniczenie
|
indygo, poslalam Ci zdjęcia
![]() przy okazji przypomne bo mnie ostatnio taka refleksja opadła - mam nadzieję,że zdjęcia oglądacie Wy i tylko WY, że nie przesyłacie ich nikomu innemu i nigdzie indziej, to jest w końcu sprawa zaufania że sobie je przesyłamy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.