|
|
#301 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cześć dziewczyny! Mój ślub za parę miesięcy, ale mam pytanie: Czy któraś z Was słyszała kiedyś o Dj Hiszpanie? Może miałyście okazje go kiedyś widzieć "w akcji"? Będę wdzięczna za każde opinie.
Pozdrawiam |
|
|
|
#302 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajnie by było się w nią zmieścić bez problemu ![]() O ile sie nie zdecyduję sprzedać...A co do mierzenia - może w ramach usług weselnych - dekorowania, itp. zaproponować - Towarzyszenie w mierzeniu sukni weselnych i doradztwo Czasem dziewczyny piszą, że nie mają z kim pójść, a dobry i szczery doradca jest tu naprawdę cenny, wiem coś o tym
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak poza tym niestety już wróciłam ![]() I jest mi tu okropnie - dobrze, że dzisiaj się zrobiło trochę ładniej, to wyskoczyliśmy jeszcze do Kazimierza. A do pracy od poniedziałku, więc jeszcze się lenię... Acha, uprałam kieckę w Plazie - kosztowało mnie to 34,90 zł ![]() Jest taniej, jeżeli to nie jest sukienka tylko gorset i spódnica. Ale trochę mi się hafty poodklejały - pani uprzedzała, że tak może być - tylko nie wiem, na co to się przykleja??? Czy jest coś takiego jak klej krawiecki? Któraś z Was może wie???
|
|
#305 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam, ale w oryginale, po angielsku...
|
|
|
|
#307 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeden po drugim(środa, czwartek). Przełożyłam sobie i teraz muszę się męczyć A tak mi się nie chce...
|
|
|
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
A ja kompletnie nie mam kiedy... Wczoraj była druga rocznica śmierci pierwszej żony mojego męża... No i dzisiaj była msza, potem wizyta na cmentarzu, potem u jej rodziców, a teraz dzieci szaleją po domu.... I jak tu się uczyć...
|
|
|
|
#310 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() AGAT ![]() (POZDRO DLA KONRADA)i bylo naprawde superr a w ta sobote bylam u koleżanki na ślubie i grał tam zespółAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA dam jakos na tygodniu ta moja sukienke do prania ale narazie skupiam sie na dokonczeniu magisterki bo idzie mi to jak krew z nosa buuu wlasnie mi sie przypomnialo, ![]() ![]() ![]() ![]() czy ma może któraś z lubelskich żoneczek taki naprawde sprawdzony przepis na BURACZKI CZERWONE bo dla mnie to kompletnia magia ![]() :dzie kuje: CZEKAM NA PROPOZYCJE
laetius est, quoties magno sibi constat honestum - Sukces tym słodszy, im więcej trudów włożono w jego osiągnięcie Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-09-19 o 13:35 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#311 |
|
Raczkowanie
|
My też już w domu, wydawanie pieniędzy też już się kończy. Ba! Nawet czekoladek niedużo zostało
W niedzielę w końcu mieliśmy plener i, jak już pisałyście wcześniej, fajnie znowu założyć suknię, nawet jeśli już się trochę znudziła Byliśmy w botaniku, potem na starówce i jeszcze wieczorem na starówce. Widział nas ktoś? Bo tyle par mijaliśmy Wydaje mi się, że będziemy zadowoleni z p. Zomera, wizażanki traktuje specjalnie i mieliśmy całkiem nowe ujęcia. A poza tym powiem Wam, że to wcale nie taka przyjemna praca, podczas naszych plenerów odebrał kika takich telefonów ![]() Tutaj znajdziecie nasze zdjęcia http://slub-beaty-i-marcina.blog.onet.pl/ |
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze mówiąc mój najprostszy sposób na buraki czerwone to ugotować w całości (ok 30 min), obrać ze skórki, pokroić w plastry ok 0,5 cm, posypać przyprawkami, skropić oliwą i na grilla
(ja robię w domu na elektrycznym) a można tez na blachę i do piekarnika - zapewniam Cię, nie ma ciapy
|
#314 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() bylam dzisiaj na uczelni ale ludzi, mam nadzieje ze mi sie uda zddac ta nieszczesna prace do konca 30 wrzesnia chociaz mojej pani promotorr nie moge zastac ![]() siedzialam na uczzelni jak ten chlopek roztropek takze trzzymajcie kciuki lubelskie żonki za powodzenie akcji MAGAZYNIER
|
|
#315 |
|
Zadomowienie
|
cześc dziewczynki!
dawno mnienie było ale jestm bardzo zajęta w nowej pracy, cały dzień przed kompem a w domunie chce mi sie siadać juz przed monitorem. postanowiliśmy zacząć przygotowania do koscielnego i pierwsza kłoda moja wymarzona sala Fiesta jest za mała.... nie wiem, jakoś ta mi do gustu przypadła.... nie wiem co teraz wybrać, czy któraś z was miała lub może byłą na weselu w Huzarze na spadochroniarzy??
|
#316 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) ale goście na pewno. A ja będę trzymała kciuki, żebyś jednak znalazła taką która spełni wszystkie Twoje oczekiwania
|
|
#317 |
|
Wtajemniczenie
|
indygo, a na ile osób sala CI potrzebna????
|
|
|
|
#318 |
|
Zadomowienie
|
wiesz, gdzieś tak na 110-120. tylko szukam sali sprawdzonej...myślałam też właśnienad Fokusem, jak oceniasz ten lokal?? chciałam też żeby wystórj był w gestii właściciela( tak jest w fieście) bo nie mam czasu siew to bawić , a poza tym nie przepadam za własnoręcznym wykonywaniem tego.
wiesz, właśniejeszcze raz obejrzałam twoej zdjecia ale nie am takich z fokusa, mogłabyśmi na priv wysłać?? kasia19.05@poczta.fm, dzięki
|
#319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dekoratorkę maja swoją podobno także więc można skorzystać, ale to chyba dodatkowo płatne, Ja chciałam robić dekorację sama bo nie lubię balonów i mi tam nie pasowaly. Ogólnie obsluga jest fajna, jedzenie dobre, i jeszcze ten fajny apartament (jak udane wesele to niewiele z niego skorzystasz, ale goście moga odpocząć, z czego moi korzystali, dziecko tam spało itd
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#320 |
|
Zadomowienie
|
witam żonki
ja jeszcze nie żonka, ale mam bardzo ważną sprawę, być może będziecie umiały mi pomóc Po pierwsze to poszukuję bardzo krótkiego welonu, tak maksymalnie do ramion. Gdzie taki mogę dostać? A po drugie to na "gwałt" potrzebne mi są noclegi dla gości, mam około 7 osób do przenocowania (w tym 3 pary) i muszę szybko znaleźć coś niezbyt drogiego. Orientujecie się może gdzie szukać?
|
|
|
|
#321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i byl długi i dwuwarstwowy. Chociaż widziałam welony w różnych miejscach szukając ecru - widzialam np. w sklepie z sukniami na Wodopojnej ( to ta uliczka w dół Świętoduskiej, po prawej stronie sa takie pawilony, obok sklepu z sukniami jest taki z opakowaniami jednorazowymi i ozdobami różnymi m.in.na wesele. Ale te sklepowe welony wydawały mi się przesadziście drogie.... Tam chyba też można sobie zamówić długość welonu jaką chcesz. Jest też Lnie sklep - firma margot, nie wiem tylko czy oni maja tylko ozdóbki, czy też welony. Mieści się niedaleko Tesco, jest strona www.A co do noclegów to polecam prywatną kwaterę, ja znalazłam z anonsów, na Hirszfelda, pani prowadzi taki dom, gdzie ma pokoje noclegowe i jeśli ma wolne terminy spokojnie się z nią dogadasz co do noclegów. NAwet wstaje w nocy żeby gościom otworzyć ![]() Warunki tam są całkiem dobre, zresztą najlepiej się umów i sama zobaczysz, jest też kuchnia na piętrze tak że spokojnie goście moga sobie jakąś kawkę zrobić a nawet śniadanko. Płaciłam u tej Pani jakieś 30-35 zł za osobę, nie pamiętam już, więc w porównaniu do hoteli naprawde tanio i warunki lepsze niz niejedno miejsce noclegowe, np. Relax przy Mosirze, brrrr... |
|
|
|
|
#322 |
|
Zadomowienie
|
martuko bardzo dziękuję, jak tylko przyjadę do PL to będę szukać w anonsach
|
|
|
|
#323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) to jak będa anonse spraawdzę CI
|
|
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam na weselu w Fokusie - ale tam było ok. 60 osób, myślę, że ok 100 to tam będzie bardzo ciasno
a tańce na tej sali przy wejściu...? nie wiem, ja tego nie widzę, tak trochę jak w jakimś "przedsionku" trochę bez sensu - ale najlepiej po prostu tam pójść i sobie obejrzeć jeżeli chodzi o dekorację - to jest sala "konferencyjna", nie ma tam w ogóle na co dzień dekoracji (tak jak to może być na przykład w restauracji, czy typowej sali weselnej), a dekoracja z salon-balon kosztowała moją koleżankę chyba (o ile dobrze pamiętam) 450 zł - to były takie dość ładne balonowe grona spuszczone z otworów klimatyzacyjnych z sufitu, duże serce z balonów za państwem młodym, i baloniki z helem na stołach to tyle co pamiętam z Fokusa - acha, obsługa była super, naprawdę ... i bardzo przystojny "szef kuchni", który kroił pieczonego świniaka
|
#325 |
|
Raczkowanie
|
Przyszedł czas i na mnie i witam się z wami w roli żonki,było pięknie i tak strasznie mi żal że już po wszystkim ,wklejam parę zdjęć http://img215.imageshack.us/my.php?i...stka057kf9.jpg http://img217.imageshack.us/my.php?i...stka064mj6.jpg http://img169.imageshack.us/my.php?i...stka081bq4.jpg
|
#326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
JESTEM !!!! Nowa zonka wrocila
Nie mialam internetu przez jakis czas ale wrocilam tak mi was brakowalo
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Mam chwile czasu zeby opisac przebieg mojego slubu Dzien sie zaczal okropnie deszcz padal i padal a ja bylam tak wsciekla ze szkoda gadac Na dodatek moj malzonek sie rozchorowal i nie mogl wstac z lozka Na szczescie jakos dotarl do mnie i do oltarza znajoma kazala mi postawic buty na balkonie czubkami do okna
i nie moglam powstrzymac sie od smiechu potem bo deszcz sie skonczyl i swiecilo sloneczko bylo tak goraco ze opalac sie moznabylo Orkiestra przyjechala z mlodym o 17 troche pograli pod blokiem potem w domku sie cale blogoslawienstwo odbylo i pojechalismy do kosciola Strasznie sie denerwowalismy oboje nawet sie troszke pomylilam ale poprawilam Slub byl cudowny Zespol Focus normalnie szok Wszyscy gosie tak go chwalili i pytali si3e skad my taka orkiestre wzielismy Pan Radek tak prowadzil wszystko ze zadna osoba nie siedziala za stolem tylko wszyscy sie bawili do bialego rana Jedzenie tez bylo super dobre tylko klimy nie bylo i czasem jak duzo osob tanczylo to bylo tak goraco ze cieklo z nas ale i tak ipreza sie bardzo udala W niedziele pojechalismy do ogrodu botanicznego na sesje zdjeciowa i efekty juz mamy tlko musze zeskanowac je to wtedy powysylamn Ale sie rozpisalam |
|
|
|
#330 |
|
Wtajemniczenie
|
indygo, poslalam Ci zdjęcia
![]() przy okazji przypomne bo mnie ostatnio taka refleksja opadła - mam nadzieję,że zdjęcia oglądacie Wy i tylko WY, że nie przesyłacie ich nikomu innemu i nigdzie indziej, to jest w końcu sprawa zaufania że sobie je przesyłamy... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

W sumie to fajna sprawa to jednorazowe poszukiwanie odpowiedniego egzemlarza i cała otoczka z tym związana.chyba mam niedosyt bo sobie niewystarczająco pomierzyłam 

W niedzielę w końcu mieliśmy plener i, jak już pisałyście wcześniej, fajnie znowu założyć suknię, nawet jeśli już się trochę znudziła
Byliśmy w botaniku, potem na starówce i jeszcze wieczorem na starówce. Widział nas ktoś? Bo tyle par mijaliśmy 

ale i tak ipreza sie bardzo udala W niedziele pojechalismy do ogrodu botanicznego na sesje zdjeciowa i efekty juz mamy tlko musze zeskanowac je to wtedy powysylamn