![]() |
#301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rudowłose Wizażanki...Łączmy się
Cytat:
![]() ![]() 2. po wypadnięciu wyrosły ci rude włosy? ![]() ![]() co do mazideł i w ogóle samorobionych kosmetyków to ja sie szykuję na sera antyoksydacyjne - z pine bark, kwasem ferulowym, ekstraktem z winogron oraz jedwab w proszku (chcę go używać jako pudru na filtry). a jeśli chodzi o primer pod minerały to dużo dziewczyn chwaliło sobie w tej roli puder perłowy z BU ![]() i zgadzam się co do kolorów - mimo, że mam rude włosy to za nic nie pasują mi kolory typowo przypisywane rudym, np ceglaste brzoskwiniowe róże i szminki (wyglądam w nich jakbym się wybrudziła), pasują za to różowe, poziomkowe. może dlatego, że nie mam typowo ciepłego odcienia skóry, ale jakoś specjalnie różowa też nie jestem. to samo z ubraniami - lubię zarówno tzw kolory ziemi, jak i nasycone, chłodne wrzosy, lawendy, błękity, pistacje.
Mój blog o dbaniu o urodę w Japonii i Korei: www.kiyora.pl Edytowane przez loss_lauri Czas edycji: 2009-09-29 o 15:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
julianna p- w związku z Twoim podpisem myślałam że jedno oko masz w innym kolorze niż drugie (?)
loss lauri- znam co najmniej dwie rude dziewczyny które po urodzeniu miały czarne włosy ktore szybko wypadły i na ich miejscu wyrosła marchewa ![]() ![]() ja mogę stwierdzić że nie pasują mi brązy, złota i pomarańcze na oczach (i w ubraniu)- wyglądam jak styrana życiem :P raczej paleta dla blondynek z edm używam podkładu beige sandy fair semi matte, korektora intensive fair, cieni : floating feathers, anna karenina, cypress. czekam na kolejną paczkę ![]() z bu lubię olej z rózy rdzawej, hydrolat różany, żel HA, puder bambusowy z jedwabiem (jako primer pod podkład) przymierzam się do kwasów bo od jakiegoś czasu zaczął mnie męczyć trądzik :/
![]() |
#303 |
Wtajemniczenie
|
la songerie - ze wzgledu na rysy ludzie zadaja mi z rguly przynajmniej kilka pytan czy to moje wlosy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oj tak te nasycone kolory to ostatnio tak niesmialo odkrywam dla siebie i masz zdecydowana racje. ale brazy mi sluza tylko nie takie na maksa , bo jak probowalam byc brunetka to wygladalam na 30 ![]() glam shine nie uzywalam kilka lat ale ten kolor ktory dodalas to masakra jutro z nim wroce do domu. mineralki i biochemia to raczkowanie dla mnie , ale wlasnie EDM olive fair pasuje mi idealnie. swoja nowa pielegnacje zaczelam od oczyszczania cery wiec wszedl diacneal a przez nim ta slabsza wersja z LRP , ponadto kwas azuleinowy , witaminowe ampulki , przymierzam sie do kupna active c xl , zmienilam tez filtry na bioderme dla cery tlustej i ta sie swietnie wchlania przynajmniej u mnie i nic nie plynie o dziwo ![]() a na suche miejsca typu kolana albo stopy to polecam Ci parafine - kupilam sama czysta w aptece i po jednej nocy normalnie piety jak u niemowlaka a po lecie w japonkach to byly niemile i zaden krem nie byl skuteczny na dluzej. a to co odrywam na nowo to sypkie cienie do powiek z taniej firmy apc rewelacja , kolor nieziemski a z baza mega trwale ![]() loss lauri - mnie koty bardzo lubia i kazdego moge oswoic , ale masz racje miec kota w domu to jak byc jego sluzacym. chociaz porownujac do mojego yorczka to fakt on jest pol-kotem ![]() oj widze ze ktos tu wiecej wie o biochemii urody czekaj na meczace pytania ![]() ja mam typowo ciepla cere oczy piegi i w ogole ale zimne kolory wlasnie zaczynam lubic wiec moze nasz ruda natura nam daje wiecej mozliwosci ![]() swoja droga ,dziewczyny, z tym typem urody jak patrze na wybor kolorow to mozemy wygladac jak filmowa famme fatale ze starych filmow chyba wykorzystam ten pomysl przy najblizzej okazji ![]() marchewkowe pole - w moim opisie jest nazwa mojego schorzenia - heterochromia iridis a wiec roznobarwnosc teczowki , pomylilas z heterochromia iridium a wiec roznobarwnoscia teczowek http://pl.wikipedia.org/wiki/Różnobarwność_tęczówki sprawdz jesli nie wierzysz ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() Edytowane przez julianna-p Czas edycji: 2009-09-29 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
wierzę, wierzę, moja pomyłka
![]()
![]() |
#305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() może faktycznie rudemu we wszystkim ładnie ![]() ![]() ![]() ![]() marchewkowe pole - to niesamowite, co piszesz o tej zmianie koloru włosów, ja nigdy o czymś takim nie słyszałam ![]()
![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
szczerze mówiąc nie potrafię znaleźć logicznego wytłumaczenia takiego zjawiska. choć może ten czarny kolor włosów to wpływ jakiś hormonów czy czegoś i po ustaniu ich działania włosy wracają do swojego naturalnego koloru? tak jak np. niektóre dzieci rodzą się włochate na całym ciele a potem te włosy im wypadają. kolor rudy jest zaraz po czarnym najsilniejszym pigmentem. u szczurów czasem czarna sierść wybarwia się miejscami na rudo...może mechanizm tych zmian jest podobny. bo teoretycznie to kolor włosów jest zaprogramowany genetycznie i niezmienny przez całe życie. może się tylko zmniejszać lub zwiększać ilość pigmentu i to jest chyba jedyne wytłumaczenie.
![]() |
#307 |
Raczkowanie
|
Fajnie, ze wątek w rozkwicie.
Czarne włosy często rudzieją jezeli maja to w genach - tzn nie tylko wyjściowy kolor, ale takze czasem jego ewolucję. Czytałam o tym i widzę to po mojej rodzinie - brat kruczoczarny, ale po 20 r.ż zaczęły mu wyrastać pojedyncze rude włosy teraz ma ich całkiem sporo,podobnie u mojego taty z tym ze jemy rosną takie tylko na brodzie, na skapie czarne szpakowate. Wydaje mi sie ze to taki genetycznie zaprogramowany sposób siwienia - rude włosy tez przeciez nie siwieją na białe, tylko płowieją, więc moze ta odmiana czarnego wypłukuje sie do rudego. Zabawne przy tym jest ze moi rodzice twierdzą ze nie jestem rudowłosa tylko złotą blondynką . No to mają dowód ![]() Mazidłowe kosmetyki to jest to, od kilku mies tez kręcę sera, pokochałam olejki, co troche testuje cos nowego. Dla mnie hitem jest pachnotka, jojoba i wszytko z różą w każdej odmianie. Serum robię z kw hialuronowym i wit b3 ,fajnie nawilża. Kwasy robione mi nie podchodza,albo bez efektu albo podrażniają :/ Co do minerałów - testowałam duuuużo odcieni,mieszałam i nie umiałam sobie nic dopasować. W koncu zrobiłam własny minerałek. Doszłam do wniosku ze skład jest tak prosty ze z łatwością da się skompletować na wlasną rękę. Składniki wzięłam skąd : http://www.jaworek.net Pierwszy raz mam podkład, który nie zapycha, jest w kolorze mojej skóry i jeszcze kosztuje grosze. A jaka frajda przy mieszaniu w moździerzu... Co do typów i kolorów - wydaje mi sie ze sporo z was jest bliskich typowi wiosennemu -zazwyczaj rude włosy wpycha sie do jesieni ,tymczasem wydaje mi sie ze ten pierwszy typ tez jest częsty. Nie pasują wtedy czysto ziemisto-naturalne barwy - te wszyskie brudne zielenie, brązy, ceglaste oranże - tylko czyste intensywne barwy. Takze w makijazu. Ja najlepiej czuję się w takich własnie kolorach, choc stwierdziłam to dopiero niedawno ,kiedy wróciłam do mojego naturalnego jasnorudego koloru. A przez lata ubierałam się w brązy ( no kiedy nei chodziłam na czarno,czyli rzadko ![]() W makijazu uwielbiam mocne usta - nasycone czerwienie,oranze, takze róże,choc z takim złotawym połyskiem. W ciemnych brązach na oczach i w ogóle w mocnym makijacu oczu typu smoky eye wyglądam źle .Choć fajnie wyglądaja za to kreski eyelinerem na jasnym tle, oprócz tego lepiej wygląda delikaty make-up oczu. Najlepszy kolor różu dla mnie jest taki pomiędzy morelą a jasnoróżowym, bez brązu, bez pomarańczu ale z lekko złotym połyskiem Co do kotów, osobiście uwielbiam. Uważam ze to szczyt drabiny ewolucyjnej ![]()
![]() |
#308 |
Wtajemniczenie
|
Zabawne przy tym jest ze moi rodzice twierdzą ze nie jestem rudowłosa tylko złotą blondynką . No to mają dowód
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() restless przypadkiem nie mialas w dziecinstwie bliskiego kontaktu z rumiankiem?? ![]() calkiem fajnie piszesz w necie ![]() a to nad czym sie glowicie dziewczyny to moja siostra urodzila sie czarnymi na maksa wlosami do ramion i tez jej wypadly i do dzisiaj naturalny kolor to jasny blond. ale po urodzeniu dostawala sporo lekow , antybiotykow moze stad ten efekt??
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() Edytowane przez julianna-p Czas edycji: 2009-09-29 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
ja tam miałam kontakt z rumiankiem i wodą utlenioną...ale na własne życzenie bo mama to akurat sobie wymarzyła rude dziecko (nie zastanawiając się nad konsekwencjami
![]() potem jeszcze miałam kontakt z farbą do włosów która nigdy nie wychodziła jak powinna- z kasztana wyszedł upiorny czerwonawy brąz a z miodowego blondu zielony odcień wody po myciu podłogi ![]() a co do bycia "złotym blondem" to myślę że w chwili obecnej bliżej mi do tego niż do typowej rudości ale nie lubię być nazywana blondynką ![]() ![]() myślę, że to zdjęcie oddaje kolor moich włosów w świetle dziennym : Restless- świeetny cytat ![]()
be my only, be the water where i'm wading/you're my river running high, run deep run wild Edytowane przez marchewkowe pole Czas edycji: 2009-09-29 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#311 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
Edytowane przez la songerie Czas edycji: 2009-09-30 o 22:14 Powód: skleroza |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
koty są fantastyczne. bardzo bym chciała mieć kiedyś kota. póki co mam szczury które tez niejako przypominają usposobieniem koty, tylko ze z łysymi ogonami
![]()
![]() |
#313 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
no, takie pocieszanie albo unikanie tematu jakby bycie rudym było jakąś śmiertelną chorobą albo przekleństwem
![]() kurde, przecież to kolor włosów taki jak każdy inny. pocieszam się tylko że ludzie i tak nie lubią swojego koloru włosów jakikolwiek by nie był biorąc pod uwagę odsetek farbowanych ![]()
![]() |
#315 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no moja waga pod kniec studiow tez sie rozni od tej z poczatkow ![]() ![]() wiecie co troche mi zal moich dwoch kolezanek. obie mialy piekne rude wlosy , znacznie intensywniejsze od moich , takie mega rasowe.i co?? tak sluchaly zyczliwych osob , ze lepej to stonowac , ze moze kogos latwiej znajda ze obie spalily swoje wlosy ![]() pod blondo-nijako-brazowym kolorem. chociaz moze jako osoba ktora miala na glowie wszystkie kolory po kilka razy nie powinnam sie wypowiadac ![]() marchewkowe pole - piekne masz wlosy ![]() a co do kotow to moja mama ma ich obecnie 6 i jak chcecie kupic czy jakims sie zaopiekowac to naprawde pamietajcie o szczepionkach na tyfus/katar itp bo mamie wet powiedzial , ze niekoniecznie , ze tylko wscieklizna i niestety , ale dwa odeszly ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 |
Wtajemniczenie
|
.
Edytowane przez puma1991 Czas edycji: 2017-12-31 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ale do rzeczy najpierw musisz , moim zdnaiem okreslic , jaki chcesz kolor dokladnie? a potem swoje zyczenia zweryfikowac nie tyle moze z typem urody , ale chociazby okresleniem czy jestes typem cieplym czy zimnym. bo ok mozemy Ci zniszczyc wlosy a mozesz sie okazac typem zupelnie zimnym i bedzie to bezsens... naj zdjeciach widac ladna dziewczyne , ale mi wygladasz z tych krotkich ogledzin chyba na typ zimny wiec pewne rudosci beda Ci wrogie... oczywiscie znajdziesz swoj kolor , ale jesli chcesz byc zadowolona z efektu zanim kupisz farbe sprawdz czy jestes typem zimnym czy cieplym i daj znac to w wolnej chwili moge napisac co moim zdaniem mozesz zrobic. i moze warto zainwestowac w profesjonalne farby zamiast sklepowych cudow , ktore zawsze kryja niespodzianke ![]() ![]() no i ostatnie dodaj linki do wszystkich kolorow , ktore Ci sie marza bedzie latwiej cos powiedziec. pozdrawiam ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
pumo- wedlug mnie nie ma zbyt wielkiego znaczenia czy ktoś jest typem zimnym czy ciepłym bo nie wszystkie rudzielce są typami ciepłymi
![]() ważniejsze dla mnie jest to, że masz ciemną cerę- a to w połączeniu z rudością może dać efekt nienaturalny, tandetny, postarzający. nie wiem czy to Twoja naturalna karnacja czy efekt opalania/podkładu/samoopalacza, ale jeśli nie możesz uzyskać jaśniejszego odcienia skóry to nie polecam rudego koloru. poza tym musisz wiedzieć że taka farba szybko się wypłukuje, traci intensywność, szybko widać odrosty więc trzeba często poprawiać.
![]() |
#319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masz racje , ze nie wszystkie rudzielce sa typem cieplym . ja napisalam , ze musi wiedziec czy nim jest bo wazny jest wybor odcienia rudosci. co do cery masz racje , ze jest wazna , ale mam kolezanke , ktora majac swoje rude wlosy farbuje sie na karmel( taki dosc mocno rudy karmel) i z opalona skora wyglada to naprawde ladnie. to jedna z niewielu osob u ktorych podoba mi sie opalenizna ![]() no i wiem z wlasnego doswiadczenia jak wazne jest czy kolor jest zimny czy cieply bo jak skorzystalam z zimnej palety to mame odwiedzila sasiadka rozpaczajac nad moja anemia ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
to zależy od opalenizny. bo jak jest delikatna to spoko ale puma na tych zdjeciach co dała ma dość ciemną buźkę, wydaje mi się że za ciemną do rudych włosów.
mi się na przykład w ogóle nie podoba taki efekt, jak w ogóle wszystko co nie występuje w naturze ![]()
![]() |
#321 |
Wtajemniczenie
|
kurcze az mnie korci zeby dodac zdjecia omawianej kolezanki , ale bym sie obawiala o wlasna zycie potem
![]() ![]() z pewnoscia masz racje polaczenia z natury sa piekne. chociaz mow co chcesz marchewkowe pole sa kobiety o tak niespotykanych polaczeniach , tak czasem dziwnych i jednoczesnie takich pieknych i jak dla mnie one tez sa piekne , chociaz nie zawsze w pelni naturalne (czy oglnie mozliwe w naturze) jak znajde czas i sie naucze dodawac zdjecia dodam fotke modelki pasujacej do opisu powyzej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Przyczajenie
|
ja mam rude włosy wpadające w brąz (w zimie mam prawie brązowe) i KOCHAM moje włosy nie czuję się ani gorsza ani brzydka, moje włosy są wyjątkowe i niepowtarzalne a ludzie mogą sobie mówic co chcą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Rozeznanie
|
Fajnie, ze tak myslisz. Szkoda, ze mamy tak ubogie to nasze spoleczenstwo, ale to chyba jednak zjawisko miedzynarodowe, bo rozmawialam ostatnio ze znajoma z Holandii i potwierdzila, ze tam rowniez osoby rude maja ciezkie zycie... Bylam zdziwiona, bo przeciez wiadomo, ze to Holandia wlasnie jest inicjatorem Dnia Rudych.
A tak z innej beczki to bylam calkiem niedawno w drogerii i przyznam, ze zachwycilam sie kolorowka Lancome, a szczegolnie pieknymi blyszczykami. Uwazam ich kolory za absolutnie cudne - prawie kazdy nam pasuje dziewczyny! Cena zniecheca, ale jesli ktos nie ma lepszego pomyslu na wydanie kasy to polecam!!! Revlon zmienil opakowania trwalych blyszczykow (czy jak kto woli szminek w plynie), testowalam i niescieralne jak i poprzednie - cud miod i orzeszki!!! Jest taka jedna jasna czerwien wpadajaca ni to w roz ni w koral...extra! Chyba sie zaopatrze! Mierzi mnie tez spytac was jakich mascar uzywacie - kolorow, firm, co z efektem. Ja odkrylam, ze jesli juz polubimy sie z jakas mascara to wlasnie ja wycofuja. Poza tym bardzo lubie siebie w typowej brazowej (nie ciemno-brazowej) mascarze a o taka bardzo tu trudno. Wlasciwie jest ich troche ale formula 'wszystkorobiaca' zawsze jest w jedynie czarnym kolorze co mnie do szalu doprowadza. Ostatnio zakupilam na e-bay'u mascare Lash Blast Cover Girl. Ksztalt szczoteczki przypomina mi ukochany Avonowski Super Shock (mialam Fall Plum - cudny baklazanowy kolor) i ogolnie chwale sobie. Mozna rzesy czesac i czesac przez 10 minut nakladajac niezliczone pogrubiajace warstwy jesli ktos ma cierpliwosc... Ja nie mam... Nie skleja i wogole polecam, tyle ze nie wydluza jakos, a szkoda... A jak tam u was z cieniami? Macie jakies ulubione kolory godne polecenia?
![]() Edytowane przez la songerie Czas edycji: 2009-10-12 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
Ja w tej chwili mam Black Mania Essence. Używam tylko czarnych mascar. W każdej innej wyglądam jakbym oczu nie miała
![]() Co do cieni to ja aktualnie używam: Z EDM: Late checkout Shady Violets Cypress Floating Feathers Anna Karenina 54 Marron Glace Bourjois Vintage (brąz) Inglot Integra trójka zieleni Paletka z Marimekko for Avon (szarość,zieleń,róż) Szminek i błyszczyków to rzadko(lubię swój naturalny kolor ust), raczej pomadki ochronne, w tej chwili używam z błyszczyków Essence Rock Chic(bardzo naturalny czerwony kolor), Bell Milky Shake 06 (cielisty), Rosebud Mocha Rose, pomadkę Alterra, pomadkę Lavery w kolorze różowym.
![]() |
#325 |
Wtajemniczenie
|
hmmm no to czas na czesc moich zapasow , czesc bo wiekszosci niestety nie mam czasu albo nastroju zeby uzywac
![]() maskara niezmiennie kocham 2000 calorie , odkrycie ostanich miesiecy to false lash effect -mf , mysle zeby je zastasowac razem ![]() usta - carmex jako odzywka , blyszczykow mam mnostwo i uzywam raz na rok ![]() ![]() ![]() nie umiem znalesc sobie rozu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pamietam też, że kiedyś dostałam tusz z oriflamu w kolorze starego złota; efekt na rzęsach - piękny, łagodny dla oczu.
![]() |
![]() |
#327 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie rude Panie
![]() Problem z kolorem włosów pojawił się chyba w podstawówce i na początku gimnazjum. Dzieciaki ciągnęły mnie za warkocze i nieraz złośliwie się do mnie uśmiechały. Kiedyś nawet jak weszłam po coś do jakiejś klasy, ktoś z końca krzyknął "Kto tu wiewiórkę wpuścił?"Miałam ochotę odpowiedzieć "Na moją twarz można bez obrzydzenia spojrzeć" (tamte słowa wypowiedział niezbyt urodziwy chłopak), ale powstrzymałam się, bo do sali weszła nauczycielka ^^ Do tego tak się składa, że urodziny mam 31 października (aaa to już jutro! Żałuję tylko, że nie mogę urządzić Super Słit 16 i zażyczyć sobie czerwonego lambordżini ![]() ![]() W późniejszych klasach gimnazjum byłam traktowana normalnie, bo wszyscy mnie znali i nie patrzyli na kolor. Dopiero w 3 klasie założyłam Deviantarta i oniemiałam. Ile ja się tam komplementów na temat moich włosów nasłuchałam. Strasznie mnie to zbudowało. Zapuszczam włosy (mam tak do łopatek teraz), pomagam moim lokom i mam bardzo dużo pewności siebie. Wiem że jestem ładna i jakoś zdanie innych mnie nie interesuje. Zawdzięczam to właśnie moim włosom - na krytykę uodporniłam się wcześniej. Przeczytałam kilka postów i wydawało mi się, że każda Ruda przeżywała takie historie jak ja. I zawsze kończyły się happyendem. Jednak sporo z Was ma kompleksy... Włosy do góry, uśmiech na usta, wypiąć biust i do przodu ![]() Mamy dużo lepiej niż blondyny i brunetki. Bądźmy postrzegane jako pewne siebie bestie ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
pokaż tego devianta
![]() ![]()
![]() |
#329 |
Przyczajenie
|
http://alexis-black.deviantart.com/
Ale obecnie jest w zawieszeniu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Wtajemniczenie
|
hej Rudowłose tak sobie właśnie myśle nad garderobą jesienno , zimową
![]() ![]() po kilku latach szukania najrozniejszych kolorow powoli odrastają mi wlosy i patrze na swoj styl i wiecie co?? calkiem nieswiadomie mam niemal w pelni jesienna garderobe ![]() i niby znowu kusza mnie zmiany a jednak jak sobie przypomne smiertelna bladosc w zlym guscie (typ martwa gotka z wody ![]() co do refleksji nad ciuchami - nie uwazacie , ze moda z tego sezonu jest dla nas stworzona?? ![]() ![]() ![]() ![]() ale jesli ktoras Rudowlosa chce sie podzielic typem - szala na ten sezon- czekam bo to jedyne z czym mam problem( jak zawsze zreszta ![]() ogolnie tez ostatnio pojawilo sie sporo postow o makijazu , moze wiec skoro make up byl omowimy teraz nasze typy ciuchowo - obuwnicze ?? ja z wielka checia poznam blizej styl Rudowlosych wizanek jestesmy wyjatkowe jednak ![]() ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() Edytowane przez julianna-p Czas edycji: 2009-11-01 o 21:22 Powód: niedokonczony post |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.