|
|
#301 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Ale tu dzisiaj cisza
![]() Mezatko nie smutaj sie,napewno do swiat sie pogodzicie i maz Cie jeszcze zaskoczy jakims super prezentem Emi no to super ze juz po swietach bedziesz sie przygotowywala do slubu Pomidoro daj znac jak spotkanie klasowe minelo Spedzilam dzisiaj 3godz na poszukiwaniu spodni,ale udalo sie dodatkowo kupilam sobie kolczyki,no no tak sie usmiechaly do mnie z tej wystawy,ze nie moglam sobie odmowic i cien do powiekBigos juz zrobilam,farsz do krokietow tez,tylko jeszcze te cholerne nalesniki mi zostaly
|
|
|
|
#302 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bede
![]() Straszne pustki na naszym plotkarskim watku zapanowaly czyzby kazda sie wyspowiadala i zaluje za grzechy plotkarskie??
|||||||||||||||||||||
|
|
#303 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem juz happy,bo wlasnie statniego krokieta opiekam
ale to juz tz zagonie do patelni![]() Zmykam zaraz do sklepu,ostatni raz i dwa tygonie urlopu Marcelinko chyba tylko my dwie nie bylysmy jeszcze u spowiedzi hihi
|
|
|
|
#304 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hehe wez mnie Aniu nie strasz
bo ja jakos czasu nie znalazlam a dziewczyny to widze tak mowily o zakupach a w kosciele wyladowaly ![]() To bedziesz miala troszke laby ![]() ![]() Na wyprzedazach bedziesz trwonic kase ![]() ![]() ![]() Zapomnialam napisac, ze super plaszczyk/kurteczke sobie zafundowalas ![]() ![]() Ahhhha i musze Ci napisac, ze 100 razy lepiej wygladasz w jasnych wloaskach, jak w ciemnych ![]() ![]()
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2007-12-22 o 23:19 Powód: dopiska |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#305 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hmmmm teraz juz sama zostalam... Misia szybko wysprzataj wszystko i wracaj do domku
![]() Lece ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc Aniu
|||||||||||||||||||||
|
|
#306 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje Marcelinko
Przez 5lat nosilam czarne wlosy ,ale teraz juz sobie niewyobrazam powrotu do ciemnychNie mam zamiaru za duzo trwonic kasy, ale napewno wykorzystam okres promocyjny w jakims stopniu Oczywiscie bedzie to zalezne od zasobow konta po Barcelonie![]() Widze ze u ciebie juz wszystko gotowe do swiat bo masz czas na plotkowanie ze mna ![]() Niestety musze zmykac do sklepu,ale tu wroce jeszcze
|
|
|
|
#307 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc Marcelinko
Agus co u ciebie slychac? |
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
Ale dziś pustka na wątku Rzeczywiście wszyscy przygotowują się do Świąt. Ja tylko na chwilkę bo u mamusi kochanej jestem![]() Spotkanie klasowe było mega fajne Trochę powspominaliśmy, troszkę sobie poflirtowaliśmy, poczułam się dowartościowana i dziś wracam do mojego ukochanego mężusia, bo już tęsknie Dziewczyny, pofarbowałam wczoraj włosy na blond. Co z tego wyszło pokażę wieczorem na mojej metamorfozie, będzie można się pośmiać![]() Miłego popołudnia życzę, do wieczora |
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko czekamy na fotki
![]() Misiu super, ze sa takie przeceny i mozna sobie troszke zaszalec My sie niedlugo wybieramy na Croydon- uwielbiam to miejsce wczesniej jezdzilismy na Oxford Circus ale juz nam sie znudzilo, a centra handlowe, uliczki itp na Croydonie przypominaja nam piekne angielskie miasto pelne sklepow- Lincoln chcialabym tam kiedys wrocic lub nawet tam zamieszkac![]() Marcelinko a czy Ty sie wyspowiadalas ze swoich plotkarskich grzeszkow wizazykowych ???? ![]() hmmm ja juz pogodzona z mezem, powiedzial, ze denerwuje go to, ze tu sie zwierzam a nie jemu i ze to jemu powinnam sie wyzalic....... no to sie mu wyzalilam- chcial to dostal hihi a na koniec sie jeszcze poprzytulalismy troche i juz wszystkim nerwy puscily ![]() buziaczki i milego dzionka
|
#310 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczynki
Ale tu cisza dzisiaj ![]() Mezatko super ze z mezem juz sobie wyjasniliscie wszystko Ja zakupy robie w Kingston,bo mam blisko a jest dosyc duzy wybor sklepow Pomidoro tak tak czekamy na fotki A ja zmykam robic reszte krokietow bo nalesniki juz popieczone przez tz |
|
|
|
#311 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczyny ![]() ![]() ![]() Asiu tak ja juz po spowiedzi, wrecz zostalam do niej zmuszona a co do meza dobrze, ze sie pogodziliscie w koncu swieta, zawsze to milej pogadac, jak milczec...Misiu Barcelona?? Kiedy lecicie?? Bylam na zakupach i bluzeczke sobei kupilam ![]() ![]() i kolczyki dlugasne ![]() ![]() a teraz bedzie obiadzik
|||||||||||||||||||||
|
|
#312 |
|
Wtajemniczenie
|
Marcelinko to poprosimy o foteczki
Do Barcelony jedziemy 29.12-2.01.08 i juz sie niemoge doczekac Ja tez zmykam robic obiadek a tobie smacznego zycze |
|
|
|
#313 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem CI, ze calkiem oryginalny sylwester akurat mozesz urlop wykorzystac na spedzenie bardzo miło czasu z TŻ ![]() ![]()
||||||||||||||||||||||
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki ja tylko na chwile bo dopiero niedawno z pracy wrocilam i jutro tez ide wiec lece do garow,musze zrobic 3 ciasta,barszcz i rybe po grecku wiec mysle ze moze polnoc mnie zastanie w tej kuchni
Buziaki kochane papa
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulko, to życzę, żebyś się szybko uporała z kuchennymi pracami
![]() Byłam dziś u moich rodziców kochanych i aż się popłakałam jak się z nimi żegnałam Moja mama na to też w ryk, bo to będzie moja pierwsza w życiu Wigilia poza domem Nie wiem jak to przetrwam, mam nadzieję, że będę miała siłę, żeby jutro nikomu nastroju nie popsuć.Lecę do sałatki
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
cisza widze spora a myslalam ze bede miala co czytac
![]() u mnie wsio dobrze ![]() zjadlam pyszna karpatke i odpoczywam a mala fika i fika czasem dostaje takie kopniaki ze nie moge isc hehe ja chcialam wam zyczyc udanych swiat bez tych dlugasnych zyczen kazda wie czego by sobie zyczyla to ja tego zycze hihihi ![]() trzymajcie sie
|
#317 |
|
Wtajemniczenie
|
kachulo mam nadzieje ze uporalas sie juz z kuchennymi smakolykami
Pomidoro wiem co czujesz,mimo tego ze spedze swiata z bliskimi mi osobami(tz i para przyjaciol) i napewno bede sie dobrze bawila , niezastapi mi to jednak siostr i rodzicow no ale nastepne swieta planuje spedzic w Polsce,jedsnak czas spedzony w rodzinnym gronie jest bezcennyRay a mala dalej tak fika w brzuszku? |
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
u mnie zawod na calego...... test pokazal I kreske, czyli lipa no niestety, zyje sie dalej... maz nic jeszcze nie wie, bo spi.. za to ja nie moge ![]() tak naprawde w to nie wierzylam, nie mialam specyficznych objawow jak w poprzedniej ciazy... tutaj zmylily mnie tylko jajniki- mam nadzieje, ze ten tepy bol nie oznacza np torbiela ![]() a mdlosci i bole glowy-pewnie Duphaston ma w tym swoj udzial tylko jakas tam nadzieja tlila sie w tej mojej glowie ![]() no nic, poczekam kilka dni na @- powinna byc 27-28 grudnia ja tak jak Ray zycze wszystkim Wesolych i Spokojnych Swiat i niech Gwiazdka spelni Wasze marzenia!!
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
Asieńko, jeszcze się uda, wiesz przecież o tym
Kobietki kochane, z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzymy Wam spełnienia najskrytszych marzeń, dużo spokoju, rodzinnego ciepła, miłości wkoło i radości z najdrobniejszych rzeczy Kasia i Paweł |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane Moje Kobietki ja także życzę Wam radosnych Świąt i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń i oczywiście duuuuuuuuuuuuuużżo miłości!!!
|
|
|
|
#321 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki kochane zycze Wam spelnienia wszystkich marzen, milosci ze strony bliskich, szczerych i wiernych przyjaciol, zyczliwosci ze strony obcych ludzi, milych sasiadow
WESOŁYCH ŚWIĄT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marcelka i Jaś
|||||||||||||||||||||
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
mezatka przykro mi ze jedna krecha ale wiesz moze za wczesnie ten test bo w dniu mc tez wyszla jedna krecha a dopiero tydzien pozniej dwie... wiec nie smuc sie ale tez nie rob sobie wielkich nadzieji masz jeszcze czas
![]() misia moja mala fika oj fika... jest juz na tyle duza (chyba) ze mam czesto nozki pod zebrami albo gdzies z boku i az boli auc zgaga mnie meczy czasem i bole krzyza jak za dlugo siedze ale tak nie narzekam odpukac rzecz jasna poprawila mi sie znacznie cera i wlosy... mam wrazenie ze mam taka jakas promienna i tradzik zniknal
|
#323 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki ja rowniez Wam zycze zdrowych,pogodnych swiat,oraz spelnienia najskrytszych marzen w tym cudownym czasie
|
|
|
|
#324 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no a jesli chodzi o swieta to nie bede miała udanych bo matka zaszalała dzis na całego.... no ale nie bede wam psóc swiatecznej atmosfery i zycze wam wesołych obfitych w prezenty i miłosc swiat Bozego Narodzeniaps. wiecie ze ja22 jest w szpitalu nie ma jeszcze akcji porodowej ale odeszły jej wody ( tak jak mi ) wiec pewnie daja jej prowokacje i bedziemy mieli małe dzieciatko na wigilie hehe![]() buziaki dla was |
|
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki ja tylko na chwilke bo pedze na wigilie do rodzicow
Chcialam zyczyc Wam kochane spokojnych,szczesliwych Swiat Bozego Narodzenia,zdrowka,szczes cia i spelnienia wszystkich marzen I jeszcze jedna radosna nowinka NIKITKA DO MNIE PISALA SMSKA ZE KAROLINKA URODZILA DZIS AMELKE PRZEZ CESARSKI CIECIE A TO SMS OD KAROLINKI-----MIALYSMY CESARKE,AMELIA JEST SLICZNA WAZY 4300 I MA 55CM Gratuluje kochana Karolinko,wkoncu mozesz przytulic juz swoja najkochansza corcie,a swoja droga to chyba najpiekniejszy prezent jaki mozna sobie wymarzyc na gwiazdke
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
ojej ale szok... smialam sie ze na wigilie urodzi i chyba wykrakalam jej z tym karpiem hihihi
piekny prezent czekamy na zdjecia i oczywiscie relacje i sredecznie gratuluje razem z moja corcia
|
#327 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Wow jaka duza dziewczynka
![]() ![]() ![]() ![]() To Karolinko bedziesz jadla karpia w szpitalu przy malutkiej ![]() Gratuluje świeżo upieczonej mamusi, tatusiowi i Amelci i zycze duzo radosci z takiej malutkiej istotki ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2007-12-24 o 21:48 |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki Ray nie nastawiam sie juz na nic, poprostu nie czuje sie tak jak wczesniej jak bylam w ciazy i dlatego to, ze test wyszedl negatywny nie jest dla mnie taki przykre jak wtedy jak czulam sie "ciezarna" a testy pokazywaly 1 kreske... dopiero pozniej pokazaly II. nie chce tylko tej miesiaczki, bo przypomina mi poronienie i tyle.. buziaki mam nadzieje, ze milo spedzacie swieta
|
|
#329 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
hehe Asiu tak, tak milo
prezenty juz otwarte, kasa w skarbonce aaa ja jutro jade na zareczyny mojego brata aaaaaaaaaaa tak nie mam ochoty, ze szokkk... Szybko sie stamtad zmyje aaa co do testu to jeszcze zobaczysz swoje 2 upragnione krechy a pozniej juz bedziesz tylko odpoczywac ![]() ![]() aaa moi rodzice juz mi pwoiedzieli, ze chca wnuka, ja wiedzialam ze juz sie odczepili od brata to sie do mnei doczepili
|||||||||||||||||||||
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
mezatka nie obejrzysz sie a dwie krechy beda a potem nagle 9 mc... jak u mnie nie wiem kiedy zlecialo mi ze juz w 7 mc jestem doslownie szok... a ja22 to pamietam jak opowiadala o ciazy a tu prosze dzis urodzila ... hehe.. leci czas leci
wszystkie przy stolach widze hehe ja odpoczywam po obzarstwie moim
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

dodatkowo kupilam sobie kolczyki,no no tak sie usmiechaly do mnie z tej wystawy,ze nie moglam sobie odmowic
i cien do powiek

,ale teraz juz sobie niewyobrazam powrotu do ciemnych

Co z tego wyszło pokażę wieczorem na mojej metamorfozie, będzie można się pośmiać
wczesniej jezdzilismy na Oxford Circus ale juz nam sie znudzilo, a centra handlowe, uliczki itp na Croydonie przypominaja nam piekne angielskie miasto pelne sklepow- Lincoln
i Kubus

no ale nie bede wam psóc swiatecznej atmosfery i zycze wam wesołych obfitych w prezenty i miłosc swiat Bozego Narodzenia