|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American Girls cz. XIV :) Hair, make-up, body, cloths..
Cytat:
Same powiedzcie ...
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
spotkania klasowe mają do siebie to , że właśnie przeważnie nikt nie bierze swoich drugich połówek
przynajmniej nigdy nikt nie bierze. Najlepiej pogadaj z nim o tym jutro i powiedz stanowczo , że chciałabyś mieć większy udział w takich sprawach, częściej wychodzić z nim do jego znajomych itd
|
|
|
|
#303 |
|
Konto usunięte
|
Własnie jest u mnie w pokoju i bawi sie papierkiem z Mieszanki Krakowskiej. Jeździ tym po całym pokoju, i odbija łapą od łapy.
|
|
|
|
#304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam takie same poglądy jak Siwa
Jak mój Tż spotykał się kiedyś na spotkaniach klasowych, nawet po Wigilii, to zawsze chodził sam a dlaczego? Bo miał samych chłopaków w klasie To proszę o pisanie swoich wymiarów, obecnej wagi, wzrostu i celu do jakiego dążycie. Od jutra zaczynamy zbiorowe ćwiczonka i dążenie do wymarzonej figury na lato !
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo jak idą do pubu to są dziewczyny już wiele razy pisałam o tym jak ja poszłam z nimi to było 15 chłopaków i ja jedna![]() a no dzisiaj są i dziewczyny bo spotkanie klasowe (i to jest to 10%) |
|
|
|
|
#307 |
|
Konto usunięte
|
Ja się dołączam, ale w połowie. Bo ćwiczę od chyba soboty, odżywiać się staram dobrze, ale słodycze będę jeść, bo muszę opróżnic moje prawie 3 kilogramowe pudło z cukierkami.
![]() A no i wazę 45, a chciałabym tak do 50 kg dobić choć.
|
|
|
|
#308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
zawsze piszesz że wyjscie klasowe, a najgorsze jest to że czesto to piszesz ...
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2010-01-25 o 23:38 |
||
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja zmasakrowalyscie
Ja sie nie wypowiadam, bo nie jestem na czasie. Jestem single lady i jestem z tego coraz bardziej dumna
|
|
|
|
#310 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja sobie dam w opisie może wymiary i wszystko. Będzie tak bardziej na stałe widoczne. |
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16718045]Gdzie od jutra, od dziś się zabieramy! Ja zaraz idę ćwiczyć.
![]() Ja sobie dam w opisie może wymiary i wszystko. Będzie tak bardziej na stałe widoczne. Tez bym sie dolaczyla, ale mam lenia ![]()
|
|
|
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ze mnąpotem czasem ma z klasą z technikum (tam na 30 os tylko 4 dziewczyny były) ale to było w listopadzie mówię częściej z tymi kolegami samymi czasem mi się wydaje że jestem mega zazdrośnicą |
|
|
|
|
#313 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem wiem wczoraj probowałam poprawić i się nie da jakoś musicie to przezyć ![]() Cytat:
Wróciłam od TŻta, zamówiliśmy żarcie z chińskiej restauracji i jestem peeełna a w nocy będzie suszyło już to czuje ![]() Ale widzę głownym tematem są włosy, moje o dziwo w dobrej kondycji a jak rosną Kóncówki tez w dobrym stanie, nie elektryzuja się tylko to plątanie ![]() A jeśli chodzi o te herbatki ze skrzypem itd to polecacie jakąs jedną firme? Kupujecie w aptece czy w rossmanie? Aguusia a Ty masz prawie czarne włosy teraz? Ja też planuję rozjaśniac czy tam dekoloryzować o 3,4 tony niedługo i trochę się obawiam
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możecie mnie zlinczować ale neheszta go broni - usprawiedliwia i jest jej strasznie przykro bo sama w to chce uwierzyć choc wie, że tak nie powinno być. Takie jest moje zdanie.
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
idę spać, jutro od rana nauka mikroekonomii na egzamin
|
|
|
|
#316 |
|
Zadomowienie
|
Gizmo
Jak kot Bridget z króliczków playboyaJa już dzisiaj dałam za wygraną, nie mam już siły nadrabiać tylu nowych stron, jak zawsze leniwiec ze mnie ![]() [1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16717911]Własnie jest u mnie w pokoju i bawi sie papierkiem z Mieszanki Krakowskiej. Jeździ tym po całym pokoju, i odbija łapą od łapy. Śliczny Twój kiciuś [taka moja mała sugestia zauważyłam, że nosi dzwoneczek przy obroży - otóż radzę Ci się go pozbyć ponieważ dzwoneczki na stałe przy obrożach kocich negatywnie wpływają na ich układ nerwowy i mogą wyrządzić trwałe lecz lekkie uszkodzenie słuchu(w nikłym stopniu ale zawsze). Czytałam na ten temat obszerny artykuł i od obróżki mojej kociej princess odczepiłam dzwoneczek |
|
|
|
#317 |
|
Konto usunięte
|
A jeszcze tak nawiasem, co do Twojej sprawy z Tż Necheszta: ja tak króciutko, bo tu dziewczyny już dużo powiedziały, ale my z Tż zawsze nierozłączni: jak na impreze to tylko razem. Jeśli by ktoś nie zapraszał nas razem, a tylko mnie albo tylko mojego Tż zawsze pytamy czy możemy przyprowadzić tą swoją połówkę. Czasami myslałam, że to może jakos taka inicjatywa wyszła ode mnie, ale slysze jak Tż mi mówi, ze ktos go zapraszal, ale beze mnie to jemu sie isc nie chce. I nie wyobrazam sobie naprawde zebym gdzies sama wychodziła albo Tż. Owszem on jak sie spotyka z kumplami, jadą się jak to mowi "powozić" samochodem nic nie mowie, bo co mi do tego, nie musze zawsze mu sie wpychac. Ale imprezy i tego typu inne sprawy tylko RAZEM.
Miało być króciutko, a bym epopeja napisała niedługo.
|
|
|
|
#318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no i ide do tej na dawida, takze jak ja lepiej wyczaje, to ci powiem gdzie jest i co tam wogole jest ![]() Cytat:
![]() A no i inna sprawa, ze moj byly latal sobie po imprezach (wyjscia zawsze z kolegami) a ja nie moglam. jak mowilam, ze chce isc z kolezankami to byl od razu foch, i jak ja to sobie wyobrazam. a ja glupia nigdy sie nie postawilam i nie poszlam. takze tez cos bylo nie halo. Edytowane przez aagusiaa88 Czas edycji: 2010-01-25 o 23:48 |
||
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chcę wierzyć w to co on mi mówi, chociaż czasem jest to bardzo nie miło słyszeć (jak np przeszkadzam mu w tym że nie może porozmawiać z kolegami na wszystkie tematy jakie by chciał )jedyne wiem, że jak tak dalej będzie to się źle to skończy ale ja nie chce zawsze razem bo to też nie dobrze... ale tak raz na jakiś czas (częściej niż raz na 3 miesiące) byłoby lepiej tylko ja już nie wiem co mu powiedzieć i tu pies pogrzebany;/ Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2010-01-25 o 23:51 |
|
|
|
|
#320 | |
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
Pola ma na imię, a ja na nią wołam najczęściej Tłuścioch, choć i tak schudła. Edytowane przez 9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 Czas edycji: 2010-01-25 o 23:52 |
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16718317]
![]() .[/QUOTE] Ja mam jedno motywujace zdjecie |
|
|
|
#322 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie by było jakbys obczaiła czy są farby wella koleston albo l'oreal luo color Oglądałam tak Twoje fotki i na kazdej inaczej wyglądasz Najładniej Ci w ciemnych Najgorzej to pozowlic wejść sobie na głowe, rozumiem że związek czasem polega na ustepstwach ale jeśli chcemy sie spotykac z kolezankami a oni z kolegami to nie widze w tym nic złego. Tylko moj TŻ niestety miał złe towarzsytwo, kazde spotkanie konczylo sie piciem, a potem nawet znajdowalam na kompie wejscia na jakies zboczone strony i postawiłam ultimatum TŻ juz zerwał tamte kontakty, ale teraz mnie kontroluje błędne koło Chyba uwaza ze moje kolezanki są takie same jak jego byli kumple
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha tak sie zmotywowalam, ze az zjadlam Milky Waya i kinder maxi hahahahaah
![]() ![]() nie ma co i popilam cola, zeby nie bylo ![]() jestem z siebie niesamowicie dumna ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Cytat:
teraz je tylko troche rozjasnie i juz bedzie troche zblizony kolor do moich naturalnych. zobaczymy jutro. jak w jednej nie znajde tego czego szukam, to ide do drugiej. mam caly dzien ![]() Niestety, ja sobie od poczatku pozwolilam wejsc na glowe a on to wykorzystywal na kazdym kroku. jak sie zaczynalam stawiac to bylo.. narka mala, zrywam z toba... i tak sie schodzilismy 3 razy jak idioci..
|
|
|
|
|
#324 | |
|
Konto usunięte
|
No talie to ona sobie ma, nie powiem.
Chce na solarium!Cytat:
|
|
|
|
|
#325 |
|
Zadomowienie
|
![]() Pola ma na imię, a ja na nią wołam najczęściej Tłuścioch, choć i tak schudła. Fajnie, że zaadoptowaliście ze schroniska malucha Uważam, że zwierzęta ze schroniska są najwierniejszymi stworzeniami. Ja wiem, że jak będę brała pod swoją opiekę zwierzęta to już tylko ze schroniska. A Pola to taki łobuziak-poszukiwacz przygód czy typowy kanapowiec? ![]() Muszę się czymś pochwalić '( ale pokręcona nazwa) Strasznie się cieszę, w końcu się za siebie wezmę i ureguluje sobie jakoś tygodniowy cykl zajęć. |
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
![]() [/QUOTE] ![]() wstawie motywacje z mojego folderu
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16718438]No talie to ona sobie ma, nie powiem.
Chce na solarium!Trzeba tępić takie zachowanie. [/QUOTE]Nooo, ja ide jutro na solarium kurde, juz sie stesknilam hahahaha ![]() ![]() A takie zachowanie, to musialabys u mnie cale zycie tepic ja tylko duzo gadam, a jak przychodzi co do czego to wlasnie koncze z jakims batonikiem w nocy ![]() |
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
moje cele to:
zajefajny tyłek! umięśnić brzuch umięśnić delikatnie nogi nauczyć się szpagatów! (wszystkie rodzaje) zapierdzielać na windsurfingu ![]() i może w końcu zatańczyć na rurce ![]() mam 164cm i 52-53kg ![]() i nic nie chce tyć ani chudnąć Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2010-01-26 o 00:09 |
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, ja uciekam spac, jutro caly dzien na mrozie
buzki ![]()
|
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piszesz, że jestes zła bo znowu Cie zostawił w domu, mówisz że nie chce Cie zabierac ze swojej inicjatywy nigdzie, że powinnas byc bardziej stanowcza, na WP zawsze pisałas zawsze, że ty znowu w domu a TŻ albo w barze, albo na dyskotece, albo na domówce, albo na osiedlu albo to albo tamto, i zawsze bez Ciebie, że to sie musi skończyć, że to, że tamto że go wyzywasz w złości za to i te pe ... I jest reakcja forumowiczek, jeśli jest ewidentnie nieprzychylna dla Twojego TZ i jest pisane wyraźnie że to nie jest wporządku z jego strony, że to nie jest wyobrazalne, że cos jest nie tak! To ty ... obracasz kotka ogonkiem, że w sumie to jest 10 % wyśjć jego (z tego co piszesz zawsze to pomyliłas sie na minus o jedno zero ale ok), ze w sumie to on z kolegami, ze to nic takiego, ze to spotkanie klasowe i zaczyna sie wybielanie swojego TŻ i barnie winy na siebie, a moze jestem zbyt zazdrosna? Chyba przesadzam, no w sumie jest winny ale tylko tyci tyci Sorry, ale to mi sie kupy nie trzyma ... nie możesz na każdą kytyke reagowac bronieniem go, tylko sie zameczysz kobieto a on zrobi to co chce czy Ci sie to podoba czy tez nie, i moim zdaniem to on wogóle nie liczy sie z Twoim zdaniem, zachowuje sie jakbys była dziewczyna z doskoku z tego co piszesz, to że on jest milutki jak sie widzicie to nie mozesz tego brac pod 100% waszego związku, bo fajnie miec taka spokojna opokę gdzie sie przytuli pogada ale jak impreza to neheszta bleee ona sam! czy jej sie to podoba czy nie. Naprawde tego nie widzisz? Owinął sobie Ciebie na paluszku i wykożystuje to, a jak sie przeciwstawisz to Ci na psyche wjezdza, że zaborcza, ze zazdrosnica, ze go chcesz ograniczac bo wie że masz do niego słabość i genialnie to wykorzystuje, ma co chce. Inna dziewczyna to by mu dała kopa na droge i tyle by miał.Boisz sie coś z tym zrobic bo boisz sie że go stracisz i taka jest prawda nie co sie oszukiwac i w bawełne owijać, ale ja Ci życze jak najlepiej ze szczerego serca.
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2010-01-26 o 00:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.

Same powiedzcie ...
+ korekcja powiek górnych 
przynajmniej nigdy nikt nie bierze. 

zawsze piszesz że wyjscie klasowe, a najgorsze jest to że czesto to piszesz ...

)