czy gruba kobieta może być sexy? - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-08-06, 15:28   #301
karolynka90
Zakorzenienie

Dot.: czy gruba kobieta może być sexy?

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
a wracając do tematu : szczupłe, seksowne sylwetki wg mnie
Mamy bardzo podobny gust.
Stary 2010-08-06, 15:35   #302
twizzy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
a wracając do tematu : szczupłe, seksowne sylwetki wg mnie
i coś z rodzimego podwórka nie przepadałam za nią, ale sylwetkę ma świetną.
(i niech mi ktoś powie, że szczupłe=brak biustu )
o tak i wszystkie mają świetne tyłki

szczupłe ,ale kształtne=seksowne
a nie tak jak niektórzy piszą,że szczupłe to od razu pupy brak,biustu brak ,kobiecości brak i dlatego lepiej mieć te ileś kilogramów więcej .Nie zawsze

twizzy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-06, 15:36   #303
muszynianka
Zakorzenienie

a co to za laska bo nie znaju?:d
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-06, 15:38   #304
201803300917
Konto usunięte

no ładne figurki fakt
a tu pani na dowód tego że i z małym biustem można wyglądać seksownie i bardzo kobieco
WhiteCherry a co to za pani na środkowym zdjęciu? ekstra fotka ( i nogi ) pozostałe 2 mają świetne ciała ale twarze już mi się średnio podobają

Edytowane przez 201803300917
Czas edycji: 2010-08-06 o 15:42
201803300917 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-06, 15:44   #305
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twizzy Pokaż wiadomość
o tak i wszystkie mają świetne tyłki

szczupłe ,ale kształtne=seksowne
a nie tak jak niektórzy piszą,że szczupłe to od razu pupy brak,biustu brak ,kobiecości brak i dlatego lepiej mieć te ileś kilogramów więcej .Nie zawsze
dokładnie, mnie zawsze denerwuje takie porównanie : szczupła = niekobieca.

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
a co to za laska bo nie znaju?:d
która?

Cytat:
Napisane przez maconha89 Pokaż wiadomość
no ładne figurki fakt
a tu pani na dowód tego że i z małym biustem można wyglądać seksownie i bardzo kobieco
WhiteCherry a co to za pani na środkowym zdjęciu? ekstra fotka ( i nogi ) pozostałe 2 mają świetne ciała ale twarze już mi się średnio podobają
to nowa kampania Guess zakochałam się w tej jednej fotce ale jest ich więcej : http://www.zeberka.pl/art.php?id=9495
a Olivia Wilde dodana przez Ciebie urzekała mnie w ''Życiu na fali''

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2010-08-06 o 15:45
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-06, 15:49   #306
Aivilo
Wtajemniczenie

Ta pani z Housa powyżej mi np. w ogóle się nie podoba, ma ciało równe z góry na dół (tzn nie wiem, jak nogi, bo nie widziałam).

Będę Żoną!
http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png
No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej.
http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png
Aivilo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-06, 16:26   #307
201803300917
Konto usunięte

co to znaczy równe bo nie zrozumiałam
nawet nie wiedziałam, że jest z Housa mój kumpel się nią straszenie jara stad kojarzę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-06, 16:43   #308
Aivilo
Wtajemniczenie

To znaczy no... bez wcięcia w talii, bez zarysowanych bioder, no jak pień drzewa Tzn zwłaszcza ten brzuch robi na mnie takie wrażenie, piersi jakoś tak za wysoko, dziwnie to wygląda...

Tzn ogólnie ja ją lubię i uważam, że jest ładna, ale jeśli chodzi o figurę, to zdecydowanie mi się nie podoba.

Zdecydowanie bardziej podoba mi się figura Jessiki Alby

Też jest szczuplutka, też nie ma za bardzo zarysowanych bioder, ale wydaje mi się bardziej kształtna.

Będę Żoną!

Edytowane przez Aivilo
Czas edycji: 2010-08-06 o 16:45
Stary 2010-08-06, 16:50   #309
Gregorynka
Zakorzenienie

Cytat:
A z jakiego okresu jest to zdjęcie?:P Bo ona jest teraz szczęśliwą zaciążoną mężatką, miałam wrażenie że ona szczuplejsza zawsze była.
Pupka fajna ale zła bielizna, majtki się odcinają i piersi nie teges. Poza tym golfik niekoniecznie zaburza proporcje.
Oj oj oj Ja pisałam,że super figura, ciuchy są mało ważne, bo ładnemu we wszystkim ładnie.
A foto oczywiście sprzed ciąży. Piękna.

Gregorynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-06, 16:55   #310
lalalabamba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aivilo Pokaż wiadomość
A co do pani Coco, to niestety, dziewczęta, mam w swoim otoczeniu jej fanów, którzy ślinią się do każdego zdjęcia tych wielkich pośladków...
Rozumiem, że do fanów zaliczają się wyłacznie faceci?
Kobiety i mężczyźni seksowność i urodę postrzegają trochę inaczej. To co dla nas w tym przypadku jest przesadzone, karykaturalne, dla facetów stanowi pewnie esencję seksapilu i erotyzmu. Poczytajcie sobie komentarze dotyczące Coco choćby na Luli, 90% wypowiadających się facetów "rżnęłoby" tę panią w wiadomo co...
Podobnie dla kobiet seksapil w ubiorze, to pewnien umiar, szyk, klasa, umiejętność eksponowania atutów bez przesadnego osłaniania ciała.
Dla faceta kobieta seksownie ubrana=kobieta rozebrana, wyzywająca, prowokująca...
My oceniamy ją pod względem bardziej estetycznym, faceci tutaj myślą nieco inną częścią ciała...
lalalabamba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-06, 17:03   #311
201803300917
Konto usunięte

Cytat:
To znaczy no... bez wcięcia w talii, bez zarysowanych bioder, no jak pień drzewa Tzn zwłaszcza ten brzuch robi na mnie takie wrażenie, piersi jakoś tak za wysoko, dziwnie to wygląda...

Tzn ogólnie ja ją lubię i uważam, że jest ładna, ale jeśli chodzi o figurę, to zdecydowanie mi się nie podoba.

Zdecydowanie bardziej podoba mi się figura Jessiki Alby

Też jest szczuplutka, też nie ma za bardzo zarysowanych bioder, ale wydaje mi się bardziej kształtna.
a widzisz to ja u Olivi widzę tą talie i biodra i ładnie zarysowany biuścik a Jessica wydaje mi sie własnie taka prosta beztaliowa. każdy widzi co innego ale nei da sie ukryć, że też jest sliczna

Cytat:
Napisane przez lalalabamba Pokaż wiadomość
Rozumiem, że do fanów zaliczają się wyłacznie faceci?
Kobiety i mężczyźni seksowność i urodę postrzegają trochę inaczej. To co dla nas w tym przypadku jest przesadzone, karykaturalne, dla facetów stanowi pewnie esencję seksapilu i erotyzmu. Poczytajcie sobie komentarze dotyczące Coco choćby na Luli, 90% wypowiadających się facetów "rżnęłoby" tę panią w wiadomo co...
Podobnie dla kobiet seksapil w ubiorze, to pewnien umiar, szyk, klasa, umiejętność eksponowania atutów bez przesadnego osłaniania ciała.
Dla faceta kobieta seksownie ubrana=kobieta rozebrana, wyzywająca, prowokująca...
My oceniamy ją pod względem bardziej estetycznym, faceci tutaj myślą nieco inną częścią ciała...
byłabym skłonna zasugerować, że to zależy od faceta. Może to niepoprawnie politycznie ale mam wrażenie, że fanami kobiet pt : wielkie piersi, wielki tyłek blond włosy, opalenizna i mega prowokujące ciuchy są często prymitywni faceci. Zwłaszcza jeśli piszą, że by ja rżnęli w wiadomo co
sporo jest facetów którzy wolą delikatniejszy erotyzm
Stary 2010-08-06, 17:49   #312
KaerbEmEvig
BAN stały

Co do Alby. Nie wiem, po co ona sie w ogole maluje:

Co do wygladu. Moze jestem jakis dziwny, moze to efekt wszczepionej we mnie pruderii - osobiscie podobaja mi sie dziewczyny (zwykle szczuple, ale to chyba jakis zbieg okolicznosci, bo nie wyszukuje z tlumu tych szczuplych) ulozone, gustownie ubrane, inteligentne, oczytane i, co wazne, uzywajace niewiele makijazu (im mniej, tym lepiej; i nie mowie tu o tzw. nude makeup).

Dobrze dobrane/skrojone jeansy, jakas dzianina pod kolor, chusta/szal i pantofle badz balerinki. W zimie plaszcz w stonowanym kolorze (czarny, szary lub purpurowy) i zamszowe badz skorzane kozaczki (w ciemnym kolorze; np. brazowe). Ewentualnie sukienka i buty na obcasie.

Edytowane przez KaerbEmEvig
Czas edycji: 2010-08-06 o 17:57
KaerbEmEvig jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-06, 18:04   #313
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Dobrze dobrane/skrojone jeansy, jakas dzianina pod kolor, chusta/szal i pantofle badz balerinki. W zimie plaszcz w stonowanym kolorze (czarny, szary lub purpurowy) i zamszowe badz skorzane kozaczki (w ciemnym kolorze; np. brazowe). Ewentualnie sukienka i buty na obcasie.
błee, dla mnie to takie nijakie, szaro, buro i ponuro i nijak ma się do bycia seksownym
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-06, 18:12   #314
twizzy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
błee, dla mnie to takie nijakie, szaro, buro i ponuro i nijak ma się do bycia seksownym
hehe też tak pomyślałam,nie jestem zwolenniczką bycia "hot sweet ",ale ten opis skojarzył mi się z szarą myszką ,jak widać co facet to może mu się spodobać coś innego

twizzy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-06, 18:59   #315
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
dla mnie też. wolę coś z pazurem

(co wcale nie znaczy, że wolę ultrakrótką mini i dekolt do pępka ).
Stary 2010-08-16, 13:04   #316
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi się Jessica podoba ale ona chyba jeszcze pod względem ciuchów nie odnajduje się w nowym rozmiarze. Zdarza jej się bardzo ładnie ubrać, ale te zielone spodnie to jakaś masakra totalna

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Też tam nie widzę klepsydry.
Klepsydra to obfity biust i krągłe biodra zdecydowanie odznaczające się od talii.
Ta dziewczyna po prostu jest szczupła i jakiegoś tam małego cycka ma, za to pupy mało

To sie usmialam :P hahaha
Skad Ty wiesz jaki mam tylek, skoro nigdy go nie pokazalam na blogu? o_O Nie ma to jak wybujala wyobraznia i pocieszanie sie na sile.
A klepsydra to biodra, talia biust ukladajace sie w jej ksztalt jak sama nazwa wskazuje. Niekoniecznie w rozmiarze XXXL z wylewajacym sie tluszczem z kazdej strony. Mozna miec figure klepsydry przy kazdym rozmiarze.
I mozna byc megakobiecym nawet w rozmiarze XS. A prawda jest taka, ze szczuple dziewczyny maja jedrniejszy pupy, biusty i ogololnie skore na calym ciele niz te tzw puszyste z tona cellulitu, rozstepow i otluszczone na maxa. Mozecie sie burzyc teraz, kazdy ma prawo byc jakim chce i ja nikogo nie potepiam, ale taka jest niestety prawda ...

Anxi z www.anxipanxi.blogspot.co m

Milego obgadywania anonimowo

Edytowane przez blogerka
Czas edycji: 2010-08-16 o 13:13
blogerka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-16, 13:29   #317
Pikaboom
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
Skad Ty wiesz jaki mam tylek, skoro nigdy go nie pokazalam na blogu?
tak dla ścisłości to było tam zdjęcie na którym stoisz tyłem

http://3.bp.blogspot.com/_PrcR9LPr2C...1600/anxi3.jpg

Pikaboom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-16, 13:34   #318
blogerka
Wtajemniczenie

Pozwole sobie dodac jeszcze, ze wiekszy tylek czy cycki sa fajne, aleidealnie jedrne!!! Bo nie ma nic gorszego niz duzy obwisly cyc (a tak to z reguly bywa i takie przypadki czesto obserwuje Upchane w stanikach a po sciagnieciu ich zwisy do pasa) czy wielki bezksztaltny tylek,. Natomiast grube nogi czy wielki brzuch, ktore rowniez ida w parze z wieksza iloscia kilogramow sa niestety tragiczne. W zwiazku z czym wolalabym byc juz chyba calkiem plaska niz gruba z dwojga zlego.
A poza tym ciezko bedzie wam sie ze mna niezgodzic, ze duzo ciezej dbac o grube cialo niz chude (chodzi mi o plaski brzuch, jedrny biust, tylek i zgrabne nogi).
Tyle ode mnie w temacie. Nara
Stary 2010-08-16, 13:36   #319
Pikaboom
Raczkowanie

Co za poruszenie ze strony blogerki o ile to w ogóle ona.......

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-16, 13:45   #320
blogerka
Wtajemniczenie

O ile Ty to w ogole Ty, to na Twoje nieszczescie raczej slabo mnie ruszaja anonimowe ludziki Znalazlam sie tutaj przypadkiem z google i wypowiedzialam sie w temacie tak jak i kazdy inny zreszta nie powiedzialam niczego, o czym juz gdzies bym nie wspominala i mysle, ze wiele osob sie ze mna zgodzi.
Nawiasem mowiac, po co sie odchudzasz? Chyba nie dlatego, ze puszyste jest sexy Sory za zart, ale jestem akurat w dobrym nastroju.
Stary 2010-08-16, 13:49   #321
blogerka
Wtajemniczenie

A jeśli chodzi o kobiecie figurki to jestem wielką fanką modelek VS. Szczuplutkie ale kobiece. A co najwazniejsze z plaskimi brzuszkami. Jak dla mnie ideał.
(zdjecie jakies przypadkowe z google - nie chce mi sie szukac)
Stary 2010-08-16, 14:09   #322
Aivilo
Wtajemniczenie

Cytat:
Skad Ty wiesz jaki mam tylek, skoro nigdy go nie pokazalam na blogu? o_O Nie ma to jak wybujala wyobraznia i pocieszanie sie na sile.
A klepsydra to biodra, talia biust ukladajace sie w jej ksztalt jak sama nazwa wskazuje. Niekoniecznie w rozmiarze XXXL z wylewajacym sie tluszczem z kazdej strony. Mozna miec figure klepsydry przy kazdym rozmiarze.
I mozna byc megakobiecym nawet w rozmiarze XS. A prawda jest taka, ze szczuple dziewczyny maja jedrniejszy pupy, biusty i ogololnie skore na calym ciele niz te tzw puszyste z tona cellulitu, rozstepow i otluszczone na maxa. Mozecie sie burzyc teraz, kazdy ma prawo byc jakim chce i ja nikogo nie potepiam, ale taka jest niestety prawda ...

Anxi z www.anxipanxi.blogspot.co m

Milego obgadywania anonimowo
Boże, dziewczyno, jesteś przewrażliwiona na swoim punkcie! A kto cię tutaj obgaduje? Ktoś wrzucił twoje zdjęcie jako przykład figury fajnej wg niego, ktoś inny stwierdził, że wg niego to nie to, że mu się nie podoba - sorry, dając zdjęcia do internetu powinnaś się liczyć z tym, że ktoś te zdjęcia będzie komentować!

Nikt cię tutaj nie obgadywał. Wyraziłyśmy swoje opinie na temat twojego ciała, niektóre pozytywne, niektóre negatywne. Nie miało to nic wspólnego personalnie z twoją osobą, oceniałyśmy zdjęcie tak, jak zdjęcia różnych aktorek pokazywane w tym wątku.

Twoje oburzenie świadczy o tym,że najwyraźniej masz jakieś kompleksy, w przeciwnym razie zrozumiałabyś, że nikt tutaj krzywdy ci nie robi i nic złego o tobie nie mówi, jedynie wyraza swoje poglądy na ciało idealne.

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
A jeśli chodzi o kobiecie figurki to jestem wielką fanką modelek VS. Szczuplutkie ale kobiece. A co najwazniejsze z plaskimi brzuszkami. Jak dla mnie ideał.
(zdjecie jakies przypadkowe z google - nie chce mi sie szukac)

Najlepsza jest ta pierwsza z prawej, Photoshop prawie jej pępek ukradł.

Będę Żoną!
Stary 2010-08-16, 15:27   #323
Pikaboom
Raczkowanie

Cytat:
Nawiasem mowiac, po co sie odchudzasz? Chyba nie dlatego, ze puszyste jest sexy Sory za zart, ale jestem akurat w dobrym nastroju.
nie. dlatego, że pociągają mnie kościste kształty

apropos anonimowych "ludzików', chcesz powiem ci kim jestem. profilu na nk, konta na fotoblogu nie pokażę, bo czegoś takiego nie mam, (nie kręci mnie obnażanie w necie)

Edytowane przez Pikaboom
Czas edycji: 2010-08-16 o 15:30
Stary 2010-08-16, 15:30   #324
tacyta
Wtajemniczenie

Uwielbiam takie wątki . Jak zwykle wywiązuje się kłótnia na temat idealnej figury i dywagacje, czy kobieta w rozmiarze xxs jest bardziej seksowna od xxl czy na odwrót oraz pastwienie się nad zdjęciami różnych gwiazd czy gwiazdeczek. Prawda jednak jest taka, że nie ma jednego obowiązującego kanonu piękna i nikt nie jest idealny. Wystarczy wejść na dowolną stronę ze zdjęciami osób z showbiznesu i można się przekonać, że uroda danej osoby ma tyle samo zwolenników co przeciwników. Nie można podobać się wszystkim, różnorakie są gusta. A waga ciała ma drugorzędne znaczenie,na seksowność składa się całokształt danej osoby łącznie z jej osobowością, samoakceptacją, itp., o czym niektóre osoby zdają się zapominać. Należy oczywiście dbać nie tylko o wnętrze lecz także o wygląd, podkreślać swoje atuty i maskować wady, ale bez popadania w jakąś przesadę i obsesję. Czasami to trochę przykre, jak niektóre osoby w pogonii za tzw"idealnym" (czyt. aktualnie kreowaną przez media) wyglądem obsesyjnie liczą kalorie, katują się drakońskimi dietami zatracając radość życia, decydują się na grożące powikłaniami zdrowotnymi operacje plastyczne albo fundują sobie raka skóry prażąc się bez umiaru w solariach czy na słońcu, choć mocna opalenizna nie wszystkim pasuje, np. blondynka o jasnej karnacji wygląda w niej nienaturalnie i nieładnie. Tylko że nawet jak się uzyska wymarzony wygląd a za tym nie pójdzie samoakceptacja, to to wszystko na nic. Należy przede wszystkim akceptować siebie, zmienić to, co można w sobie zmienić, zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia, ale też nie ma sensu liczyć każdą kalorię i mieć wyrzuty sumienia po spałaszowaniu lodowego pucharka, jeśli akurat nasz organizm się tego domagał.
tacyta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-16, 16:56   #325
ViLLeMkA
Zakorzenienie

Cytat:

Najlepsza jest ta pierwsza z prawej, Photoshop prawie jej pępek ukradł.
photoshop jej pępka nie dorysował - tylko dowód na to, że zdjęcie nie było zbytnio przerabiane

ViLLeMkA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-16, 17:04   #326
Aivilo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ViLLeMkA Pokaż wiadomość
photoshop jej pępka nie dorysował - tylko dowód na to, że zdjęcie nie było zbytnio przerabiane
A, to jest ta sławna, co pępka nie ma, bo ją kiedyś na coś tam leczyli? Heh, wiem, że taka istnieje, natomiast nie wiedziałam, że to akurat ta
W takim razie przepraszam za pomyłkę.

Będę Żoną!
Stary 2010-08-16, 17:50   #327
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ViLLeMkA Pokaż wiadomość

Cóż .. Najłatwiej skreślić z góry gówno wiedząc, za przeproszeniem Typowe dla naszego społeczeństwa :P
Stary 2010-08-16, 17:57   #328
Aivilo
Wtajemniczenie

Cytat:
Cóż .. Najłatwiej skreślić z góry gówno wiedząc, za przeproszeniem Typowe dla naszego społeczeństwa :P
za przeproszeniem, czytaj uważnie - przyznałam się do błędu. Wiedziałam o istnieniu na świecie takiej modelki, jednak nie wiedziałam, że to akurat ta na zdjęciu. Jak człowiek nie siedzi w świecie mody ma prawo się pomylić.

Natomiast ty naskoczyłas na nas mocno napastliwym tonem, oskarżając o obgadywanie za plecami i nawet nie raczysz zrozumieć,że nikt cię tutaj nie obgadywał. I takie agresywne podejście do opinii, które ci nie leżą - to jest typowe dla naszego społeczeństwa.
Trochę pokory, dziewczyno, bo ciało masz piękne, ale duszę najwyraźniej nie do końca.

Będę Żoną!

Edytowane przez Aivilo
Czas edycji: 2010-08-16 o 18:22
Stary 2010-08-16, 18:05   #329
Pikaboom
Raczkowanie

Cytat:

nie dość, że brak kultury to jeszcze zakompleksiona na maksa . Dziewczyno, nie jesteś wcale brzydka, figurę też masz ok, na prawdę nie masz powodów do jakiś wielkich kompleksów. (człowiek zakompleksiony to człowiek zgryźliwy, nie posiadający ani grama dystansu do własnej osoby - biorę pod uwagę wszystkie twoje posty jakby co

Stary 2010-08-16, 18:53   #330
blogerka
Wtajemniczenie

Hehe Bez komentarza to pozostawię ...
To raczej laski z wizażu mają jakieś wielkie ciśnienie, z tego co zauważyłam
Więcej dystansu na codzień a zwłaszcza do moich wypowiedzi, to może dostrzeżecie coś więcej .. Naprawdę nie mam co robić, tylko atakować jakieś anonimowe laski z jakieś wirtualnej społeczności ...
Wypowiedziałam się tak samo jak i Wy, wiec dajcie już spokój ... Bo naprawdę nie chce mi się brać udziału w jakiś internetowych przepychankach Pozdro
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości