![]() |
#301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Hej
![]() Nie martw się, ze wszystkim zdążysz... Zajmijcie się teraz przede wszystkim panem młodym i Twoją bielizną. A takie duperele, że tak powiem załatwicie spokojnie przed ślubem. Widzę, że masz rękę na pulsie i wszystko pod kontrolą, więc będzie ok. ![]() Cytat:
Ja nawet nie mówię ile je już robię! ![]() Tyle, że wymyśliłam sobie same dłubaniny... trochę dużo z tym roboty. W dodatku jest ich 60 ![]() BUUUUUUUUUUUUUUUU... ale mi się nie chce ![]() Ale ok, nie chcę bacika na skórze poczuć więc dziś coś podziałam ![]()
![]() |
#302 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mozze tablice na auto stroik dlapana młodego dla ciebie na włoski? ponczoszki 3 pary lu rajstopy jak wolisz ja preferuje ponczoszki samonoski pudełeczko na obraczki? bukiet kwaitków? rozchodzic buty na dobre oj jak cos skojarze jeszcze to napisze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ilu Ty będziesz miała gości???????????????? 300?????????
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
O matko, a to teraz dałam plamę
![]() ![]() ![]()
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#307 |
Raczkowanie
|
Wiem o czym mówisz mi równiez zostały juz głownie same ustalenia kościół, kamerzysta fotograf i zespoł. A tak poza tym to chyba wszystko prawie załatwione ale napewno w ostatnim tygodniu oczymś sobie przypomne i bede panikawać
![]() U mnie panika na każdym kroku ![]() ![]() robisz stroiki na stół? mozze tablice na auto stroik dlapana młodego dla ciebie na włoski? ponczoszki 3 pary lu rajstopy jak wolisz ja preferuje ponczoszki samonoski pudełeczko na obraczki? bukiet kwaitków? rozchodzic buty na dobre oj jak cos skojarze jeszcze to napisze ![]() Co do stroików to dowiem się w przyszłym tyg. na sali bo słyszałam że dekorują we własnym zakresie żywymi kwiatami (byłoby ok 400 zł w kieszeni) Tablice zastanawiam się co na nich napisać - z przodu jest normalna tył kwadratowy (linkolnem się będziemy wozić a co ![]() A pończoszki koniecznie do białej sukni muszą być białe? noga tak jakoś sino i komunijnie wygląda ![]() Obrączki mamy w czerwonym takim misiatym pudełeczku - tak dostaliśmy od jubilera (odradzam poduszeczkę - w sob widziałam jak się ksiądz szarpał z kokardkami... i z poduszeczki zrezygnowałam) Od dzisiaj zaczynam chodzić w butkach - wprawdzie są niskie ale zawsze to nowy but... Hej ![]() Nie martw się, ze wszystkim zdążysz... Zajmijcie się teraz przede wszystkim panem młodym i Twoją bielizną. A takie duperele, że tak powiem załatwicie spokojnie przed ślubem. Widzę, że masz rękę na pulsie i wszystko pod kontrolą, więc będzie ok. ![]() Tak Pan Młody to priorytet, ale problem, jest taki że ON uważa że na wszystko jest czas... najchętniej to bym go czasami pogoniła ![]() Staram się jak mogę, żeby mieć wszystko pod kontrolą, ale czasami wydaje się tego zbyt wiele... |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
A dziewczynki z 26 lipca, ja tego dnia też pobaluje na weselu mojej koleżanki
![]() ![]() kejti, tylko bez nerwów, na spokojnie na pewno wszystko załatwisz. Ubierz swojego ukochanego a reszta to już wykończeniówka ![]() ![]()
#309 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chyba powariowałyście z tym pisaniem!
![]() Ja, ciemna masa, dopiero teraz zorientowałam się, że już III cześc wątku ruszyła. Miałam trochę na głowie. Wchodzę na Wizaż, patrzę, a tu 11 stron ![]() Odnośnie przykrej sprawy z końca poprzedniej części nie wypowiem się wcale, bo szkoda palców ![]() W środę już na dobre wróciłam do domu z Gliwic ![]() ![]() ![]() ![]() Życzę Wam miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Wtajemniczenie
|
kina2807
a ślubujemy 16 sierpnia o godzinie 17, więc jeśli masz ochotę to bardzo serdecznie zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli tylko bede w szczecinie, to na pewno przyjde ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Zadomowienie
|
Dzasta, gratuluję obrony
![]() M.a.r.t.a, ja bym się udała do apteki po teścik... ![]()
#313 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() - po co się tak denerwujesz - to tylko ślub - jak się chciałaś hajtać to teraz masz (wie, że mnie takie teksty denerwują, co go niesamowicie śmieszy ![]() - a i jeszcze - ksiądz mi nie ucieknie ale bym go ![]() Kurcze a potem mam wyrzuty, że powinno być teraz tak miło i słodko a ja się denerwuje na niego... Ahhhhh i jeszcze problemy z jego autem (chyba tylko na złom się nadaje), z kredytem (decyzja miała już być wczoraj ewentualnie dzisiaj i do tej pory ani widu ani słychu... normalnie dół mnie dopada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie powinien tak do tego podchodzić!!! Musisz z nim bardzo poważnie porozmawiać, bo to dobrze nie wygląda ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() .oczywiście wszystko też zależy od sposobu w jaki Ukochany wypowiada te słowa i czy akurat nie dopada nas PMS ![]() to tyle moje Kochane-dziekuję za uwagę ![]() edit: sie teraz posypią baty na moją głowę ![]() mili ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po to jest to forum ![]() Zgadzam się z Tobą. Skoro się facet oświadcza, to na 100% chce tego slubu. ![]() I nie ma co do tego wątpliwości! Problemem jest tak jak mówisz sposób zakomunikowania swego braku zainteresowania tematem! Mój Ukasz też się nie interesuje weselem za bardzo. Tyle, że ja wygadam się Wam i jest mi lepiej, jemu po prostu mniej truję... Nawet namówiłam go na weekendowe poszukiwania garnitura w tym tygodniu. To dopiero sukces ![]()
![]() |
#318 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Rozeznanie
|
moj tez sie niby nie przejmuje ale my to mamy jeszcze czas
ja z kolei mam juz wszystko umówione fryzjera paznokcie makijaz i próbny i na ślub garnitur jeszcze musimy poszukac dla pana młodego buty koszule i krawat juz mamy i ja nie mam bielizny o matko az mi sie nie chce jej szukac zmykam miłego weekendu kobietki buzki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#321 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() główki do góry-pomyślcie jaka to satysfakcja, że załatwiłyście wszystko od a do z same i jak pięknie wszystko wygląda ![]() i wiecie co Wam powiem-czasem lepiej jak mój B. mi się nie miesza- ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#323 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziękuje Wam bardzo lepiej mi jak się wyżaliłam
![]() ![]() ![]() To prawda, ja mogę godzinami zastanawiać się nad dopasowaniem mojego bukietu, do koloru sali itd ![]() ![]() A co do tego dogadywania to on najczęściej jak już coś głupiego powie, to najczęściej się jeszcze głupiej cieszy co prawdopodobnie ma oznaczać żart z jego strony, a we mnie w tym momencie się gotuje. Jak już wychodzę z siebie to na ogół robi słodkie minki, przytula, no ale to jest po fakcie ![]() Sądzicie, że warto poruszać z nim ten temat, czy lepiej przemilczeć...? i pyt. z innej beczki - co Dziewczynki napisać na tylniej tab. rejestracyjnej (nie może być nic długiego - rej. jest kwadratowa) a i myślałam o czymś zabawnym tylko nie "już po chłopie", czy "droga do raju" co sądzisie o "RYZYKANCI"? |
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
Czysta szczerość przeze mnie przemawia!
![]() Buziak dla Ciebie kobietko z kosmatymi myślami ![]() kejti85- to zalezy od tego jak się czujesz, jeśli myślisz, że Wasza rozmowa nie poniesie za sobą konsekwencji kłótni to spróbuj. Powiedz mu po prostu, że chciałabyś żeby on o czymś zadecydował i się włączył w przygotowania. Ale powiedz też, że nie będziesz mu już zawracała głowy jeśli chodzi o dodatki typu bukiet itp. <uwierz mi - dostaje wtedy szału i dlatego tak reaguje>. Z takimi sprawami proszę zwracać się do nas!! Służymy dobrą radą i pomocą o każdej porze dnia i nocy, a swojego przyszłego mężulka pozostaw w spokoju. Niech chłopak się niepotrzebnie razem z Tobą nie stresuje! Buziak ![]()
#326 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ryzykanci są ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co do napisu na tablicy-podoba mi się jest taki niespotykany-my mamy standart na 1 to nasze imionka a 2 juz po chłopie-musiałam pójść na kompromis-ja wybrałam jedną a B drugą ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
A co do tablic na autko, to podoba mi się z tyłu napis:
Koniec Wolności A znalazlam na allegro kogos, kto opracowuje indywidualne projekty https://ssl.allegro.pl/item366972888...io_.html#photo Można samemu na cos wpaść i tak będzie napisane... Tylko na co??? ![]()
#329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Raczkowanie
|
A mój Marcinek jest chyba jakis wyjatkowy bo i do dekoratorki sam poszedł, zespół załatwił.
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.