|
|
#301 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: L'oreal !
Dziękuję arrachnee za pomoc
zaryzykuję c1 i c2 zobaczymy co z tego wyjdzie. Najwyżej c1 oddam przyjaciolce która jest jeszcze większym bladziochem (na ile to możliwe) Albo będe mieszać, bo czasem też wychodzi idealnie pomieszanie dwóch odcieni![]() A gdzieś w ogóle można tą bazę dostać ? poza Polską? Orientujesz się? |
|
|
|
|
#302 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak ten nowy podkład? Widziała, ze w Rossmanie jest za 44 zl, ale nie zdazyłam nawet dobrze sie przyjrzeć, bo stoisko było zapchane, a mi sie spieszyło. Ma go któras moze? Jestem ciekawa czy dobry....
|
|
|
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(gazeta jest w cenie promocyjnej, za 2,99)
|
|
|
|
|
|
#304 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#305 |
|
Wtajemniczenie
|
szukam nowego pudru Loreal
|
|
|
|
|
#306 |
|
Raczkowanie
|
Disnejova - proszę Cię! No fajnie, że szukasz, ale co? Mamy Ci powiedzieć, gdzie masz iść do drogerii, chcesz poznać opinię, czy po prostu nasz informujesz, że szukasz?
Przejdź się do rossmana - tam na pewno znajdziesz Wyżej dziweczyny piszą o tym podkłądzie, bo chyba o niego Ci chodzi, tak? Poczytaj troszkę, wysil się ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#307 |
|
Wtajemniczenie
|
masz racje za mało napisałam po prostu chciałabym poznać opinie wczoraj go widziałam pierwszy raz w reklamie zapomniałam nazwy ile kosztuje
zastanawiłam się nad kupnem go więc;>
|
|
|
|
|
#308 |
|
Wtajemniczenie
|
Odświeżam.
Dziewczyny, powiedzcie mi proszę czym różnią się dwa odcienie glam shine 6h, a mianowicie 103 forever nude i 107 eternal beige? 103 jest w standardowej palecie u mnie w drogerii, a 107 znowu mogę kupić na allegro. Który jest bardziej różowy i jaśniejszy? Ja już się kompletnie w tym pogubiłam, cały dzień w allegro grzebałam i dla mnie one są takie same, nie wiem, pomóżcie.
|
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktraś z was miała takie cienie (foto z allegro), jak z jakością, nakładaniem i wogóle jak się sprawują?
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
a co powiecie o tuszu loreala million lashes ? testowala go moze ktoras z Was ? Lubie tusze z silikonowymi szczoteczkami,ale przed zakupem wolalabym sie jeszcze upewnic czy warto
Edytowane przez karoolaaa Czas edycji: 2010-07-14 o 20:21 |
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
czytalam o nim dobre opinie i tez mnie kusi
|
|
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#313 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo dobry tusz. Ładnie pogrubia i świetnie rozczesuje.
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#315 |
|
Zadomowienie
|
Standardowa czerń.
|
|
#316 |
|
Wtajemniczenie
|
ach... a ja bardzo chciałabym nabyć róż Loreal Blush Delice
ale te wystawione na all, nie są typowo różane szkoda;(
|
|
#317 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, macie może swatche tych róży Delice?
|
|
|
|
|
#318 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie, kupiłam już drugi raz z rzędu na allegro korektor Touche Magique za bardzo atrakcyjną cenę, za każdym razem z kodem ważności 26F31F , wygląda na oryginał-wyglądem nie różni się od tego z Rossmanna, a i co do jakości ja nie mam zastrzeżeń. Czy to oryginały czy takie ordynarnie doskonałe podróbki? Nie daję linka bo pełno tego na allegro. Z góry dzięki dziewczyny za odp.
|
|
|
|
|
#319 |
|
Raczkowanie
|
Ktory Telescopic lepszy
Nie wiedziałam gdzie to napisać poza możliwością założenia nowego wątku!
Otóż pytanie do dziewczyn które posiadały oba tusze Telescopic ktory jest lepszy L'Oreal Telescopic Maskara (złote opakowanie ) czy L'Oreal Telescopic Carbon Black (czarne ) chce się zasugerować opiniami osób które maja porównanie ![]() Z góry dziękuje
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ktory Telescopic lepszy
na kwc znajdziesz swietne porownania.
albo na watku z kolorowka l'oreala.
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ktory Telescopic lepszy
zdecydowanie złoty, daje mega wydłuzenie
sa moje opinie wszystkich telescopów na KWC |
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem za złotym
|
|
|
#323 |
|
Zadomowienie
|
Jezeli chodzi o kosmetyki L'Oreala to moge wam polecic:
- podklad w musie matt morphose- ja uzywalam odcienia 140, idealnie stapial sie z moja cera, wygladzal buzie,nie dawal efektu maski, naprawde bardzo naturalny i leciutki musik, dobrze matowil i byl trwaly nie mial nic wspolnego z okropnym musem maybellina, po ktorym mialam straszne suche skorki;/- blyszczyki z serii glam shine- bardzo sliczne kolorki, dlugo utrzymuja sie na ustach, sa geste, przyjemna aplikacja i zapachy i te polyskujace drobinki ja wybieram przewaznie odcienie rozu.- ostatnio zakupilam tusz volume million lashes extra black i jestem z niego bardzo zadowolona- super rozdziela rzesy, nie skleja ich, dobrze wydluza i pogrubia rzesy, nie tworzy efektu owadzich nozek, nie osypuje sie pod powieka, jest trwaly, utrzymuje sie caly dzien na rzesach- jak go wieczorem scieram z rzes to musze uzywac kilku wacikow bo az tyle jest tej czerni Zmywam go plynem do demakijazu oczu ziaji- bo mleczko nie daje sobie z nim rady.Pozatym moge nim podkreslic nie tylko gorne rzesy ale rowniez te dolne. Przedtem mialam extra volume collagene + ( tez fajnie wydluzal i pogrubial rzesy, ale ta silikonowa szcoteczka lepiej rozdziela rzesy niz ta zwykla, pozatym moglam jedynie umalowac gorne rzesy do podkreslenia dolnych szczotka byla za duza). A jak ten mi sie skonczy to zapoluje na telescopica bo chcial teraz kupic telescopic ale w asortymencie byly pojedyncze i wysuszone tusze.Spytalam sie babeczki czy sa swieze to ona tylko pokiwala glowa, ze nie, nawet sie nie odezwala slowem;/ i polecila mi wziasc te z serii million lashes. |
|
|
|
|
#324 |
|
Raczkowanie
|
dzieki za odpowiedzi
! nie jestem leniem bo wertowałam kwc ale zależało mi na opinii osób które stosowały oba . A wiadomo jak ktos mial np. ten czarny to pisze ze jest najlepszy bo moze nie mial zlotego (i na odwrót) he he ![]()
|
|
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#326 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a używałyście może tego kremu Triple Active Nutrition? Jest przeznaczony do ochrony przed wiatrem, mrozem, suchym powietrzem Zastanawiam się, czy go kupić, jest akurat w promocji w Ross, więc kusi mnie, nie powiem
, a recenzji na KWC niestety - niet |
|
|
|
|
#328 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki rzyafko za odpowiedź, chyba sie skusze nań.
|
|
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Color Infallible eyeshadow, mA go już któraś Wizażanka??
http://www.loreal-paris.co.uk/cosmet...px#tab:profits ja go tylko oglądałam w sklepie, wygląda ciekawie
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2011-03-28 o 00:40 |
|
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogłabyś mi opisać kolor burning black i eternal black jesli pamiętasz?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

zaryzykuję c1 i c2 zobaczymy co z tego wyjdzie. Najwyżej c1 oddam przyjaciolce która jest jeszcze większym bladziochem (na ile to możliwe)
Albo będe mieszać, bo czasem też wychodzi idealnie pomieszanie dwóch odcieni

zastanawiłam się nad kupnem go więc;>

63-62-61-60-59-58-57-56-55-54