![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czy gruba kobieta może być sexy?
Mamy bardzo podobny gust.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() szczupłe ,ale kształtne=seksowne a nie tak jak niektórzy piszą,że szczupłe to od razu pupy brak,biustu brak ,kobiecości brak i dlatego lepiej mieć te ileś kilogramów więcej .Nie zawsze ![]()
![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
a co to za laska bo nie znaju?:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Konto usunięte
|
no ładne figurki fakt
![]() a tu pani na dowód tego że i z małym biustem można wyglądać seksownie i bardzo kobieco ![]() WhiteCherry a co to za pani na środkowym zdjęciu? ekstra fotka ( i nogi ![]() Edytowane przez 201803300917 Czas edycji: 2010-08-06 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
która? ![]() Cytat:
![]() ![]() a Olivia Wilde dodana przez Ciebie urzekała mnie w ''Życiu na fali'' ![]()
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2010-08-06 o 15:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Wtajemniczenie
|
Ta pani z Housa powyżej mi np. w ogóle się nie podoba, ma ciało równe z góry na dół (tzn nie wiem, jak nogi, bo nie widziałam).
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Konto usunięte
|
co to znaczy równe bo nie zrozumiałam
![]() nawet nie wiedziałam, że jest z Housa mój kumpel się nią straszenie jara stad kojarzę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Wtajemniczenie
|
To znaczy no... bez wcięcia w talii, bez zarysowanych bioder, no jak pień drzewa
![]() Tzn ogólnie ja ją lubię i uważam, że jest ładna, ale jeśli chodzi o figurę, to zdecydowanie mi się nie podoba. Zdecydowanie bardziej podoba mi się figura Jessiki Alby Też jest szczuplutka, też nie ma za bardzo zarysowanych bioder, ale wydaje mi się bardziej kształtna.
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png Edytowane przez Aivilo Czas edycji: 2010-08-06 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A foto oczywiście sprzed ciąży. Piękna.
![]() |
![]() |
#310 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kobiety i mężczyźni seksowność i urodę postrzegają trochę inaczej. To co dla nas w tym przypadku jest przesadzone, karykaturalne, dla facetów stanowi pewnie esencję seksapilu i erotyzmu. Poczytajcie sobie komentarze dotyczące Coco choćby na Luli, 90% wypowiadających się facetów "rżnęłoby" tę panią w wiadomo co... Podobnie dla kobiet seksapil w ubiorze, to pewnien umiar, szyk, klasa, umiejętność eksponowania atutów bez przesadnego osłaniania ciała. Dla faceta kobieta seksownie ubrana=kobieta rozebrana, wyzywająca, prowokująca... My oceniamy ją pod względem bardziej estetycznym, faceci tutaj myślą nieco inną częścią ciała... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() sporo jest facetów którzy wolą delikatniejszy erotyzm |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
BAN stały
|
Co do Alby. Nie wiem, po co ona sie w ogole maluje:
![]() Co do wygladu. Moze jestem jakis dziwny, moze to efekt wszczepionej we mnie pruderii - osobiscie podobaja mi sie dziewczyny (zwykle szczuple, ale to chyba jakis zbieg okolicznosci, bo nie wyszukuje z tlumu tych szczuplych) ulozone, gustownie ubrane, inteligentne, oczytane i, co wazne, uzywajace niewiele makijazu (im mniej, tym lepiej; i nie mowie tu o tzw. nude makeup). Dobrze dobrane/skrojone jeansy, jakas dzianina pod kolor, chusta/szal i pantofle badz balerinki. W zimie plaszcz w stonowanym kolorze (czarny, szary lub purpurowy) i zamszowe badz skorzane kozaczki (w ciemnym kolorze; np. brazowe). Ewentualnie sukienka i buty na obcasie. Edytowane przez KaerbEmEvig Czas edycji: 2010-08-06 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (co wcale nie znaczy, że wolę ultrakrótką mini i dekolt do pępka ![]()
![]() |
![]() |
#316 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To sie usmialam :P hahaha Skad Ty wiesz jaki mam tylek, skoro nigdy go nie pokazalam na blogu? o_O Nie ma to jak wybujala wyobraznia i pocieszanie sie na sile. A klepsydra to biodra, talia biust ukladajace sie w jej ksztalt jak sama nazwa wskazuje. Niekoniecznie w rozmiarze XXXL z wylewajacym sie tluszczem z kazdej strony. Mozna miec figure klepsydry przy kazdym rozmiarze. I mozna byc megakobiecym nawet w rozmiarze XS. A prawda jest taka, ze szczuple dziewczyny maja jedrniejszy pupy, biusty i ogololnie skore na calym ciele niz te tzw puszyste z tona cellulitu, rozstepow i otluszczone na maxa. Mozecie sie burzyc teraz, kazdy ma prawo byc jakim chce i ja nikogo nie potepiam, ale taka jest niestety prawda ... Anxi z www.anxipanxi.blogspot.co m Milego obgadywania anonimowo ![]() Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2010-08-16 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://3.bp.blogspot.com/_PrcR9LPr2C...1600/anxi3.jpg ![]()
![]() |
![]() |
#318 |
Wtajemniczenie
|
Pozwole sobie dodac jeszcze, ze wiekszy tylek czy cycki sa fajne, aleidealnie jedrne!!! Bo nie ma nic gorszego niz duzy obwisly cyc (a tak to z reguly bywa i takie przypadki czesto obserwuje
![]() ![]() A poza tym ciezko bedzie wam sie ze mna niezgodzic, ze duzo ciezej dbac o grube cialo niz chude (chodzi mi o plaski brzuch, jedrny biust, tylek i zgrabne nogi). Tyle ode mnie w temacie. Nara |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Raczkowanie
|
Co za poruszenie ze strony blogerki
![]() ![]()
![]() |
#320 |
Wtajemniczenie
|
O ile Ty to w ogole Ty, to na Twoje nieszczescie raczej slabo mnie ruszaja anonimowe ludziki
![]() ![]() Nawiasem mowiac, po co sie odchudzasz? Chyba nie dlatego, ze puszyste jest sexy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Wtajemniczenie
|
A jeśli chodzi o kobiecie figurki to jestem wielką fanką modelek VS. Szczuplutkie ale kobiece. A co najwazniejsze z plaskimi brzuszkami. Jak dla mnie ideał.
(zdjecie jakies przypadkowe z google - nie chce mi sie szukac) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nikt cię tutaj nie obgadywał. Wyraziłyśmy swoje opinie na temat twojego ciała, niektóre pozytywne, niektóre negatywne. Nie miało to nic wspólnego personalnie z twoją osobą, oceniałyśmy zdjęcie tak, jak zdjęcia różnych aktorek pokazywane w tym wątku. Twoje oburzenie świadczy o tym,że najwyraźniej masz jakieś kompleksy, w przeciwnym razie zrozumiałabyś, że nikt tutaj krzywdy ci nie robi i nic złego o tobie nie mówi, jedynie wyraza swoje poglądy na ciało idealne. ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
Najlepsza jest ta pierwsza z prawej, Photoshop prawie jej pępek ukradł.
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() apropos anonimowych "ludzików', chcesz powiem ci kim jestem. profilu na nk, konta na fotoblogu nie pokażę, bo czegoś takiego nie mam, (nie kręci mnie obnażanie w necie)
Edytowane przez Pikaboom Czas edycji: 2010-08-16 o 15:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Wtajemniczenie
|
Uwielbiam takie wątki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#326 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W takim razie przepraszam za pomyłkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natomiast ty naskoczyłas na nas mocno napastliwym tonem, oskarżając o obgadywanie za plecami i nawet nie raczysz zrozumieć,że nikt cię tutaj nie obgadywał. I takie agresywne podejście do opinii, które ci nie leżą - to jest typowe dla naszego społeczeństwa. Trochę pokory, dziewczyno, bo ciało masz piękne, ale duszę najwyraźniej nie do końca.
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png Edytowane przez Aivilo Czas edycji: 2010-08-16 o 18:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie dość, że brak kultury to jeszcze zakompleksiona na maksa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#330 |
Wtajemniczenie
|
Hehe
![]() To raczej laski z wizażu mają jakieś wielkie ciśnienie, z tego co zauważyłam ![]() Więcej dystansu na codzień a zwłaszcza do moich wypowiedzi, to może dostrzeżecie coś więcej .. Naprawdę nie mam co robić, tylko atakować jakieś anonimowe laski z jakieś wirtualnej społeczności ... Wypowiedziałam się tak samo jak i Wy, wiec dajcie już spokój ... Bo naprawdę nie chce mi się brać udziału w jakiś internetowych przepychankach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.