![]() |
#301 |
after hours
|
Dot.: FREE SAMPLES część VI
ale pesel służy tylko do ewidencjonowania ludności.,..
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
ale pesel to jakby nie patrzec poufna informacja
#303 |
BAN stały
|
Podając imię, nazwisko i PESEL można dokonać "potwierdzenia tożsamości" w przypadku legitymowania przez Policję lub inne służby. Można preparować na bazie tych danych ksero dowodu osobistego wysyłane do banku oraz zrobić wiele innych rzeczy. Dlatego dla mnie to przesada z tym podawaniem peselu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Raczkowanie
|
a ja podałam
#305 | |
after hours
|
taka sama, jak adres, który wysyłasz do firm.
nie chcesz - nie wysyłaj, nikt Cię do tego nie zmusza. poczytaj politykę prywatności, żeby dowiedzieć się, na co się zgadzasz wypełniając ankietę. ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
![]() to naprawdę wszystko jest napisane w regulaminie/polityce prywatności. trzeba tylko czytać. regulaminy itd oraz to, na co się zgadzasz biorąc udział w konkursie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
BAN stały
|
a ja na u-u zawsze się dostawałam w tym co chciałam i zawsze dostawałam to co chciałam, nie musisz zachwalać nic na siłę, na wstępie, później już wystarczy zwykła rozmowa na danym temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Raczkowanie
|
Też mi się często tak robiło, próbuj co parę minut i będzie ok.
![]() Nagrody stamtąd dostałam. W tamtym miesiącu listonosz przyniósł całe wielkie pudło z Vichy. ![]() A zaliczało ci pkt za ocenianie produktów? I może zdradzisz co było w tym pudle ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#308 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale żeby nie było - to moja, może przesadna i głupia, ostrożność. A wasz pesel na Wizażu zapewne i tak będzie bezpieczny ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |
after hours
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
BAN stały
|
No po chwili to nie , ale ja w piątek zarejestrowałam się w GUSie a w poniedziałek już jakiś bank mi konto firmowe proponował - i to pocztą. Wtedy poczta jakoś zadziałała błyskawicznie.A ten biedak co kopertę adresował pewno w weekend w pracy siedział...
|
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
after hours
|
chyba czytałam tamtą historyjkę na bashu, więc nie ręczę za jej prawdziwość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
BAN stały
|
Myślę,że wszystko jest możliwe..Ja troszkę się przestraszyłam jak zobaczyłam tę ofertę z banku. Osaczona przez Wielkiego Brata, hehe .
Sorry za offtop, kończę już ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Rozeznanie
|
Znowu wkręciłam się w te próbki... Byłam tu może jakiś rok temu a teraz powróciłam
![]() ![]() Nie wiem czy a propos free samples ale dzisiaj byłam oddać krew i dostałam bilety do filharmonii ![]() ![]()
#314 |
after hours
|
ja dzisiaj miałam gratis zabiegi kosmetyczne za kwotę około 150 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Rozeznanie
|
a czy do kogos doszla wygrana z iwostinu? bo ja czeka, ale jak narazie brak czegokolwiek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#316 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z reszta jest napisane co i jak u nich na stronie, jeśli chodzi o nagrody na KAO to powiem tak, ja zielona perłę mam od jakiegoś czasu, ale kosmetyków farmony nie dostałam, pisałam nawet do nich w tej sprawie, ale mnie olali... potem zauważyłam, zę zmiany wprowadzili, ze się teraz dostaje coś na zasadzie albo, albo i kupony zniżkowe ;] - czyli bez rewelacji a poza tym non stop jakieś czystki robią, usuwają posty, bez sensu jak chcesz mieć zaliczone posty to pisz o włosach, paznokciach i wszystkim co jest z KAO związane, a przecież na każdym forum jest coś takiego jak wolne tematy, gdzie można pogadać o wszystkim i o niczym - tam niestety nie można |
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
woow skąd?
![]() ![]()
![]() |
#318 |
after hours
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
Raczkowanie
|
Konkurs hbo :http://www.pacyfik.☠☠☠☠☠☠☠/konkurs.html - nie wiem jak Ci ludzie przechodzą to w 1,45min...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() poza tym zauwazylam ze zlikwidowali te co 2-miesieczne "pakieciki" z probkami i tabletkami... ale chociaz na jeden sie zalapalam, tyle z tego dobrego bylo, ale sie juz chyba skonczylo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#324 |
Raczkowanie
|
Co prawda nie jest to związane z kosmetykami, ale na www.zapunktowani.pl zebrałam już sporą ilość nagród za punkty, polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#325 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamówiłam na razie torbę, ale nadal czekam aż dostępny będzie plecak ![]() Cytat:
![]() Ja dostałam raz tabletki, teraz czekam na kosmetyki za zieloną i ciekawe czy się doczekam ![]() Ale perłę dostałam na starych zasadach, a na ich stronie było czy dalej jest napisane, że jeśli komuś przyznali perłę na starych zasadach, przed tymi zmianami to dostaje wcześniejsze prezenty. Też pisałam maile i nic nie odp... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I może zdradzisz co było w tym pudle ![]() Sama już nie pamiętam. Chyba ze 3 kremy do twarzy dla mnie, 2 dla mamy, żel rzeźbiący sylwetę, kuracja przeciw wypadaniu włosów i coś tam jeszcze chyba. Nie oceniałam produktów, więc nie wiem, jak to się odbywa. Punkty miałam przeniesione z normaderm i od razu pozamawiałam nagrody. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=paula600324;1812354 5]Ale trzeba było wydać sporo na napoje, żeby uzbierać te punkty
![]() Zamówiłam na razie torbę, ale nadal czekam aż dostępny będzie plecak ![]() QUOTE] czekasz na plecak na laptopa był dostępny dzisiaj rano zamówiłam go sobie
#329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za to wczoraj przyszedł wygrany 3 grudnia 2009 roku zestaw blend-a-med: pasta i szczoteczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Raczkowanie
|
a u mnie dzisiaj ''niespodzianka'' bo myslalam ze sie nie zalapalam a tu zestaw z matrixa, taka wies to sie nie dziwie ze tak pozno, no ale fajnie ze wgl jest - ladny ten kolor jasny ; D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.