|
|
#301 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XIX
otóż wg mijego małża najbardziej romantycznym filmem jest...
resident evil bo na końcu jest milion millli
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#303 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Jak to ten z Twojego podpisu to taaak
Nawet dredy wybaczę ![]() Cytat:
Zneutralizowałam "teściową" I po sprawie, ha!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy
Dzien dobry!Zycze milego dnia Do zobaczenia podwieczor Bajo
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#305 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#306 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Siedzę właśnie z farbą na głowie,ciekawe co wyjdzie mam nadzieję,że nie wszystkie włosy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#307 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() jestem prawie zdrowa został mi tylko katar, jakieś drobne pokasływanie (ale kaszel się może utrzymywać i do 2 m-cy po infekcji) + kichanie czyli nie jest źle
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#308 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie, nie - najnowszy, to jest ten http://www.youtube.com/watch?v=kb8WG...eature=channel tu go lepiej widać ![]() a teledysk kręcony ponoć w jakimś skansenie pod Opolem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja się od lipca nie farbałam - nie chciało mi się niech się szampon nieco zmyje i włosy od chemii odpoczną ![]() Cbr - cudne wieści! Jak to "jak wyzdrowieć?" Na wieść o imprezie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-09 o 10:49 |
|||
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Hi
zaraz do miasta jadę ![]() Tru , krótko z teściową, krótko i na temat
|
|
#310 |
|
Nindżopesz
|
Dzisiaj i ja będę się farbować i mierzyć ciuchy bo urodziny TŻta!
Wypadłam coś z barowego obiegu, nie mam czasu na net bo hurtem oglądam filmy (kolega pożyczył hasło do zalukaj) ![]() A może ktoś mi wytłumaczy ostatnią scenę Prestiżu kiedy to Christianek wychodzi z pracowni czy czegoś tam ubitego w kącie Jackmana a kamera najeżdża na (drugiego?) Jackmana stojącego jakby nigdy nic za jakąś dechą. I nie mogę zczaić czy to stary trupek z magicznej szafy/akwarium czy nówka sztuka i czy stoi właśnie w akwarium czy normalnie? |
|
|
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem to były te klatki z wodą, które stały pod sceną, w których jackamn1 topił się po wejściu w swoją magiczną machinę, żeby jackman 2 mógł pojawić się wśród publiczności - w jednej sztuce, bez żywych wciąż nowych klonów
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Zostałam sama w domu
![]() Zamówiłam sobie pizzę, piwo się chłodzi
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#313 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Uuu, to rzeczywiście kiepsko. Ciekawa jestem tego sposobu z lakierem do paznokci. Z tym że obawiam się żeby nie było jeszcze gorzej..
Cytat:
Pisz ten poradnik koniecznie ![]() Cytat:
![]() A ja właśnie jestem na etapie przeglądania szafy i oczywiście "nie mam w co się ubrać"
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#314 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Czyli dobrze kombinowałam, że ten już nie ożyje? BTW może wiesz czy sklep dla metalistów na Zawiszy jest czynny w niedziele? |
|
|
|
|
#315 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedziała mi ,że jak kaszel utrzymuje się dłużej niż dwa tygodnie po infekcji nalezy iść się zbadać. kichanie oznacza, ze nosek chce sie pozbyc jakiego alergena czy bakterii. ![]() Nie pocieszyłam cię Cytat:
Cytat:
![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-10-09 o 13:02 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#316 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wczoraj wymyślilam, że dżinsy +bluzka bez rękawkow ![]() I nawet już ciuchy na goth party wczoraj wymyśliłam ![]() Cytat:
edit: papa!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-09 o 14:05 |
|||
|
|
|
#317 | |||
|
Zakorzenienie
|
Madzik
na ja mam nadzieję ze dokumentacja fotograficzna się w Barze pojawi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Widzę że dziś ruch w Barze jak w Rzymie ![]() Ja z pracy wróciłam i padłam. Ale może powstanę i wyjdę na jakiś prowizoryczny spacer skoro słońce świeci BTW dziś rano pierwszy raz tej jesieni skrobałam auto z lodowej skorupy.... nie miałam oczywiście żadnej skrobaczki bo przeca lato dopiero było, więc skrobałam paznokciami
|
|||
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Słonko wszystkich na spacer wygnało ?
To ide i ja
|
#319 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko się nie opij bardzo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A na Flo działa ![]() Cytat:
Cytat:
O biedne paznokcie U mnie to już od 3 dni jakiś lód rano na szybach samochodów A skrobaczkę trzeba zawsze wozić w samochodzie Bo nigdy nie wiadomo czy przypadkiem w sierpniu mrozu (śniegu) nie będzie ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#320 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
ale tu dziś ruch ...
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nie
Jakaś wrażliwa jestem ![]() a raczej wrażliwe łucha mam
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
![]() czy wyście powariowali nie nadrobię baru w tydzień ![]() Byłam z Winter i Dominkab na shoppingu, kupiłśmy sobie po Gutku (z Winter, Domi nie), chęc posiadania nowej flachy zaspokojonaI jeszcze w Sep i Doug nawąchałam się świństw wszelakich łącznie z MKK, ale i perełkę Domi znalazła Chloe jakieś i strasznie kusi mnie HP Elixir i jeszcze przetestowałm Likierowego Janioła (Winter
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-10-09 o 20:01 |
|
|
|
#325 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Włosy mi nie wypadły
![]() Mam nową flaszkę,mąż mnie wkurzył,więc na razie nie dostanie Gucia Kupił drukarkę i mam teraz syf w domu,tu pudło,tam styropian
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale cisza dziś w barze. Jest tu kto?? Czy wszyscy imprezują gdzie indziej?
|
|
#327 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Rano poprosiłam,żeby wstawił naczynia do zmywarki,oczywiście zrobiłam to ja,jak wróciłam wieczorem do domu Kiedyś go chyba uduszę
|
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Gucio skitrowany w torebce tylko dla Ciebie P. się Gutek spodobał
|
|
|
#329 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Np do Ciebie
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.

Nawet dredy wybaczę 

Do zobaczenia podwieczor
Bajo

I tym optymistycznym akcentem mowie Panstwu dobranoc

Bo nie wiem, jak bardzo się pindrzyć
Tylko się nie opij bardzo
O biedne paznokcie
U mnie to już od 3 dni jakiś lód rano na szybach samochodów
Bo nigdy nie wiadomo czy przypadkiem w sierpniu mrozu (śniegu) nie będzie

nie nadrobię baru w tydzień