|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 | |
BAN stały
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Cytat:
![]() ![]() ![]() https://mamotoja.pl/ciaza_i_porod_ci...ykul,3705.html tutaj mozna wyczytac duuuuuuzo na temat,wogole na inne ciekawe tyczace sie ciazy czy dzidzi tez ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki jak Wam niedziela minela
ZEBERKO slicznie wygladalas to teraz mam mowic Pani O......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jutro do pracy i juz na sama mysl mi szmutno i dolka mam.tak mi sie tam nie chce isc pomimo,ze to tylko 6 godz ![]()
#303 |
Zakorzenienie
|
Alexa kochanie tu masz link i jest właśnie zdjęcie takiego siuraczka
![]() Niby najwcześniej w 12 tyg przy dobrym usg można poznać płeć ale nie na 100%. Ja też nie mam pewności,gin powiedziała,że przy następnej wizycie dowiem się na pewno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
Ale tu cichutko jak na niedzielny wieczorek dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
Wpadłam na chwilkę poczytać, a tu nie było za wiele do poczytania ![]() ![]() Miłego dnia, owocnych staranek i II grubych kresek na testach życzę ![]() Do późnego wieczorka
![]() |
#308 |
Zadomowienie
|
Hejka kochaniiutkie
![]() A co tam,i ja sie przywitam z samego rana ![]() Faktycznie przez weekend bylo cichutko...ale to standardzik ![]() Pepus ojj wspolczuje,po 2 tyg do pracy to naprawde ciezko sie zerwac,ale napewno po kilku dniach znow wpadniesz w trans ![]() Aaa kochana i jak tam wczorajsze staranka?? Jak tam pogoda u Was dziewczynki,jak sie czujecie z rana??? U mnie hmm chyba wszystko oki,choc wczoraj pierwsza klutnia z Tz na nowym mieszkanku,no ale kiedys musi byc ten pierwszy raz... Ostatnio mi tak smutno bo strasznie tesknie za Polska i za przyjaciolmi ktorych tam zostawilam ![]() Tutaj w Niemczech nie mam z kim pogadac,z kim wybrac sie na spacerek(taki z klachami),dobrze ze mam Was to moge sie pozalic i posmiac z Wami !!! ![]() ![]() Bo normalnie jakos nie potrafie sie tu zaaklimatyzowac ![]() Nio to sie troche pozalilam z rana heh... Milutkiego dzionka kochaniutkie,buziaczki ![]() ![]() ![]()
#309 |
Zadomowienie
|
No to ja też się przywitam
![]() Pepus współczuję lecieć do pracy po dwutygodniowym urlopie. A ja chciałam się pochwalić, że wczorajszy obiad naszych rodziców wypadł super, no powiem że rodzice się polubili i moi od razu jakoś inaczej ze mną rozmawiają, ulżyło mi. Teraz w 100% mogę cieszyć się fasoleczka ![]() Uciekam do pracy, zajrzę do Was wieczorkiem. Miłego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry w poniedziałkowy ranek
![]() Ja tylko na chwilunię bo przed wyjściem do szkoły mam co robić ![]() Zeberka.....super wyglądałaś.a brzusio już jaki widoczny.Rozumiem,że sukienka uratowana ![]() ![]() ![]() Miłego dnia życzę wszystkim ![]() Acha...i dodam,że dzidzia szaleje czasami w brzuchu tak,że hej.Najczęściej wieczorami ![]()
......Myśli stają się rzeczami.... Edytowane przez Sensuel Czas edycji: 2009-09-21 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Zadomowienie
|
O rany a co to jeszcze wszystkie spia???
Sensuel widzisz kochana a tak sie martwilas ze dzidzi sie nie rusza a tu masz hihi ![]() ![]()
#312 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() ![]() ![]() KICIA a Ty co tak od rana buszujesz ![]() ![]() ![]() dziewczyny jak wy liczycie tygodnie ciazy-od pierwszego dnia ostatniej @ czy od zaplodnienia. milego dzionka kobitki jutro zobacze moje malenstwo ![]() ![]() ![]()
#313 |
Wtajemniczenie
|
a to dla Was dziewczynki (w szczegolnosci dla KICI)
![]() ![]() ![]() ![]() bobik tydzien temu ![]() ![]() ![]() ![]()
#314 |
BAN stały
|
Witajcie kobietki od rana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Zadomowienie
|
Agus Sloneczko codziennie jak mam wolne obiecuje sobie ze bede spala do bolu...no i bol zaczyna sie o 7 rano hehe wiec nie da sie dluzej
![]() ![]() Dziekuje kochaniutka za zdjatko malenstwa ![]() ![]() ![]() ![]() Alexa ja to chcialabym zeby ten dzien sie jak najszybciej skonczyl,mam tak podly nastroj ze niech juz przyjdzie ta glupia @ bo normalnie nie wytrzmam ![]() Im blizej @ tym gorzej ![]()
#316 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agnieszka a tygodnie ciąży liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. I śliczny maluszek,ja nie mogę dodać zdjęć niestety ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
co tu tak pusto dziewczynki? czy tylko ja sie w pracy nudze?
![]() w weekend sie nie udzielalam bo mialam urwanie glowy przy samym tyleczku hehe, ale w pracy zawsze jest czas na nadrobienie ![]() no wiec na wstepie chcialabym sie przylaczyc do gratulacji dla Zeberki-wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!! teraz juz jestescie we trojke ![]() ![]() ja juz sama z checia zaciagnelabym swojego TŻ przed oltarz, bo juz oboje mielismy takie zapedy po 2 tyg znajomosci hehe ale ustalilismy ze najwczesniej powiemy sobie tak za 10 miesiecy... oczywiscie jestem z tego powodu niepocieszona ![]() ![]() ![]() Kicia skad ten podly nastroj? widze ze czarne chmurki pojawily sie nad toba, ale glowa do gory!! jak dla mnie, najlepszym sposobem na takie dolegliwosci emocjonalno-fizyczne jest kubek goracej czekolady ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zadomowienie
|
Nio faktycznie jakby nie spojzec to strasznie tu dzis pusto i nudnawo
![]() Czyzby od kzdej z Was maz byl na urlopie w domku ?? hihi Anusia nie pozostaje mi nic innego jak tylko zyczyc Ci powodzenia w jutrzejszych badaniach!!! Nie martw sie kochana wszystko bedzie dobrze ![]() ![]() Bajka...no to widze ze u Ciebie w zwiazku podobnie jak u mnie hihi ![]() ![]() ![]() U nas tez troszke nie pokolei bo najpierw zaczelismy sie starac o dzidzie a z czasem bedzie i slub...czas pokaze co bedzie najpierw hihi ![]() Kochana niop ostatnio ciezko u mnie o dobry humorek a to wszystko spowodowane jest tesknota i chyba troszke brakiem pieniazkow...tak jak pisalam wczesniej strasznie tesknie za przyjaciolmi,i dobija mnie bardzo jak oni pisza ze chca zebym wrocila...ale niestety nie mozna miec wszystkiego,musialam pewnego dnia wybrac i wybralam,i choc czasem serce mi peka musze cieszyc sie tym ze moge ich zobaczyc i pobyc z nimi tylko raz na jakis czas...moze kiedys wrocimy do Polski i wtedy uda sie choc w majlutkiej czesci nadrobic stracole lata z przyjaciolmi...a ze i ostatnio ciezko u mnie materialnie to dolek sie powieksza,bo choc pieniadze szczescia nie daja i nie sa najwazniejsze w zyciu,to bez nich niestety nie mozna wiele zdzialac...ale to juz niedlugo minie ![]() ![]() A mamusia ma racje dzien bez usmiechu to dzien stracony!!! Wiec obiecuje sobie i Wam przy okazji ze postaram sie juz tak nie smecic,wiecej sie usmiechac i cieszyc sie zyciem ![]() Pozdrowionka kochaniutkie ![]()
#319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() wiecie co miałam iść na te badanie 3D ale nie moge sie zdecydować.. bo to troche kosztuje a nie wiem czy jest sens... jedne mi mówia idz bo fajnie wygląda..ale przeciez nie po to sie robi te badanie?.. a drugie znowu ze szkoda kasy normalne usg wystarczy i lepiej ta kase pzreznaxczyć na Tosie i jej coś kupić za to..jak myślicie ![]() tak wam pisze bo mówicie ze wam nudno i nudno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#320 | |
Raczkowanie
|
Witam was w ten ciepły dzień
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- http://www.maluchy.pl/artykul/237 tu możesz sobie poczytać fajny artykuł na temat usg 2d , 3d 4d ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Raczkowanie
|
witam
![]() Ja równiez pragne o was dołączyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#322 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#323 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Napewno się uda tylko myśl pozytywnie. Wiem, że może łatwo mi mówic bo już w ciąży jestem, ale ja też sie wcześniej starałam i udało się ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo Kiciu, ze potrzeba czasu na to by sie poznac. ale ja ciesze sie samym faktem, ze moj ukochany po 2 tygodniach powiedzial mi ze chce zebym zostala jego zona i matka jego dzieci. to bylo wspaniale uczucie, a do tego oprawa mmmmm spacerek brzegiem morza przy zachodzacym sloncu - takich rzeczy sie po nim nie spodziewalam bo jakos nie ma duszy romantyka ![]() pamietaj tez o tym, ze zycie nie jest uslane rozami i nie zawsze jest kolorowo. wiem to sama po sobie bo ostatnie dwa lata przezywalam zyciowa tragedie po stracie brata. w zwiazku zawsze pojawiaja sie jakies spiecia, ale to dobrze bo wtedy nie jest nudno ![]() ![]() ![]() ![]() rozumiem tez ze cierpisz z powodu wyjazdu. ale spojrz tez na to z innej strony - jakos zycia w Niemczech jest zupelnie inna... wyjdzie ci ten wyjazd na dobre, tobie, twojemu TŻ jak i przyszlemu malenstwu. Przyjaznie mozna nawiazac wszedzie, wiec tego sie trzymaj ![]() pieniadze to nie wszystko.... ale wiem tez jak jest, sama czasem nie wyrabiam, ale widzisz, przynajmniej macie swoje gniazdko. wszystko sie ulozy i jeszcze bedziesz sie kiedys smiala z tego zamartwiania sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
10 miesięcy to długo??Zajrzyj na staraczki to zobaczysz ile mozna się starac.Ja o synka to w zasadzie to 2 lata,a mój gin powiedział że jak po 2 latach nic nie wyjdzie to wtedy zaczniemy coś działać.Fakt,że jakoś maniakalnie się nie staraliśmy,a jak już TŻ się zawziął to myk i było za 1 podejściem. Jeżeli męczy cię to,to idź faktycznie do lekarza,zrób badania i może będziesz spokojniejsza.Ale jak jesteście zdrowi i nic wam nie jest to pozostaje tylko czekać ![]() Życzę szybkiego zafasolkowania i nic się nie martw.
![]() |
#326 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie dziś strasznie boli głowa i nie wiem czemu ![]()
![]() |
#327 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#328 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Tak mnie wogole dzisiaj boli brzuch jak na okres ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- a teraz witam wszystkie kobitki! i żegnam na chwilę bo muszę pomóc mężowi przy kolacji bo inaczej nie da mi jeść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki a dziękuję jeszcze raz
![]() Sensuel no na pani nie trzeba:P hehe ale brzusio faktycznie dał już się we znaki i to był ostratni dzwonek żeby wejść w tą kieckę, bo już pod biustem ugniatało i biust ścisnęło:P a halka pod sukienką opięta też już porządnie. A najważniejsze, że uratowana hihi bo bym wogóle już nie miała w czym iśc ![]() Agnieszka no tak od soboty jestem O :F ![]() Kicia głowa do góry i wybierz się na jakieś zakupki albo piwko z koleżnką..albo na spacer- odetchnij od codzienności i nawet Tż-ta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.