|
|
#301 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Problem z butami (malutki rozmiar)!!!
Olsztyn,ale te "chińskie centra"są już chyba wszędzie
|
|
#302 |
|
BAN stały
|
Ja byłam ostatnio w Chińskim Centrze, ladne tanie buty ale rozmiary od 37
|
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam dziś paczkę a andypola.pl
Pierwsze buciki, granatowe gladiatorki są ciemniejsze, niż na zdjęciu, nie mają tego morskiego koloru, ale chyba ten granat podoba mi się bardziej. Są niewiarygodnie leciutkie, wygodne i ładnie wykończone, praktycznie nie czuje się ich na stopach. Bardzo fajny obcasik do chodzenia na co dzień, ma 6 cm, a nawet się nie czuje, że w ogóle jest. Jestem nimi zachwycona. Drugie, zamszowe baleriny na koturnach są miękkie w środku, prześlicznie wyglądają, ale rozmiar 32 okazał się za mały i będę je wymieniać na większy. Polecam andypola.pl, naprawdę warto. Ja na pewno nie raz skorzystam z ich usług. Czas oczekiwania na przesyłkę to ok. 7-10 dni. PS: Wybaczcie za jakość zdjęć, robione komórką. |
|
|
|
|
#304 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Jaką masz stópkę, że 32 za małe? Wybacz, że Cię tak męczę ale jakoś nie w formie jestem i nie kojarzę a chyba się jednak zdecyduję
|
|
|
|
#305 |
|
Konto usunięte
|
Te gladiatorki boskie tylko jakoś obcas brązowy mi nie pasuje do nich gdyby był czarny nie zastanawiałabym się ani chwili
|
|
|
|
|
#306 |
|
Raczkowanie
|
gladiatorki całkiem całkiem ale jakby był inny kolor obcasa
![]() ja niestety również mam kłopot z kupowaniem butów...ostatnio sandałki zakupiłam w H&M na dziecięcym ![]() strasznie podobają mi się buciki na allegro JapanStyle ale cena nie na moją kieszeń niestety... Na studniówce musiałam sobie trochę wypchać watą szpile z CCC r. 35, ale jakoś dałam radę i nie pogubiłam ich |
|
|
|
|
#307 |
|
Konto usunięte
|
Ej, właśnie znalazłam na tej stronie identyczne czarne z czarnym obcasem
Chyba sobie zakupię bo na stopie wyglądają bosko (zwłaszcza na malutkiej )A takie niepozorne raczej bym na nie sama nie zwróciła uwagi. |
|
|
|
|
#308 |
|
BAN stały
|
Widzialam na internecie fajne szpilki 35.
|
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Moja stopa to 20,6 cm. Baleriny mam w rozmiarze 32, podobnie gladiatorki. Gladiatorki są dobre, baleriny za małe i muszę je wymienić. A jeśli chodzi o obcas, to nie zamieniłabym go na żaden inny, na żywo wygląda fantastycznie i czarny w ogóle by nie pasował, a już na pewno nie do granatu xD jakby były całe czarne, to co innego, jednak mi się bardziej podoba moja wersja kolorystyczna - to kwestia gustu
![]() PS: Gladiatorki mnie prawie nie obtarły, co jest dużym sukcesem, bo od 8 do 18 byłam w pracy i na uczelni, a nie mam pary, która by mnie NIE obtarła... |
|
|
|
|
#310 |
|
Konto usunięte
|
Faktycznie pomyliłam się chodziło mi o obcas w kolorze buta a napisałam czarny xD
|
|
|
|
|
#311 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Ślinię się do tych dwóch par: AM235SOFTNEGRO_MUESTRA.jpg AM236SOFTNEGRO_B_OK.jpg Tak jeszcze zapytam z ciekawości... z czego one są? Z eko sórki?
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Hm... nie wiem, czy 33 nie będzie na Ciebie za małe, musiałabyś się wypytać w mailu o rozmiar
Zamawiaj, buty są cudowniaste wszyscy na uczelni je chwalili ^^
|
|
|
|
|
#313 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Pomierzę się dokładnie, zbiorę kasę i zamawiam
|
|
|
#314 |
|
Raczkowanie
|
witam
,zamawiała któraś z Was na stronie malebuty.pl ?? od dluższego czasu szukam beżowych butów długość wkładki 21,5, tam znalazłam takie http://www.malebuty.pl/pl/oferta/szp...buty_k195.html , zastanawiam się czy warto. wolałabym co prawda lakierowane, lub zwykle skorzane, na stronie femmishu sa sliczne, ale nie ten rozmiar i z dziurką na palec, wolalabym bez niej .
|
|
|
|
|
#315 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Nie wiecie może od którego momentu mierzy się szerokość wkładki? Chcę sobie zamówić te buty z andypola i nie wiem, czy mi klapać nie będą.
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
Instrukcja wykonywania pomiaru stopy:
http://www.135sport.pl/do/page/jakZm...9344A15253458F |
|
|
|
|
#317 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie dość,że złozyłam zamówienie i czeakałam na nie baaardzo długo,aż w końcu zainterweniowałam,(Pani twierdziła,że ma urlop i że jest to napisane na stronce,ale nie było,bo jesli chodzi o zamawianie butów to czytam wszystko wzdłuż i wszerz i po kilka razy),to w końcu wysłała mi buty z złym rozmiarze(dostałam 33,miało byc 34-musiałam zwracać.Jedyny plus był taki,że pokryła koszty ponownej wysyłyki.).Koniec końców okazało się,że buty cisną mnie w duże palce(są peep toes)i już po przejściu paru metrów mam ranki na granicy paznokcia i skórki..Uczucie jest takie jakbym sobie te skórkę wycięła i ciągłe uciśkała to miejsce-ból straszny;\ No,ale może to ja byłam takim jedynym złym przypadkiem..
|
|
|
#318 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#319 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i często w mierzonych butach nawet jeśli są dobre na długość to miejsce na piętę jest jakby za szerokie i wyłazi mi noga na allegro wyczaiłam fajne butki mały rozmiar i zamawiam ^^ |
|
|
|
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale całkiem fajne
|
|
|
|
|
|
#321 |
|
Raczkowanie
|
ostrożność w jakim sensie?
bo widzę bardzo dużo komentarzy pozytywnych i już kilka razu u nich kupowałam ciuchy
|
|
|
|
|
#322 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
gdzie kupujesz te buty? |
|
|
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#324 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja zazwyczaj w CCC jak załapię się na jakieś dobre 35 ew H&M czasem coś na dziecięcym znajdę ciekawego np glany teraz jak te co pokazałam kupowałam na allegro
Edytowane przez Sacra Czas edycji: 2011-07-01 o 21:51 |
|
|
|
|
|
#325 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, w rekids w Opolu w Solarisie widziałam całkiem ładne sandałki w rozmiarach 33, 34, 35, skórzane, przecenione na ok. 40 zł, z tego co widziałam. Były różowe i niebieskie - tzn podeszwa brązowa z dwóch stron, ale paseczki różowe i takie niebieskie, ale ładne, modne odcienie tych kolorów. - http://www.reserved.com/2011/#/pl/ki...duct/135/P4183 coś w ten deseń, ale chyba bez frędzli.
|
|
|
|
|
#326 |
|
BAN stały
|
Nie wiesz czy w Warszawie beda?
|
|
|
|
|
#327 |
|
Raczkowanie
|
Mam bardzo wąską i drobną stopę i często "wypada"mi ona z buta. Na szczęście nie zawsze i czasami da się cos ustrzelić dobrego i ładnego
|
|
#328 |
|
BAN stały
|
amedaheda to tak samo jak ja
są bardzo fajne teraz szpilki w New Looku, są czarne i łosoioswe, lakierowane z platformą. Moim zdaniem chodzi się na nich bardzo wygodnie. Mają tam chyba zaniżoną numerację, bo ja mam 35 a musiałam upychać stopę na siłę do 36. 37 też były na mnie dobre, ale 36 leżą lepiej. |
|
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Informuję, że dziś przyjechał kurier z rozmiarem 33 moich butów. Na stopę o długości 20,6cm są idealne. Oprócz tego są leciutkie, bardzo wygodne i o dziwo nie obcierają, takie miękkie w środku. Naprawdę polecam.
|
|
|
|
|
#330 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ja już mam kaskę i w poniedziałek zamawiam
![]() Dziś w CCC przymierzałam za✂✂✂iste 35, szpileczki, ażurowe ![]() Chciałabym mieć 35
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.

)