|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana z ddiana:)
Jedyne co mi wpadło w oko to:
*C.Dior Miss Dior Cherie EDP-mogę zrobić odlewkę,sporą Przy czym zależałoby mi na buteleczce?<prosi>
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem,może boss
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- buteleczki nie moge oddać,bo w czym ja bede swoje trzymać? |
|
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
tylko ja tak wstepnie,nie mam atomizerków.ile chcesz tej miss za bossa?możesz wstawić link do sojego watku,bo gdzies mi zniknął?
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2010-01-12 o 13:07 |
|
|
|
|
#305 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,nabyłam atom i możemy się wymienić zapachami,natomiast co do pędzla,to szczerze ni bardzo coś widzę. Powiedz w ogóle,czy masz jakieś minerały,czy chcesz sam pędzel? Ja mam też trochę minerałów na wymianę,mogłabym Ci coś zaproponować. To może by coś jakoś z tego wyszło.... Bo za sam pędzel to nic za bardzo nie widzę.
|
|
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() minerałów mam sporo z wymianki z asia.ok,może czegoś konkretnego szukasz?poszperam wolała bym,żeby była już większa wymianka,bo na same przesyłki duuużo idzie
|
|
|
|
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, czy widzisz cos u mnie za
*PHARMACERIS puri-capeeling-delikatny peeling enzymatyczny do twarzy(cera naczynkowa)-50mlNOWY z kartonikiem |
|
|
|
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podoba mi sie czy coś dobierzesz do peelingu??---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- tak to jest ta tradycyjna beczułka VOLUMATEUR tylko nowsza wersja ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...grubiajacy.htm to ten tusz ![]() |
|
|
|
|
|
#313 |
|
Raczkowanie
|
szczerze mowiąc liczylam na addicta ale jesli już nie masz może być też miss,umawiamy sie wstepnie gdyz nie mam narazie atomizerka.Odezwe się jak zdobędę
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381139 |
|
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
a coś takiego?
*Loreal VOLUME-MAX forte-lakier zwiększający objętość-zostało 1/4 z 300ml |
|
|
|
|
#315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
|
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
ok, to wysyłam Ci priva
|
|
|
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
a może Króliczku Twoja perfumka Ange ou demon i
Guerlain - Meteorites Pearly White, oddam za sypkie pryzmy w pożądanym kolorze. Nic innego mnie za nie nie zainteresuje ![]() za dużą flaszkę MISS? ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- dokładka
|
|
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję ,ale meteorytki oddam tylko za priorytet z wishlisty
![]() no nic, może następnym razem się wymienimy
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, EDP
A za MDC nic nie znajdziesz czasem
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Króliczku moze jednak potrzebujesz chwili na namysł ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- no własnie nie,a i teraz zobaczyłam,ze to perła,a mój ulubiony to classic zwykła biała
|
|
|
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
hihi, chyba jednak nie, bo MdC to tylko zachciewajka
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
ale czy nie na tych właśnie zachciewajkach polega ta wymianka
|
|
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
tylko, żebym jeszcze używała
![]() a tak poważnie, to ja mam pełno kolorówki i perfum, więc pewnie by tylko u mnie ta nieszczęsna MDC leżała, a meteorki wolę oddać za coś z mojej wish
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
to może givenchy Very Irresistible,nówka??:pros i:
|
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
VI posiadam dużą butlę, dziękuję
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie pędzel,tylko co chcesz w zamian?mozesz wstawić fotkę?
|
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
to znowu ja
![]() mam meteorki white maalutka odsypeczke (ok 8-9kuleczek) i sporo pylkumoglam tez dorzucic kilka kuleczek mythic - wciaz mi sie marza twoje pinki
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

czy coś dobierzesz do peelingu??