|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Smashbox, Borghese, YSL i inne cudeńka:) ZAPRASZAM!
|
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Dim,
niestety rezygnuję z naszej wymiany |
|
|
|
|
#304 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
potrzebuję Twój tusz Dior Extase, mam trochę meteorków, poza wątkiem DKNY Be delicious
---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Brązer Nouba może być dla Ciebie (Blushon Bubble nr 41), natomiast DKNY wzięłam do ręki i są to Red Delicious a nie Be D...Około połowa (może trochę mniej) z 30ml. Pochodzą z wymiany. |
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
- Tabletki Olimp CLA with Green Tea plus L-carnitine- 54 tabletki
- Olimp Therm Line II - 59 tabletek, w tym 19 tabletek chromu cois u mnie? ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- aaaa a co to? * elf shimmer palette- paletka do zmieniania kolorów cieni
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
Dimiti,czy ja mogę prosić linki,wyszukam ,poczytam obejrzę
![]() Jestem chetna na dobrą bazę,bo ta którą mam(guerlain l'or z drobinkami złota) niezbyt
|
|
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie, to nie brązer
to ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...kompakcie.html puder
|
|
|
|
|
#308 |
|
Zadomowienie
|
oj to szkoda
a co z Noubą? Jej wartość to około 100zł, może coś byś do niej dobrała? Zależy mi na tym tuszu bo go używam i lubię, dlatego nie odpuszczam tak łatwo .---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- niedobrze, niedobrze, w swoich zbiorach znalazłam jeszcze szminkę Estee Lauder http://images.bizrate.com/resize?sq=400&uid=1846438119 w wish masz pudry Benefita, ja mam zestaw róży (tak piszę na wszelki wypadek gdybyś niezauważyła )i zmykam, więcej się nienapraszam (jeju jest w ogóle takie słowo??) |
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
hej
odp w swoim wątku
|
|
|
|
|
#310 |
|
Zadomowienie
|
Oj myślałam, że wrzuciłam do wątku paletę róży Benefita a są tylko rozświetlacze. Mam taką paletę trzech róży z pędzelkiem ( Hoola, Dandelion, Dallas). Kupiłam, przetestowałam, ale choć są śliczne nieużywam bo stałam się minerałoholiczką. Gdzie kupiłaś ten tusz Diora?
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- no to lipa z sosną, myślałam że oszalejesz z radości, narazie się poddaję |
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co, dzięki za propozycję. Chętnie ją rozważę, ale dziś nie mam czasu żeby przejrzeć Twój wątek a widzę że masz sporo rzeczy, więc muszę sobie chwilkę zarezerwować. Także odpowiem Ci w najbliższym czasie, ok?
Tylko jeszcze szybkie pytanko - nie masz już tej Scott Barnes Self Tan Mist?
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1280325877
|
|
#314 |
|
Raczkowanie
|
cos za therm line http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=483328
|
|
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcia Bobbika i cienia
niestety Bobbik nie wyszedł za dobrze- kolory są przekłamane, na żywo są ładniejsze sa bardziej podobne do zdjecia producenta
|
|
|
#317 |
|
Kici kici miau miau
|
masz fajnego szimmerka
|
|
|
|
|
#318 |
|
Kici kici miau miau
|
z twojej wish to chyba ciezko juz niestety
![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- mam chyba jeszcze mini kredke czarna Givenchy - musze popatrzec jesli bylabys zainteresowana, mam tez zielona kredke do oczu Smashboxa - ona jest gruba i bardziej chyba jako cien by sluzyla |
|
|
|
|
#320 |
|
Kici kici miau miau
|
dimiti mam ta czarna kredeczke Givenchy o ktorej pisalam ale jest to miniatura. raz uzyta na jedno oko
![]() jesli lubisz fiolety/roze to mam tez cien MAC ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Givenchy eye liner pencil z brazow moge ci tylko odsypki pigmentow zaproponowac bo ja sama brazow uzywam
|
|
|
|
|
#322 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Moze cos znjadziesz za róz Bourjois?---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Numerek tego błyszczyka to 107 i to jest taki jakby mleczny roz ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Odzywka nadaje włosom połysk, jesli bys poczekała do poniedziałku to ja bym sie zorientowała czy w moim miescie mozna dokupic atomizery bo jesli bym kupiła to mogłabym Ci odlac 20ml i np. cos bym dobrała do rozu. A i jeszcze mi dzis przyszły perfumki Outspoken z Avonu razem z balsamem i dezodoranten, a ze ja nie lubie prfumownych balsamów i nie uzywam dezodorantów pskianych to chce oddac w dobre rece A roz to chiałam ten Lune D'Or
|
|
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
United Colors of Benetton- Benetton Sport, pojemność wyjściowa 50ml, zostało z 40ml
- Kryolan anti shine- ubytek to góra 10%- troche poscierane napisy, zdjecie post 2-KWC cos u mnie za oba lub jedna z tych?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#324 |
|
Wtajemniczenie
|
Tyle masz tego ze trudno sie zdecydowac, bo prawie wszystko bym chiała
---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Teraz czytam ze takie atomizery mozna dostac w naturze i moze tam gdzie rozlewaja perfumy, a ja w miescie własnie mam taka "rozlewnie" wiec jest szansa ze kupie
|
|
|
|
|
#325 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
roz Bourjois odcień 35 Lune D'Or?
|
|
#326 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Niestety nie moge dzis sie wyrwac do miasta zeby spytac o te atomki, nie mam z kim dzieci zostawic, miała przyjechac do mnie mama ale dzis nie moze, dopiero jutro Jesli mozesz poczekac do jutra na ostateczna odpowiedz to super, ale jesli masz inna fajniejsza oferte to nic sie nie stało, moze uda nam sie nastepnym razem
|
|
|
|
|
#327 |
|
Wtajemniczenie
|
To super
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#328 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupiłam atomek
Pozniej przejze jeszcze raz Twoj watek i napisze co bym ewnetualnie chciła dobrac i bedziemy myslec
|
|
|
|
|
#329 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak przegladam Twoj watek i kilka rzeczy mi wpadły w oko np. blyszczyk smaschboxa ale nie wiem czy to trochu nie przyduzo za odlewke i błyszczyk Gosh. Nie wiem jakie sa ceny smaschboxu w perfumeriach bo nigdy nie kupowałam, a na KWC cena podana w dolarach
. Nparwde nie wiem, upiedliwa jestem co![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Uu to nie bo bym musiała wziasc sam błyszczyk zeby w miare sprawiedliwie było, a mnie najbardziej zalezy na rozu, bo sie na niego czaiłam od dłuzszego czasu . Kurcze szkoda ze ten błyszczyk Loreala nie jest w innym kolorze bo taki kolor juz mam. Dasz mi jeszcze chwile do namysłu?---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Kurcze naprawde nie umiem sie zdecydowac, bo to co mi sie podoba to przekracza wartosc , wiec moze zrobimy tak ze wezme roz za błyszczyk gosh i odlewke 10ml 212, tylko nie wiem czy tyle Cie zadowoli?---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Eh no, nie widziałam ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Podoba mi sie ten fame Oddasz?
|
|
|
|
|
#330 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Paczuszka przyszła do mnie. Jak dojedzie od mnie to daj znac |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

.
)
30.06.2012 
. Nparwde nie wiem, upiedliwa jestem co