![]() |
#301 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Ale tu dzisiaj cisza
![]() Mezatko nie smutaj sie,napewno do swiat sie pogodzicie i maz Cie jeszcze zaskoczy jakims super prezentem ![]() Emi no to super ze juz po swietach bedziesz sie przygotowywala do slubu ![]() Pomidoro daj znac jak spotkanie klasowe minelo ![]() Spedzilam dzisiaj 3godz na poszukiwaniu spodni,ale udalo sie ![]() ![]() ![]() ![]() Bigos juz zrobilam,farsz do krokietow tez,tylko jeszcze te cholerne nalesniki mi zostaly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bede
![]() ![]() Straszne pustki na naszym plotkarskim watku zapanowaly ![]() ![]() ![]()
![]() |
#303 |
Wtajemniczenie
|
jestem juz happy,bo wlasnie statniego krokieta opiekam
![]() ![]() ![]() Zmykam zaraz do sklepu,ostatni raz i dwa tygonie urlopu ![]() Marcelinko chyba tylko my dwie nie bylysmy jeszcze u spowiedzi hihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Hehe wez mnie Aniu nie strasz
![]() ![]() To bedziesz miala troszke laby ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapomnialam napisac, ze super plaszczyk/kurteczke sobie zafundowalas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2007-12-22 o 22:19 Powód: dopiska |
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#305 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Hmmmm teraz juz sama zostalam... Misia szybko wysprzataj wszystko i wracaj do domku
![]() Lece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#306 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje Marcelinko
![]() Przez 5lat nosilam czarne wlosy ![]() Nie mam zamiaru za duzo trwonic kasy, ale napewno wykorzystam okres promocyjny w jakims stopniu ![]() ![]() Widze ze u ciebie juz wszystko gotowe do swiat bo masz czas na plotkowanie ze mna ![]() Niestety musze zmykac do sklepu,ale tu wroce jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Wtajemniczenie
|
Dobranoc Marcelinko
Agus co u ciebie slychac? |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
Ale dziś pustka na wątku ![]() ![]() Spotkanie klasowe było mega fajne ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, pofarbowałam wczoraj włosy na blond. ![]() ![]() Miłego popołudnia życzę, do wieczora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko czekamy na fotki
![]() ![]() Misiu super, ze sa takie przeceny i mozna sobie troszke zaszalec ![]() My sie niedlugo wybieramy na Croydon- uwielbiam to miejsce ![]() ![]() ![]() Marcelinko a czy Ty sie wyspowiadalas ze swoich plotkarskich grzeszkow wizazykowych ![]() ![]() hmmm ja juz pogodzona z mezem, powiedzial, ze denerwuje go to, ze tu sie zwierzam a nie jemu i ze to jemu powinnam sie wyzalic....... no to sie mu wyzalilam- chcial to dostal hihi ![]() a na koniec sie jeszcze poprzytulalismy troche i juz wszystkim nerwy puscily ![]() buziaczki i milego dzionka ![]()
#310 |
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczynki
![]() Ale tu cisza dzisiaj ![]() Mezatko super ze z mezem juz sobie wyjasniliscie wszystko ![]() Ja zakupy robie w Kingston,bo mam blisko a jest dosyc duzy wybor sklepow ![]() Pomidoro tak tak czekamy na fotki ![]() A ja zmykam robic reszte krokietow bo nalesniki juz popieczone przez tz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Dzien dobry dziewczyny ![]() ![]() ![]() Asiu tak ja juz po spowiedzi, wrecz zostalam do niej zmuszona ![]() Misiu Barcelona?? Kiedy lecicie?? Bylam na zakupach i bluzeczke sobei kupilam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#312 |
Wtajemniczenie
|
Marcelinko to poprosimy o foteczki
![]() Do Barcelony jedziemy 29.12-2.01.08 i juz sie niemoge doczekac ![]() Ja tez zmykam robic obiadek a tobie smacznego zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#313 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem CI, ze calkiem oryginalny sylwester ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki ja tylko na chwile bo dopiero niedawno z pracy wrocilam i jutro tez ide wiec lece do garow,musze zrobic 3 ciasta,barszcz i rybe po grecku wiec mysle ze moze polnoc mnie zastanie w tej kuchni
Buziaki kochane papa
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
Kachulko, to życzę, żebyś się szybko uporała z kuchennymi pracami
![]() ![]() Byłam dziś u moich rodziców kochanych i aż się popłakałam jak się z nimi żegnałam ![]() ![]() Lecę do sałatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
cisza widze spora a myslalam ze bede miala co czytac
![]() u mnie wsio dobrze ![]() zjadlam pyszna karpatke i odpoczywam a mala fika i fika czasem dostaje takie kopniaki ze nie moge isc hehe ja chcialam wam zyczyc udanych swiat bez tych dlugasnych zyczen ![]() ![]() trzymajcie sie ![]()
#317 |
Wtajemniczenie
|
kachulo mam nadzieje ze uporalas sie juz z kuchennymi smakolykami
![]() Pomidoro wiem co czujesz,mimo tego ze spedze swiata z bliskimi mi osobami(tz i para przyjaciol) i napewno bede sie dobrze bawila , niezastapi mi to jednak siostr i rodzicow ![]() Ray a mala dalej tak fika w brzuszku? |
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() u mnie zawod na calego...... test pokazal I kreske, czyli lipa no niestety, zyje sie dalej... maz nic jeszcze nie wie, bo spi.. za to ja nie moge ![]() tak naprawde w to nie wierzylam, nie mialam specyficznych objawow jak w poprzedniej ciazy... tutaj zmylily mnie tylko jajniki- mam nadzieje, ze ten tepy bol nie oznacza np torbiela ![]() a mdlosci i bole glowy-pewnie Duphaston ma w tym swoj udzial tylko jakas tam nadzieja tlila sie w tej mojej glowie ![]() no nic, poczekam kilka dni na @- powinna byc 27-28 grudnia ja tak jak Ray zycze wszystkim Wesolych i Spokojnych Swiat i niech Gwiazdka spelni Wasze marzenia!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#319 |
Zakorzenienie
|
Asieńko, jeszcze się uda, wiesz przecież o tym
![]() Kobietki kochane, z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzymy Wam spełnienia najskrytszych marzeń, dużo spokoju, rodzinnego ciepła, miłości wkoło i radości z najdrobniejszych rzeczy ![]() Kasia i Paweł |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
Kochane Moje Kobietki ja także życzę Wam radosnych Świąt i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń i oczywiście duuuuuuuuuuuuuużżo miłości!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dziewczynki kochane zycze Wam spelnienia wszystkich marzen, milosci ze strony bliskich, szczerych i wiernych przyjaciol, zyczliwosci ze strony obcych ludzi, milych sasiadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marcelka i Jaś
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
mezatka przykro mi ze jedna krecha ale wiesz moze za wczesnie ten test bo w dniu mc tez wyszla jedna krecha a dopiero tydzien pozniej dwie... wiec nie smuc sie ale tez nie rob sobie wielkich nadzieji masz jeszcze czas
![]() misia moja mala fika oj fika... jest juz na tyle duza (chyba) ze mam czesto nozki pod zebrami albo gdzies z boku i az boli auc ![]() zgaga mnie meczy czasem i bole krzyza jak za dlugo siedze ale tak nie narzekam odpukac rzecz jasna poprawila mi sie znacznie cera i wlosy... mam wrazenie ze mam taka jakas promienna i tradzik zniknal ![]()
#323 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki ja rowniez Wam zycze zdrowych,pogodnych swiat,oraz spelnienia najskrytszych marzen w tym cudownym czasie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#324 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ps. wiecie ze ja22 jest w szpitalu nie ma jeszcze akcji porodowej ale odeszły jej wody ( tak jak mi ![]() ![]() buziaki dla was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki ja tylko na chwilke bo pedze na wigilie do rodzicow
Chcialam zyczyc Wam kochane spokojnych,szczesliwych Swiat Bozego Narodzenia,zdrowka,szczes cia i spelnienia wszystkich marzen I jeszcze jedna radosna nowinka NIKITKA DO MNIE PISALA SMSKA ZE KAROLINKA URODZILA DZIS AMELKE PRZEZ CESARSKI CIECIE A TO SMS OD KAROLINKI-----MIALYSMY CESARKE,AMELIA JEST SLICZNA WAZY 4300 I MA 55CM Gratuluje kochana Karolinko,wkoncu mozesz przytulic juz swoja najkochansza corcie,a swoja droga to chyba najpiekniejszy prezent jaki mozna sobie wymarzyc na gwiazdke
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
ojej ale szok... smialam sie ze na wigilie urodzi i chyba wykrakalam jej z tym karpiem hihihi
piekny prezent ![]() ![]()
#327 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Wow jaka duza dziewczynka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluje świeżo upieczonej mamusi, tatusiowi i Amelci i zycze duzo radosci z takiej malutkiej istotki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2007-12-24 o 20:48 |
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki Ray nie nastawiam sie juz na nic, poprostu nie czuje sie tak jak wczesniej jak bylam w ciazy i dlatego to, ze test wyszedl negatywny nie jest dla mnie taki przykre jak wtedy jak czulam sie "ciezarna" a testy pokazywaly 1 kreske... dopiero pozniej pokazaly II. nie chce tylko tej miesiaczki, bo przypomina mi poronienie i tyle.. buziaki mam nadzieje, ze milo spedzacie swieta ![]()
![]() |
#329 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
hehe Asiu tak, tak milo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
mezatka nie obejrzysz sie a dwie krechy beda a potem nagle 9 mc... jak u mnie nie wiem kiedy zlecialo mi ze juz w 7 mc jestem doslownie szok... a ja22 to pamietam jak opowiadala o ciazy a tu prosze dzis urodzila ... hehe.. leci czas leci
wszystkie przy stolach widze hehe ja odpoczywam po obzarstwie moim ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.