|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Sexy jakie piekne oczka
![]() co to ja mialam... nie pamietam..
#302 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
puder shiseido potwierdzam - bardzo dobry. miałam i narazie nie mam funduszu zapasowego by kupić , tzn nie jest priorytetem
![]() śliczne te wasze dzieciaczki. muszę w końcu fotę wrzucić ![]() p.s. a gdzie jest paczka?
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
Czesc mamuski
U nas masakra tz chory od kilku dni,od niego przeszlo na mnie ![]() Goraczka bole glowy gardla masakra mam nadzieje ze do jutra mi przejdzie a jak nie to ide do lekarza
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zadomowienie
|
oglądam DDTVN, zauważyłyście że wszędzie pojawia się Przybylska.... tak jak ją lubiłam to teraz mi się przejadła jej osoba, wszędzie ją teraz widzę, chyba w każdej gazecie na okładce, reklamy, programy uff co za dużo ...
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
Katekatee Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, dużo szczęścia, miłości, wiecznej młodości
![]() Zdrówka dla Ciebie i dla Twojej rodzinki, żeby zmartwienia zawsze Was omijały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wybacz, że spóźnione, ale jakoś nie zajrzałam ostatnio na maila, pewnie by było powiadomienie z NK, a tak to nie wiedziałam ![]() I dla Wikiego najlepsze życzenia i gratki z okazji 5 miesiączków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#306 |
Zakorzenienie
|
KATEKATEE WSZYTSKIEGO NAJ NAJ NAJ
![]() ![]() ![]() i dla naszych maluszkow: Dominika Monim85 Dominiki Asiccy Lenki Xpresji ![]() ![]() ![]() ![]() Ja gotuje rosołek, Tz zamarynowal wczoraj mieso w winie i dzis bedzie jego radnosna twórczosc w kuchni..no i mamy w koncu zaczac ogladac Lejdis ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Raczkowanie
|
KATEKATEE wszystkiego najlepszego!
![]()
![]() |
#308 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
i ciąg dalszy
![]() Sexy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Raczkowanie
|
Witam niedzielnie Mamusie
![]() Dziękuję za odpowiedż w sprawie pielęgnacji buziaczki ![]() Tak lecicie, że znowu muszę nadrabiać i nie jestem w temacie ![]() Dziś dzień rodzinny z TZ wiec na wizaż mało czasu. Pozdrawiam wszystkie Mamusie i Dzieciaczki-miłych spacerków bo pogoda wreszcie piękna się robi
#311 | ||||||
Zadomowienie
|
Nadrobiłam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
Laski chodzi Wam o ten L'oreal:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...zajacy-12h.htm |
![]() ![]() |
![]() |
#313 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Sto lat dla naszych jubilatów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- A mi sie zaczely smarkate lata ![]()
![]() ![]() 17.11.2009 19.06.2012 Aniołek[*] ![]() Edytowane przez pietrusia Czas edycji: 2010-03-21 o 10:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#314 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() <><><><><> a my zaraz na spacer idziemy. niech tylko Oli się motyl znudzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#316 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() śliczny i ten uśmiech ![]() A ja się pochwalę Sandrą wpatrującą się w tzta grającego na gitarze ![]() Załącznik 2967336
![]() |
#317 |
Raczkowanie
|
1oo lat dla wszystkich jubilatów : )
i dla chorych życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Ciężko Was nadrobić po dniu nieobecności. a my chcieliśmy iść na spacerek a tu padać zaczęło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I oczywiście wszystkiego najlepszego dla naszych jubilatów ![]()
![]() |
#319 |
Zadomowienie
|
zdjęcia maluszków
![]() ![]() Gucia to Twój tżt to takie talencior ma ![]() Ja się dopisuje do klubu zdechlaków i też proszę o powrót do zdrowia ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#320 |
Wtajemniczenie
|
Pietrusiu szacuneczek kochana szacuneczek - ze Ci si e chciało tak bawić podziwiam
![]() ![]() ![]() Wszystkiego naj dla jubilatów małych i duzych ![]() ![]() ![]() dzieciaczki piękne ![]() ![]() ![]() u nas lepiej i ja i Grzes, bo Iza to juz kilka dni lepiej |
![]() ![]() |
![]() |
#321 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Blanka tak samo... tylko wyjde na sekunde i od razu histeria na calego ![]() A Sandrunia jaka skupiona i wpatrzona w tatusia ![]() ![]() Guciu, miałam pytac jeszcze o mate Sandry, jakiej jest firmy? Bardzo oryginalna, mimo mojej milosci do różu to mi sie podoba ![]() wiem, ze temat był poruszany, ale zapomnialam oczywiscie i nie chce mi sie przeszukiwac calego watku... kiedy spacerowki ?? bo moj wozek jest 3 w 1, wiec juz mi sie marzy odstawienie gondoli i zamontowanie fotelika ![]() aaa...wlasnie od 50min odciagam mleczko i odciagnelam z obu piersi 100ml.... i co?? ![]() Edytowane przez olalicious07 Czas edycji: 2010-03-21 o 13:50 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich malych i duzych solenizantow ode mnie, Adusia i Tomcia
![]() ![]() ![]()
#323 |
Wtajemniczenie
|
musze to napisac
a mianowicie moj syn mnie zdradził, najpierw corcia a teraz on: małego przewinełam i lezał na przewijaku i TZ do niego podszedł i usmiechy smiechy i gaworzenie wziełam go aby posadzic w lezaczku a Grzes wzdychnał sobie głeboko i słodziutko powiedział "tata" ![]() nie wiem na ile swiadomie ale Iza tez zaczeła mowic tata w tym samym czasie - potworki małe a gdzie "mama" no gdzie??? sie pytam a mowiłam mu i tłumaczyłam - mama ma byc pierwsza! |
![]() ![]() |
![]() |
#324 | |
Zadomowienie
|
heloł
![]() no no no ale żeście naprodukowały. Musiałam nadrabiać na 2 razy, z tym, że jak usnęłam (nie to żebyście mnie zanudziły ![]() ![]() Chyba sen w dzień nie jest najlepszy bo wstałam z potwornym bólem głowy, a zaraz TZ wychodzi na mecz i musze sie Olką zająć, i podobnie jak Wy muszę być wciąż w pobliżu i najlepiej ją zabawiać,bo inaczej to marudzi i płacze. No to napiszę tylko ze dzieciaczki oczywiście wszytskie piękniusie ![]() I Sto lat sto lat dla Małych i Dużych Solenizantów i Solenizantek ![]() ![]() ![]() I chciałam jeszcze powiedzieć, iż nie dostałam zaproszenia do KLUBU ![]() poproszę ![]() Cytat:
![]() kurcze i tyle miałam napisać i z tą moją kurzą pamięcią tak jest, ze dooopa. miałam napisać jeszcze, ze wczoraj daliśmy Olce marchewkę i zajadała o tak ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Raczkowanie
|
melduję się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
Moja królewna na macie- bardzo lubi ja ostatnio
![]() ![]() a Wasze dzieciaczki jak zwykle cud miód ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-03-21 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zadomowienie
|
ale słodzaki
![]() Domi a jak po szczepieniu? miałysmy w ten sam dzien przeciez Mojej nic nie jest, nawet sladu nie ma, ale malutko przybrała przez miesiąc bo tylko 400g ![]() Przez tę gadkę o samoopalaczach itp zachciało mi się na solarium ![]()
![]() Edytowane przez carolans Czas edycji: 2010-03-21 o 15:08 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja nawet nie zauwazyla szczepienia ![]() no moja wazy tez 5100 ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-03-21 o 15:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedyś u nas w realu była wyprzedaż, to kupiłam. Zresztą widzę, że mają tam na okrągło różne maty ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- a powiedzcie mi mamuśki, czy tego konika morskiego FP można jakoś ustawiać, czy ma tylko jedną określoną długość grania?
![]() |
#330 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
muszę się wybrać do tego reala, bo moj jeszcze maty nie ma ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.