![]() |
#301 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Eh ja uciekam na rower pojadę jak najdalej może mi to w czymś pomoże.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Przyczajenie
|
Mesarka: Hihi, marzy mi się związek ze starszym mężczyzną. Chyba mam to w genach, bo pradziadek był od prababci starszy o 16 lat, a mój tato jest starszy od mamy o lat 12, więc.. ah.. mam usprawiedliwienie
![]() Wiesz, coś w tym jest. Widzę wokół siebie, że w związkach powiela się schematy wyniesione z domu - jak ojciec jest dużo starszy od matki, to córka też sobie dobiera takiego faceta. I odwrotnie, młodszych wolą te, które mają młodszych od matek ojców. Kurczę, nie umiem włączać cytowania... Edytowane przez Mamba1 Czas edycji: 2010-04-02 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Matko za 2h poznam rodzeństwo M. trochę się stresuję... powinnam się już szykować bo o 17.10 mam metro... Uciekam. Miłego wieczoru dziewczyny.
![]() |
#304 |
Przyczajenie
|
No pewnie, że tak nie musi być. Ja też o mało nie wyszłam za rówieśnika, chociaż rodziców i dziadków miałam z różnicą wieku. Jednak w końcu powieliłam ten schemat.
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mag_a - podziwiam Cię za ta Twoją kondycję ![]() Serpentine - Jak znajdę chwilę i poszukam jego zdj,to podeślę hihi ![]() Agnjeska - jak tam po spotkaniu? ![]() Suger, gdzie jesteś? ![]() Cytat:
![]() nataluska - i jaka decyzja w związku ze Świętami? ![]() besio - jak tam w domku? ![]() malgoskagc - zdążyłaś nadrobić wizażowe zaleglości? ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-04-02 o 19:47 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Wtajemniczenie
|
Eh w domku masakra, szukam miejsca gdzie mogę się zakopać i przetrwać te święta, ale niestety chyba nie da rady, przejechałam rowerem 30 km, ale jeszcze mam mnóstwo energii, więc jak ktoś coś zacznie na mój temat mówić to pewnie wyskoczę z bazuką
![]() Ogólnie to umówiłam się z tym kolesiem od auta na kawę po świętach, bo ma mi polecić dobrego rzeczoznawcę. Więc żyję nadzieją, że kiedyś skończą się te święta. ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- No i właśnie dziewczyny Wesołych Świąt przede wszystkim mniej skojarzeń z jajkami ![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam to samo ale w kwestii mojego związku :/ dziś rozmawialiśmuy przez tel i tylko się niepotrzebnie zdenerwowałam na Niego :/ Nie wiem.. Cytat:
![]() ![]() Właśnie ja też!! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dla Was też Wesołych Świąt Dziewczynki! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#308 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() W ogóle to mam postanowienie,żeby ograniczyć ilośc postów tu..staram się wdrożyć to w życie, nie wiem czy mi się uda ![]() A i muszę się Was poradzić..wspominałam już K. o tym,że w niedzielę idziemy ze znajomymi na tą impr. To już za 2 dni.. i chcę mu napisać żeby wziął kumpli i wpadł też ![]() ![]() morenica - co u Ciebie? ![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-04-02 o 20:48 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
W końcu dopadłam się do kompa.
Jestem taka szczęśliwa, że się jutro wyśpię, że w końcu wolne ![]() ![]() ![]() Ja w ogóle nie czuję w tym roku Świąt, zresztą od jakiś 3 lat święta nie mają dla mnie wymiaru religijnego...nie za bardzo chodzę do Kościoła i świeta do czas, kiedy mogę się wyspać, nadrobić zaległości filmowo - książkowe...ot dłuższy weekend. Po moim fochu się spotkaliśmy jednak. On mówi do mnie, że w sumie to nawet lubi jak mam focha, bo dla Niego to znak, że skoro jestem zazdrosna i się obrażam to zależy mi na Nim. Cholera...nie myślałam, że będę musiała przekonywać faceta, że Go kocham i że chcę z Nim być. Bo zdaje mi się, że On niby w to wierzy, niby jest pewien, ale jednak boi się, że przez różnicę wieku zostawię Go kiedyś. Wczoraj niestety, miałam nieprzyjemnie w domu. Tata troszkę się napił i czepiał się mamy, na szczęście, ze mnie zszedł. staram się wtedy zamykać w pokoju, słuchawki na uszy i nie wtrącąć się, ale łatwe to nie jest. w takich momentach jestem gotowa rzucić to wszystko, nie liczyć i nie czekać na Ich akceptację, zamieszkać z Kochaniem w końcu i niech się dzieje co chcę, niech ludzie gadają... A czasem jednak chciałabym żeby była akceptacja, żeby było normalnie... No cóż...Najważniejsze, że się wyśpię ![]() ![]() więc uciekam spaać ![]() ![]() ![]() Behind pisz pisz Kochana ![]() ![]() ![]() I ja ! I ja m! Też chcę M. zobaczyć :P Edytowane przez morenica Czas edycji: 2010-04-02 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zadomowienie
|
Witam moje Kurczaczątka!
![]() Nie bylo mnie caly dzien, wiec nie moglam Was popodgladac i popodczytywac, ale juz jestem i wszystko nardobione. Widzialam sie dzis z M, bylismy na zakupach,a pozniej pojechalismy na spacer do lasu.. muisialo sie obejsc bez lodow, bo oboje stwierdzilismy,ze uszanujemy tradycje ![]() Przemilo spedzilam dzien ![]() A moja decyzja-jade do Rodzinki ![]() Foremka,mysle ze na swietach zakopiecie topor wojenny i Wam tego zycze, bo ilez mozna,a jesli chodzi o sukieneczki, to w H&Mie sa fantastyczne ![]() Malgoskagc, tak na moje oko, to wypala sie w Tobie uczucie do Niego... tak ja to widze. Ja mialam podobnie z bylym i dlatego tak wnioskuje. Kontaktu nie chcialam tracic,ale niestety stracilismy. Mysle,ze czas pokaze.. ciezka sprawa,ale przynajmniej z wloskow jestes zadowolona ![]() Behind, pisz pisz.. ![]() ![]() Serpentine, jak grzyweczka? ![]() ![]() Dziewcznki,wesolych swiat Wam z calego mojego serduszka zycze^^ najedzcie sie tych jajek,zeby Wam uszami powychodzily ![]()
#311 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A co do zdj..to już się robi ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#312 |
Zadomowienie
|
Kilka dni spokoju Ci w glowie?!
![]() ![]() ![]() Co do M-nie w moim gusie,ale ma cos w sobie... taki cholernie pozytywny sie wydaje, emanuje cos od Niego ![]() Behind, On nie wyprowadzi sie od zony, poniewaz nie jestesmy zdecydowani co do zwiazku ze soba. Nie znamy sie dlugo, bo tylko rok. Zeby sie lepiej poznac musielibysmy funkcjonowac w spoleczenstwie jako para,a takiej mozliwosci nie ma. On ma zbyt wiele do stracenia, bo jego rodzina jest stawka. Dzis np bylismy na tych zakupach, ja poszlam do toalety, M placil przy kasie, ide w jego strone,a On mi na migi pokazuje zebym odczytala smsa,patrze a tu" nie podchodz teraz, znajomi sa w sklepie", a miasto powyzej 15o tys. No i wez...
#313 | ||
Zakorzenienie
|
hihihi
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No tak..nie macie nawet możliwości większego 'sprawdzenia' siebie w byciu parą. Ale kurcze takie ukrywanie się nie jest pewnie miłe co ![]() ![]() To Cię podziwiam i to bardzo,że potrafisz tak z tą świadomością żyć ![]() ![]() W sumie to chyba nawet nie jesteście w stanie non stop kontrolowac czy ktoś Was razem widzi czy nie..;/ A ja już w łóżku lezę,ale specjalnie włączyłam lapka znów,bo mam pomysł..ale nie wiem czy nie jest głupi tym bardziej,że znam K. dośc krótko.. Otóż napiszę mu jutro po południu czy ma jakieś plany w okolicach 19. Jeśli odp,że nie to napiszę,że w takim razie już ma czy coś takiego ![]() ![]() Chyba,że ten pomysł w ogóle jest niezbyt trafiony..to proszę mnie sprowadzić na ziemię ![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-04-02 o 22:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zadomowienie
|
Behind, rozsmieszylas mnie -"ta to ma pomysl"
![]() Jestes tak slodko samokrytyczna ![]() Kurde, ja tez nienawidze jak ktos za mnie chce placic etc i tez mnie to krepuje... A pomysl mi sie bardzo podoba ![]() ![]() ![]() A ukrywanie sie jest cholernie trudne.. nie mamy swobody,ale coz, ja tego scenariusza nie ukladalam. Po cichutku Wam powiem,ze czeka mnie weekend we Wroclawiu z M, wiec bedzie duuuuuzo swobody ![]()
#315 | ||||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I teraz mnie tym bardziej ciekawi jak wygląda reszta Waszych TŻów ![]() Cytat:
![]() W ogóle mój brat się dziwnie zachowuje. Rozmawia ze mną! ![]() ![]() Z tata też… przed chwilą skończyłam rozmawiać. I dziwnym trafem naszym tematem głównym były związki. Rozmawialiśmy o życiu w związku z poczucia obowiązku, o wykorzystywaniu, o rozwodach. Próbowałam tatę nieznacznie przekonać, że takie osoby nie są w niczym gorsze od np. mnie. Przyznał mi rację, ale… obecność dzieci wg niego wiele zmienia. Próbowałam go wyczuć w tych tematach. Nie wiem czy on mnie przypadkiem też ![]() Ale i tak ugólnie uwielbiam rozmawiać z moimi rodzicami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Malgoskagc będziesz z nim tylko dlatego że on nie potrafi bez Ciebie żyć? A sama będziesz się męczyła? Na dłuższą metę tak się nie da, choćbyś nie wiem jaką altruistką była. Odrobine hedonizmu! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Teraz uważam, że to jest bardzo egoistyczne myślenie. Takie niepoważne traktowanie… Niby to co napisałam brzmi negatywnie, ale nie mam nic do A. Był szczery, nie oszukiwał mnie, nie dawał nadziei, a ja się na to godziłam. Ostatnio mu powiedziałam, że jest nieodpowiedzialny i egoistyczny. Bo tak naprawdę wymawia się odpowiedzialnością za rodzinę, a gdzie odpowiedzialność na mnie? Za moje uczucia? Też zawsze Mu powtarzałam, że skoro jest źle między nim a żoną, to On się źle w tym czuje, jego żona też, a córka na pewno wszystko wyczuwa, tę negatywną atmosferę i tez cierpi. Powtarzałam, że gdyby się z nią rozwiódł, to przyniosłoby to ulgę wszystkim. Ale on wie swoje… Jednak nie potrafię źle o nim myśleć. Nie potrafię… I też kiedyś była taka sytuacja, że wchodzimy do restauracji, a tam kolega z pracy A ![]() ---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale z M… Non stop chodzimy do kina, restauracje, knajpy, imprezy i w ogóle. Mnie na to nie stać, jak na razie On płaci. Ja tylko kupiłam bilety na Myslo. Chwalił się kolegom, że ja go zabrałam na koncert ![]() Weekend we Wrocławiu… A. obiecał mi kiedyś, że zabierze mnie do Wrocławia, spędzimy trochę więcej czasu razem… Niestety mijały miesiące, obietnicy nie spełnił…
Jak uśmiech zamieniony w słońce Wysusza promieniem twe łzy Edytowane przez Serpentine Czas edycji: 2010-04-03 o 00:23 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
Nataluska jak ja Cię rozumiem z tym ukrywaniem się. Na szczęście u Nas teraz już coraz częściej, nie ukrywamy się, powiedział,że ma to w d...czy ktoś Nas gdzieś zobaczy i chodzimy normalnie po mieście i po sklepach. Zresztą ktoś kiedyś doniósł Jego byłej, że widział Jej męża w sklepie z inną, a ta osoba chyba nie wiedziała o ich rozwodzie.
I wiecie, gdybym nie widziała papierka, to pewnie bym nie wierzyła, że są po rozwodzie. W ogóle jestem ostatnio na Niego cięta, właśnie prawie się przez smsy pokłociliśmy. Bo czy ja naprawdę jestem przewrażliwona, tymi zakupami dla żony? Bo mówi wczoraj, że byli w sklepach razem na zakupach i kurcze ciągle mi o Niej opowiada, co Ona zrobiła, co powiedziała...wczoraj byłam strasznie zmęczona i jakieś takie było niskie ciśnienie, więc olałam to totalnie...ale tak sobie teraz myślę, że drażni mnie to cholernie...no dobra, może i plus, że mówi, że ufa...bo jakby coś ukrywał to wtedy może bym jeszcze gorzej miała, ale naprawdę nie interesuje mnie ta kobieta, nie chcę nic o Niej słyszeć. Są święta i nie chcę się z Nim kłócić, ale to chyba nie uniknione. Jak się spotkamy powiem, że nie chcę Nic więcej o Niej słyszeć, że mam gdzieś czy idzie do solarium czy coś robi i nie wiem Dziewczyny, bo coraz bardziej chodzi mi po głowie, żeby postawić takie ultimatum, niech w końcu wybierze, czy chce być ze mną czy mieszkać z byłą żoną. Czy nie powiedzieć, że niech się w końcu wyprowadzi...ja nie muszę się do Niego wprowadzać od razu, zresztą nawet nie mam takiego zamiaru, ale przynajmniej będę żyła spokojniej, bez myśli, że cholera, a teraz to może On jest z Nią na zakupach, że będzie jutro z Nią jadł wielkanocne śniadanie etc. Zresztą dzisiaj w smsie, kiedy napisał, że da znać jak to będzie wieczorem, nie wytrzymałam i napisałam, że zobaczymy...bo się pewnie okaże czy ONA czegoś nie będzie chciała od Ciebie... Kiedy byliśmy na początkowym etapie Naszej znajomości to mi wisiało czy Ona jest czy Jej nie ma...było mi dobrze tak jak jest. a teraz? Jestem zazdrosna i nie będę tego ukrywała, a tym bardziej, że uważam, że mam powody i prawo. Zadałam mu kiedyś pytanie, jak On by się czuł, gdybym ja mieszkała z byłym chłopakiem, z osobą, z która kiedyś spałam, żyłam, która była mi bliska. Powiedział: że nie myślał o tym. A ja: że może powinnien. Mam czasem dość tych chłopów, tego całego związku...Nie wiem czy się z Nim spotkam dzisiaj...odechciało mi się...niech sobie z Nią spędza czas, święta... A ja uciekam zaraz jeszcze na zakupy, potem posprzątam troszkę i zamierzam się brać za licencjat... ![]() ![]() Behind ja też sobie zupełnie inaczej wyobrażałam M ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A i wlasnie tak jak piszesz...czasami można sprawdzić ich podejście do różnych spraw poprzez takie małe podpytywanie się ![]() Cytat:
![]() morenica - ja się Tobie wcale nie dziwię..i nie mogę kurcze pojąć dlaczego on się nie może wynieść od tej żony..pisałas już ze ze względów finansowych..no ale nie może coś z tym zrobic?wiem,że kasa z nieba nie spada..ale to ich wspólne mieszkanie, do tego jeszcze te zakupy etc... ![]()
![]() |
#318 | |
Raczkowanie
|
Przepadłam świątecznie, przy czym moja niszczycielska passa trwa
![]() ![]() Nie było mnie jeden dzień na Wizażu i już ominęło mnie zdjęcie od behind ![]() ![]() nataluska, Słońce, nie wyobrażam sobie funkcjonować z kimś tak, jak Ty z M. - ta sytuacja z sms-em 'nie podchodź, znajomi' - szok! Nie wytrzymałabym czegoś takiego. Przepraszam, za może trochę ostry osąd, ale M. jest strasznym hipokrytą. Nie odejdzie od żony, bo... nie wiem dlaczego, ani nie jest z nią szczęśliwy, nic ich nie łączy. Waszemu związkowi nie daje szansy... Jest bardzo wygodnym człowiekiem - chce rozrywki, spotkać się z młodą, piękną Dziewczyną - jedzie do Ciebie, a później wraca do domu, zjada uszykowaną kolacyjkę, ubrania wyprane, wyprasowane, dom posprzątany. Jeżeli Rodzina jest dla Niego taka ważna, dlaczego spotyka się z Tobą? Jeżeli nie jest szczęśliwy z żoną, dlaczego nie odejdzie? Przecież żadne z Was nie musi miec pewności, że to ta jedna jedyna Miłość na całe życie, żeby dać sobie szansę... MAm nadzieję, że Cie nie skrzywdzi, Kochana ![]() Cytat:
Facet nie ma za grosz wyczucia, jak można tak ciągle opowiadać o byłej, z którą na dodatek nadal mieszka? Nie, nie jesteś przewrażliwiona, mnie by szlag trafił - mam na myśli tę sytuację z zakupami, że nie wspomnę o całym tym układzie. I bardzo dobrze Mu powiedziałaś, że mógłby odwrócić sytuację, gdybyś to Ty mu truła bez przerwy o eks'ie. Na pewno nie zniósłby tego z taką anielską cierpliwością. Poweidz mu, że nie życzysz sobie więcej historii o byłej, nie chcesz wiedzieć co powiedziała, co zrobiła, co chciała - bo po co? Nie dziwię sie wcale, ze nerwy Ci już puszczają i zaczynasz mieć dosyć ![]() Kochane, duuużo jajek na stole, światecznego objadania, które nie pójdzie w boczki i mokrego Smingusa (podobno pogoda będzie wspomagać) ![]() Postaram się zaglądać ![]() Ściskam mocno, Kochane ![]() ![]() ![]()
![]() |
#319 |
Rozeznanie
|
nataluska Podzielam zdanie mag . ale w tym wszystkim chodzi , żebyś była TY szczęśliwa i zadowolona i również mam nadzieje , że ta znajomość nie sprawi Ci zawodu , bo go dorwę i ogolę mu włosy na nogach
![]() morenica Twój tż chyba nie zdaje sobie sprawy , że nie chcesz słuchać o jego byłej ;/ ![]() aa ja leże jeszcze w łózku ![]() wczoraj mi powiedział , pół żartem pół serio , że jak zrobie blond włosy to czeka nas przerwa póki mi nie ściemnieją yyy no ja jemu , że to bedzie chyba przerwa na zawsze ![]()
#320 |
Wtajemniczenie
|
Behind- ja też koniecznie poproszę zdjęcie M.
![]() Nataluska- kiepska sytuacja w tym sklepie... eh ja bym chyba tak nie mogła. Podziwiam więc Ciebie ![]() Malgoskagc - racja chyba z tym co napisała NAtaluska. Ogólnie to powiem wam, że święta się nawet nie zaczęły a ja mam już ich dość.
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() baha zartuje ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Natalka - ciezka ta sytuacja, w sumie zgadzam sie troche z Mag. Bo to jemu jest wygodnie, ale z drugiej strony to nie sa łatwe decyzje. Mam nadzieje, że wam się ułoży, Przecież jeśli jest mu zle z zona moze odejsc i nie koniecznie zamieszkac z Toba, tylko zamieszkac sam i mozecie sie spotykac i lepiej poznawac, a tak jak jest teraz to wyglada jakby On byl w domu i jak nie wyjdzie mu z Toba to zostanie z zona? Czy ja zle rozumiem? Nie chce tez krytykowac czy cos. Trzymam kciuki, żeby było ok po prostu zebys nie cierpiala! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Rozeznanie
|
haloo a co to za akcja z foto
![]() ![]() kurcze aaa do mnie piszę taki kolega , uwaga z ukochanego Krakowa ![]() ![]() Jak tam dziewczynki jajka poświęcone ? ![]()
#323 |
Wtajemniczenie
|
Behind miałam na prawdę o nim inne wyobrażenie. Niczego sobie:p, choć całkowicie nie mój typ:P
---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Jajka poświęcone z samego rana ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Rozeznanie
|
Kurcze, ale się porobiło, Dziewczyny podziwiam Was za wytrzymałość, naprawdę Natalusko i Morenico....... Mój to o żadnej eks nie mówi, omija tematy szerokim łukiem, może kiedyś się otworzy, ale raczej nie chciałabym tego słuchać, bo zaczęłabym sobie wkręcać i porównywać, a tego nie chcę.
Natalusko - szok ... smutno zarazem, dasz radę psychicznie to znosić tak na dłuższą metę? Morenico - wóz albo przewóz, są po rozwodzie, a nadal sobie żyją jak małżeństwo (i tak pewnie wyglądają dla wszystkich znajomych i otoczenia) - dla mnie to chore i niepojęte, przecież można sprzedać mieszkanie, zamienić na dwa mniejsze, pokombinować, On ma syna tak? 16 czy 17 latka? Przecież za 2, 3 lata ten chłopak wyfrunie z domu, zresztą już pewnie teraz jest całkiem inaczej i olewczo w stosunku do rodziców - młodzież dojrzewa (niekoniecznie w pozytywnym tego słowa znaczeniu) szybciej niż kiedyś, nie oszukujmy się. Skoro chłopak wie o rozwodzie, to chyba zdaje sobie sprawę, że rodzice już ze sobą nie są, pewnie sam się dziwi, że jeszcze ze sobą mieszkają ![]() ![]() Wesołych Świąt Wielkanocnych Diewoszki
![]()
Edytowane przez elskede Czas edycji: 2010-04-03 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Rozeznanie
|
No wlasnie mnie tez ominelo zdjecie
![]() ![]() Z jajkami nie bylam, w ogole nie czuje tych swiat, bo u mnie w domu cicho i pusto ![]() ![]() Nataluska to musialo byc okropne, jego zachowanie w sklepie, ale w sumie sama sie na to godzisz wiec...nie wiem co powiedziec. Mam nadzieje, ze weekend bedzie udany w tym Wroclawiu ![]()
#326 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() morire, ale z Ciebie kosa, no kocham te Twoje teksty ![]() Cytat:
![]() ![]() nataluska, niestety tak wynika z Twoich opisów - mam nadzieję, że tak nie jest ![]()
![]() |
#327 |
Rozeznanie
|
mag_a Bo on chyba myśli , że może mi mówić jak mam wygladać , co robić , co mówić i wszystko pod jego widzi mi się
![]() ![]() mimo wszystko uwielbiam tę łysą pałę ![]() Twój też próbował Cię zmieniać ? Mi mówi tak "Martii młoda jesteś , jeszcze Cię naprostujemy " ![]() aa ja tam kochana u Ciebie ? Święta gdzie spędzacie ? Ja dziś śledzie robiłam , mam dość widoku kuchni .
#328 |
Raczkowanie
|
a ja właśnie wróciłam ze szpitala z kroplówki bo źle się czułam a miałam się zgłaszać jak jakieśproblemy z oddychaniem - ale jest ok także nie zostaje w szpitalu na święta
![]() jajka też poświęcone już u mnie i umieram z głodu ale jeszcze 10 min i moge zjeść ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
Jestem tutaj nowa i trochę zagubiona. Tyle stron czytania i totalny mętlik w głowie... Porządnie rozwinęłyście temat. ![]() Spotykam się z facetem 18 lat starszym ode mnie. Chociaż nie wiem czy słowo "spotykam" jest tutaj odpowiednie... Jest moim lekarzem. Podobno nie ma żony, ma dziecko dwuletnie z jakąś kobietą. Mieszka sam. Ma chyba ze 4 etaty. Bardzo zapracowany. Spotkaliśmy się 3 razy poza jego gabinetem i z 5 razy w gabinecie. Na drugim spotkaniu całowaliśmy się. Na trzecim, które miało miejsce kilka dni temu... całowaliśmy się ostro, dotykał moich piersi i może byśmy uprawiali seks, gdyby nie to, że jak dla mnie jest za wcześnie. Nie wiem. Po prostu nie mogę mu zaufać. Boję się, że chce mnie tylko przelecieć. Cały czas, od trzeciej wizyty u niego prawi mi komplementy nt. moich oczu, ciała... Zaprosił mnie do domu, proponuje spędzenie wspólnie dnia i nocy. W ciągu dnia bywa różnie z odzywaniem się. Czasem dzwoni, pisze smsy. Bywają też dni kiedy nie odzywa się cały dzień. Praca czy inna kobieta go tak zajmuje... ? Jestem dla niego bardzo niedostępna. Podkreślałam, że nie idę od razu do łóżka z facetem. Z żadnym. Odsuwam jego rękę, gdy wędruje między moje nogi... Powiedział ostatnio, że gdy będę taka niedostępna to się może zniechęcić. Ciągle mówi o swojej pracy. Ciągle o niej myśli. Jest strasznie zaabsorbowany. Hmm... nie sądzę by miał inną kobietę. Bo kiedy? Poza tym zawsze umawiamy się w centrum miasta więc... bałby się chyba, nie? Nie wiem dziewczyny, co mam o tym myśleć... Czy jestem naiwna? Czy to spotykanie ma w ogóle jakieś szanse na coś więcej niż tylko seks? Jakie potrzeby mają faceci w wieku 40 lat? Czy od razu chcą seksu? Czy potrafią czekać? Nie wiem, może to ja jestem dziecinna z tą swoją cnotliwością? |
![]() ![]() |
![]() |
#330 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Może biedak nie wiedział, że lepiej będzie jak po prostu Ci powie, że woli Cię w ciemniejszych, pozostawiając wybór Tobie? ![]() Nie, w ogóle nie próbował zmieniać ![]() ![]() ![]() I nie było to nic wbrew nam, naszym charakterom, czy poglądom co, wydaje mi się, jest najważniejsze. A My miotamy się w tym roku ![]() ![]() A Ty, Słońce? Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-04-03 o 21:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.