|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Seriale
u mnie na topie sa:
Dexter Dr House Gossip Girl Californication
|
#302 |
|
Rozeznanie
|
Ja czekam na kolejne odcinki gotowych na wszystko. Niczego wiecej mi nie potrzeba.
|
|
|
|
#303 |
|
Wtajemniczenie
|
Polecam "szminkę w wielkim mieście" (lipstick jungle) Bardzo mnie wciągnęło. To coś jak SATC, tyle że bardziej hmmm "inteligentne", a bohaterki nie są nimfomankami :P Wiadomo, są i romanse i praca i problemy, ale najlepsze są ich ciuchy, fryzury, makijaże, biżuteria, wnętrza, po prostu mnie wszystko tam zachwyciło....SATC się przy tym chowa moim zdaniem.
Poza tym oczywiście Prizon Break i GG i jeszcze The Hills, ale coraz mniej to lubię ).
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
szminka w wielkim miescie mnie nie wciagnela zreszta mysle ze polski tytul brzmiec juz glupiej nie mogł
seks kasa i klpoty mnie bawi |
|
|
|
#305 |
|
Rozeznanie
|
Szminka moze byc, ale o tym pisalam w innym watku. Nie uwazazam, zeby mozna bylo go porownywac z SATC...
|
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
Seks w wielkim mieście obejrzany
Dr House, Desperate Housewives, Prison Break, Brothers & Sisters, One Tree Hill w trakcie. OMG, chyba jestem maniaczką :| Ale i tak NIC NIGDY nie przebije Ally McBeal
|
|
|
|
#307 |
|
Rozeznanie
|
Ja wlasnie ogladam SATC
. A slyszalyscie cos o serialu "Moj osobisty wrog"?
|
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
A tej szminki to tylko 3 odcinki wyszły czy ja ślepa jestem?
|
#309 |
|
Rozeznanie
|
Nie, wiecej jest. Dzis chyba bedzie juz 6ty?
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Podłączam się pod pytanie - jestem zaintrygowana tym serialem ale nie wiem czy warto inwestować czas
|
|
|
|
#311 |
|
Raczkowanie
|
Ja uwielbiam Chirurgów, Gotowe na wszystko, Dr House, Fuks, Jordan. Właściwie prawie wszystko co leci na Foxlife
|
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#313 |
|
Przyczajenie
|
Gotowe na wszystko, Seks w wielkim mieście i Plotkara, poza tym to Chirurdzy, Brzydula Betty, LAX, Dr House, Veronica Mars..
Edytowane przez fourmi Czas edycji: 2009-02-22 o 13:14 |
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
Dr House na topie
![]() Nastepnie Gotowe na Wszystko ![]() Pozniej Chirurdzy, Gwiezdne Wrota, Zaklinacz Dusz, 4400, Herosi - niekoniecznie w tej kolejnosci ![]() Ostatnio Medium ![]() W sumie musze przejrzec co jeszcze polecacie - niedlugo znow bede szukac czegos do ogladania
|
#315 |
|
Rozeznanie
|
Zapomnialam wczoraj nagrac Szminke:/. Nie wiecie czy sa jakies powtorki?
|
|
|
|
#316 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
TVP1 nie puszcza powtórek na drugi dzień, tj polsat czy tvn.
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#318 |
|
Konto usunięte
|
ja chirurgow, londyncykow lubie
![]() sciagnelam odcinki londynmczykow sobie wszystkie i czekam na koleejne ![]() a pozatym mam Zycie Na Fali 4 sezony i Greek 2 sezony
|
|
|
|
#319 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#320 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje seriale:
Dexter Dr House Californication Lubie też oglądać Comedy Central, a tam "Wszyscy kochają Reymonda", "Jim wie lepiej" i "Gotowe na wszystko" (choć to rzadko, jak trafie), "Hoży doktorzy", "Diabli nadali" ;-) I wcale nie jestem uzależniona :p
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
na Comedy Central to najbardziej lubię 'Hoży doktorzy' i 'On ona i dzieciaki' - z tych seriali, które lecą tylko u nich. Może być jeszcze 'wszyscy kochają Raymonda' i 'Trawka' <lol>
|
|
|
|
#322 |
|
Rozeznanie
|
Podpisuje sie. W comedy ogladam Sex w wielkim miescie, Hozy doktorzy i On,ona i dzieciaki. Pomijam te wszystkie inne seriale...i tez nie jestem uzalezniona
|
|
|
|
#323 |
|
Rozeznanie
|
O taak, Comedy Central moge oglądac cały dzień, a w szczególności gdy humor mi nie dopisuje. A tak poza tym to oglądałam Pierwszą miłość, ale niestety juz sie pogubiłam i nie wiem co sie dzieje
|
|
|
|
#324 |
|
Rozeznanie
|
Ja w tych polskich to w ogole nie wiem co sie dzieje.Szczegolnie, ze w kazdym graja ci sami aktorzy...
|
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
nie dość że grają ci sami to jeszcze fabuła identyczna - love i tak dalej... a tak fajnie było jak byli Kryminalni na przykład. według mnie jeden z fajniejszych seriali - szkoda że przestali kręcić.
|
|
|
|
#326 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio wciągnęła mnie nowa produkcja HBO True blood (w Polsce serial będzie emitowany na HBO od lutego pod tytułem "Czysta krew" bodajże).
Jest tu i element fantastyczny (wątek wampirów, przy czym wampir Bill może się podobać i to bardzo) i kryminalny (tajemnicze morderstwa kobiet w małym amerykańskim miasteczku) i romans. Serial chwilami balansuje na granicy kiczu, ale dla mnie ma niesamowity klimat. Historia może przypominać nieco słynny cykl S. Meyer, ale poza wątkiem miłości dziewczyny i wampira, to są dwie zupełnie różne bajki. Serial True blood jest bardziej mroczny i brutalny, więc dziewczyny zachwycone "Zmierzchem" będą raczej rozczarowane. Poza tym lubię Sex w wielkim mieście, Plotkarę, Dirty sexy money (w Polsce chyba Seks kasa i kłopoty), Gotowe na wszystko.
S. Hrabec, F, Pepłowski, Wiadomości o autorach i dziełach cytowanych w Słowniku Lindego w tej sprawie proszę o kontakt na PWEdytowane przez Monniq Czas edycji: 2009-01-10 o 16:24 Powód: dopisek ;) |
|
|
|
#327 |
|
Konto usunięte
|
Moja lista troszkę długaśna jest, ale to wynikło z nadmiaru wolnego czasu, którego teraz brak, ale pozostało przyzwyczajenie =D
* Gossip Girl * One Tree Hill * Dexter * Grey's Anatomy * Lipstick Jungle * Privileged * 90210 * Fringe * Prison Break * Desperate Housewives * Dirty Sexy Money Kurcze, aż się sama przeraziłam...
|
|
|
|
#328 |
|
Zadomowienie
|
>> Grey's Anatomy
![]() ![]()
|
#329 |
|
Rozeznanie
|
ja ostatnio oglądam:
Heroes, Bones, Masters of Horror, Merlin no i jeszcze True Blood -uwielbiam wampiryczną tematyke wiec zaliczyłam epizod z tym gniotem Wcześniej: Lost, Rzym, - z niecierpliwością czekam na wersję kinową ![]() Dynasta Tudorów Veronica Mars Friends Włatcy Móch, South Park, Brzydula (tylko wersja amerykańska) Nie wciągneły mnie: Dexter Californication 24 godziny Prison Break, Gotowe na wszystko, Sex w wielkim mieście ani żaden z polskich tasiemców, kryminałów policyjnych, itp |
|
|
|
#330 |
|
Wtajemniczenie
|
Od zawsze i na zawsze Przyjaciele
![]() A poza tym: Chirurdzy Sex w wielkim mieście Gotowe na wszystko Dr. House
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

w tej sprawie proszę o kontakt na PW