![]() |
#301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
ej, nikt tak chyba do mnie mówił od czasu kiedy moja siostra była malutka i łatwiej jej było powiedziec "madzia", "madziusia" albo... "maniusia" niż "magda".
![]() Cytat:
już sama niew iem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może takie bolerko takie prawie do łokcia, byłoby lepsze? może bardziej by Ci pasowało? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
hmm... może to nie jest zły pomysł...
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
przyjaciółka takie własnie miała, wyszczupliło jej ramiona zdecydowanie.Musiałabyś zmierzyć takie
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
bo u mnie to jest taki problem, że nie mam grubych ramion i przedramion. ma tylko szerokie "bary" i wręcz wystające obojczyki. na górze jesten chuda.
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
najleiej przymierz różne fasony bolerek, na pewno znajdziesz odpowiednie
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
Domiks, akurat tu nie o zazdrosc chodzi. Zrobila cos, zo jest dla mnie karygodne, a szczegolnie to jaki miala do tego arguent...
Usunela ciaze. Zrobila to w lipcu zeszlego roku. Co ciekawe o tym fakcie poinformowala swego narzeczonego dopiero w zeszly wtorek. Tlumaczyla sie tym, ze niby spanikowala. Ale jak dla mnie zrobila to z wyrachowaniem. Powiedziala, ze ta ciaza i dziecko uniemozliwoloby jej dalsza nauke (akurat we wrzesniu bronila licencjata, ale dla niej to za malo i obecnie jest na mgrskich uzupelniajacych; ale nikt jej do tej nauki dalszej nie zmuszal, licencjach to tez jakich tytul przeciez). Jak jej to wyjasnilam to powiedziala, ze bala sie, ze bedzie samotna matka (ale TZ o tym nie poinformowala, wiec nie wiedziala, czy samotna matka bedzie, wiec to dla mnie nie tlumaczenie). Jak i to jej wyjasnila to powiedziala, ze ona matki nie ma i tez w zwiazku z tym w ciazy byc nie moze (jej mma zmarla jak ona miala lat 12, poza tym jest wiele kobiec , samotnych matek, ktore tez musza radzic sobie same i sobie radza... co prawda ona na ojca tez liczyc nie moze, ale ma ciotki, dziadkow, brata). Co ciekwe, zapytalam sie czy ta ciaza byla z wpadki. Okazalo sie, ze... NIE. Oni wogole sie nie zaabezpieczali. Ona tabsow brac nie moze, bo jej lekarz zabronil, TZ nalega by tabsy brala, bo on gumek kupowac nie bedziee, bo... majatek na nie wyda. Ciurlac sie ciurlaja co drugi dzien. Do konca! Bo ona ma taka potrzebe i sie powstrzymac nie moze... Przed tym zdarzeniem nie raz kupowala test ciazawy, bo podejzrewala ciaze, ale ja to nic nie nauczylo. To zdarzenie tez nic nie dalo, bo dalej robia tak jak wczesniej! Czyli bez zabezpieczenia i do konca! Jak to opowiadala to niby byla smutna, ale nie plakala. Nic nie wspomniala o tym, ze ja bolalo to czy cos (wziela leki poronne). Nie. Tylko ubolewala, bo za leki musiala wydac az 300 zl. Niczym innym sie nie przejela tylko ta kasa... Zapytana czy zaluje powiedziala, ze tak i nie. Tak, bo nie wie jakiej byloby plci, do kogo byloby podobne. A nie bo... moze uczyc sie dalej. Jak dla mnie to nie czlowiek...
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2009-03-13 o 14:12 Powód: zmiana czcionki ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
Co za bezczelna pusta wredna dziewucha!
![]() ![]() szok!!!!!! ja bym ją chyba zje*******ła na czym swiat stoi ![]() ![]() wkur*******ja mnie takie osoby dosławnie! Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-03-12 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
jaga
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kiedyś będzie tego żałowała... oby |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
heh... a slyszalas o tej aferze z shejkami z mcdonalda?
![]() Jaga - Ta dziewczyna to jakas nienormalna ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2009-03-12 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
Mi jest przykro sie przyznawac, ze to jest moja rodzina.
![]() Przez nia pol nocy spac nie moglam, bo jakos w tym czasie pozyczyla ode mnie kase. No i teraz sie zastanawiam czy nieswiadomie przyczynilam sie to tego co zrobila... Teraz to mnie sumienie gryzie. Czuje sie tak jakbym to jat to zrobila. ![]() Ostatnio nawet mam wrazenie, ze sie tak zachowuje jakby to, ze nie ma rodzicow powodowalo, ze dla niej wszystko sie nalezy...
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana nie mozesz tak myslec ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Na Twoim miejscu pewnie tez bym miała wyrzuty sumienia,ale skąd mogłaś wiedziec co ona zrobi z tymi pieniędzmi, tylko ona jest odpowiedzialna za to co zrobiła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
Tak, wiem, tylko, ze zupelnie inaczej jest jak czlowiek mimowolnie zostal w to wplatany... Niemniej i tak bede musiala to wyznac na spowiedzi, bo sie z tym fatalie czuje. Co ciekawe ja do zbyt poboznych nie naleze, do kosciola rzadko chodze, ale ona to jest co niedziele. Ogolnie to niby z poboznej rodziny pochodzi, bo dziadek to niedoszly ksiadz. Wszyscy naleza do kolka rozancowego. Ale niby tacy swieeci, ale rodzina jakas patologiczna. Dziadek wszystko umie zalatwic. Zostal usidlony, bo jego kobieta (babcia) zaszla w ciaze. Jeden synus kryminalista, prawie nie wychodzi z pierdla. Jedna wnuczka znalazla sobie bardzo poboznego chlopaka, ktory o pierwszy piatek i sobota miesiaca to w kosciele byl. Tez do jakochs zgrupowan religijnych nalezacl. Slub wzieli z przymusu, bo wpadli. W dniu slubu swiezo upieczony mezus poszedl spad do mamusi zostawaic zonke sama, ktora pozniej nie bal sie bic. Druga wnusia w wieku 19 lat chciala zamieszkac z chlopakiem, ale rodzice sie nie zgdzili. Nie chcieli by ich corka wpadla i powiedzieli, ze jak maja razem mieszkac to maja najpierw wziac slub. Slub wzieli, ale zaraz sie rozwiedli i uniewaznili malzenstwo, bo sie okazalo, ze jej maz zatail, ze bral narkotyki kiedys. Ledwo sie rozwiodla a juz 3 miesiac ozniej byla ponownie mezatka... Trzecia wnusia zrobila to co zrobila...
![]()
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2009-03-13 o 14:29 Powód: zmiana czcionki ;) |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
nie słyszałam. Jaga Ty sie nie przejmuj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
jaga_2001 wyrzuty sumienia, to powinien mnieć ktoś inny... na pewno nie Ty!
Skąd mogłaś wiedzieć na co jej będą pieniądze. Nie możesz się obwiniać, choć pewnie ja też bym przez taką sytuację spać nie mogła jakiś czas.
#318 |
Zakorzenienie
|
faceci ktorzy pracowali w mcdonaldzie spu..... sie do shejkow ![]() o tym glosno bylo jakis rok temu w woj malopolskim .. wiec mozecie pic spokojne ![]()
![]() |
#319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z podkarpackiego jestem ![]() fuuujjjjjjjjjj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#320 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Wtajemniczenie
|
cześć trochę was tu podcztuję ale normalnie wbiłam się w ściane jak przeczytałam jagę
![]() ![]() ![]() ![]() a ja sobie kupiłam laptyopika i sobie siedzę teraz w łużeczku i czytam niestety jestem chora zarazil mnie tz kurde jak ja siedze na wizazu to nikogo nie ma a jak mnie nie ma to potem mam 10 stron do nadrabiania
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2009-03-12 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#322 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Np. od naszych wspolnych dziadkow. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- dziewczyny, ja sie teraz zastanawiam czy ja wogole zapraszac na mj slub. Po tym to nie mam ochoty ja wogole na oczy widziec...
![]() |
#323 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie zjem se czekoladki, poniewaz nie jem slodyczy w poscie a pakowalam prezenciki dla gosci, i to nie lada wyzwanie ![]() ![]() ![]() dziekuje, tez mi sie strasznie podoba ten nosek, sprawia, ze butki sa tak zgrabniutkie i slodkie ze ach ![]() Cytat:
![]() ![]() dzieki ![]() Jaguś nie smutaj sie... ![]() ![]() ja lece na silownie kochaniutkie, bede ok 21 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Wtajemniczenie
|
No to taki pewien dylemat...bo z jednej strony (może to głupio zabrzmi) Tobie nie zrobiła nic złego i właściwie to nie ma nic wspólnego z Twoim ślubem. Z drugiej strony to Twoja kuzynka. Jedynym uzasadnienie może być to, że po prostu nie chcesz jej widzieć, bo masz już do niej uprzedzenie. Nie wiem czy mnie rozumiesz, trochę namieszałam. A co na to jej chłopak?
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co na to jej chlopak to nie wiem.
![]() |
#326 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A w ogóle co tu taka cisza?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- edit jaga a jak to wyszło, że ona Ci się do tego przyznała? Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2009-03-12 o 18:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Wtajemniczenie
|
Jaga pamiętaj, że ślub to jest Wasz dzień i jeśli miałabyś się tylko denerwować albo czułabyś jakiś dyskomfort gdy ona tam będzie to nie zapraszaj jej!
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#330 | ||
Zadomowienie
|
nie mam pojecia do jakiej piosenki, chciałąm do:
http://www.youtube.com/watch?v=AuJrEBtmM1Q ale ona w pewnym moencie jest za szybka do walca angielskiego, swietnie mozna rumbe zatanczyc do tej piosenki, jak na kursie do niej tanczylismy?(pani miala podklad taki troszke kubanski, mix) to az mialam dreszcze.. ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.