|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Daj spokój... co to jest 8 kg?
Ja przytyłam 10 kg przy wzroście 156 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Anuszka napisałabym Ci, że marudzisz jak baba w ciąży... ale akurat hmmm chyba nie pasuje tutaj to stwierdzenie. W każdym bądź razie głupoty straszne opowiadasz. Ja ważę 91kg i tak nie narzekam
![]() ![]() Ja uciekam na pocztę i do ciuchacza, bo małż potrzebuje jeansy do pracy |
![]() ![]() |
![]() |
#303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
W takim tempie to dojdziemy do 10 części wątku ![]() Pogoda za oknem paskudna. W domu zimno jak w psiarni. Nawet kot chodzi zmarznięty i tuli się do ludzi żeby się ogrzać. Od rana moja kruszyna tak śmiesznie przeciąga się w brzuchu, nie kopie ale jakby się wypina i mam fale dunaju na brzuchu. Mam ochotę na coś słodkiego, ale po wczorajszych wynikach obiecałam sobie, że cukier to tylko w herbacie i ewentualnie w owocach. Nie wiem czy dotrzymam tego postanowienia. Wstawiłam już jedno pranie. Jeszcze dwa czekają w kolejce. Ale się tego nazbierało...
#307 |
Zakorzenienie
|
To ja wam dam zdjecie na pocieszenienie
1. Ja waga 90kg -lipiec 2008 2. ja waga 60kg - siepien 2009 3. ja wczoraj 8,5kg do przodu 8 miesiac ciazy Nie miejcie kompleksow ![]() Mam 160cm wzrostu ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry szalone mamuski! nie bylo mnie od wczoraj po poludniu a tu nowy watek i w nim juz 11 stron!!! jak za wami nadazyc???
widzialam sliczniutkie brzuszki ![]() Itakasia bardzo ladny wozek pisalyscie tez o laktatorach. ja kupuje butelki z aventu i laktator tez z aventu ale reczny. kolezanka ma i bardzo polecala. co do poscieli do wozka to ja nie mam i nie kupuje. dzidzia i tak ma lezec na plasko a w lecie kolderka jest zbedna wg mnie. leze sobie i ogladam relacje z powodzi. straszne to wszystko. sadnomierz i tarnobrzeg zalany... to moje rodzine strony... mam nadzieje ze u was wszystko w porzadku |
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I przede wszystkim GRATULUJE wytrwałości ...Wow... Musiało Cię to wiele kosztować |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec przestancie przesadzac ze jestescie grube, jak urodzice polowa jak nie wiecej odejdzie, a po tem latanie kolo dziecka szybko zrzucimy ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#312 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Boję się że mnie będzie denerwował bardziej niż pomagał bo marny z niego pocieszyciel i wspierator ale jest ojcem i nie widzę nikogo innego na jego miejscu. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
a co do porodow...
tez sie boje. jak pojechalam do szpiala to trafilam na porodowke bo na patologii nie bylo miejsc. lezalam na lozku porodowym a w salach obok rodzily trzy dziewczyny. na szczescie u zadnej nie zaczela sie ostatnia faza porodu jeszcze zanim mnie przeniesli. ale to byla sobota. byly 3 polozne i lekarz ktory mial dyzur na patologie i na porodowke. siedzialy sobie wzystkie caly czas przy biurku i gadalay o *******ach, a ten lekarz razem z nimi. raz na jakis czas ktoras sie przeszla po salach. dwie dziewczyny byly z TZ a jedna sama. i ta co byla sama praktycznie caly czas byla zostawiona samej sobie. do mnie czesciej ktos zachodzil niz do niej. nie wyobrazam sobie zeby mojego meza tam nie bylo ze mna. ogolnie szpital to taka fabryka dzieciaczkow dla mnie. co chwile cesarka co chwile indukcja. jak tylko sie zwolni miejsce na patologii to zaraz jest znow zajete. z tego co zauwazylam to dziewczyny ktore mialy problem zeby urodzic naturalnie zabierali na cesarki. nie musialy sie dlugo meczyc... |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
A to ja przed ciążą- lipiec/sierpień 2009 ok. 72-75 kilo i 160cm wzrostu.
I buziak dla Was za te miłe słowa o moim brzuchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
![]() Kurcze coś mi sie 2 razy dodalo- sorki! |
![]() ![]() |
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Wcale nie gruba, czasem ma sie taka budowe i tyle, wiesz jak ja po zabiegu lyzeczkowania wygladalm przez 2 dni schudlam 4kg
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Wtajemniczenie
|
Anuszka wcale nie widać tych kilogramów przed ciążą.
Ja jestem niższa, bo mam 157cm i moja największa waga to 65kg a wyglądałam dokładnie tak jak Ty. Tylko nie miałam takich ładnych, dużych cycuchów ;(
#319 | |
Zadomowienie
|
pilotka musisz poprostu musisz nastawić się pozytywnie bo to połowa sukcesu
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() karolcia228 pierwsze zdj na którym uśmiechniętą cie widze ![]() u mnie dalej pogoda paskudna ale nie leje, więc zaraz pójde do babci się przejść bo od 3 dni siedze w domu i nie wychodze nigdzie |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Wtajemniczenie
|
hej !
wstalam jakas godzine temu i probuje Was nadrobic, ale chyba nie ma szans ![]() bylam wczoraj w aptece i kupilam rzeczy porodowe i dla maluszka, bo juz sprawnosc nie ta i nie moge tak latac, bo zaraz brzuchol mnie boli... |
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Wtajemniczenie
|
czy ktoras z Was bedzie rodzic w szpitalu bielanskim w wawie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zanim ważyłam te 72kg to miałam na wadze 86 bo się spasłam przez mojego ex ;] jak tylko go porzuciłam to się mi schudło po trudach i mękach do tych 72 a teraz znów mnie będzie czekać to samo ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() anuszka - ja zabieg mialam 20.08 a ostania miesiaczkiem mialam 21.10...i udalo sie bez tabletek CLO itp.
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-05-19 o 10:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
Witajcie! Mąż dotarł o 5. Biedny wracał 100 km, a do pracy ma 20! Nie było innej drogi. Ale dzieki Bogu jest. Nawet przewozy górnicze nie jeździły i rozdali im karimaty i tam spali. Dobrze, że mąż jeździ samochodem. A dziś to pewnie weźmie wolne, no chyba, że otworzą most, w co watpie. Sytuacja jest tragiczna w naszym rejonie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Wtajemniczenie
|
To sobie zobacz jak ja wyglądałam w wakacje 2009 z wagą 60kg.
Załącznik 3119858 W Łebie. Załącznik 3119859 Kaszuby- jezioro Głuche (chyba ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.