![]() |
#301 |
Raczkowanie
|
Dot.: Galerie artystyczne w internecie cz. II
ja też karteczki wrzucam i opisuje co tj żeby nie robiły co niektóre soby oczów jak swartki robie w srebrze czy w tych pozłacanych co ze spodu jest srebro,a mam na tyle fajnych znajomych którzy mi to między swoimi rozprowadzaja ze jak ktos takie oczka robi i pyta ileee ze z dziwnieniem to pokazuja takiej osobie żeby szła do jubilera gdzie sam wisiorek jest droższy od kolczyków
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Uważam, że się cenię odpowiednio, czasem mam nawet wrażenie, że za wysoko
![]() Zawsze można przegiąć w drugą stronę http://www.pakamera.pl/kolczyki-kolczyki--nr221564.htm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Wtajemniczenie
|
ojej, nawet ja wrapow za tyle nie sprzedaje O_O
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
Ja tam do Wyla ostatnio nic nie mam, sprzedałam całkiem sporo jak na to, że nic nowego prawie wcale nie wrzucałam i miałam tam nieco ponad 30 rzeczy.
Pewnie bym więcej sprzedała, ale przez ślub nie miałam czasu robić, bo na brak materiałów i dostatecznego zysku nie mogę marudzić.
#305 |
Zakorzenienie
|
A wiecie co??
A ja się zawsze zastanawiam na ile "minerały" na takich stoiskach są minerałami :P Poważnie. Ja się na tym nie znam, ale mi to zawsze "śmierdzi" jakimś oszukaństwem jak tak tanio. I jeszcze jedno. Pewnie już zupełnie nie na temat. Coraz częściej widzę,że dziewczęta marudzicie na brak kasy. Ja też nie zawsze ją miałam. Ale nie pamiętam,żebym tak narzekała. owszem pisałam "to na tyle w tym miesiącu, materiałów brak a wypłata dopiero w nowym miesiącu" Dla mnie to było normalne,że w połowie miesiąca nie miałam drutu, Ale nie marudziłam aż tak ( tak mi się wydaje :P ). Maruderstwo przybiera coraz bardziej na sile chyba. Cały czas kupowałam, z uporem robiłam tak,żeby i kupić lepsze materiały i mieć sensowne ceny(czytaj nie psuć rynku). Na dzień dzisiejszy nie mam ogromnej sprzedaży. Ale wystarcza mi na kupno srebra, kamyków i spokojna jestem do następnego rozliczenia z galeriami. Owszem, sama sobie nic nie kupię, całą kwotę ze sprzedaży wydaję w sklepach na srebro i nowe kamyki - ale przynajmniej mam takie materiały jakie chcę. W ciągu kilku miesięcy podniosłam ceny na kolczyki w jednej z galerii o ok 50 - 60 zł. I nadal mam chętnych na moją biżuterię. Kobietki, ja proszę mi nie marudzić na brak pieniędzy i materiałów. Wystarczy po prostu troszkę samozaparcia. Jak Candi pisała - nie przepłacać po kilka zł na koraliku, podnosić systematycznie ceny i na pewno uda się wypracować taką kwotę która starczy na cały miesiąc pracy ![]() No i kupować z głową ![]() ![]() Ceny w galeriach mnie czasem porażają. Jak sobie liczę ile dana osóbka dostanie za jakieś tam kolczyki, ile włożyła w materiały to o matko, włos na głowie się jeży. Mówią,że u nas się rękodzieła nie ceni, jak my się same nie cenimy i przyzwyczajamy klientów do tak niskich cen.... no ![]() Namarudziłam ![]() Ale offtop ![]() Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2008-12-22 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie spodziewam się, żebym aż tyle sprzedała w styczniu, a jeśli to się uda, to będę zaskoczona i to maksymalnie ![]()
![]() |
#309 |
Joanna d'Moder
|
niestety są takimi samymi,jakie kupujemy na Allegro,czyli w dużej mierze "made in China"
Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2008-12-22 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Wtajemniczenie
|
powiedzcie czy to tylko u mnie sie tak dzieje czy u kazdego ze na wylu znika polowa komenatzry do rac ( zostala mi tylko jedna, i to jedyna niepochlebna opinia Pani ktora potem za wszytsko przeprosila) a inne znikly. No i jak klikam w kategorie jakas wybrana, pokazuje z boku ze ma mtam np. 5 produktow, klikam i pisze "brak wynikow". I nie wiem czy do nich pisac czy to cos z moim PC
|
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
u mnie też brakuje dwoch komentarzy
|
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
U mnie też brakuje jednej opinni i to bardzo dobrej
![]() mlisiewski, masz rację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Raczkowanie
|
U mnie też wszystko jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
Musze pochwalic modna - bez dodania nowosci (brak aparatu), bez wyswietlania na stronie glownej wczoraj zaliczylam dwie sprzedaze
![]()
#316 |
Raczkowanie
|
No to ja pochwalę Kuferart.pl
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Ja też się muszę pochwalić pierwszą sprzedażą w Modnej
![]() Szczególnie, że musiałam wczoraj wycofać kilka rzeczy, a i tak nie miałam zbyt wiele. Mam nadzieję, że znajdę trochę czasu na wrzucenie jakiś nowości.
#319 |
Raczkowanie
|
tez zauwazylam mily ruch na modnej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Wtajemniczenie
|
mnie sie dzis snilo ze dostalam od wylegarni zaproszenie do wspolpracy, ze chetnie ugoscili by mnie w swojej galrei i ze moje prace sa sliczne. A ja zamiast sie cieszyc zaczelam po nich w myslach bluzgac, ze ciekawie sie orientuja w swojej www i wysylaja zaproszenia do odob ktore juz z nimi wspolpracuja :P
Na Modnej zauwazylyscie ruch, a ja z kolezanka na wylegarni zastoj. Ja jak ja, malo prac, monotematyka. ale ona sprzedaje srednio 3 rzeczy na tydzien a tu od 2 tyg i sprzedana 1 rzecz |
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
Ja dostałam znowu odmowę z decobazaaru... Hihihihi... No trudno, nie żebym jakoś strasznie chciała się tam dostać, bo i tak nie mam dość prac na tyle galerii, ale wysyłam i tak od czasu do czasu...
#322 |
Zakorzenienie
|
A ja z 5 rzeczami na krzyż w wylu ostatnio sprzedałam 2 :P Tak mi się nie chciało ich wycofywać, stwirerdziłam,że i tak ich nikt nie kupi.
Szok, tym bardziej,że od wakacji nic tam nie wrzucałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
Też dostałam kosza od Decobazaaru. Chyba hurtowo wysyłali
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
Nuka, na Wyl nie zagladam prawie wcale. Po pierwsze - odrzuca mnie poziom wielu prac, choc sa i perelki.
Po drugie nawigacja na stronie (chocby na przegladaniu nowosci): ustawiam wyswietlanie 96 na stronie, chce przejsc na str 2 i nie zaczytuje mi strony, tylko zmienia rzeczy, wiec musze przewijac sama do gory. Ja jak ja, ale wielu osobom nie bedzie sie chcialo albo beda ogladac tylko to co beda akurat widzialy. No i nie jest latwo zobaczyc Wasze prace - jakie szanse ze ktos wybierze odpowiednia ikonke by trafic na Twoje np. kolczyki - ma do wyboru "do ucha", "na ucho", "surowiec" i "na temat" - zamiast jednej czytelnej kategorii o wielce skomplikowanej nazwie "kolczyki" - porazka. Jak dla mnie to to wszystko wystarczajaco dobrze tlumaczy slaby ruch na wylu.
#325 |
Wtajemniczenie
|
ja bym sie bardzo bardzo chetnie przeniosla do inej galerii ale nie mam niestey do jakiej, bo poza wylem nie dostalam sie nigdzie,a z wyla uciekalbym chetnie jak najdalej nie zostawiajac tam nic, ale jak sie nie ma co sie lubi..
![]() edit - wysalalm jedno zgloszenie jeszcz,e co mi szkodzi, do pewnej galerii. 3 razy sprawdzalam dane a i tak wkradl sie blad, ktory zauwazylam jak kliklam w koncu "wyslij" jestem po prostu cudowna ![]() Edytowane przez Sweet_nuka Czas edycji: 2008-12-30 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, którym Deco odmówiło...aż tak nie żałujcie... Jeśli chodzi o biżuterię to sprzedaż gorsza, niż w Wylęgranii... Ruch tylko w dziale Vintage, ale i tam na 5 zamówień tylko 1-2 kończą się rzeczywistą sprzedażą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
Jak kiedyś jeszcze w wylu sobie coś przeglądałam i chciało mi się szukać "perełek" tak od zmian wcale tam nie zaglądam. To jest jakaś porażka to wyszukiwanie i sortowanie prac.. i wybierania.. i ogólnie wszystkie funkcje mnie denerwują :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Wtajemniczenie
|
a 80% nei dziala, w bocznym panelu widac ilestam bizu w kategori, klikamy i nic sie nei wyswietla, nikna komentarze (mnie zniknely 3 naprawde mile) i w ogole bee
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Raczkowanie
|
Ja wysłałam zgłoszenie do modnej, niestety nie dostałam odp. no może dlatego że święta itp. albo prace za słabe, bo nowszych nie mam jeszcze fotek, ale co tam dorobię jeszcze kilka, obfocę i jakoś w styczniu spróbuję raz jeszcze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Rozeznanie
|
Ja się nie mogę połapać w tym formularzu w modnej:P
A co do Wyl. to już tak nie przesadzajcie z tym narzekaniem, zrobili błąd ze zmianą prezentacji prac ale i tak jest to dalej jedna z najpopularniejszych galerii, w której może się coś sprzedać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.