![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
heheh, już kiedys mi kleszcz wszedł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
BAN stały
|
Witam Dziewczynki.
Ale mnie glowa boli......Znowu sie nie wyspalam.Tradycyjnie jakies 2 godz.spalam. ![]() Widze,ze na gzrybki sie laseczki wybieraja....Tez bym poszla.... |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
czemu tylko 2 godziny?nunu!co Ty w nocy robisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
oo kurcze..współczuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a Wy co... zaraz bede musiała iść po pogrzebacz i Was przetrzepać ;-) Nic nie piszecie...to ja coś napisze
![]() Wczoraj grzybków dużo nie było, poza tym ja nie skupiałam się na grzybach tylko na wielkich leśnych pająkach bbrrr... ale była śliczna pogoda i dziś też taka jest- od razu lepszy humor! Wczoraj sobie uświadomiłam, że za 2 tygodnie koniec moich wakacji ![]() ![]() ![]() ![]()
#307 |
Raczkowanie
|
Tu Elittle... znaczy spod znaku bliźniąt
![]() Chili1986 jest aż tak źle? Wydajesz się taka szczęśliwa w tych wszystkich postach ![]() ![]()
Szłam ulica osobna... jakby nieoswojona jeszcze ze światem.. idę na pewno dalej niż wszyscy, naznaczona niebytem i tak zagłębiona w sobie jak nie bywają nawet ludzie ze śmiercią u wezgłowia... Spotykasz mnie... zjawę pośrodku tłumu... |
![]() ![]() |
![]() |
#308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co u Ciebie? Masz coś z typowej bliźniaczki?
![]() |
#309 |
BAN stały
|
Witam Dziolszki!!!!
Jak dzisiaj humorki? chii widze,ze dolek Cie lapie przez szkole....Ja mam to samo ![]() Nie chce wyjezdzac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
Chii1986 dokładnie tak samo odczuwam jak Ty i mam podobne podejście. U mnie tez jest większośc osób, które tak przeżywaja te studia jak "stonka wykopki". Niestety ja tak nie moge, troche luzu musi byc. Ale ja jestem zmuszona mieszkac w akademiku;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#311 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#312 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No to mnie uspokoiłaś ![]() Eh... ja jestem maksymalną bliźniaczką.. z III dekady i szczerze mówiąc.. niektórych swoich cech po prostu nie znoszę ![]() ![]() ![]()
Szłam ulica osobna... jakby nieoswojona jeszcze ze światem.. idę na pewno dalej niż wszyscy, naznaczona niebytem i tak zagłębiona w sobie jak nie bywają nawet ludzie ze śmiercią u wezgłowia... Spotykasz mnie... zjawę pośrodku tłumu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
Jescze w dodatku jak bede mieszkała w akademiku, to nie bede miala neta
![]() Na szczescie sie w koncu pogoda raczyła poprawic, wiec mozna isc sie jeszcze opalac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Wam mija dzień?.. bo ja jeszcze w piżamce hehe... ale zaraz idę się ubrać bo ile można leniuchować ![]()
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
Ja tez jestem chyba typową bliźniaczką
![]() Chii1986 tych pozytywnych cech jest więcej ![]() ![]() A co znalazłam w necie na temat naszego znaku ![]() Bliźnięta lubią być dobrze poinformowane, często bywają posądzane o plotkarstwo, oraz nieumiejętność zachowania tajemnicy. Są niezwykle "humorzaste" i często popadają ze skrajności w skrajność- od euforii po rozpacz, od miłości do nienawiści. Mają kilka osobowości naraz, dlatego też są mało przewidywalne, nigdy nie wiadomo jak mogą się zachować. W miłości i związkach lubią częste zmiany i silne wrażenia. Są niestabilne uczuciowo, ponieważ ulegają łatwo nowym fascynacjom. Nie czują się dobrze, kiedy mówi się o uczuciach, nie lubią deklaracji ponieważ często nie mogą ich dotrzymać. Wolą luźne związki i układy. Często są niedyskretni. Są nerwowe i nadpobudliwe, co może je wpędzić w bezsenność i kłopoty z żołądkiem oraz sercem. Manipulowanie innymi, przychodzi im z łatwością, lubią intrygować. Monotonne życie może je doprowadzić nawet do choroby, łatwo je wyprowadzić z równowagi. Jakies terrorystki z nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są nerwowe i nadpobudliwe, co może je wpędzić w bezsenność i kłopoty z żołądkiem oraz sercem. Manipulowanie innymi, przychodzi im z łatwością, lubią intrygować. Monotonne życie może je doprowadzić nawet do choroby, łatwo je wyprowadzić z równowagi. jeeeny to o mnie, a to podkreślona to istna ja, Ci co znają mnie od podszewki zgadzają się z tym, a nawet wypominaja mi to..w sumie się nie dziwię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
hellooooo!!
Przepraszam że zaniedbałam wątek - od soboty mam doła! i kompletnie odeszła mi ochota na net- ale wchodzilam sobie na nasz wątek i czytałam Wasze posty! w sobotę dowiedziałam się,że mój chłopak mnie oszukał i bardzo się na nim zawiodłam ![]() dziś miałam wolne...pojechalam zalatwic wpis - nic praktycznie nie zalatwilam, i bede musiala jechac raz jeszcze w poniedzialek za tydzien - bo Pan Filozof musi prace przeczytac i ocenic. chociaz upieral sie ze on jest perfekcjonistą i nie mogl pracy zgubić - po czym prawie przez 20 minut dał mi wyklad filozoficzny co to znaczy być perfekcjonistą ![]() zmeczyl mnie tez wyjazd: najpierw 1,5 h pociągiem,potem jazda z dziekanatu na wydzila, z wydzialu na miasto....padam! ide wypic kawke!! buzka
#318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jeny, biedactwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane!
Zgłasza się kolejny Bliźniak - 18 czerwca ![]() Z cech typowych dla Bliźniąt mam jedną, która dominuje wszystkie inne - słomiany zapał, który rujnuje mi życie ![]()
#320 | |
BAN stały
|
Cytat:
Napisz cos jeszcze o sobie! ![]() A ja zaraz sie wybieram z TŻtem na spacerek.Cieply wieczor dzis,trzeba to wykorzystac ![]() A gdzie reszta blizniaczek???? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
Zgłaszam się
![]() ![]() ![]() ![]() Ja zrobiłam małe zakupy na allegro co mi poprawiło humor ![]() ![]() ![]()
#322 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() jak cos przeskrobal to zawsze po chwili mi przechodzilo i mu przebaczalam, jednak teraz chce mu pokazac ze mam serdecznie dosc jego zagrywek !! w koncu nie jestesmy malolatami i czas dorosnac jesli chce sie zrobic dalszy krok... hm...tez mam ochote na jakas zmiane fryzurki...w pazdzierniku ide do farby , a teraz przydaloby sie jakies cieniowanie bo znow bardzo mi sie wlosy pusza ![]() a teraz zajadam sie pistacjami , mmm...uwielbiam... ![]() ![]()
![]() |
#323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie lubię jedynie potem tego uczucia wysuszonych ust przez sól! ![]()
![]() |
#325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do cieniowania...ja mam właśnie mocno wycieniowane włoski na całej długośći.. najkrótsze mają 10cm najdłuższe do ramion, fajnie to wygląda ale teraz chyba troszkę je wyrównam,zapuszczę, może za parę miesiecy obetnę. A co do puszenia...znam ten ból ;-)jednak zauważyłam, że jak nie nałożę panki to mam oklapniete włosy i teraz po prostu za każdym razem muszę piankę nałożyć bo wiadomo, że mocno wycieniowane włosy wyglądają strasznie gdy są oklapnięte, bardzo sobie cenie Wellaflex taka zwiekszającą objętość...kurcze..dzis jestem reklamą Welli.powinni mi zapłacić za to ![]()
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
noo , wróciłam z pracy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do włosków-brr tez mi się strasznie puszą , używam jedwabiu po prostowaniu i innych serum, ale jak wyjdę na wilgotne powietrze to katastrofa. i tez chyba mocno je wycieniuję... Phdwao czesc Kochana ![]() ja tez juz zaraz uciekam!!
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
czesc Laski
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() Pogoda się pogorszyła...a było tak pięknie...za 2 tygodnie studia ;-( myślę co kupić Tżtowi na dzień chłopca i już wiem... to bedzie coś do jedzenia co zawsze chciał kupić ale było mu szkoda kasy...ale napisać nie mogę bo Tż czyta moje posty czasem:/ ostatnio sę zdenerwował jak w jakimś wątku napisałam, że przycina sobie włosy w miejsach intymnych hehe i na szczęście jeszcze nie znalazł wątku "Z kim najchętniej wylądowałabyś w łóżku" chociaż nic złego tam nie pisałam;-) Znów czas zrobić porządek w pokoju... a co tam u Was? Jak mija dzień?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.