|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
nie zapuszczam ![]() wolałabym Dana xD
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Postanowiłyśmy się zachowywać z godnością
No i cisza
|
|
|
|
#303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :brzyda l:Dżołk oczywiście Ja zbieram siły na przyszły rok... Będę musiała MGR pisać ![]() No ale my się nie narzucamy ![]() ![]() Nawet dużo zdjęć Patrz no nie wiedziałam To jak przetestujesz tego ananasa to daj znać czy prawda Ci to Masz kogoś konkretnego na myśli ![]() Może być w łóżku, pod prysznicem, w wannie na kanapie w salonie, w szafie i w innych ciekawych miejscach Tak. Teraz jak to czytają to na bank utwierdzają się w przekonaniu że jesteśmy bardzo normalne ![]() Bo mnie kurcze z wizażu wyrzuciło i nie mogłam się wbić :/ Ale już jestem. Skrzaty dostały nareszcie kasę za turniej w Katarze Dobrze. Mąż może mi kupi jakiś ładny pierścionek zaręczynowy ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() a ja jednak wolałabym Qrka ![]() I zagadka rozwiązana ![]() A Juliano mi rzekł: Po długim i dogłębnym procesie tentegowania w głowie... musze stwierdzic ze w Warszawie nie ma ju pozadnego elektro |
||
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Siadam do nagola
A o 18 do radia
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
z cyklu wspomnień czar
![]() http://www.youtube.com/watch?v=jyTtrHfEg-I I ta muzyka jakże genialnie pasująca i oddająca to co się tam działo ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- trzymam kciuki za wytrwałość ![]() do jakiego radia?? |
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja hm.... sama nie wiem kogo
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rok czasu zbierasz siły to od razu doktorat trzaśniesz ![]() Zacałowałaś monitor ![]() Sama sobie testuj ananasa ![]() Tak 2 metrowy Kurek w szafie, na pewno się zmieści Chyba, że mu dziurę zrobisz na górze w szafie ![]() Też mi nowość. Wszyscy wiedzą, że wolisz Kurka ![]() W Warszawie nie ma za to w Żelkowie się dzieją niezłe rzeczy
|
|
|
|
|
#309 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bosssssskie zadzraszczam ![]() Cytat:
lepiej lepiej Cytat:
ja też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 1 część spamu ![]() dzień dobry |
|||||
|
|
|
#310 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ju łona fajt??
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiesz... jakby obiekt do badań był odpowiedni to i bym nie pogardziła Ja mam dużą szafę... Zmieściłby się :p Ale zawsze wolę o tym wspomnieć Żebyście jednak czasem nie zapomniały :pTru! Kurcze. Jakby się cieplej zrobiło to możecie znowu podjechać to sobie jakieś ognicho trzaśniemy Przywieziecie namioty i zrobimy biwak Tylko trzeba jakiś ostrokół wybudować żeby nas w nocy wilki nie zjadły i kojoty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ej ale on jechał pod wpływem Czy bez prawka też?? ![]() Ja uwielbiam ten kawałek. Jak wszystkie Akcentu ![]() dobry ![]() http://demotywatory.pl/1108747/Sa-na-tym-swiecie-rzeczy http://demotywatory.pl/1115045/Kolory
|
|||
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Karola ale czego ja kocham radio
Tylko stresiora mam po półtora miesięcznej przerwie Pamiętam że na 1 warsztatach gadałam o siatkówce bo mieliśmy stworzyć w 5 minut ciekawą historię z puentą a historia miała zawierać słowa Bóg sznurek i banan A ja pod siatkówkę wszystko podciągnę Ejj ogniocho w żelkowie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Karola uważaj z tym zaproszeniem, roztopy się zbliżają
![]() To weź dorwij tego Kurka i stestuj tego ananasa ![]() I naprawdę trudno jest zapomnieć o tym, że Kurek Twój ![]() I jakiś filmik http://www.youtube.com/watch?v=iZjhDIU4k1A Abrams i Jego bugi ługi
|
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
cicho!
nie ![]() napiszę Ci na pw
|
#314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To wiecie. U nas to minuta osiem... Robi się ciepło i.... ![]() A tam mecz ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
) poważna ![]() Ej no. Zanim się ciepło zrobi to się spieniężymy i zapraszam w moje skromne wiejskie progi ![]() ![]() Kusisz Dlatego przypominam No nie tylko mój. Klaudii też. Ej właśnie a gdzie Klaudiusz??? ![]() No ale jednak bardziej mój. Tylko ciiii ![]() jak ja kocham tych debili ![]() OK ![]()
|
||
|
|
|
#315 | |||
|
Konto usunięte
|
Okej
tylko wybierz datę rano się budzą i wizzzaaaaż ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
taka prawda Ja też kcem ![]() No i tego dostałam płytę ze studniówki kilka scen tylko jest geeenilne i płytę ze zdjęciami dostałam ( prawie 1000 fot ![]() I mam terminy ustnych matur
|
|||
|
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz xD u mnie dzisiaj wszyscy komentowali film, a jedna koleżanka po raz kolejny zachwycała się walorami mojego partnera u mnie podobno każda klasa dostanie jedną płytę ze zdj. i trzeba będzie sobie przegrywać ;//// już niektóre kl. mają ;] ej no, ja chcę na nk jakieś zdj wrzucić w końcu u mnie jeszcze nie ma, ale czuję, że na koniec maja mnie pie.przną ;]
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
Czy tylko ja już sikam przed meczem Reso?
Karola radio jest kÓl
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
a to dziś jakiś mecz jest ;>
ja tak trochę zacofana jestem
|
#319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi chodzi o Jamesa i Olivera Phelpsa Znaczy tych z HP ![]() ![]() Kuna weźcie z Kasią zapodajcie nam jakieś foty Ja chcę pooglądać ![]() to kiedy mamy trzymać kciuki? Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wpadnij do Bełchatowa z okrzykiem gdzie Kurek, za włosy i do domu, każ zjeść ananasa i do roboty ![]() Właśnie Klaudii dawno nie było, żyje jeszcze czy co. Bo chyba nie ma opcji, że zmądrzała i do Nas już nie wróci ![]() Cytat:
![]() O to tak jak my, mamy jakieś wspólne cechy ![]() Matura jak to dawno było
|
||
|
|
|
#321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gdzie to będzie można obejrzeć w ogóle????? Ja bym sie stresiła Trzymiem ![]() Walnij kolejny E.L.A.B.O.R.A.T o siatkówce ![]() Jest o 20:30 ![]() ![]() I nie jakiś tylko LM ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() A ile trzeba tych ananasów zjeść żeby był dobry... emmm... efekt ![]() Ale ja nie lubię ananasów :/ Chyba że to później po przetrawieniu (?) nie smakuje już jak ananas Zmądrzała??? Śmiesz żartować? ![]() Może się uczy ![]() 8.03 dniem bez pały A czy to nie są urodziny Joaa-nny ![]() Ogólnie dużo nas łączy :p czuję się stara
|
||
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obejrzeć można w tv Karola nie wiesz o tym ![]() Poważnie trzeba będzie jakiś link znaleźć
Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-03 o 15:38 |
|
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W TV pewnie na zacnym PS którego ni posiadam na mojej wsi ![]() może na ipli będzie :P |
|
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Karola mnie pytasz o te ananasy ??? A skąd ja mam to wiedzieć??? Dorwiesz Kurka będziecie próbować, najpierw 1 ananas i do roboty, potem 2 ananasy i do roboty itd.
Nie smakuje ananasem tylko ta hmm wiesz co jest podobno słodka ![]() To z okazji urodzin JoAAnny nie będziemy pałą machać ![]() Zabraniasz oddawania moczu??? A gacie moje chcesz prać ![]() Na ipli nie będzie trza w necie poszukać
Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-03 o 15:43 |
|
|
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) z tym ananasem to się Ciebie pytam ![]() Nie mam czasu na takie zabawy Konkrety! Konkrety! Podobno ![]() ![]() ![]() O no czekaj. Nie będziemy pałą machać. Tak samo jak będziemy już ogarnięte i będziemy prowadzić poważne rozmowy na poziomie ![]() Ale o 20:30 to ja już prawie śpię
|
|
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
Która poszuka mecz na necie
|
|
|
#327 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
My dostaliśmy ze wszystkimi wszystkich klas więc jestem na kilku tylko i dobrze u mnie jest nieźle, ale polski zdaję z jedną z najbardziej wymagających nauczycielek więc będzie Ja jakos nie, nawet nie wiem czy będę miała jak obejrzeć Cytat:
i chyba tylko na jednej wyszliśmy jak ludzie 13.05 - polski 14.05 - angielski ![]() Okej ![]() Jak się złożyło
|
||
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taaaa chemię piszę 17.maja o 14:00 więc pewnie o 9. się obudzę i będę powtarzać oj wiesz jak ja się tym ineteresuję:P a z kim grają? ![]() na ipli nie ma LM, pewnie na Laoli będzie xD
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
jak będe miała czas to poszukam i obejrzę. Ale nic nie obiecujem
![]() Cytat:
![]() ehhh 13.05- czwartek. Prawie piątek Już się chciałam śmiać :pJa na 2 m-ce przed to nawet nie myślałam o czymś takim jak matura ![]() zaczęłam dopiero odliczać ostatnie dni A czy Wy macie w tym roku już obowiązkową matmę czy jeszcze nie? |
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Arki nie rycz poszukamy przed meczem
![]() Karola ja tu Ci podsuwam pomysł jak spółkować z Kurkiem wiele razy i to w imię rozwoju nauki a Ty się o konkrety pytasz. ![]() A co może dzisiaj nie prowadzimy rozmów na poziomie. Co innego, że ten poziom to 2 metry pod powierzchnią ziemi jak i nie głębiej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

No i cisza 

To jest wujek Google nas wydaje.
i znalazł mnie Marek Magiera wpisując w google Sebastian Świderski i tak go poznałam na jednym z meczów - jednak to było nieliczne miłe wspomnienie ;D inni nie mają poczucia humoru
) i myślę o pewnej wczorajszej rozmowie