przyszłe młode mamusie do 23roku życia - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-28, 09:21   #301
samanthhha
Wtajemniczenie

Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia

Nas też czeka remont... Pod tytułem "Sylwia ( czyli ja ) mówi co i jak a Tż, tata i teść słuchają i wykonują polecenia" hihi w końcu ciężarnej się nie odmawia Nie wyobrażam sobie tego bałaganu.. eh
samanthhha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 09:27   #302
zebra666
Zakorzenienie

U mnie remont wyglada nie inaczej... jak go zaczelismy ten skromy rok temu:P ( bo to ze stanu surowego akcja ze strychu zrobić poddasze) to pomagałam tam czasem czy posprzątałam ten syf kurz... a teraz już nie bardzo. Czasu troszke brakuje na remoncik bo mój luby po pracy może tylko tam dziubać... ale zostało zrobić z grzejnikami rurami... kłaść podłoge i malować<:F>
zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 09:32   #303
carolinee00019
Raczkowanie

Ja wzielam tylko cywilny i o koscielnym nie mowy przynaj mniej na ta chwile byla 3 jego dawna kolezanka takiego mu esa walnela ze mozg mi stanal nie wiedzialam wogole co mam robic w takiej sytuacji uznalam ze mnie zdradza ale chyba nie plakal ja plakalam ja bylam w histerii wywalilam go nawet nie mogl parzec jak placze nie ufam mu juz wogole.. zerwal z nia kontakt calkiem nie wtracilam sie bylo mi wszystko jedno to chyba najgorsze co mi sie przydarzylo .. Mowil ze w zartac pisali i nie wie czemu walnela taki tekst nie wiem co mam myslec o tym wszystkim ciagle powtarzal ze nigdy by mnie zdradzil ze mnie kocha i takie tam wiem ze powinnam go kopnac w dupe i tyle chyba tylko ze wzgledu na dziecko dalam mu szanse gdybym nie byla w ciazy nie mialby na co liczyc
carolinee00019 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 09:35   #304
samanthhha
Wtajemniczenie

Aaa to u Was dużo więcej roboty niż u nas. My już mamy górę, tylko chcemy ją odnowić, przemalować pokoje, zburzyć dwie ściany itp i zrobić kuchnię. Też się zejdzie... Podobno kobieta w ciąży nie powinna przebywać w pomieszczeniach, które są malowane - to prawda? Słyszałyście o tym? To ja się całkiem z domu będę musiała wynieść bo to aż cztery pokoje będą malowane Może do teściów się przeniosę W końcu teść powinien nosić mnie na rękach bo mu wnusia urodzę Przedłuży ród o jego nazwisku

A wiecie cooo - kupiliśmy wózek w Stanach! To znaczy nie my ale teść i siostry mojego Tża. Tam są takie odjazdowe rzeczy, wózek np 3 w 1 a tak tani, że tu u nas w Polsce to można sobie pomarzyć! Trochę zaoszczędzimy

Carolinee ale myślisz, że Cie zdradził? Może ten sms na prawdę nic nie znaczył... Wiem jakie dziewczyny potrafią być głupie i podłe - wpier... się do czyjegoś związku i myślą, że są za***iste. Ja na Twoim miejscu wzięłabym do niej numer, napisałabym lub zadzwoniła i powiedziała jej kilka niecenzuralnych słów.. Boże jak mnie takie dziewczyny denerwują. Wiedzą, że chłopak zajęty a i tak się ślinią!! Masakra.......

Edytowane przez samanthhha
Czas edycji: 2009-07-28 o 09:40
Stary 2009-07-28, 10:07   #305
zebra666
Zakorzenienie

Carolinee wiesz może nie zdradził może zdradził ale chyba warto dać szanse i sprawdzić co będzie... łatwo się rozstać i wszytsko przekreślić ale myślę, że dla dziecka można jeszcze raz spróbowac ale wiadomo taka sznasa jest już sotateczna, bo nawet jeśli nic nie zrobił nie powinien tak pisać z inna kobietą takich rzeczy...

Samanthhha my robimy tylko pokoik dziecięcy i salon i garderobe bo łazienki nei damy rady finansowo udźwignąć ale już bliżej niżdalej:F i kobiety w ciązy niepowinny wdychać oparów z farby więc jak mąż maluje trzeba się ulotnić
Stary 2009-07-28, 11:04   #306
carolinee00019
Raczkowanie

no chyba nie zdradzil i zerwal z nia kontakt ona jest brzydsza ode mnie i mysle ze to ona cos mogla chciec ale zabolal mnie taki es
Stary 2009-07-28, 11:34   #307
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolinee00019 Pokaż wiadomość
no chyba nie zdradzil i zerwal z nia kontakt ona jest brzydsza ode mnie i mysle ze to ona cos mogla chciec ale zabolal mnie taki es
Nie wątpie i nie dziwię Ci się. bo nikt by nie chciał czegoś takiego przeczytać od innej do swojego lubego:\

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-28, 14:41   #308
carolinee00019
Raczkowanie

Wszystko wporzadku z dzidziusiem recepta od pani doktor: sex i chodzenie po schodach
Stary 2009-07-28, 15:03   #309
samanthhha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carolinee00019 Pokaż wiadomość
Wszystko wporzadku z dzidziusiem recepta od pani doktor: sex i chodzenie po schodach
Stary 2009-07-28, 15:09   #310
sanderinka
Zakorzenienie

carolinee00019 ładna recepta a smsem sie nie przejmuj nie ma sobie co rak brudzić g*****
sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 07:06   #311
samanthhha
Wtajemniczenie

Dzień dobry! Dziewczyny, to ja dziś jadę na Mazury Pierwszy wyjazd hmmm... we troje Trzymajcie kciuki, żebym dobrze się czuła.. Jak wrócę to się odezwę.

Mam nadzieję, że będę miała co czytać i może, któraś już urodzi Wiadomo kto Pozdrawiam, miłego dnia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-30, 09:13   #312
WrednaAfrodyta
Zadomowienie

Miłego wyjazdu! I nie siedz za dlugo na sloncu!

U mnie ok, tylko chcialabym zeby czas szybciej mi lecial bo tak mi sie dluzy ze szok
Stary 2009-07-30, 09:40   #313
zebra666
Zakorzenienie

samanthhha baw się dobrze ja w sobotę dołączę do urlopujących... doczekać się nie mogę to nasze polskie morze aż się rozmarzyłam tak dawno tam nie byłam
Stary 2009-07-30, 09:49   #314
WrednaAfrodyta
Zadomowienie

zazdroszcze wam dziewczyny tych wyjazdow to moje pierwsze wakacje ktore spedzam w domu, no ale nie nadaje sie juz zeby gdzies wyjechac
Stary 2009-07-30, 09:56   #315
zebra666
Zakorzenienie

No tak w takim "stadium" to już tylko w domku czekać pozostaje hihi a za to moje to pierwsze od dzieciństwa prawdziwe wakacje i również pierwsze z moim lubym:d Musimy się nacieszyc bo w przyszłe lato będziemy jeździć ale z wózkiem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-31, 12:16   #316
carolinee00019
Raczkowanie

Hey jak tam sie trzymacie ja jestem cala w czerwonych okropnie swedzoncych krostach.. i ciagle nie urodzilam;/ tak strasznie juz bym chciala... i miec swiety spokoj i zebym wkoncu mogla zrobic cos z tym uczuleniem bo teraz musze sie meczyc zeby dziecku nie zazkodzilo...
Stary 2009-07-31, 12:20   #317
zebra666
Zakorzenienie

kochana będzie dobrze doczekasz się w końcu i wszystko będzie dobrze Ja tlyko odliczam godziny do jutra do wyjazdu... wreszcie naprawdę odpocznę... a potem nagonka remont, ślub i koniec odpoczywanka
Stary 2009-08-01, 06:45   #318
zebra666
Zakorzenienie

No to pa kochane jadę wypoczywać nad morze Trzymajcie się ciepło i dbajcie o siebie
Stary 2009-08-03, 09:19   #319
samanthhha
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny, wróciłam Fajnie na tych Mazurach... I tak spokojnie, eh - chciałoby się dłużej tam zostać.. Wiecie co, w sumie nic się nie opaliłam bo słońce mi psikusa strzeliło - posiedziałam chwile na kocu a tu raptem krosty na nogach w kilku miejscach i swędzą do tego, jak się schowałam w cień to zniknęły od razu. Nie sprzyja mi słońce... Za rok się opalę

Ja i Tż dostaliśmy ubrania dla małego od teścia i siostry Tża. Wrócili ze Stanów i przywieźli masę małych, uroczych ubranek i mięciusi kocyk Nie mogę się nimi nacieszyć Wózek też już w drodze - będzie za jakieś 3 albo nawet 5 tygodni. Fajnie

I co najważniejsze - brzusio zaczyna rosnąć i już czuje wyraźnie ruchy dziecka. Śmiesznie tak

A Wy jak żyjecie? Myślałam, że Carolineee już urodzi a tu nieee.. Nie mogę doczekać się Twojego porodu bo opowiesz jak było

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-03, 12:20   #320
WrednaAfrodyta
Zadomowienie

U mnie w miare, ale juz sie bardzo niecerpliwie.....W piatek jade do gin , ciekawe co tam u Maluszka
Stary 2009-08-04, 10:23   #321
sanderinka
Zakorzenienie

czesc dziweczyny ja juz sie nie moge doczekac kiedy bedziemy sie mogli starac tabletki mnie juz wyprowadzaja z rownowagi 14 mam wizyte u gina i moze to juz ost opakowanie oj... ;(
Stary 2009-08-05, 11:04   #322
samanthhha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
czesc dziweczyny ja juz sie nie moge doczekac kiedy bedziemy sie mogli starac tabletki mnie juz wyprowadzaja z rownowagi 14 mam wizyte u gina i moze to juz ost opakowanie oj... ;(
Kochana, już niedługo Cierpliwości, dobrze będzie Niedługo będziesz i Ty miała swoje małe, własne, puchate dzieciątko w brzuszku

A mam pytanie, może któraś z Was się zna i stosowała - otóż chodzi mi o AMOL. Strasznie boli mnie gardło, płucze solą ale mało pomaga. Nacieram się amolem (to znaczy nacieram szyje) nie pije ani nic - może to jakoś zaszkodzić dziecku? Bo mi się wydaje, że nie no ale mogę się mylić... A boję się, żeby mi angina nie wyskoczyła Tyle kiedyś z nią walczyłam i może wrócić Może macie jakieś rady na to bolące gardło?
Stary 2009-08-05, 11:14   #323
WrednaAfrodyta
Zadomowienie

Samantha z tego co wiem to amol nie zaszkodzi tylko nie pij bo to na alkoholu

A ja w pon skrecilam kostke bo potknelam sie na schodach i teraz ledwo laze noga sina .....Na szczescie jest juz troche lepiej i mysle ze do porodu sie wygoi, ale jak pech to pech
Stary 2009-08-05, 11:19   #324
samanthhha
Wtajemniczenie

Dzięki

Jej kostkę.. Raz w życiu miałam skręconą rękę - masakra... A musisz cały czas leżeć czy możesz JAKOŚ chodzić? Eh kobiety to się mają w ciąży.....
A miałam zapytać bo nie pamiętam czy mówiłaś czy nie - jakie imię wybraliście dla synka? A nie chce mi się przeszukiwać wątku
Stary 2009-08-05, 11:24   #325
sanderinka
Zakorzenienie

WrednaAfrodyta oj nie fajne trzymaj sie cieplutko i uwazaj na nozke samanthhha no niby tak ale ja to juz nie mam sily ;( i czekam i czekam i lykam i laze po lekarzach mam nadzieje ze ten miesiac ostatni
Stary 2009-08-05, 12:08   #326
WrednaAfrodyta
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny

Samantha wczoraj jeszcze nie moglam chodzic, a dzis juz człapie więc chyba jest lepiej a imię to wahamy sie miedzy Tomasz a Mikołaj ....

Sanderinka a Wy się staracie o dzidziusia teraz? Ja nie w temacie niestety , cos chyba przeoczylam
Stary 2009-08-05, 13:01   #327
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cześć Wszystkim
Ja w czerwcu skończyłam 20 lat. z moim TŻ jesteśmy 4 latka i 2 miesiące. Od 2 miesięcy mieszkamy razem Sami w 100m2 Ślub już za rok -5.06.09.. Prawie wszystko przygotowane.Tak się zastanawiam.. Od 3,5 roku współzyjemy ze sobą.Zawsze bez zabezpieczenia, ale bez kończenia w środku.. Ostatnio zaczęliśmy się martwić... Że przez taki czas,co bardzo Nas dziwi, jeszcze nie wpadliśmy.. Zdarzało Nam się kończyć w środku. Nawet ostatnio.. Bardzo byśmy chcieli mieć swojego bobaska... Ale powstrzymuje Nas remont, ktory robimy... Mam wakacje i cały swój wolny czas spędzam z rocznym chrześniakiem mojego TŻ. Odkąd maluszek się urodził dużo się Nim zajmuję i wiem, że poradziłabym sobie..Tylko chciałabym żebyśmy wzięli najpierw ślub. Chociaż cywilny...

Chyba opisałam wszystko.. Do czego zmierzam.. czy wszystko z Nami ok? Czy to nie dziwne, że przez tyle miesięcy(lat) nie wpadliśmy...? Boję się iść do ginekologa...

Pozdrowienia dla wszystkich młodych Mam!
Stary 2009-08-05, 17:08   #328
samanthhha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
Cześć Wszystkim
Ja w czerwcu skończyłam 20 lat. z moim TŻ jesteśmy 4 latka i 2 miesiące. Od 2 miesięcy mieszkamy razem Sami w 100m2 Ślub już za rok -5.06.09.. Prawie wszystko przygotowane.Tak się zastanawiam.. Od 3,5 roku współzyjemy ze sobą.Zawsze bez zabezpieczenia, ale bez kończenia w środku.. Ostatnio zaczęliśmy się martwić... Że przez taki czas,co bardzo Nas dziwi, jeszcze nie wpadliśmy.. Zdarzało Nam się kończyć w środku. Nawet ostatnio.. Bardzo byśmy chcieli mieć swojego bobaska... Ale powstrzymuje Nas remont, ktory robimy... Mam wakacje i cały swój wolny czas spędzam z rocznym chrześniakiem mojego TŻ. Odkąd maluszek się urodził dużo się Nim zajmuję i wiem, że poradziłabym sobie..Tylko chciałabym żebyśmy wzięli najpierw ślub. Chociaż cywilny...

Chyba opisałam wszystko.. Do czego zmierzam.. czy wszystko z Nami ok? Czy to nie dziwne, że przez tyle miesięcy(lat) nie wpadliśmy...? Boję się iść do ginekologa...

Pozdrowienia dla wszystkich młodych Mam!
Idź do ginekologa.
Stary 2009-08-05, 17:13   #329
sanderinka
Zakorzenienie

hej WrednaAfrodyta no troszke przegapiłas no staramy sie ale nie wychodzi mam anty na 3 miechy zapisane ze niby za duze jajniki oj ja nie mam juz sily ale jeszcze cien nadziei ze sie uda oj dostatłam Diane 35 i boje sie troche bo czytalam ze jest dosyc mocna. Moze wiesz cos na tem temat ?
Stary 2009-08-05, 17:36   #330
samanthhha
Wtajemniczenie

Sanderinka ja myślę, że skoro lekarz przepisał Ci to Diane 35 to wiedział co robi. Widocznie to jest Ci teraz potrzebne Dobrze będzie, nie przejmuj się. I nie czytaj za wiele bo będziesz się tylko niepotrzebnie stresować
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości