![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: odchodzę
To nie magia. To ludzie.
Ja nie spotkałam w sieci drugiego takiego miejsca jak to. Moze gdzies takie istnieje ale ja nie widziałam ![]() To ludzie tworza atmosferę tego miejsca, bez nas wszystkich nie byłoby takiego forum jak to ![]() ![]()
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Najgorsze to dać facetowi sobą manipulować. Brak mi słów na takich ludzi, ja nie wytrzymałabym ciągłej kontroli ze strony kogokolwiek, a kiedy funduje Ci coś takiego najbliższa osoba to najlepszy sygnał że coś tu nie gra. Nawet nie wiem jak wyrazić to co czuję po przeczytaniu tego wątku. Kochająca matka to jeden z największych skarbów. To jest ktoś kto nad nami czuwa i do kogo możemy się zwrócić w ciężkich chwilach. Z tego co przeczytałam Tobie tego brakuje, ale pamiętaj że dając to swojemu synowi dajesz mu więcej niż to można sobie wyobrazić. Teraz zadbaj aby wasze wspólne życie było szczęśliwe, spełniaj jego i swoje marzenia. Cieszę się, że jednak nie podjęłaś tego wstrząsającego kroku co chciałaś. Mam nadzieję że to była chwilowa słabość bo gdybyś jednak nie daj Boże nie zmieniła zdania, to byłoby dla mnie i nie tylko zapewne naprawdę wstrząsające przeżycie gwarantuję Ci że zapamietałabym to do końca życia, tak jak Ty pewnie to zapamiętasz. Mnie także forum pomogło w wielu ciężkich chwilach, to piękne że tyle pozornie obcych osób jest gotowe Cię wesprzeć. Pamiętaj, że warto żyć. Ja nie mam dzieci ale mam wielką nadzieję że mnie ten cud kiedyś spotka. Twój synek jest piękny i zasługuje na taką dzielną mamę jak Ty. Trzymaj się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Wtajemniczenie
|
I tak trzymać Chanel
![]()
![]() |
#304 |
Zadomowienie
|
nareszcie odrobinka spokoju....chanel przefarbowała się na czarno.....znowu....
![]() |
![]() |
#305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#306 |
Zadomowienie
|
troszke ni go żal...prosze nie bijcie :/
![]() |
![]() |
#308 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
przeczytalam caly watek
chanel jestes twarda babka i napewno sobie poradzisz - badz silna dodam ze mam (mialam) podobna sytuacje do Twojej mam rowniez synka prawie 4letniego i 5 lat bylam w toksycznym zwiazku tyle ze gorszym od Twojego - bylam bita, zdradzana i ponizana i podobnie jak Ty myslalam ze sama nie dam sobie rady ale myslalam przede wszystkim o dziecku (nigdy nie myslalam zeby sie zabic, jak w ogole tak mozna, przeciez ten maly czlowieczek ma tylko nas) a jednak sobie poradzilam - rozstalam sie z draniem i od dwoch lat jestem szczesliwie zakochana w najwspanialszym mezczyznie jakiego moglam spotkac - czulym, kochanym, myslacym o nas i o przyszlosci Tobie napewno tez sie powiedzie tylko nie mozesz sie zalamywac i myslec przede wszystkim o synku - o sobie rowniez - kazdy ma prawo do szczescia wiec glowa do gory - mysle ze jeszcze ulozysz sobie zycie o wiele lepiej niz teraz i bedziesz sie smiac z tego co bylo kiedys trzymaj sie ![]()
![]() |
#309 |
Raczkowanie
|
chanel przeczytałam wszystko cały watek w niektórych momentach łza sie w oku zakreciła i trzymam za Was kciuki za Ciebie i Kasperka
Terrorysta jest super sliczny odemnie mąż odszedł tez lecz wrócił po 4 dniach z wyznaniem ze sie pomylił ze kocha ale te 4 dni były straszne ale siły dawał mi mój syn Paweł i wiem ze dla tych malutkich terrorystów warto zyć i sie usmiechac
![]() |
#310 |
Zadomowienie
|
shiral ...trzy powody...???
1) może on ma rację....związek to też ust ępstwa i dla dobra dziecka może powinnam ustąpić---------->potem z kolei całe życie bede ustępować... 2)powiedział, ż kocha mnie nad życie i zrobiłby dla mnie wszystko---->ale mimo to odszdł 3)nie ma 3 powodu
![]() |
![]() |
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻowi się cos pomyliło, jak się kocha to się njikogo na smyczy nie trzyma ![]() a te trzy podpunkty same mówią za siebie. nie był wart...czas na nowe chanel, oby lepsze ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi ani troszke nie byłoby go żal. A najchetniej jakbym go dorwała w swoje raczki i dała wielkiego kopniaka tak żeby zapamietał na zawsze za co go dostał. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Zadomowienie
|
doskonale wiem o tym że się motam, mam kołomyję w głowie i w sercu....w końcu to 4 lata....ale od poniedziałku nie płakałam.....nie miałam czasu....
![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Chanel dzien dobry
![]() tak sobie pomyslalam - może Ty pomozesz nam sklecić parę słów wyrazajacych nadzieję, ze mordercy niedźwiadka - z Tatrzanskiego Parku Narodowego powinni zostac surowo ukarani, ze jestesmy poruszone itp. - bardzo proszę, jesli znajdziesz chwilę zajrzyj do wątku - http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=216201&page=5 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Zadomowienie
|
jestem na tyle odważna po tym wszystkim, że zamieszczam siebie w avku
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Zadomowienie
|
dzia...oj połechtało mnie to co powiedziałaś...oj połechtało......hm......a le ja nie jestem próżna
![]()
![]() |
![]() |
#318 |
Raczkowanie
|
To wszystko bardzo smutne... Zycze Ci dużo dużo szcześcia, Tobie i Kacperkowi oczywiscie
![]() P.S Chociaż jestem z wami dopiero kilka dni to też już czuje tę magię ![]() Edytowane przez asstel Czas edycji: 2009-11-03 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Zadomowienie
|
asstel witamy....a tak ode mnie.....widzisz jakiemożna znaleźć tu wspardzie normalnie łola boga
![]() |
![]() |
#320 |
Raczkowanie
|
Jestem pod wielkim wrażeniem i bardzo sie ciesze że odkryłam to miejsce i mogę być tu z wami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Konto usunięte
|
Prawda?
To samo mi się rzuciło w oczy. Niedawno na Wizażu była taka rozmowa o urodzie kobiet/dziewczyn. Chodziło o taką urodę,która zapada w pamięć,ma coś takiego,że się to zapamiętuje-i właśnie chodzi o takie oczy ![]() A tak poza tym,to popieram to,co napisała Svinecka. Ona na pewno też myślała,że świat się dla niej skończył-a tu okazało się,że zrobił tylko miejsce dla "tego właściwego".I z tego co wiem,co wyczytam z Jej postów,to jest bardzo szczęśliwą kobietą ![]() Asstel,mam więc nadzieję,że tu zostaniesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Raczkowanie
|
Ja również mam nadzieje że zapuszcze tu korzenie tak jak Ty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Raczkowanie
|
Potwierdzam, ze masz wielkie piekne oczeta
![]()
Najgorszy moment w życiu to taki, kiedy myslisz że nic gorszego Cię nie spotka, a poźniej nastaje taka chwila kiedy nie masz siły płakać, potem nie masz juz czym płakać, a rozpacz jest nie do ogarnicia...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Zadomowienie
|
niech się wali niech się pali będę szczęśliwa...jutro idę do starosty pogadać...niestety muszę się przebranżowić....bo nie stać mnie na 800 zł czynszu, chcę zmienić butik w realu na butik internetowy...muszę tylko mieć zgodę starosty...bo skorzystałam z dotacji na rozpoczęcie działalności i do roku wszystko muszę robić pod jego nadzorem.....dzisiaj czeka mnie ciężka noc muszę naskrobać nowy biznesplan....ale będzie dobrze...musi być dobrze...
![]() |
![]() |
#325 |
Rozeznanie
|
bravo chanel
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Zadomowienie
|
oczywiscie ze musi byc dobrze!! nie ma innego wyjscia, jak nie jak tak
![]() ![]() ![]()
![]() |
#327 |
Zadomowienie
|
wstępny kosztorys i prośba naskrobane...pogrzebałam w internecie i nie idę już tam z duszą na ramieniu bo branży w sumie nie zmieniam------->cały czas zostaje outlet odzieżówka, zmieniam tylko profil i sposób zarządzania firmą. Jaka ja byłam głupia że od razu o tym nie pomyślałam... mogłam od razu wziąć sie za sklep internetowy i all, a nie płacić za 19m kw 850 zł....i to gdzie??? na tum zadupiu, gdzie stadionówka i giełdy odzieżowe rządzą....a pokolenie znające się nieco na modzie dopiero wyrasta i nie ma swoich funduszy------->> nie dyskryminuję ludzi ze względu na ubiór tylko biadolę jak przedsiębiorca na linię zbytu
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#328 | ||
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
pozanalam moja obecna milosc i jestem naprawde szczesliwa, moj synek tez a moja milosc jest teraz dojrzalsza i inaczej patrze na pewne rzeczy, napewno jestem silniejsza i na wiele rzeczy juz nigdy sobie nie pozwole zreszta nie musze moj TZ jest aniolem wiadomo sa klotnie i problemy ale i tak wiem ze jestem z kims kto jest tego wart i Tobie napewno tez sie uda chanel Cytat:
zobaczysz ze jeszcze tak sobie zycie ulozysz ze beda Ci zazdroscic dookola a Twoj TZ bedzie zalowal co stracil
![]() |
![]() |
#329 |
Wtajemniczenie
|
cc_chanel ale masz powera
![]() ![]() ![]() PS oczy masz piękne ![]()
![]() |
#330 |
Zadomowienie
|
ni robię tego tyko dla siebie....w końcu Kacper musi wyrosnąć na mądrego i silnego MAMUSINEGO obrońcę
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.