|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
nie zapuszczam ![]() wolałabym Dana xD
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Postanowiłyśmy się zachowywać z godnością
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dżołk oczywiście ![]() ![]() No ale my się nie narzucamy ![]() ![]() Nawet dużo zdjęć ![]() Patrz no nie wiedziałam ![]() ![]() Masz kogoś konkretnego na myśli ![]() Może być w łóżku, pod prysznicem, w wannie na kanapie w salonie, w szafie i w innych ciekawych miejscach ![]() Tak. Teraz jak to czytają to na bank utwierdzają się w przekonaniu że jesteśmy bardzo normalne ![]() Bo mnie kurcze z wizażu wyrzuciło i nie mogłam się wbić :/ Ale już jestem. Skrzaty dostały nareszcie kasę za turniej w Katarze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() a ja jednak wolałabym Qrka ![]() ![]() I zagadka rozwiązana ![]() A Juliano mi rzekł: Po długim i dogłębnym procesie tentegowania w głowie... musze stwierdzic ze w Warszawie nie ma ju pozadnego elektro |
||
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
Siadam do nagola
![]() A o 18 do radia ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
z cyklu wspomnień czar
![]() http://www.youtube.com/watch?v=jyTtrHfEg-I I ta muzyka jakże genialnie pasująca i oddająca to co się tam działo ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- trzymam kciuki za wytrwałość ![]() do jakiego radia?? |
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja hm.... sama nie wiem kogo ![]()
![]() |
#307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rok czasu zbierasz siły to od razu doktorat trzaśniesz ![]() Zacałowałaś monitor ![]() Sama sobie testuj ananasa ![]() Tak 2 metrowy Kurek w szafie, na pewno się zmieści ![]() ![]() Też mi nowość. Wszyscy wiedzą, że wolisz Kurka ![]() W Warszawie nie ma za to w Żelkowie się dzieją niezłe rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() bosssssskie ![]() ![]() Cytat:
![]() lepiej lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]() ja też ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 1 część spamu ![]() dzień dobry ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |||
Zakorzenienie
|
Ju łona fajt??
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiesz... jakby obiekt do badań był odpowiedni to i bym nie pogardziła ![]() ![]() Ja mam dużą szafę... Zmieściłby się :p Ale zawsze wolę o tym wspomnieć ![]() Tru! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ej ale on jechał pod wpływem ![]() ![]() Ja uwielbiam ten kawałek. Jak wszystkie Akcentu ![]() dobry ![]() http://demotywatory.pl/1108747/Sa-na-tym-swiecie-rzeczy http://demotywatory.pl/1115045/Kolory ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
Karola ale czego ja kocham radio
![]() ![]() ![]() ![]() Ejj ogniocho w żelkowie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
Karola uważaj z tym zaproszeniem, roztopy się zbliżają
![]() To weź dorwij tego Kurka i stestuj tego ananasa ![]() I naprawdę trudno jest zapomnieć o tym, że Kurek Twój ![]() I jakiś filmik http://www.youtube.com/watch?v=iZjhDIU4k1A Abrams i Jego bugi ługi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
cicho!
![]() nie ![]() napiszę Ci na pw ![]()
#314 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To wiecie. U nas to minuta osiem... Robi się ciepło i.... ![]() A tam mecz ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ej no. Zanim się ciepło zrobi to się spieniężymy i zapraszam w moje skromne wiejskie progi ![]() ![]() Kusisz ![]() Dlatego przypominam ![]() ![]() No ale jednak bardziej mój. Tylko ciiii ![]() jak ja kocham tych debili ![]() OK ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |||
Konto usunięte
|
Okej
![]() ![]() ![]() rano się budzą i wizzzaaaaż ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() taka prawda ![]() Ja też kcem ![]() No i tego dostałam płytę ze studniówki ![]() ![]() kilka scen tylko jest geeenilne ![]() i płytę ze zdjęciami dostałam ( prawie 1000 fot ![]() ![]() I mam terminy ustnych matur ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz xD u mnie dzisiaj wszyscy komentowali film, a jedna koleżanka po raz kolejny zachwycała się walorami mojego partnera ![]() u mnie podobno każda klasa dostanie jedną płytę ze zdj. i trzeba będzie sobie przegrywać ;//// już niektóre kl. mają ;] ej no, ja chcę na nk jakieś zdj wrzucić w końcu ![]() u mnie jeszcze nie ma, ale czuję, że na koniec maja mnie pie.przną ;]
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Czy tylko ja już sikam przed meczem Reso?
![]() Karola radio jest kÓl ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
a to dziś jakiś mecz jest ;>
![]() ![]()
#319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi chodzi o Jamesa i Olivera Phelpsa ![]() ![]() ![]() Kuna weźcie z Kasią zapodajcie nam jakieś foty ![]() ![]() to kiedy mamy trzymać kciuki? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#320 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wpadnij do Bełchatowa z okrzykiem gdzie Kurek, za włosy i do domu, każ zjeść ananasa i do roboty ![]() Właśnie Klaudii dawno nie było, żyje jeszcze czy co. Bo chyba nie ma opcji, że zmądrzała i do Nas już nie wróci ![]() Cytat:
![]() O to tak jak my, mamy jakieś wspólne cechy ![]() Matura jak to dawno było ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#321 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gdzie to będzie można obejrzeć w ogóle????? Ja bym sie stresiła ![]() ![]() ![]() Walnij kolejny E.L.A.B.O.R.A.T ![]() ![]() Jest o 20:30 ![]() ![]() I nie jakiś tylko LM ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() A ile trzeba tych ananasów zjeść żeby był dobry... emmm... efekt ![]() Ale ja nie lubię ananasów :/ Chyba że to później po przetrawieniu (?) nie smakuje już jak ananas ![]() Zmądrzała??? Śmiesz żartować? ![]() Może się uczy ![]() 8.03 dniem bez pały ![]() ![]() Ogólnie dużo nas łączy :p czuję się stara ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obejrzeć można w tv Karola nie wiesz o tym ![]() Poważnie trzeba będzie jakiś link znaleźć ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-03 o 14:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W TV pewnie na zacnym PS którego ni posiadam na mojej wsi ![]() może na ipli będzie :P |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
Karola mnie pytasz o te ananasy ??? A skąd ja mam to wiedzieć??? Dorwiesz Kurka będziecie próbować, najpierw 1 ananas i do roboty, potem 2 ananasy i do roboty itd.
Nie smakuje ananasem tylko ta hmm wiesz co jest podobno słodka ![]() To z okazji urodzin JoAAnny nie będziemy pałą machać ![]() Zabraniasz oddawania moczu??? A gacie moje chcesz prać ![]() Na ipli nie będzie trza w necie poszukać ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-03 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie mam czasu na takie zabawy ![]() ![]() Podobno ![]() ![]() ![]() O no czekaj. Nie będziemy pałą machać. Tak samo jak będziemy już ogarnięte i będziemy prowadzić poważne rozmowy na poziomie ![]() Ale o 20:30 to ja już prawie śpię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
Która poszuka mecz na necie
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#327 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() My dostaliśmy ze wszystkimi wszystkich klas więc jestem na kilku tylko i dobrze ![]() u mnie jest nieźle, ale polski zdaję z jedną z najbardziej wymagających nauczycielek więc będzie ![]() Ja jakos nie, nawet nie wiem czy będę miała jak obejrzeć ![]() Cytat:
![]() ![]() 13.05 - polski 14.05 - angielski ![]() Okej ![]() ![]() ![]() Jak się złożyło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taaaa ![]() chemię piszę 17.maja o 14:00 więc pewnie o 9. się obudzę i będę powtarzać ![]() ![]() ![]() oj wiesz jak ja się tym ineteresuję:P a z kim grają? ![]() na ipli nie ma LM, pewnie na Laoli będzie xD
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
jak będe miała czas to poszukam i obejrzę. Ale nic nie obiecujem
![]() Cytat:
![]() ehhh 13.05- czwartek. Prawie piątek ![]() Ja na 2 m-ce przed to nawet nie myślałam o czymś takim jak matura ![]() zaczęłam dopiero odliczać ostatnie dni ![]() A czy Wy macie w tym roku już obowiązkową matmę czy jeszcze nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
Arki nie rycz poszukamy przed meczem
![]() Karola ja tu Ci podsuwam pomysł jak spółkować z Kurkiem wiele razy i to w imię rozwoju nauki a Ty się o konkrety pytasz. ![]() A co może dzisiaj nie prowadzimy rozmów na poziomie. Co innego, że ten poziom to 2 metry pod powierzchnią ziemi jak i nie głębiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.