Lubelskie Żonki!! - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-13, 18:18   #301
Ann2003
Przyczajenie

GG do Ann2003
Dot.: Lubelskie Żonki!!

Cześć dziewczyny! Mój ślub za parę miesięcy, ale mam pytanie: Czy któraś z Was słyszała kiedyś o Dj Hiszpanie? Może miałyście okazje go kiedyś widzieć "w akcji"? Będę wdzięczna za każde opinie.
Pozdrawiam
Ann2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 22:21   #302
anadun
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
a powiem CI że to fajnie calkiem. Moja sukienka wisi sobie czyściutka, a małż co jakiś czas gada że chętnie by mnie w niej jeszcze zobaczyl. Chyba w końcu wezmę kiedyś i ubiore specjalnie dla niego
taki plener to fajna ookazja,żeby jeszcze raz sobie przypomnieć
Po tycvh wszystkich przygotowaniach został mi odruch oglądania wystaw z sukniami ślubnymi, troche to głupie bo przeciez żadnej ślubnej już nie założę, ale jakiś taki sentyment został W sumie to fajna sprawa to jednorazowe poszukiwanie odpowiedniego egzemlarza i cała otoczka z tym związana.chyba mam niedosyt bo sobie niewystarczająco pomierzyłam Ale tak to już jest, z dystansu traktuje się to inaczej a inaczej jak się szuka tego konkretu...
Ciekawe czy przy rocznicy zechce nam sie sukienki mierzyć? Fajnie by było się w nią zmieścić bez problemu O ile sie nie zdecyduję sprzedać...
A co do mierzenia - może w ramach usług weselnych - dekorowania, itp. zaproponować - Towarzyszenie w mierzeniu sukni weselnych i doradztwo Czasem dziewczyny piszą, że nie mają z kim pójść, a dobry i szczery doradca jest tu naprawdę cenny, wiem coś o tym
Stary 2007-09-14, 18:05   #303
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez Ann2003 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Mój ślub za parę miesięcy, ale mam pytanie: Czy któraś z Was słyszała kiedyś o Dj Hiszpanie? Może miałyście okazje go kiedyś widzieć "w akcji"? Będę wdzięczna za każde opinie.
Pozdrawiam
Tak, ja byłam na weselu, gdzie grał DJ Hiszpan - było w porządku, facet ma ze sobą naprawdę duży wybór płyt i wyczucie. I wiedzę - jeśli tak można to nazwać - na temat utworów muzycznych. Rodzice państwa młodych zażyczyli sobie jakiś straszy, mało znany kawałek - i ten DJ wiedział o co chodzi i miał go nawet na płycie, czym właśnie miło zaskoczył państwa młodych. Tym bardziej, że to nie jakiś młodzik, a człowiek ok. 40-tki, i ma znajomość muzyki współczesnej i tej trochę starszej - z lat 80-tych, 70-tych, czy 60-tych. Ja nawet chciałam go na swoje wesele, ale nie miał już wolnego terminu.

A tak poza tym niestety już wróciłam
I jest mi tu okropnie - dobrze, że dzisiaj się zrobiło trochę ładniej, to wyskoczyliśmy jeszcze do Kazimierza. A do pracy od poniedziałku, więc jeszcze się lenię...

Acha, uprałam kieckę w Plazie - kosztowało mnie to 34,90 zł
Jest taniej, jeżeli to nie jest sukienka tylko gorset i spódnica. Ale trochę mi się hafty poodklejały - pani uprzedzała, że tak może być - tylko nie wiem, na co to się przykleja??? Czy jest coś takiego jak klej krawiecki? Któraś z Was może wie???

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 22:54   #304
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Dziewczyny, ma któraś książkę Dickensa "Wielkie nadzieje"?? Pilnie mi potrzebna do egzaminu
Stary 2007-09-15, 09:50   #305
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ma któraś książkę Dickensa "Wielkie nadzieje"?? Pilnie mi potrzebna do egzaminu
Ja mam, ale w oryginale, po angielsku...
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-15, 13:50   #306
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Ja też, ale do środy nie zdążę tego po ang przeczytać, mam 2 egzaminy w tym tyg
Dzięki
Stary 2007-09-15, 14:47   #307
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Ja też, ale do środy nie zdążę tego po ang przeczytać, mam 2 egzaminy w tym tyg
Dzięki
To tak jak ja Jeden po drugim(środa, czwartek). Przełożyłam sobie i teraz muszę się męczyć A tak mi się nie chce...
Emilka 2. 12. 2008 (*)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-16, 13:27   #308
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

A ja w środę i piątek Właśnie się uczę .............
Stary 2007-09-16, 16:30   #309
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
A ja w środę i piątek Właśnie się uczę .............
A ja kompletnie nie mam kiedy... Wczoraj była druga rocznica śmierci pierwszej żony mojego męża... No i dzisiaj była msza, potem wizyta na cmentarzu, potem u jej rodziców, a teraz dzieci szaleją po domu.... I jak tu się uczyć...
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Stary 2007-09-18, 08:23   #310
do_24
Przyczajenie

GG do do_24
Talking

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
Tak, ja byłam na weselu, gdzie grał DJ Hiszpan - było w porządku, facet ma ze sobą naprawdę duży wybór płyt i wyczucie. I wiedzę - jeśli tak można to nazwać - na temat utworów muzycznych. Rodzice państwa młodych zażyczyli sobie jakiś straszy, mało znany kawałek - i ten DJ wiedział o co chodzi i miał go nawet na płycie, czym właśnie miło zaskoczył państwa młodych. Tym bardziej, że to nie jakiś młodzik, a człowiek ok. 40-tki, i ma znajomość muzyki współczesnej i tej trochę starszej - z lat 80-tych, 70-tych, czy 60-tych. Ja nawet chciałam go na swoje wesele, ale nie miał już wolnego terminu.

A tak poza tym niestety już wróciłam
I jest mi tu okropnie - dobrze, że dzisiaj się zrobiło trochę ładniej, to wyskoczyliśmy jeszcze do Kazimierza. A do pracy od poniedziałku, więc jeszcze się lenię...

Acha, uprałam kieckę w Plazie - kosztowało mnie to 34,90 zł
Jest taniej, jeżeli to nie jest sukienka tylko gorset i spódnica. Ale trochę mi się hafty poodklejały - pani uprzedzała, że tak może być - tylko nie wiem, na co to się przykleja??? Czy jest coś takiego jak klej krawiecki? Któraś z Was może wie???
Podobno DJ Hiszpan jest spoko, grał u mooje siostry na studniówce ak ogladałam kasete to ludzie naprawde sie bawili, bylo dużo starszych kawałków, oraz nowych także kadra nauczycielska i uczniowie bawili sie razem, sadze ze ten czlowiek ma doswiadczenie bo gra juz moze ponad 15 lat na imprezach dlatego wie co i jak. ja na ślubie miałam orkiestre AGAT (POZDRO DLA KONRADA)i bylo naprawde superr a w ta sobote bylam u koleżanki na ślubie i grał tam zespół
RED ROSE i to była ekstra zabawa super prowadzący wychodził do gosci (moj AGAT tak samo)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
dam jakos na tygodniu ta moja sukienke do prania ale narazie skupiam sie na dokonczeniu magisterki bo idzie mi to jak krew z nosa buuu

wlasnie mi sie przypomnialo,
czy ma może któraś z lubelskich żoneczek taki naprawde sprawdzony przepis na BURACZKI CZERWONE bo dla mnie to kompletnia magia normalnie mi nie wychodzi albo za ostre, albo kompletnie nie ten smak albo taka ciapa albo wogole do wywalenia KOSZMARR bede bardzo wdzieczna za sparadzone przepiscy :dzie kuje:CZEKAM NA PROPOZYCJE

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2007-09-19 o 12:35 Powód: post pod postem
do_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 11:08   #311
Beata Marcina :0
Raczkowanie

My też już w domu, wydawanie pieniędzy też już się kończy. Ba! Nawet czekoladek niedużo zostało W niedzielę w końcu mieliśmy plener i, jak już pisałyście wcześniej, fajnie znowu założyć suknię, nawet jeśli już się trochę znudziła Byliśmy w botaniku, potem na starówce i jeszcze wieczorem na starówce. Widział nas ktoś? Bo tyle par mijaliśmy Wydaje mi się, że będziemy zadowoleni z p. Zomera, wizażanki traktuje specjalnie i mieliśmy całkiem nowe ujęcia. A poza tym powiem Wam, że to wcale nie taka przyjemna praca, podczas naszych plenerów odebrał kika takich telefonów

Tutaj znajdziecie nasze zdjęcia http://slub-beaty-i-marcina.blog.onet.pl/
Beata Marcina :0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-18, 18:37   #312
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

szczerze mówiąc mój najprostszy sposób na buraki czerwone to ugotować w całości (ok 30 min), obrać ze skórki, pokroić w plastry ok 0,5 cm, posypać przyprawkami, skropić oliwą i na grilla (ja robię w domu na elektrycznym) a można tez na blachę i do piekarnika - zapewniam Cię, nie ma ciapy

Stary 2007-09-19, 10:26   #313
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Ja już po pierwszym egzaminie, nie było tak źle, chociaż przeziębiona jestem strasznie i nie mogłam się na niczym skupić. Pojutrze ostatni egzamin - WRESZCIE !!! I luzy przez miesiąc
Stary 2007-09-20, 14:28   #314
do_24
Przyczajenie

GG do do_24

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
szczerze mówiąc mój najprostszy sposób na buraki czerwone to ugotować w całości (ok 30 min), obrać ze skórki, pokroić w plastry ok 0,5 cm, posypać przyprawkami, skropić oliwą i na grilla (ja robię w domu na elektrycznym) a można tez na blachę i do piekarnika - zapewniam Cię, nie ma ciapy
superr dzieki wkoncu moze cos zdzialam z tymi buraczkami normalnego

bylam dzisiaj na uczelni ale ludzi, mam nadzieje ze mi sie uda zddac ta nieszczesna prace do konca 30 wrzesnia chociaz mojej pani promotorr nie moge zastac siedzialam na uczzelni jak ten chlopek roztropek i nic nie zaltwilam a 500zl to nie usmiecha mi sie zaplaci koszmarrrr
takze trzzymajcie kciuki lubelskie żonki za powodzenie akcji MAGAZYNIER JAK NIE TO
Stary 2007-09-20, 15:12   #315
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

cześc dziewczynki!

dawno mnienie było ale jestm bardzo zajęta w nowej pracy, cały dzień przed kompem a w domunie chce mi sie siadać juz przed monitorem. postanowiliśmy zacząć przygotowania do koscielnego i pierwsza kłoda moja wymarzona sala Fiesta jest za mała.... nie wiem, jakoś ta mi do gustu przypadła.... nie wiem co teraz wybrać, czy któraś z was miała lub może byłą na weselu w Huzarze na spadochroniarzy??

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-21, 07:22   #316
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
cześc dziewczynki!

dawno mnienie było ale jestm bardzo zajęta w nowej pracy, cały dzień przed kompem a w domunie chce mi sie siadać juz przed monitorem. postanowiliśmy zacząć przygotowania do koscielnego i pierwsza kłoda moja wymarzona sala Fiesta jest za mała.... nie wiem, jakoś ta mi do gustu przypadła.... nie wiem co teraz wybrać, czy któraś z was miała lub może byłą na weselu w Huzarze na spadochroniarzy??
Hej Indygo nie wiem czy kojarzysz może fakt, że nam sala została domówiona 10 dni przed weselem, pisałam o tym na forum, nie mieliśmy wyboru wiec wesele zostało zorganizowane na sali gimnastycznej w szkole, wierz mi ze ja płakałam jak widziałam tą sale, a myśl o tym, żeby ją jakoś ubrać to już w ogóle była koszmarem. Jak sie okazało wszystko wyszło super dużo miejsca do tańczenia i poruszania sie między stolikami, piszę o tym dlatego żeby dodać Ci otuchy jeśli nie wyjdzie z tą salą i jeśli miałabyś wybierać między "ładnością" a "wygodą" to stawiaj raczej na wygodę bo może Ty sama tego nie odczujesz (bo ja przez całe wesele czułam sie jak w bajce ) ale goście na pewno. A ja będę trzymała kciuki, żebyś jednak znalazła taką która spełni wszystkie Twoje oczekiwania
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-21, 21:22   #317
martuko
Wtajemniczenie

indygo, a na ile osób sala CI potrzebna????
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-23, 11:11   #318
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
indygo, a na ile osób sala CI potrzebna????
wiesz, gdzieś tak na 110-120. tylko szukam sali sprawdzonej...myślałam też właśnienad Fokusem, jak oceniasz ten lokal?? chciałam też żeby wystórj był w gestii właściciela( tak jest w fieście) bo nie mam czasu siew to bawić , a poza tym nie przepadam za własnoręcznym wykonywaniem tego. wiesz, właśniejeszcze raz obejrzałam twoej zdjecia ale nie am takich z fokusa, mogłabyśmi na priv wysłać?? kasia19.05@poczta.fm, dzięki

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

Stary 2007-09-23, 13:14   #319
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
wiesz, gdzieś tak na 110-120. tylko szukam sali sprawdzonej...myślałam też właśnienad Fokusem, jak oceniasz ten lokal?? chciałam też żeby wystórj był w gestii właściciela( tak jest w fieście) bo nie mam czasu siew to bawić , a poza tym nie przepadam za własnoręcznym wykonywaniem tego. wiesz, właśniejeszcze raz obejrzałam twoej zdjecia ale nie am takich z fokusa, mogłabyśmi na priv wysłać?? kasia19.05@poczta.fm, dzięki
indygo, ja bardzo polecam Focus, ale myślę,że 100 osób to w nim będzie trochę za ciasno. Aczkolwiek obsluga twierdzi że OK. Ktoś jeszcze był na weselu w Focusie i było ono chyba większe niż moje. U mnie było jakoś 65 osób,w tym my i dwoch DJów. Myśle że tak do 80 osób byłoby tam wygodnie więcej to już chyba ciasnawo, ale każdy lubi co innego, moze inaczej stoły ustawiają?aaa, moj mąz mi podpowiada że ponoc jak jest większe wesele to goście sa w sali a orkiestra i tańce jak sie wchodzi do salize schodów. Tam tez jest wejście do toalety, ale wszystko jest czyściutkie i eeleganckie więc tu sie chyba martwić nie trzeba. Czy to jest wygodne trzeba by sie zastanowić, ale moze to niegłupi pomysł. Prześle Ci zdjęcia jakie mam z FOcusa, bo gromadzilam też inne oglądając ten lokal co którąs sobotę
Dekoratorkę maja swoją podobno także więc można skorzystać, ale to chyba dodatkowo płatne, Ja chciałam robić dekorację sama bo nie lubię balonów i mi tam nie pasowaly. Ogólnie obsluga jest fajna, jedzenie dobre, i jeszcze ten fajny apartament (jak udane wesele to niewiele z niego skorzystasz, ale goście moga odpocząć, z czego moi korzystali, dziecko tam spało itd
Stary 2007-09-23, 13:52   #320
*kasieńka*
Zadomowienie

witam żonki ja jeszcze nie żonka, ale mam bardzo ważną sprawę, być może będziecie umiały mi pomóc Po pierwsze to poszukuję bardzo krótkiego welonu, tak maksymalnie do ramion. Gdzie taki mogę dostać? A po drugie to na "gwałt" potrzebne mi są noclegi dla gości, mam około 7 osób do przenocowania (w tym 3 pary) i muszę szybko znaleźć coś niezbyt drogiego. Orientujecie się może gdzie szukać?

*kasieńka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-23, 15:08   #321
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *kasieńka* Pokaż wiadomość
witam żonki ja jeszcze nie żonka, ale mam bardzo ważną sprawę, być może będziecie umiały mi pomóc Po pierwsze to poszukuję bardzo krótkiego welonu, tak maksymalnie do ramion. Gdzie taki mogę dostać? A po drugie to na "gwałt" potrzebne mi są noclegi dla gości, mam około 7 osób do przenocowania (w tym 3 pary) i muszę szybko znaleźć coś niezbyt drogiego. Orientujecie się może gdzie szukać?
kasieńka, z welonem Ci chyba nie pomogę, bo swój robiłam sama i byl długi i dwuwarstwowy. Chociaż widziałam welony w różnych miejscach szukając ecru - widzialam np. w sklepie z sukniami na Wodopojnej ( to ta uliczka w dół Świętoduskiej, po prawej stronie sa takie pawilony, obok sklepu z sukniami jest taki z opakowaniami jednorazowymi i ozdobami różnymi m.in.na wesele. Ale te sklepowe welony wydawały mi się przesadziście drogie.... Tam chyba też można sobie zamówić długość welonu jaką chcesz. Jest też Lnie sklep - firma margot, nie wiem tylko czy oni maja tylko ozdóbki, czy też welony. Mieści się niedaleko Tesco, jest strona www.
A co do noclegów to polecam prywatną kwaterę, ja znalazłam z anonsów, na Hirszfelda, pani prowadzi taki dom, gdzie ma pokoje noclegowe i jeśli ma wolne terminy spokojnie się z nią dogadasz co do noclegów. NAwet wstaje w nocy żeby gościom otworzyć
Warunki tam są całkiem dobre, zresztą najlepiej się umów i sama zobaczysz, jest też kuchnia na piętrze tak że spokojnie goście moga sobie jakąś kawkę zrobić a nawet śniadanko.
Płaciłam u tej Pani jakieś 30-35 zł za osobę, nie pamiętam już, więc w porównaniu do hoteli naprawde tanio i warunki lepsze niz niejedno miejsce noclegowe, np. Relax przy Mosirze, brrrr...
Stary 2007-09-23, 15:20   #322
*kasieńka*
Zadomowienie

martuko bardzo dziękuję, jak tylko przyjadę do PL to będę szukać w anonsach

*kasieńka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-23, 15:26   #323
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *kasieńka* Pokaż wiadomość
martuko bardzo dziękuję, jak tylko przyjadę do PL to będę szukać w anonsach
lecę teraz do stokrotki, żeby zrobic cos ekstra na kolację (skopalam obiadek ) to jak będa anonse spraawdzę CI

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-23, 18:32   #324
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

ja byłam na weselu w Fokusie - ale tam było ok. 60 osób, myślę, że ok 100 to tam będzie bardzo ciasno a tańce na tej sali przy wejściu...? nie wiem, ja tego nie widzę, tak trochę jak w jakimś "przedsionku" trochę bez sensu - ale najlepiej po prostu tam pójść i sobie obejrzeć
jeżeli chodzi o dekorację - to jest sala "konferencyjna", nie ma tam w ogóle na co dzień dekoracji (tak jak to może być na przykład w restauracji, czy typowej sali weselnej), a dekoracja z salon-balon kosztowała moją koleżankę chyba (o ile dobrze pamiętam) 450 zł - to były takie dość ładne balonowe grona spuszczone z otworów klimatyzacyjnych z sufitu, duże serce z balonów za państwem młodym, i baloniki z helem na stołach
to tyle co pamiętam z Fokusa - acha, obsługa była super, naprawdę
... i bardzo przystojny "szef kuchni", który kroił pieczonego świniaka

Stary 2007-09-24, 10:54   #325
mexx100
Raczkowanie

Przyszedł czas i na mnie i witam się z wami w roli żonki,było pięknie i tak strasznie mi żal że już po wszystkim ,wklejam parę zdjęć http://img215.imageshack.us/my.php?i...stka057kf9.jpg http://img217.imageshack.us/my.php?i...stka064mj6.jpg http://img169.imageshack.us/my.php?i...stka081bq4.jpg
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-24, 11:07   #326
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mexx100 Pokaż wiadomość
Przyszedł czas i na mnie i witam się z wami w roli żonki,było pięknie i tak strasznie mi żal że już po wszystkim ,wklejam parę zdjęć http://img215.imageshack.us/my.php?i...stka057kf9.jpg http://img217.imageshack.us/my.php?i...stka064mj6.jpg http://img169.imageshack.us/my.php?i...stka081bq4.jpg
Gralutacje-pięknie wyglądaliście. Witaj wśród lubelskich żonek
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-24, 13:27   #327
brunetka2000
Zakorzenienie

JESTEM !!!! Nowa zonka wrocila Nie mialam internetu przez jakis czas ale wrocilam tak mi was brakowalo
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-24, 15:55   #328
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Napisane przez mexx100 Pokaż wiadomość
witamy nową żonkę, pieknie wyglądaliście i cudną miałaś sukienkę

Stary 2007-09-24, 17:24   #329
brunetka2000
Zakorzenienie

Mam chwile czasu zeby opisac przebieg mojego slubu Dzien sie zaczal okropnie deszcz padal i padal a ja bylam tak wsciekla ze szkoda gadac Na dodatek moj malzonek sie rozchorowal i nie mogl wstac z lozka Na szczescie jakos dotarl do mnie i do oltarza znajoma kazala mi postawic buty na balkonie czubkami do okna i nie moglam powstrzymac sie od smiechu potem bo deszcz sie skonczyl i swiecilo sloneczko bylo tak goraco ze opalac sie moznabylo Orkiestra przyjechala z mlodym o 17 troche pograli pod blokiem potem w domku sie cale blogoslawienstwo odbylo i pojechalismy do kosciola Strasznie sie denerwowalismy oboje nawet sie troszke pomylilam ale poprawilam Slub byl cudowny Zespol Focus normalnie szok Wszyscy gosie tak go chwalili i pytali si3e skad my taka orkiestre wzielismy Pan Radek tak prowadzil wszystko ze zadna osoba nie siedziala za stolem tylko wszyscy sie bawili do bialego rana Jedzenie tez bylo super dobre tylko klimy nie bylo i czasem jak duzo osob tanczylo to bylo tak goraco ze cieklo z nas ale i tak ipreza sie bardzo udala W niedziele pojechalismy do ogrodu botanicznego na sesje zdjeciowa i efekty juz mamy tlko musze zeskanowac je to wtedy powysylamn
Ale sie rozpisalam jak sobie cos jeszcze przypomne to napisze
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-24, 21:39   #330
martuko
Wtajemniczenie

indygo, poslalam Ci zdjęcia
przy okazji przypomne bo mnie ostatnio taka refleksja opadła - mam nadzieję,że zdjęcia oglądacie Wy i tylko WY, że nie przesyłacie ich nikomu innemu i nigdzie indziej, to jest w końcu sprawa zaufania że sobie je przesyłamy...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości