![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
Mnie nie śmieszą błędy językowe, które czasami popełnia :P nie mam ochoty przeglądać znowu tego filmiku, ale zdarza się, zdarza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Nie no oczywiście błędy zdarzają się każdemu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Raczkowanie
|
Mnie bardziej razi jak ktoś mówi całkiem świadomie, bo czuć, że to, co mówi jest przemyślane, że ubierał buty albo, że widział fajny ałtfit, a jak się delikatnie w komentarzach uwagę zwróci, to wielkie oburzenie jest :O
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
"ten mleczko" "stosowałam chusteczek do makijażu" "uciekło mi myśli" "dla dłoni przeznaczonych do..."
ciekawe ile razy padło słowo cudowny i rewelacyjny w tych filmikach. no dobra ale trochę trzeba je usprawiedliwić, mieszkają za granicą. ja wiem jak ja po pewnym czasie mówienia po angielsku 24/h na dobę, myślałam na przemian po polsku i angielsku i myliłam się. |
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. Edytowane przez coldold Czas edycji: 2010-09-12 o 13:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Raczkowanie
|
Eh, tak, jakbyśmy my byly takie święte i nigdy się nie przejęzyczyły albo nie robiły głupich błędów. Moim zdaniem nadrabia czym innym, chociaż ja generalnie też jestem z tych językowo wyczulonych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Wtajemniczenie
|
Muszynianka mogłabyś podać link jakie kupiłas? Ja własnie też się zastanawiam nad nimi i ciągle się zdecydować nie mogę.
Czy któraś z Was wie może, czy można jeszcze w Inglocie złożyć taką paletkę: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:7...22ulj1.jpg&t=1
#309 |
Zakorzenienie
|
Zastanawialam sie czemu mi sie juz ten watek nie pokazuje w subkrycjach a tu sie okazuje, ze nowa czesc zalozylyscie
![]() Nooo to witam ponownie ![]() ![]() Wlasnie ogladam nowy filmik niessi - zobaczymy co ma ciekawego do powiedzenia ![]()
#310 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wyprzedana ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
swatch czy jak to tam?? naprawde niecierpię tych słów, ale staram się nie zwracać uwagi, bo są wszędzie - żenujące
![]() |
#311 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
Ja subskrybowałąm te sistery
![]() ![]()
#313 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak wyszło, ale nawet ja robię błędy ![]() zaraz wam pokaże super wysławianie, no padam jak to słyszę: http://www.youtube.com/watch?v=RsVu6iSjiLg śliczna dziewczyna, całkiem niezłe makijaże, ale ten język??? ![]()
![]() |
#315 |
Wtajemniczenie
|
fakt, ale ja jakoś nie lubię jej kanału - nie tylko za te "byki"
#316 |
po prostu Em :)
|
Mam tylko dwie policzka????
![]()
![]() |
#317 |
Wtajemniczenie
|
hehehe - "szoczek"
![]()
#318 |
Zakorzenienie
|
#319 |
Raczkowanie
|
Hehe, też zwróciłam uwagę na te jej policzka
![]() PS nie chodzi o to, czy ktoś tu jest polonistą czy nie, ale trzeba szanować swój język, bo i tak już niezłe twory się błąkają na ustach Polaków, a potem są tłumaczenia, że "przyszłem" to już poprawne jest, bo tak wszyscy mówią. Nikt nie jest idealny, ale do tego idealu, przynajmniej językowego, można przynajmniej spróbować dążyć, bo ignorancja jest strasznie bolesna. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() "wciągam policzka" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
MAC jest przereklamowany mocno. Paletka 4 cienie kosztuje 16 zl za kasetke, duza na 15 cieni 55 zl, cien do kasetki 50 zl, w pudeleczku 60 zl. Cienie nie sa jakos super napigmentowane, lustrzaki strasznie ciezko nalozyc, obsypuja sie, wcale sie nie trzymaja dlugo. Jakosciowo sa identyczne do Inglotowych tak na prawde, a 60 zl vs. 9 zl? Prosze Was... ![]() Wszystki na YT mowia ze beznadziejne maja tusze, linery i kredki czarne, zeby sobie kupic lepiej Lancome w tej cenie. Nie wiem jak pudry i roze bo nie uzywam. Nie widze tez powodu, dla ktorego oryginalny MAC mialby byc na allegro. Prowadza przeciez sprzedaz wysylkowa po swoich cenach, nie moze ktos kupic w sklepie MAC i sprzedac tego taniej na allegro, bo sie nie oplaca. Jedynie jezeli ktos napoczal opakowanie ale mu sie nie spodobalo. Na ebayu inna sprawa, poniewaz tam sa outlety kosmetyczne i mozna kupic produkty MAC za np 1$. Ktoras nasza youtubowiczka pokazywala kolekcje i miala rzeczy MAC z allegro, powiedziala ze nie maja nazwy tylko sam numerek- bez nazwy to nie jest MAC. Na chlopski rozum, jak mozna kupic drozej i sprzedac taniej? Lepiej poprosic kogos z Wroclawia, Krakowa czy Warszawy zeby kupili co trzeba i wyslali poczta. W odsypke pigmentow za to uwierze, musi byc niezla przebitka na tym. Ale Inglot przeciez podrabia prawie wszystkie pigmenty MAC, lepiej kupic u nich. Ja juz skonczylam z placeniem za marke. Nikt tego nie widzi jak wychodze z domu ze to MAC a nie Inglot. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten szał na MAC'a - nie jakoś nie ulegam tym recenzjom MACowym ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- A własnie tak sobie przypomniałam, że mój pierwszy kosmetyk jaki kupiłam kiedykolwiek to był fluid jakiś, nie wiem jaka firma, ale w sklepie zwykłym ... odcień brzoskwiniowy, co okazało się totalną porażką i od tamtej pory miałam uraz do podkładów, i dopiero rok temu kupiłam sobie kolejny ![]() ![]() ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-09-12 o 16:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To wez te cienie lekko wódka podlej, wymieszaj i zostaw do wyschniecia, tez mi leca z rak, najgorzej to jak cala kasetka bo to mocniej wali xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
#324 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam na ich stronie ten skromny zestaw, jest bardzo tani więc jeśli będę zadowolona pomyślę o pełnym komplecie ![]() http://wizazysci.sklep.pl/product_in...roducts_id=124 a co do paletki: tak można chyba kupić dużą magnetyczną i wymieniać wkłady wedle życzenia Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- pani dwa policzka jest podobna do Kandee ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
BAN stały
|
ladymakeuppl ma w sobie coś, co sprawia, że wręcz nie mogę na nią patrzeć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() nieeeeeeeeee ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
OJEEEj pierwszy raz widzę Nissiax w okularach
![]() http://www.youtube.com/user/nissiax83?blend=1&ob=4 |
![]() ![]() |
![]() |
#328 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w tym te - i jak na moje skromne wymagania - są ok http://wizazysci.sklep.pl/product_in...roducts_id=132
Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny ![]() Edytowane przez Kinaa1 Czas edycji: 2010-09-12 o 17:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.