|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: Który z wymienionych kolorów podoba się Tobie najbardziej? | |||
Czerwień |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 20,43% |
Pomarańcz |
1 | 1,08% |
Żółty |
3 | 3,23% |
Niebieski |
14 | 15,05% |
Fiolet |
18 | 19,35% |
Czarny |
34 | 36,56% |
Biały |
4 | 4,30% |
Głosujący: 93. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jestem nowy - NL
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Rozeznanie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5698083]Ja się chyba zacięłam jak stara płyta...... aleeeeeeee Arrio robił tak samo...
![]() No! ![]() Musisz o nim zapomnieć, Arrio już nie wróci ![]() ![]() A Niko pewnie też nie, przeraził się ilością kobiet nim zainteresowanych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ani ustawić mnie ![]() ![]() Jak na razie nikomu się to nie udało (mimo kilku prób) ![]() Nie kuś ![]() No to możliwe, że się pomyliłem, ale zostałem w takim razie wprowadzony w błąd (nazwa potoczna[?]). Winni zostaną złapani, osądzeni i wtrąceni do lochu ![]() FOTKA ![]() A co Ty? Dobra wróżka? ![]() Bo ja mało wiem o dobrych wróżkach Chcecie posprzątać? Takie nowoczesne? Amerykanckie? Na mopach... ![]() estee7, w piątek możesz dopaść mnie na dworcu w Katowicach ![]()
![]() |
![]() |
#305 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chyba rzeczywiscie wziales mnie za dobra wrozke ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#306 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5698199]A ja w płacz i pod pogiąg.... ![]() Albo z mostu do rzeki.... Na żyrandolu się nie powieszę bo mam w pokoju kinkiety... ![]() ![]() Może jakieś zbiorowe samobójstwo? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#308 |
BAN stały
|
![]()
Bonjour Mesdammes!
![]() Nie ma mnie ledwie 3 dni - a tu tak się porobiło... ![]() Już za chwilę odpowiedzi. Czas rozwiązać sprawę Arrio i mojego domniemanego pokrewieństwa z nim - mojej nieobecności - a także psożytnictwa, które wkradło się na ten wątek. No i mam nowe fotki... ![]() Już za kilka chwil... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja tam nic nie widzę i już! ![]() To bym się musiala do jakiejś sekty zapisać... Eeeee odpada... ja nie lubie jak mi ktoś mówi w co mam wierzyć i co mam robić... ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Rozeznanie
|
Ja do sekty nie należe, bez przesady.
Noooo już jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |||||||||||
BAN stały
|
![]()
Witajcie
![]() Kiedy jechałem do domu wątek miał 5 stron - wystarczyło, żebym był (bardzo miło) zaskoczony ![]() ![]() Postaram się podzielić swoją ospowiedź na kilka postów aby uniknąć zbyt rozległych odpowiedzi. A więc zaczynając tam - gdzie skończyłem... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [quote=benito_mruffkolini; 5678807] Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() (Niestety musiałem pousuwać buźki z cytowań) |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
ciekawe ,ze nikomu z nas(oprocz arrio) nie przyszlo do glowy zalozyc watku z cyklu "oto jestem"
Hmm,a tak z ciekawosci po co umieszczasz zdjecia?skoro nie szukasz romansu,nie potrzebujesz porad w spr stylizaji i nikt o te zdjecia nie prosi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
Niko, to jest niby ta fotka z sesji?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Miałam właśnie to samo pisać..... Słowo w słowo.... Telepatia? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |||||||
BAN stały
|
![]()
A teraz odnośnie zapowiedzianego przeze mnie psożytnictwa...
![]() Cytat:
Wystarczy zniknąć na chwilę - a już na Twoim terenie pojawiają sie jakieś wygłoniałe hieny, które szukają okazji... ![]() Zresztą wystarczy popatrzeć... Cytat:
![]() Mało tego - na pytanie czy nie stać go na więcej (o co sam bym go zapytał - gdybym zdążył ![]() I jeszcze dalej... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jednak Wasz smutny los nie uzasadnia takiego tandetnego zachowania. Może lepiej spróbuj wejść na wątek wspominanego już Arrio (o którym w następnym poście). Tam wszystko jest prostsze. Darku - to nie są schody na Twoje nogi... O tym właśnie mówię. Za każdym razem, jak to czytam - widzę Jurka Stuhra w Seksmisji leżącego na ziemii i wołającego: "Jezus Maria - kobieta mnie bije!" Odpuść sobie... Ty Piotrku także. Ale przynajmniej jesteś szczery... Na zarzut, że kobiety nie są Twoją pasją odpowiedziałeś... [quote=piotrek-1983;5696503] Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na dole ja i Ambra - jedyna do której ośmieliłbym się powiedzieć: "chodź na spacer suczko". Koledzy - to ostatni mój wątek na którym mam zamiar Was oglądać... ![]() Edytowane przez Niko Laos Czas edycji: 2007-11-04 o 23:27 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
na watku arrio jest to samo tylko ze tu sa zdjecia -moze chcesz zostac modelem? ![]() Maromavath zdecydowanie ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
BAN stały
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5698199]Na żyrandolu się nie powieszę bo mam w pokoju kinkiety...
![]() [/quote] zawsze możesz powiesić się na klamce ![]() [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5699428]Albo to bardzo śmieszny żart, albo ja się na klikaniu w linki nie znam... ![]() Ja tam nic nie widzę i już! ![]() [/quote] NO WŁAŚNIE!! Piotrek Ty się tu nie wymiguj, pokazuj swe prawdziwe oblicze bo stracisz status maskotki!! ![]() Cytat:
![]() boszzz widzisz i nie grzmisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Zadomowienie
|
Jestem skonsternowana. Moj maly rozumek nie jest w stanie pojac logiki, jaka posluguje sie NL.
Niedlugo ten watek zmieni sie w walke na gole klaty miedzy wizazowymi naczelnymi (samcami) ![]() ![]()
![]() |
#319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie, ale miałabyś okazję zdzielić mnie miotłą za moje wredności ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5699428]Albo to bardzo śmieszny żart, albo ja się na klikaniu w linki nie znam... ![]() Ja tam nic nie widzę i już! ![]() Tak, to śmieszny... żart ![]() ![]() Żeby porozmawiać, wymienić się doświadczeniami, doradzić wizażankom/[wizażanom ![]() ![]() Ot, Intymnie i Plotkowe to takie miejsce dla zagadnień psychologiczno-rozrywkowych. Ale nigdy by mi do głowy nie przyszło, by rejestrować się i podrywać ![]() No litości Monsieur... Wieeeeeeesz... Zamiar to sobie możesz mieć... ![]()
![]() |
![]() |
#321 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja ja wyrecze i przyjade do ciebie z ciezszym asortymentem ![]()
![]() |
![]() |
#322 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A teraz w sprawie Arrio. Za dużo głosów sie pojawiło - twierdzących jakobym był nim. Maromavath - zważając na Twoje wcześniejsze uczestnictwo w wątku wyżej wymienionego - liczę na Twoją pomoc. ![]() Jutro zaczynam nowy wątek. Link do niego pojawi się na tej stronie. Zapraszam do niego jedynie płeć żeńską. Panów pasożytów nie zapraszam. Otwórzcie swoje wątki... Mały wyjątek mogę zrobić dla Arrio - jeżeli z łaski swojej zechce wyjaśnić - who is who. Myślę, że nikt nie lubić być odbierany, jako ktoś kim nie jest. Mnie to w każdym razie mierzi. Tym bardziej, że to on mógłby grać tu rolę młodszego brata. Wejście z tekstem: "Szukam kobiety" - dla mnie jest wyściem na parkiet w klubie, ściągnięcie spodni i liczenie, że może któraś się zainteresuje... ![]() Jeżeli miałbym się umiejscowić w tej przestrzeni - byłbym raczej siedzącym z boku, przyglądającym się i robiącym notatki badaczem. Tak odnośnie jeszcze, że miałbym najpierw pomyśleć o magisterce... Myślę, a najbardziej skupiam się na przyszłorocznej pracy licencjackiej - i wierzcie lub nie - ale ona rówineż ma związek z relacjami damsko - męskimi. Tylko Ci, którzy planują długofalowo - są w stanie dokonywać rzeczy wielkich... ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Zadomowienie
|
Zapomnij
![]() No co będziesz miała... moją dozgonną wdzięczność ![]() To co? Fifty-Fifty Panno Wróżko? ![]() ![]() ![]() A pamiętaj, że bez dowodu osobistego nie odbierzesz ![]() A Wróżki nie bawią się w biurokrację ![]() ![]() A pasożyty mają to do siebie, że wchodzą gdzie chcą i robią co chcą ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() Niko - masz pięknego psa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Eeeeeee wiesz co LN? To jest demokratyczne forum.... ![]() ![]() Noooo wiesz, to takie mało romantyczne by było.... ![]() Ja bym wolała coś w rodzaju "Romea i Julii" czy cuś.... ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
ahaa to zwracam honor
![]() Arrio szukal nieszukajac w tym tkwil sekret jego "powodzenia",poza tym rozni was 1 istotna rzecz-odpisujesz w miare szybko. Zanim zalozysz watek spr czy takiego juz nie ma,poza tym juz jest jutro PS uwielbiam byc obiektem badan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 | |||
BAN stały
|
[quote=piotrek-1983;5699926]
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
BAN stały
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5699964]
Noooo wiesz, to takie mało romantyczne by było.... ![]() Ja bym wolała coś w rodzaju "Romea i Julii" czy cuś.... ![]() [/quote] to masz 2 wyjścia 1) otrucie (ale może się źle skończyć) 2) skok z balkonu (ale też może się źle skończyć) ![]() EDIT: widzę, że tu nasze wizażowe koguciątka się rozkręcają ![]() jakbyście się chcieli przypadkiem potarmosić w jakimś błotku lub kisielu to nie przeszkadzajcie sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Zakorzenienie
|
[quote=Niko Laos;5699977]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.