|
|
#301 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biżuteria by smieszka250
ostatni wrzut przesliczny - delikatnosc i precyzja - cacuszka az milo popatrzyc
|
|
|
|
|
#302 |
|
Zadomowienie
|
ooooooooooooo pierścionek
- jest naprawdę prześliczny uroczo - dziewczęco - delikatny , taki wyjatkowy. Strasznie mi się podoba. Poza tym granaty z perłami zawsze ślicznie wyglądają .Ciekawe jak będa się sprawować te kuleczki na końcówkach bazy.a kolczyki urocze maleństwa , ale tutaj chciałabym bardziej błyszcząco wykończone srebro
|
|
|
|
|
#303 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierścionek jest bardzo wdzięczny, śliczny, a i kolczyki mają uroczą formę
|
|
#304 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczności! Nie wiem, co napisać więcej, ale uwielbiam taką delikatność.
|
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Pierścionek rzeczywiście wygląda przepięknie! Sztyfty zresztą również urocze, mi się bardzo podobają ostatnie Twoje prace.
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
Robisz niesamowite postępy!
Kolczyki są urocze Pierścioneczek jest nieziemsko piękny Kamienie tworzą kwiatek, który daje pierścionkowi nutkę dziewczęcości Prześliczny. Z chęcią bym go zagarnęła dla siebie. Wszyscy pierścionki robią.... może i ja spróbuję... hm.... |
|
|
|
|
#307 |
|
Wtajemniczenie
|
kolczyki kola i te z kwadratami sa boskie!
|
|
|
|
|
#308 |
|
Raczkowanie
|
obie prace już widziałam w pace i szalenie mi się podobają obie. Kolczyki świetny pomysł i wykonanie a pierścionek właśnie taki dziewczęcy.
|
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę z opóźnieniem, ale dziękuję Wam bardzo dziewczyny
Aż ma się chęć do pracy ![]() Po długiej przerwie spowodowanej brakiem weny pokazuję dwa wisiory.1. Maleństwo z granatem. Srebro nieoksydowane - nie chciałam utracić tej delikatności. 2. Wisior z dedykacją dla Ggagatki - Agatko, dziękuję za piękny fluoryt
|
|
|
|
|
#310 |
|
Rozeznanie
|
Śmieszko, bardzo mi się podobają te Twoje wisiory, szczególnie udany wydaje mi się ten z fluorytem. Piękne są te zawijaski na kamyczku! Oby wena Cię już nie opuszczała
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy już mówiłam, że jest prześliczny i na żywo wygląda o wiele bardziej korzystnie, delikatnie i uroczo.
Ale drugim to mnie powaliłaś! Genialny! Przepięknie Ci wyszedł.
|
|
#312 |
|
Wtajemniczenie
|
gonisz najlepsze wrapiarki z predkocia swiatla, mnie juz dawno zostawilas w tyle, teraz niech boi sie np. Monika
|
|
|
|
|
#313 |
|
Rozeznanie
|
Pierwszy wisiorek rzeczywiście bardzo mały, te zawijasy i kulki są wg mnie za duże w stosunku do kamienia, a przewleczenie łańcuszka też nie dodaju mu uroku.
Drugi wisiorek dużo lepszy, ładne równe zawijasy, ale na tak pracochłonny nie wygląda.
|
|
#314 |
|
Zadomowienie
|
sliczny ten blekitny wisior, taki subtelny i delikatny
|
|
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo podoba mi się wisior w fluorytem
prześliczny
|
|
|
|
|
#316 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Cytat:
Cytat:
Dzięki Cytat:
Drugi był naprawdę pracochłonny - dopasowanie bazy i zawijasków zajęło mi trochę czasu. Dzięki Dzięki Mistrzyni, dziękuję |
||||
|
|
|
|
#317 |
|
Zadomowienie
|
Pierwszy wisior uroczy, ale drugi...
Mnóstwo czasu musiały Ci zająć te zawijasy w bazie, no i w ogóle pięknie oprawiłaś ten fluoryt Wydawałoby się, że ciężko będzie zrobić coś, co nie będzie sprawiało wrażenia przeładowania z tak dużym kamieniem, a jednak bez problemu Ci to wyszło
|
|
|
#318 |
|
Joanna d'Moder
|
rzeczywiście drugi wisior naj
|
|
|
|
|
#319 |
|
Zadomowienie
|
Podziwiam Twoje prace-sa przepieknie wykonane, przemyślane i takie kobiece....cięzko mi nawet wybrac faworyta-wszystko mi sie podoba. Ostatni wisior urzekający.....
|
|
#320 |
|
Zadomowienie
|
Drugi jest śliczny.
|
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
Drugi, pierwszy wygląda mi trochę, jakbyś nie miała na niego pomysłu... natomiast drugi jest prześwietny!
|
|
|
|
|
#322 |
|
www.dulcedo.pl
|
Pierwszy nie mój styl jakby co nieco nie gra, ale drugi zgodzę się że jest prześliczny.
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Olu, ty wiesz, ja za nieoksydowanym nie przepadam, to taka moja choroba
Wisior prześliczny, ale no wiesz... Za błyszczący W drugim strasznie podobają mi się zawijasy na fluorycie, wyglądają prześlicznie tak delikatnie
|
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Świetny ten wisior z fluorytem.
|
|
#325 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Dzięki Cytat:
Dzięki Cytat:
Dzięki Cytat:
Cytat:
I tak jestem w szoku, że podoba Ci się coś delikatnego Dzięki Dzięki Edytowane przez smieszka250 Czas edycji: 2009-08-26 o 15:57 |
|||||
|
|
|
|
#326 |
|
Zadomowienie
|
pierwszy to taki maleńki robaczek -
- wrzuciłabym w oksydę - przymusowo ![]() drugi za to ogromnie mi się podoba - taki wysmakowany w swojej delikatności, może to ten subtelny kolor fluorytu , a może delikatna oprawa...i jedno i drugie ładnie ze sobą współgra
|
|
|
|
|
#327 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Prace wykonane w technice wire wrapping Twojego wykonania są śliczne, zupełnie jak Hani, jestem pod ogromnym wrazeniem, co kolczyki, co wisiorek to ładniejszy i jak dla mnie skomplikowany, ja cieszyłam sie z własnego wykonania pierscionka a'la wrapowego, ale oglądajac Twój juz sie tak nie cieszę, bo z czego
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#328 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem jakim cudem umknął mi ten wątek, ale muszę dorzucić swoją porcję zachwytów. Choć muszę przyznać, że przy drugim (ach..
|
|
|
|
|
#329 |
|
Wtajemniczenie
|
chce nowosci!!
|
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, mój zapuszczony, stary wątek został odkopany
Dzięki dziewczyny ![]() Justynko, nowości są, aparatu nie ma Może spróbuję jutro starym zrobić jakieś fotki, ale nie wiem co z tego będzie... Cierpliwości
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.

- jest naprawdę prześliczny

Aż ma się chęć do pracy 

Mnóstwo czasu musiały Ci zająć te zawijasy w bazie, no i w ogóle pięknie oprawiłaś ten fluoryt 
jestem również

Może spróbuję jutro starym zrobić jakieś fotki, ale nie wiem co z tego będzie... Cierpliwości