![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Nie, teraz jem 5 posiłków
Wcześniej zdarzały się 3,ale teraz się pilnuję Może czuję się taka wielka bo zbliża się okres Nie poddam się, szkoda tych kilkunastu dni bez słodyczy i innych rzeczy, kupię karnet na warszawiankę w poniedziałek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Black-lulu koniecznie pochwal się zakupami ![]() ![]() ![]() Czyli będzie ciekawie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tamo jak zaczenisz w końcu jeść więcej nie będziesz musiała się tak bać ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję Wam Kochane za kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no nieźle, ja bym na zawał zeszła chyba ![]() chyba jednak powinni go zamknąć, tak myślę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wprosić to ja się mogę, ale na kawę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() posprzątałam, teraz zrobię jakiś obiad, skoczę na zakupy ![]() kumpela się zapowiedziała wiec muszę się zacząć streszczać ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
hahaha
![]() ![]() ![]() A co do chłopaków to dzisiaj idę z nowym D. na spotkanie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
Ewusia_marchew:To milego popoludnia z kumpela zycze. U mnie tez sie zapowiedziala ale to dopiero na jutro takze ja sie nie musze zbytnio spieszyc . xD
Milka19: ooo to gratuluje ;* Pewnie i ocenka bedzie bardzo ladna. A tez nie lubie gdy zaczyna mi w brzuchu burczec publicznie . Okropne uczucie^^ irsin: jasne ze sie nie poddawaj ! A moze faktycznie to wina okresu? I zrob tak wlasnie ze jedz 5 mniejszych posilkow niz 3 wielkie. Pozowdzenia ;* Superchic(k): Wiem ze sa rozne typy figur itd.ale to jest niemozliwe ze przy takiej wadze masz grube nogi. To tylko Twoja podswiadomosc. Ja tez czasem sobie mysle ze mam taakie tlusciochy ,ale jak pomysle ze moja waga jest w granicy niedowagi a normy to do glowy przychodzi logiczna mysl ze to nie mozliwe zeby byly grube. Mowisz ze do ed ci daleko. Tez tak myslałam...No i co? schudniesz te 4 kg a potem mozesz przytyc bo organizm bedzie sie domagal odpowiedniej dla niego wagi i co w tedy? Zalamka ze przytylas? No i znowu ed wraca...i takie bledne kolo. Takze zastanow sie jeszcze 10 razy zanim rozpoczniesz R. A czemu masz humorek popsuty skoro w szkole bylo fajnie? Nie watpie ze Twoj piesek jest sliczny^^.Ja mam cocker spanielke a wabi sie Cety (czyt.Ceti ^^) asiek14: zazdroszcze ,,siesty" z kumpela. A bluzke koniecznie upoluj jak ci sie podoba. Wlasnie uswiadomilas mi ze moja cala garderoba bedzie musiala zostac wymieniona^^. Dziewczyny co do tego psychopaty to on juz nie raz robil takie glupoty...siedzial kilka razy w psychiatryku ale stwierdzili ze nie mozna go tam wiezic. Juz policja ani nikt nie pomoze. Ockna sie tylko wtedy jak stanie sie cos niedobrego naprawde.Wogole mieszkam na ulicy pelnych wariatow. W srode na wolnosc wychodzi facet (mieszka nie daleko mnie) ktory sasiada gonil z siekiera. Takze przywyklam do takich sytuacji a widok krzyczacych ludzi nie jest mi obcy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja zmieniłam chyba decyzję, redukcja mi i tak nie pomoże, bo najpierw to ja muszę zaakceptować siebie ![]() ![]() ![]() ![]() Idę zrobić nie-redukcyjny obiad ![]()
![]() |
#307 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia ![]() Cytat:
![]() a co do reszty, jak już pisała Ewusia - małymi kroczkami, nie musisz przecież kupować wszystkiego za jednym zamachem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
Jednak nie idę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zadomowienie
|
Heyah everyone
![]() Jakimś cudem wytrzymałam te 6 godzin w szkole,udając,że 'słucham' ![]() Aura pogodowa dziś delikatnie mówiąc względna . Pada,wieje,pochmurno, ponadto cały dzień kręci mi sie w głowie (a wyspałam się i wyżłopałam 2 kawy)co zjem (nawet niewielki lekki posiłek)boli mnie żołądek,głowa i dreszcze. Grypa żołądkowa się przypałętała czy co ![]() Sfrustrowana recenzjami wczorajszego koncertu 30STM (był najlepszy z wszystkich europejskich w ciągu roku) kupiłam bilet na Comę. Tak czy owak po maturze jak tylko zapodadzą nowe terminy pieprzę wszystko dookoła i jadę . Nie na jeden lecz kilka ![]() ![]() W mieszkaniu unosi się cudny aromat makaronu tagliatelle z sosem grzybowo-śmietanowym, więc tymczasowo żegnam ;> |
![]() ![]() |
![]() |
#311 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
ale masz rację ![]() no mnie też korci czasem, żeby wstrzymać się z wydatkami, uzbierać więcej kasy i ruszyć na takie megazakupy, żeby jednego dnia chodzić obładowana siatami jak na filmach ![]() ale później odzywają się resztki zdrowego rozsądku i kupuję jednak stopniowo... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() hahah chyba opracowałam nowy system - co godzinę 5 minut przerwy na naukę ![]() ![]() I marzę strasznie mocno o tym, żeby mieć to wszystko już za sobą ![]() Miłego popołudnia wszystkim ![]()
![]() |
#312 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki.
Ja juz po zakupach i odpoczynku. To byl naprawde udany dzien, mile spedzony z mama na szczerych rozmowach i zrywania bokow ze smiechu ![]() Namowilam rodzicielke na 3 bluzeczki. Poprostu bombowe! Na papu zatrzymalysmy sie w Pizzy Hut. Zamowilysmy na spolke bar salatkowy i kazda z nas taki zielony makaron spaghetti z sosem smietanowo serowym i kurczakiem (oczywiscie mialo to jakas nazwe ale za dluga do zapamietania ![]() ![]() Lece porozwiazywac krzyzowki. ![]() ![]() ![]()
#313 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Zła jestem,bo dzisiaj babka od chemii nam niezapowiedzianą kartkówkę zrobiła ![]() ![]() Ale jeszcze tylko jutro i weekend ![]() Hmmm ... dlaczego jak ja się o czymś naczytam lub naoglądam to bardzo to do siebie biorę. Jak tam czytałam o tym,że Superchick chce przejść na redukcję! co moim zdaniem dobrym pomysłem nie jest,to stwierdziłam,że chyba znów przejdę ... kurcze,ledwo 2tydzień z niej wychodzę,to znowu chcę na nią wracać,ech ... A to wszystko przez to,że dzisiaj się jakoś niekomfortowo czuję ... Miłej nauki wszystkim uczącym się ![]() Ja wszyściutko ściągnęłam na szczęście z PO ![]() Black - lulu - no to super,że miałaś udany dzień ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jejj a co do redukcji ![]() ![]() ![]() Baby - jak masz fotkę swojej psinki to zarzuć, cocker spaniele są urocze ![]() Black Lulu - no to super, że udał Ci się wypad z mamą ![]() BTW. Uwielbiam te sałatki z pizzy hut ![]() ![]()
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
Superchick - Dziękuję za wiarę we mnie
![]() Co do redukcji. Może nie tyle przez Ciebie,co po prostu przez to,że jak tak sobie podczytuję,że jedna ma 170,waży 50kg i chce się odchudzać,druga ma 165 waży 55kg i uważa,że jest potwornie gruba,a ja mam zaledwie 163cm i nie ważę 50kg,choć bardzo bym chciała,ale nie wiem czy byłoby to możliwe,może to wina genetyki,to dochodzę do wniosku,że taka redukcja by mi się przydała. I choć ostatnio już stwierdziłam,że wystarczy,że jest dobrze i w ogóle,to w niektórych momentach pokazuje się moja słaba strona ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki, tak jak obiecałam wpadłam napisać co i jak. Nie jestem narazie w stanie napisać nic więcej bo mam doła... Ale byłam na ważeniu i Bynajmniej Nie schudłam. Może wieczorem napisze coś więcej.
![]()
![]() |
#317 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
Superchick - Dokładnie ...
Tamonitko - No,napisz koniecznie jak będziesz mogła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
madame_apple: Wiem ze teraz to brzmi jakbym mieszkała nie wiem gdzie ,ale to naprawde normalna miejscowosc na ktorej niestety od czasu do czasu pojawiaja sie tacy ludzie. Takie zycie. Jak osiaggne dojrzalosc^^ to wyprowadze sie do wieelkiego miasta i problem z glowy.
schism_: Tez bym chciala Europe pozwiedzac... A powiedz mi ...na to wszystko kase wydajesz z wlasnej kieszeni? I jakie to mniej wiecej koszty? Black-lulu: Fajnie ze mialas udany dzien. Że u mnie nie ma Pizzy Hat. Jakies przegiecie normalnie. Jak bylam na oficjalnej strone to myslalam ze padne.Takie pysznosci. A podrzucilabys krzyzowke bo ja rozwiazalam cala dzis^^. agness51: Ty nawet o R nie mysl. Nie sluchaj i nie nasladuj innych. To Twoje prywatne zycie. Ja teraz w zyciu nie przejde na R tylko dlatego ze ktos na niej jest albo ze komus sie nie podobam. Polubilam siebie i mam wszystkich lekko mowiac "gleboko w d*pie"/ Superchic(k): No kochana ! Gratuluje madrej decyzji ! Juz sie tak o ciebie martwilam. DObrze ze te mysli szybko przeszly. A zdjecia bym chetnie zalaczyla ,ale z moim wizazem cos nie tak i nie da sie wstawiac zadnych zdjec itd. Jak chcesz to podaj e-maila to przesle . No i moze wtedy Ty tez przeslesz mi foty swojego psiaczka? ;D tamonita: To jak nie schudlas to wspaniale ! Napisz cos wiecej jak bedziesz w stanie. Buziaczki ;* |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
Baby - O R to ja myślę za każdym razem jak mam 'zły' dzień.
![]() Wiesz,polubiłaś siebie,tylko,że z tego co pisałaś wynikło,że Twoja waga zbliża się do niedowagi,natomiast moja raczej nie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#321 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do piesia - tak, wyślij mi na maila proszę: majkaa93@wp.pl ja Ci wyślę Baby jak wreszcie kupię ten aparat, bo z komórki beznadziejne wychodzą, a zwłaszcza zwierząt ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#322 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja juz po pracy, zakupach i obiedzie. Pare szykich maili i lece na silownie. Nie mam ani sily ani ochoty ale obiecalam TZ-towi ze pojde z nim.. ej, zjadlam wlasnie 4 kosteczki czarnej czekolady wiec jednak lepiej zebym poszla.. buzka ![]()
![]() |
#323 |
Zadomowienie
|
Baby, uciułane oszczędności
![]() Zwiedzanie byłoby marne,ale zawsze coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#324 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() całe szczęście ze nie schudłaś ![]() wyskoczyłyśmy z kumpelą do drogerii i... kupiłam perfumy ![]() wiem, jestem nienormalna... ale moje wymarzone czekały na mnie przecenione w Sephorze ![]() ![]() teraz będę musiała oszczędzać do końca miesiąca, ale raz się żyje ![]() u siostry są koleżanki i się uczą więc jestem tak trochę na emigracji ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() Wpadłam więc cos napisać, bo jakby troche mi już lepiej.. ![]() ![]() ![]() ![]() Odbiegając od tematu to jutro idę sobie wkoncu kupić telefon ![]() ![]() ![]() A i jeszcze jedno... Agness, Superchic(k) mam nadzieję, że nie zrobicie tej głupoty i nie przejdziecie na R. nie róbcie tego... sobie, Waszym rodzinom itd... Agness, wiesz jakie jest moje zdanie na Twój temat, dlatego prosze... nie rób głupstw ![]() ![]()
![]() |
#326 |
Zadomowienie
|
ech dziewuszki nie mam już nawet siły komentować tego co bym chciała bo jestem kłębkiem prawno-prasowych nerwów... Niechże już będzie jutro po (zdanym oby oby!) egzaminie...
już chyba nie będę się uczyć tylko postaram wyciszyć i zrelaksować zwłaszcza, że wstać o 5 muszę :/ Przytulam wszystkie zdołowane i wątpiące ![]() ![]() ![]() ![]() I wszystkim, ale to wszystkim życzę miłych snów i dobrej nocy już ![]() I nie zapomnijcie od 8:15 trzymać za mnie kciuków bo baaaardzo mi się przydadzą... Dobranoc słonka ;*
#327 |
Zakorzenienie
|
Moniczko
![]() ![]() Jabłuszko ![]() ![]() ![]() BTW 8.15 ![]() ![]() idę od kompa poczytam książkę ![]() dobranoc Kochane ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jabłuszko kochane, trzymam za ciebie kciuki, najmocniej! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Wtajemniczenie
|
Mango - Ja wiem jak przytyć, bo mnie też już się udało, a co do tego kłamstwa to ty miałaś ważenie co 2 miechy, a ja mam co tydzień więc nie ma tak łatwo :P A tak z ciekawości to teraz ile ważysz? Bo widziałam twoje zdjęcia po P na Tyjemy razem i super
![]() Superchic(k) - Ech, ja też chciałam wyszczuplić tylko nogi i uda. Okazało się że z planowanych 2 kg zrobiło się 10 kg no i wiadomo co dalej... szpital itp. itd. Więc zastanów się. |
![]() ![]() |
![]() |
#330 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja jakies 40 in temu wrocilam z silowni(ciesze sie,ze poszlam mimo,ze juz mnie tak wszystko i wiem ze jutro bede cierpiec na maxa), wykapalam sie, wysmarowalam fajnymi kremikami, potem odkurzylam,posprzatalam(w iem,ze pozno i wogole ale przynajmniej jutro nie bede musiala tego robic) i teraz dopiero zasiadlam na sofie a tu juz po 21!! i caly dzien zlecial.. a TZ jak na zlosc wstawia wlasnie pizze! ciekawe czy sie opre kawalkowi ![]() Apropos TZ, to poprosilam go po kapieli zeby mi tak jak zawsze torche wlosy podcial(bo ja zawsze robie sie u swojej fryzjerki w polsce i nie chce isc do nikogo innego tutaj) bo on zawsze ladnie mi lekko podetnie. A dzis jak sie zobaczylam to myslalam,ze sie porycze i go zabije (albo w odwrotnej kolejnosci). Wlosy ledwo lapie w kitke! ![]() takze to tyle z nowosci. Pobuszuje torche na wizazi i ide spac bo padam dzis fizycznie i psychicznie. kolorowych snow aniolki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.