|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: "..no niech ktoś założy plotkowy na MM'owe offtopy:D..."
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
dobranoc Sylwio
![]() ja z Wami o dzieciach nie porozmawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
ch0colate też oglądałam, ale oni mieli bardziej patologiczną sytuacje :d to było przyrodnie rodzeństwo i w ogóle jacyś dziwni byli...
nie no ja w wieku 16 lat to nie wiem co bym zrobiła ![]()
![]() |
#306 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 | |
Zakorzenienie
|
sharpen uzywalam
color balance chcialam ale zle sie to skonczylo bo nie moglam dobrze dobrac kolorow, twarz wyszla mi albo za zolta albo za rozowa albo niebieska zeby bylo smieszniej ![]() ciagle narzekam, ze nie mam czasu nauczyc sie PHS a jak go mam to wlasnie konczy sie na ogladaniu wizazu... a w funkcji color balance dostosowujecie wszystkie, shadow, midtones, highlights? na czuja czy korzystacie z jakiejs nie wiem, matrycy kolorow, jak fotografowie? ![]() po porodzie mu przejdzie ![]() Cytat:
![]() a ja tego programu nie moge ogladac. dla mnie to same nieodpowiedzialne gowniary/rze chociaz z drugiej strony to dobrze, ze niektore rodza i potem oddaja dzieci nowej rodzinie niz zeby mialy je usuwac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Crazy turtle lady
|
http://www.moillusions.com/2010/01/s...er-una-tigre-6
Szczeka mi odpadła ![]() ![]()
#309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja uważam że oddanie dziecka było odpowiedzialne z ich strony bo patrzeli faktycznie przez pryzmat miłości do dziecka - patrzeli co jest dobre dla dziecka a nie dla nich, ech.
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktora z Was jest specjalistka od brwi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpadłam jeszcze na chwilke powiedzieć dobranoc ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jutro zaczynam o 7 jak zwykle, na zamknietych oczach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Crazy turtle lady
|
http://www.lazypalace.com/funny-food-art/ Food art, padlam ze smiechu
![]() ![]() ![]()
#314 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 | ||
Zakorzenienie
|
Sweetpinki, Gioseppe, Sylwia dziekuje za słowa pociechy
![]() ![]() Olovio, Gioseppe piekne dzieciaczki, i bardzo ładne zdjecia ![]() Rapifen moim zdaniem uzywanie programow graficznych na forach gdzie pokazuje sie swoje umiejetnosci to bez sensu- bo albo to zrobiłam ja, albo program. Oczywiscie ze czasami rozjasniam zdjecia jak mi za ciemne wyjda, albo sciagam temperature koloru jak wyjdzie pomaranczowo, bo na takich fotach nic nie widac po prostu. Wszystkie małe poprawki robie na zdjeciu w całosci- bez ingerencji w makijkaz ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, ja nie wiem kiedy znowu się pojawię
![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- widziałam takiego tygryska stalowego, tylko pani siedziała na takim rusztowaniu, był jeszcze bardziej niesamowity!
![]() |
#317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Wtajemniczenie
|
o wow, dopiero dojrzałam wątek a już tyyyle plotek zdążyłyście napisać
![]() ![]() wspaniałe dzieciaczki ![]() ![]() aż się rozpłakałam bo mam teraz strasznie pobudzony instynkt macierzyński ![]() Młoda twarda z Ciebie babka, na pewno się uda ![]() ![]()
![]() |
#319 |
Wtajemniczenie
|
SSiiiie rozpisaaałyscie Kobietyyyyy, nadajecie jak lato z radiem,nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąc i odpisywac,ale Apropos dzieci too mam takiego szkraba w rodzinie ktory mi chyba jednak wystarczy jak go widze raz na tydzien góra dwa,kochane slodkie ale iiiiiii rozrabiaka przcudnna.Jednak Chyba jeszcze nie jestem gotowa na wlasne, aczkolwiek TŻ jak mi sie spoznia okresik zawsze mowi oooo Woojtusss bedzie Wojtuś i sie cieszy:P ehh ja wszystko rozumie latwiej sie cieszyc z boku gorzej Nam noszącej brzuszek, ale poki co to jeszcze bym chciaala poczekac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie słucham "z popielnika na Wojtusia" ....
![]()
![]() |
#321 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() kolorowych snów życzę i wspaniałego tygodnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
a ja idę spać, od jutra znów szkoła, odechciewa mi się...wszystkiego. ale doła złapałam
![]() Trzymajcie się cieplutko, maziajcie pięknie i rozwijajcie się ![]() ![]()
![]() |
#323 |
Wtajemniczenie
|
Moccari to chyba nie chodzi nawet o instynkt,tylko nam nie w glowie jeszcze pieluszki, jak to mowia grunt to młodosc,wiec tego sie trzymmamy,aleeeeee i nas usidli w koncu mamiczkowanie, karmienie, przewijanie, pobudki w nocy, pozniej sie to pewnie z usmiechem na twarzy wspomina, podizwiam siostre ciot.ktora ma tyle energi mimo małej która daje jej wycisk i np w nocy to ona ma ochote ale tylko na zabawe a nie na śpiochanie i odpoczywanie od brykania w dzien.
Ide i ja spac Dobranoc Wizazanki-ploteczkanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
ja też (jeszcze) śpię sama
![]() dobranoc wam, spadam oglądać balladę o lekkim zabarwieniu erotycznym ![]()
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
ja tez slucham co wieczor jak puszczam skladanke kolysanek i ...placze
mam mase wspomnien,milych,ale z tytulu,ze czesc rodzinki w Pl mam to tak mysle czesto o nich i tesknota sie wlacza a przy tej piosence zwlaszcza,jestem najstarsza w rodzinie i slyszac ja widze mame jak kolysze moje siostry i ja spiewa ![]() rok temu tata mi zmarl (rak..dziekuje Bogu,ze moglam sie z nim pozegnac,ze widzial moich synow raz jeszcze jak i kazda z nas ,umieral w domu wsrod nas....ach wszystko jakby wczoraj) dlatego takie smutne jak dla mnie piosenki wywoluja przed oczyma dom rodzinny i tamte chwile kiedy bylismy razem ok nie marudze wam tutaj i nie smuce na sam wieczor jeszcze dzieci slodkie ach mamusie z was tez przepiekne Młoda nie martw sie i nie przejmuj na zapas,nigdy nic nie wiadomo wiesz ja przed Natankiem poronilam w 12 tyg tak Kacper czekal na rodzenstwo dlugo i na pierwszym wspolnym i dlugo wyczekiwanym USG wyszlo,ze plod sie nie rozwija,obymarl co dzialo sie pozniej nie zycze nikomu balam sie kolejny raz zajsc,ale Bog mi dal ta szanse i mam cudownego Natanka ![]() wiara czyni cuda jestes twarda,wiesz czego chcesz,mysle,ze dostaniesz ta szanse i bedziesz cudowna mamusia ![]() kurcze ja tez bylam po porodzie u ginka ![]() i teraz czesto mam stany zapalne,musze cos z tym zrobic koniecznie cos jest nie tak zawsze przed @ a na wyspach z ginkami i w ogole sluzba zdrowia jest kiepsko a jak juz sie cos znajdzie to slono kosztuje a mnie nie stac na to USG ponad 80 euro,wizyta do ginka tyle samo a dzis u lekarza wydalam 60 e za 5 min osluchania mi synka no coz zazdroszcze darmowej sluzby zdrowia w takich przypadkach Ishi ale malowanki za cialach i ..jedzeniu ![]() tyle pisalyscie,ze dopiero teraz was nadrobie,bo prawie spicie juz wszystkie ![]() zaraz tez sie pochwale wam moimi pociechami a co ! ![]() Malinka a co to za doly?? kazdy ma jakies obowiazki,zycie i jego rutyna czasami doluje,wiem ale nie jestes sama nie mozesz gasic usmiechu na cudownej buzi tym,ze znow wpadniesz w wir codziennosci ![]() za chwile slonko bedzie dluzej i dluzej przyswiecac jak i cieplej i przyjemniej bedzie na dworze,czuc bedzie zielona trawke ,ktora wschodzi,nic tylko sie radowac ![]() wiesz ja tak jak Yenn moze ma male zdolnosci odnosnie make upow,ale na kartce to lepiej bym nie nalowala,bo jeszcze synka wystrasze ![]() czekoladko (chocolate) mlodziej wygladasz niz masz ![]() Moccari instynkt powiadasz przyjdzie czas na kazda z was ,ktora jeszcze mamusia nie jest ![]() spokojnie ,kazda ma swoj moment a tak powaznie to nigdy nie ma odpowiedniego momentu na dziecko ciagle cos to kariera,szkola,praca,brak finansow,nie ten wiek itd trzeba sobie na pewno uzmyslowic jedno,ze dziecko to nie zabawka to zywa istotka,ktora jest zalezna od nas w calej mierze istotka,ktora potrzebuje naszych wyzeczen,milosci nieograniczonej i tak samo beziteresownej jak ich do nas nie jest latwo,nikt tego nie powiedzial,ale dla tego usmiechu,slow pierwszych MAMO,kroczkow,zapachu dziecka wszystko warto zniesc ![]() a dzieci tak szybko rosna ![]() i juz nie sa takie mieciusie,takie pachnace i przekochane (co nie oznacza,ze uczucia sie zmieniaja,oj nie ) tylko ja mam porownanie 2 latek prawie jak Natanek taki moj cukierek ,przylepek mamusi i Kacper prawie 11 letni ni to dziecko ni nastolatek,ktory juz duzo chce i protesuje ![]() na koncu wklei pewnie zdjecia ,wiec to moj najwiekszy i najdrozszy dorobek zycia ![]() nie wiem co tam jeszcze poruszalyscie acha Madziu ja byla w Debenhamsie nie raz i nie moglam trafic dla siebie z obwodem 60 gora 65 cm ![]() witam tez pozostale z tych,ktore dopiero tutaj dolaczyly ![]() jak i zegnam sie na dzis z wami pewnie milego poczatku tygodnia kazdej z was! a teraz slodkich snow ![]() ![]()
#326 | ||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry gaduły
![]() Emalio młodszy taki słodziaczek, a starszy to juz kawaler ![]() Dziekuje za miłe slowa, tak jak pisałam ja tak naprawde jestem dobrej mysli ![]() No i swieta racja z tymi dziecmi- moja nauczycielka w szkole (bardzo fajna zreszta) tak sobie kiedys z nami na ten temat pogadała i na koniec skomentowała to w ten sposob- dziewczyny jak Wy nie wpadniecie to dzieci nie bedzie- bo wiesz my gówniary wypowiadałaysmy sie ze najpierw to trzeba- prace znalezc, zagrzac tam miejsce, zrobic Bog wie jakie oszczednosci, wynajac/kupic odpowiednie mieszkanie, potem sie jeszcze pobawic za młodu, zeby tak w pieluchy od razu sie nie pakowac.... no i tak by nam pewnie do 50 zeszło ![]() Ide zaraz do pracy, ojjj nie chce mi sie- pewnie jak tu wroce to bedze z godzine nadrabiac zaległosci ![]()
![]() |
#327 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() wiesz ile ja mam do przewertowania? ![]() ![]() ![]() ach i chwała Ci Fergi że go założyłaś ![]() ![]()
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() W temacie dzieci, mnie do własnego na razie nie ciągnie, może kiedyś, ale teraz nie ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Emalio masz swietnych chlopakow ![]() ![]() Bylismy wczoraj u znajomych, ktorym sie urodzila dzidzia tydzien temu...troszke sie obawialam jak Maya (2 latka) zareaguje na takie malenstwo, ale wiecie co...normalnie w szoku bylismy jak zobaczyla ta malutka to zaczela powtarzac "beautiful, beautiful..." i podala jej maskotke ![]() ![]() Emalio a dlaczego musialas placic za wizyte lekarska? to byla polska przychodnia? My tu jestesmy bardzo zadowoleni z opieki medycznej, ktora jest oczywiscie bezplatna. Do tej pory nie musialam korzystac z zadnych platnych wizyt, a i leki oczywiscie dla dzieci sa za darmo. Moze w NI jest inaczej ![]() Acha Misiu sprawdzilam na mapie i mieszkamy 120 mil od siebie hihi niezly kawalek ![]() Edytowane przez gosada79 Czas edycji: 2010-03-01 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry Wszystkim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.