![]() |
#301 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kocham Lancome!!!
a ja chyba jakas ślepa jestem bo tych drobinek na rzesach za nic nie widze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam taką paletkę ale 103 night&day i jest rewelacyjna, cienie pięknie lśnią - jestem zachwycona więc chętnie dowiem się czegoś od Ciebie i może zakupię następne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje cienie tez mocno lsnia,sa miekkie i troche sie osypuja.czasami mam problem z ich nalozeniem bo sie nakladaja sie rownomiernie.oba kolory ladnie wygladaja ale razczej nadaja sie na impreze niz na dzien.Dlugo sie utrzymuja i nie plowieja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zauważyłamteż, że mam problem z nałożeniem ich równomiernie kiedy nałoże na górną powiekę MC Heleny, wtedy robi sie tępo na powiece nie chcą się równo rozprowadzać. Ale kiedy nałoże tylko podkład np Dior lub Vichy to idzie równo ![]() One są takie niejednoznaczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten ciemniejszy cien to srebro.wkleje zdjecie i zobaczysz.aha jesli chodzi o tyn rozowy to tez czasami mam wrzaenie ze jest srebrny.... http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6730805 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy ktoś je widział, testował???? Ja szukałam na stronie Lancome, ale nie ma ich tam.....W ogóle nie ma Onyx`ów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.lancome.co.uk/_en/_gb/ (kliknij w "Learn more and shopping" a przeniesie cie na stronke z kolorami i opisem) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja oglądałam amerykańską stronę Lancome i tam nie było Onyx`ów. No to teraz się wkopałam, bo wszystkie mi się podobają i wybór będzie trudny ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
WLasnie widzialam, ze na amerykanskiej nie ma..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, właśnie przeglądam Elle i widzę nowy puder Lancome, coprawda nie widziałam go w perf., ale teraz zaciekawił mnie. To puder sypki w pędzlu opalizujący, ma kolor biały, photonic. Czy ktoś może zakupił i wyda jakiś okrzyk zachwytu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
LAYLA79 a kiedy ciebie zobacze w jakims makijazu???? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
monikao widziałam na zdjęciu, że Ty masz te nowe cienie L.U.C.I. Mam na nie coraz większą chrapkę, robiłam juz kilka podejść i wciąż nie jestem przekonana... Ty masz chyba ten niebieski, ja myślę raczej o zielonym. Jakie masz zdanie na jego temat? Widziałam w Brown Thomasie ekspedientkę pomalowaną nimi, ale ona używała jeszcze kilku innych cieni (zapytałam ją i pokazała mi wszystkie) i nie wiem, co tak naprawdę dało u niej efekt. A efekt był...
![]() Jeszcze nie widziałam tak pięknie pomalowanych oczu!! Cudo! I nawet wzięłabym te wszystkie cienie bez względu na cenę, bo efekt był nieziemski, ale nie wiem, jak by to wyszło u mnie...Ona używała granatu, i różnych odcieni morskiej zieleni oraz właśnie te zielonkawe L.U.C.I. Ale miała zielone oczy (w tym makijażu takie szmaragdowe ![]() monikao, jak Ty masz kolor oczu i co sądzisz o tych cieniach?
![]() |
#315 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny,
podziwiam Waszą wiedzę na tym ogólnym forum - ale to już pisałam. Poszukuję wskazówek, bowiem nie odpowiada mi ostatnio żaden podkład. Czaję się teraz na Photogenic. Znalzłam próbkę - starczyło na jeden makijaż ;-(. Miałam, co prawda niemiłosiernie tłustą twarz, ale tłustość owa niwelowana bibułkami i raczona poprawkami wydawała mi sie naturalna i ciekawa. Dziś zaryzykowałam z Noubą i mam wrażenie, że pod warstwą pudru otwiera sie każdy por - i niestety to widać :-( Co sądzicie - Drogie Specjalistki - na temat nowego photogenica (chyba nowego - ten dostępny w Douglasie)? Bedę Wam bardzo wdzięczna za podpowiedzi. Wiem, że tu mogę liczyć na wsparcie!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rzeczywiscie mam niebieski, a wlasciwie to wpada w turkusowy. Cien jest z drobinkami brokatu, wiec na sloneczku, czy w dobrym swietle wyglada slicznie. Bialy natomiast po nalozeniu wpada w fioletowy. Oczy mam szaro-niebieskie. Nie mam nic do zarzucenia tym cieniom, jakosc super, bez bazy wytrzymuja caly dzien, nie wymagajac poprawek, kolor z kazda dodatkowa warstwa cienia staje sie intensywniejszy. Edytowane przez monikao Czas edycji: 2008-03-04 o 10:47 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzi mi o kolory, czy do moich brązowych oczu będą pasowały ![]() A czy ktoś używał tej przezroczystej bazy pod makijaż? monikao, jakTwój Photogenic? Nie jesteś zadowolona?
![]() |
![]() |
#318 |
Rozeznanie
|
Wpadłam na moment podpytać o ten puder:
http://eu.strawberrynet.com/makeup.a...neId=5145#5145 może, któraś z Was go używała i mogłaby mi cos o nim opowiedzieć? Lubię Poudre Majeur Exellence ale już widzę dno w moim, więc rozglądam się za jakimś nowym fajnym pudrem do torebki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
ja mam dwa blyszczyki z juicy wear cienie i star glossa i poki co jestem na prawde baaaaaaaaaaaaardzo zadowolona szczegolnie z cienie bo maja piekny kolor (piaskowy bez i braz miodowy
![]()
![]() |
![]() |
#320 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witam Dziewczyny, pojawiam sie ponownie. Rozważam możliwość zakupu takiego właśnie cienia.. Czy możecie mi opisać dokładnie tonację tych kolorów i do jakiego koloru oczu Waszym zdaniem pasują? Ten ciemny - jest na powiece - odcieniem oliwki, czy szarości? Będę wdzięczna za podpowiedzi I Wasze opinie na temat tych cieni. Następne pytanie dotyczy Waszej oceny - tuszu Hypnose. Czy z jej użyciem mogę przy krótkich rzęsach - liczyć na efekt sztucznych rzęs z uzyskanie maksymalnego pogrubienia i wydłużenia rzęs? Melduje, że Photogenic już nabyłam i jestem bardzo zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
Szczerze?? to ja nie bylam z niego zachwycona ale moze kupilam jakas lipna przelezana wersje w sklepie bo czasami sie zdarza
![]() |
![]() |
#322 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem co myslec o tym podkladzie. Po nalozeniu wyglada slicznie buzia jak aksamit, ale po jakims czasie nosek zaczyna sie swiecic, co nie zdarza sie np po Teint Idole Ultra. Natomiast kupilam sobie nowa baze Lancome i jest super. Rzeczywiscie wygladza buzke, a makijaz utrzymuje sie dluzej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Wtajemniczenie
|
Dimiti,
serdeczne dzięki za odpowiedź. ![]() Wiesz, Pani w perfumerii bardzo mnie kusiła super właściwościami tego tuszu, porównywała go YSL. Zapewniła, że uczyni on z moich krótkich rzęs - ponętne firany ;-) Pytam Was o zdanie, bowiem szkoda mi w błoto wyrzucić 125 zł. A w drogerii jakoś "automalowanie" mi nie wychodzi - szczerze powiedziawszy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie umiem się malować tak na szybko w perfumerii... Cytat:
Ja wczoraj ogladałam te kremy w Sephorze, uff co za ceny...;-) Pozdrawiam z Polski! Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2008-03-14 o 20:25 Powód: post pod postem-przypominam o edycji |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Wtajemniczenie
|
Hawa,
rzeczywiście osobiste wypróbowanie tuszu - i to przez kilka dni - wydaje sie najlepszym rozwiązaniem. Dokonując testowych makijaży w perfumerii czuje się nieco osaczona, mam także zbyt mało czasu na dokładne wykonanie interesujące mnie makijażu. Przy okazji ostatnich zakupów pytałam o próbkę tuszu Hypnose, ale niestety nie byli w jej posiadaniu. Przeglądając opinie na wizażu można odnieść wrażenie , że Hypnose jest tuszem docenianym, ale ja gustuje w "efekcie sztucznych rzęs" więc w przypadku tego tuszu boję się rozczarowania. Testowanie np. cieni w perfumerii tez jest utrudnione ze względu na oświetlenie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2008-03-14 o 20:26 Powód: post pod postem-przypominam o edycji |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
Jestem po kolejnych łowach "lancomowych"
![]() Kupiłam dziś Primordiale Skin Recharge na noc i paletkę cieni Color Focus Duo Night & Day. No i dostałam prezent ![]() -krem Renergie Morpholift, 15 ml -serum Renergie Morpholift, 10 ml -poczwórne cienie Color Focus, 2 g -tusz do rzęs definicils, 2 ml -szminkę Le Rouge Absolu, -wodę perfumowaną Tresor, 5 ml -pędzel -torbę ![]() Dziewczyna w sklepie chciała mi dać inny prezent-z kremem Aqua Fusion i płynem do demakijażu Bi Facil, ale ja nie lubię tego typu zmywaczy. Do tego był Juicy Tubes zamiast szminki. Switezianka- jutro przetestuję cienie, to odpowiem na Twoje pytania. Hawa- jak widzisz, zaopatruję się w moje Primordiale na cięższe czasy ![]() ![]() monikao-to ja nie wiem, czy ryzykować ten Photogenic, bo nawet Teint Idole Ultra trochę mnie zawiódł i znów wróciłam do Revlona, który jest najtrwalszy ze wszystkich znanych mi podkładów...
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na razie nic nie kupuję, gdyż jestem w Polsce a wiesz jak tutaj jest drogo. Wrócę za tydzień do UK, to się rozejrzę. Choruję na ten Primordiale pod oczy. A co do testowania kosmetyków w drogeriach...Nie znoszę tego! Nie moge się skupić, robie to na szybko i mam to idiotyczne wrażenie, że wszyscy się na mnie gapią! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Wtajemniczenie
|
Witam cieplutko Dziewczyny
Dimiti, mnie tez żaden tusz nie jest w stanie podpasować - zawsze mam jakieś ale. Polecano mi YSl i na KWC ma dobre notowania, tylko jak mam sprawdzac w perfumerii, to szlag mnie trafia. Mam traumatyczne przeżycia, ostatnio jak "peseudo wizażystka umowalowa" mi oczy, to nie wiedziałam jak uciekać, dobrze, że miałam okulary, jakoś dotarłam do domu i na szczęście był juz ciemno ![]() W kwestii tuszu, to próbując już tylu, najlepszy wydaje mi się MF 2000 calorie z wygięta szczoteczką - pod warunkiem, że udało mi sie kupić świeży, a nie kruszący - już raz reklamowałam w sklepie!!!! Ale cały czas kusi mnie ta Hypnose. Z drugiej strony, koleżanka wspomniała mi, że w przypadku tej maskary mogę zapomnieć o teatralnym i spektakularnym efekcie - a ja lubię mocno zaakcentowane oczy ![]() Pozdrawiam Cię ciepło ![]() Serenite, świetne zakupy - gratuluje i jeszcze te prezenty - super ![]() Dlaczego w Polsce nie ma takich zwyczajów - to jest dyskryminacja. Człowiek zostawia kasę w perfumerii i jeszcze musi sie upomieć o jakąs zdechłą 1 ml. np. próbkę perfum Ale będę Ci bardzo wdzięczna za opis tych cieni ![]() bo czaje sie na ich zakup |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Heh ja sama maluje dziewczyny na wystepy takie w festiwalach szkolnych talentow lub innych konkursach ale siebie nie dalabym umalowac za cholere! nie jestem zwolenniczka tych takich regul ze do takiego koloru oczu taki cien wedlug mnie duzo z nich nie pasuje do calej twarzy, ale ciesz sie ze mialas okulary! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.