|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam do wymiany ciuszki i inne rzeczy
niestety nic
|
#303 |
|
Raczkowanie
|
Hej, oddam z chęcią: bluzeczkę w paski Vero Moda, chustę, staniczek pistacjowy, staniczek czekoladowy, matematykę w pigułce, co do koszulki nocnej to raczej ciężko mi będzie się z nią rozstać
:P a nad resztą bym się musiała zastanowić... A podobają mi się tak naj: - tusz wonder lash - maseczki do twarzy (miód, algi) - jagodowy żel ewent. mleczko z tonikiem PS. A masz może jeszcze jakieś fajne perfumki poza wątkiem, np. tak jak tu masz z Oriflame, jakiś ładny, kwiatowy, kobiecy zapach? Bo właśnie poszukuję czegoś
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
nic
![]()
|
#305 |
|
Raczkowanie
|
jaki rozmiar tych białych balerinek???
---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- za małe ![]() ale dzieki
|
#306 |
|
Raczkowanie
|
mhm, ok
ale może ja się wstrzymam z perfumkami. To ja mogę Ci oddać tak jak wcześniej pisałam: bluzeczkę w paski Vero Moda, chustę, staniczek pistacjowy, staniczek czekoladowy, matematykę w pigułce za: tusz wonder lash, maseczki do twarzy (miód, algi), jagodowy żel ewent. mleczko z tonikiem, co o tym sądzisz?
|
#307 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
a jaki to tusz?
---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- ale on przetrwa plywanie i wogole? sprawdzalas go?a co bys za niego chciala? bluzka to M jest rozszerzana, taka przewiewna, ma sliczne kolorki ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- ok
|
#308 |
|
BAN stały
|
i co z naszą wymianą?
|
|
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
zależałoby mi na tym wonder
a długość bluzeczki Vero Moda mierzona po krawędzi bocznej od pachy do końca to 34 cm, a mierzona przez środek od samego początku do końca: 44 cm. Dołożę jedną z tych rzeczy, czyli: bluzeczka w paski, chusta, staniczek pistacjowy, staniczek czekoladowy, matematyka w pigułce + szal/tunika za: tusz wonder, maseczki do twarzy (miód, algi), jagodowy żel. Co Ty na to?
|
#311 |
|
BAN stały
|
podoba mi sie
1. balsam do ciała perłowy z drobinkami 7. krem do ciała z jedwabiem i kaszmirem -->nie mai kulka z tej samej serii 8. woda toaletowa city jungle 9. maseczki do twarzy: z algami-nawilżająca i z miodem i lekiem-odżywcza ale chyba najbardziej woda toaletowa co ty na to zeby ja wymienic za bialego longa? moze znajdziesz cos za pozostale kosmetyki? |
|
|
|
#312 |
|
Zadomowienie
|
hej podobaja mi sie u ciebie rekawiczki oraz rozowe spodnie lniane
za to moge sie wymienic tylko chciala bym poznac wymiarki tych rzeczy oraz stan
|
#314 |
|
Raczkowanie
|
A masz coś z mojej wish
? jeśli tak, proszę o linki
|
#317 |
|
Raczkowanie
|
Byłoby dla Ciebie:
chusta trójkątna, staniczki-czekoladowy+pistacjowy, matematyka w pigułce, tuniczka za: tusz wonder, maseczki-miód i algi, jagodowy żel. Może być? :P
|
#320 |
|
Konto usunięte
|
podoba mi się
balsam do ciała z drobinkami https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1251123110 maseczka z miodem i mlekiem rozgrzewający krem do stóp |
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
mogę oddać bezrękawnik za
SUN -> bukiet kwiatów i owoców, w którym pobrzmiewają echa słonecznego dnia w ogrodzie -> Nuty głowy: brzoskwinia, grejfrut -> Nuty serca: frezja, konwalia -> Nuty bazy: ambra, piżmo 2. woda toaletowa city oasis (bardziej słodka)--> rezerwacja dla IloveNY 3. woda toaletowa air--> rezerwacja woda toaletowa city jungle 9. maseczki do twarzy: z algami-nawilżająca i z miodem i lekiem-odżywcz 4. krem pod prysznic i do depilacji 5. tusz do rzęs wonder rewelacja 3. nawilżający krem matujący Men, nowy 4. mleczko z tonikiem, do połowy zużyty 8. kredka do powiek kremowa,nowa 9. wygładzający scrub do stóp,nowy 6. balsam osłabiający odrastające po depilacji włoski AVON nieużywany |
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, w zamian za ksiażkę o którą pytasz podoba mi się u Ciebie:
różana woda tonizująca- ale to już chyba masz dla kogoś w rezerwacji ![]() album Dżem- mam straszny sentyment do tego zespołu ![]() Daj znać gdybyś chciała wymienić na którąś z tych rzeczy. A jeśli nie to może masz jakąś książkę do poczytania na wydaniu? |
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
jaka kurteczka? podaj link
![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- za kurteczkę chciałabym: Żele pod prysznic: kokosowy, morela tusz do rzęs wonder rewelacja zimowy krem do stóp z rozgrzewającym cynamonem, nowy czarny tusz Giordani Gold ECLIPSE -> kosmiczne zjawisko zaćmienia. Łączy w sobie zielono- kwiatowe akordy z owocową soczystością -> Nuty głowy: cyprys, mięta pieprzowa -> Nuty serca: róża, konwalia -> Nuty Bazy: śliwka, brzoskwinia, piżmo myślę, że jest to dla Ciebie korzystna propozycja, biorąc pod uwagę ceny ubrań w pepe jeans ![]() pasuje Ci? Edytowane przez admirable Czas edycji: 2009-09-06 o 11:37 |
|
|
|
#326 |
|
Rozeznanie
|
Podoba mi się:
SUN -> bukiet kwiatów i owoców, w którym pobrzmiewają echa słonecznego dnia w ogrodzie -> Nuty głowy: brzoskwinia, grejfrut -> Nuty serca: frezja, konwalia -> Nuty bazy: ambra, piżmo MOON -> ma w sobie świeże, zielone nuty- pachnie jak rześkie powietrze w księżycową, letnią noc -> Nuty głowy: bergamotka, pomarańcza -> Nuty serca: jaśmin, róża -> Nuty bazy: heliotrop, piżmo ECLIPSE -> kosmiczne zjawisko zaćmienia. Łączy w sobie zielono- kwiatowe akordy z owocową soczystością -> Nuty głowy: cyprys, mięta pieprzowa -> Nuty serca: róża, konwalia -> Nuty Bazy: śliwka, brzoskwinia, piżmo ile to ml? oraz 1. Podkład (jasny) i puder(odcień jaśniejszy).
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
#328 |
|
Raczkowanie
|
Przypominam sie w sprawie tunik
w twojej ofercie zainteresowało mnie: -woda jungle city -balsam osłabiający odrastające po depilacji włoski AVON nieużywany -jakis tusz do rzęs ? Zaintersowana....? |
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1251120433 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1246041170 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1247602567
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.

:P a nad resztą bym się musiała zastanowić...
A podobają mi się tak naj: