Rossmann- część VIII - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-29, 13:44   #301
martha330
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann- część VIII

Cytat:
Napisane przez Maladive Pokaż wiadomość
ja również poproszę, o ile to nie problem
ja rowniez poprosze,jesli nie klopot,przy okazji troche sie poedukuje

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 13:53   #302
regretsareuseless
Zadomowienie

ja też poproszę o ten referat
regretsareuseless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 14:02   #303
weronika_91
Zakorzenienie

Chciałam wziąć udział w konkursie na rossnecie i jak już wszystko powypełniam to wyskakuje mi taki przeźroczysty obraz :/ wrr też tak macie?
Stary 2010-10-29, 14:23   #304
zoila
Klientka w krawacie

Też chcę ten referat, może będę mądrzejsza

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 14:49   #305
olaitapola
Raczkowanie

to może prościej będzie umieścić referacik na forum dla wszystkich ..?
olaitapola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 16:32   #306
tuturutu
Raczkowanie

Dziewczyny kochane, pomocy! Pozmieniali te opakowania z babydream i mam przeokropny problem - wcześniej intensywnie mówiłyście o żelu [płynie do kąpieli?] niebieskiem z żółtą pompką.. Nie widzę już nic takiego, a potrzebuję żelu, żebym mogła używać go do twarzy. Takiego.. Najłagodniejszego i nie wysuszającego. Od jutra biorę retinoidy na twarz i naprawdę muszę się traktować jak niemowlaczka.. Który żel mi teraz polecicie?
Stary 2010-10-29, 17:25   #307
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tuturutu Pokaż wiadomość
Dziewczyny kochane, pomocy! Pozmieniali te opakowania z babydream i mam przeokropny problem - wcześniej intensywnie mówiłyście o żelu [płynie do kąpieli?] niebieskiem z żółtą pompką.. Nie widzę już nic takiego, a potrzebuję żelu, żebym mogła używać go do twarzy. Takiego.. Najłagodniejszego i nie wysuszającego. Od jutra biorę retinoidy na twarz i naprawdę muszę się traktować jak niemowlaczka.. Który żel mi teraz polecicie?
Babydream ma chyba tylko jeden żel z pompką w ofercie. Butla pół litra, napis Kopf-bis-Fuß Waschgel. Wrzucam Ci też zdjęcie po zmianie opakowania. Ah, retinoidy - przechodziłam przez nie rok temu, szkoda, że wtedy nie znałam żelu Babydream. Zaczęłam używać go dopiero w wakacje, jak byłam już po leczeniu i jestem nim zachwycona.

Edytowane przez aktogimka
Czas edycji: 2010-10-29 o 17:27
aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-29, 17:32   #308
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi się jednak,że wersja z nagietkiem jest łagodniejsza i mniej wysusza także polecam bo sama zamiennie z tym w niebieskiej butelce się pluskam od stóp do głów.
Podaję link
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-30800-opis-Rossmann-Babydream-Natural-Pflegebad-Pielegnacyjny-plyn-do-kapieli.htm
Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 18:28   #309
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
a żele pod oczy Flos Lek też są w R.?
Ktoś chyba tutaj pisał, że nie a tez je wielbię Kupuję w aptece
Cytat:
Żel z pompką jest świetny ale jak pozmieniali opakowania, to wiele produktów ma inne składy.... Żel chyba nie ale kremy niektóre na pewno...
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 18:38   #310
BioIvO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nokia0 Pokaż wiadomość
kobietki wiecie moze jaka jest obecnie cena w rosie Max Factor, 2000 Calorie Curved Brush tego z wygieta szczoteczka?

wogole jak oceniacie ten tusz?
Bardzo dobry tusz. Mój ulubiony. Nie wiem, czy jakoś spektakularnie podkręca rzęsy, ale zawsze kupuje taką wersje. Ostatnio kupuje na allegro, za ok 25 zl i nie narzekam ani na świeżość ani na oryginalność produktu.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 18:39   #311
kami007
Rozeznanie

basiago również proszę o referacik na priv jeśli to nie problem
kami007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-29, 19:07   #312
olaitapola
Raczkowanie

2981590391786
Lactissima Active żel ginekologiczny 400ml
olaitapola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 19:08   #313
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Julkaaa777 Pokaż wiadomość
i ja zostałam zaciekawiona
poproszę, jeśli nie problem
Cytat:
Napisane przez ka_tula Pokaż wiadomość
to ja też poproszę o ten referat
Cytat:
Napisane przez Maladive Pokaż wiadomość
ja również poproszę, o ile to nie problem
Cytat:
Napisane przez chrzescijanka Pokaż wiadomość
Przyłączam się do prośby
Cytat:
Napisane przez Kachnaaaa Pokaż wiadomość
Również chętnie bym się zaczepiła o ten referacik
Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
ja rowniez poprosze,jesli nie klopot,przy okazji troche sie poedukuje
Cytat:
Napisane przez regretsareuseless Pokaż wiadomość
ja też poproszę o ten referat
Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Też chcę ten referat, może będę mądrzejsza
Cytat:
Napisane przez olaitapola Pokaż wiadomość
to może prościej będzie umieścić referacik na forum dla wszystkich ..?
Cytat:
Napisane przez kami007 Pokaż wiadomość
basiago również proszę o referacik na priv jeśli to nie problem
jejku dziewuszki tego wcale nie jest aż tak dużo taki skrót od waznych rzeczy

"Nie jestem obeznana na tyle, ile bym chciała, ale wciąż się uczę wizaż to skarbnica wiedzy

ja ze swojej strony mogę BARDZO polecić tą stronkę, która kiedyś mi się przewinęła i bardzo spodobała:

http://www.luskiewnik.strefa.pl/acne/toksyny.htm

Na wizażu najczęściej mówi się o :

SILIKONACH (głównie kosmetyki do włosów):

Dimethicony
ilicone rubber, silicone latex, latex, dimethyl silicone, simethicone, dimethyl polysiloxane, dermafilm, silbar, dimethicream, poly(dimethylsiloxane), methyl silicone, dimethicone 350, good-rite

PARAFINIE (głównie kremy):

Mineral oil, Petrolatum, Paraffin Oil, Paraffinum liquidum
Olej mineralny, parafina, olej parafinowy

PARABENACH (wszędzie tego full):
Parabeny = Parabens
Methyl, Ethyl Propyl i Butyl Parabens

GLIKOLU PROPYLENOWYM (w sumie to bywa wszędzie )

Propylene Glycol
Glikol propylenowy, PG
Xylene Glycol

no i SLSach(wszystko co się pieni czyli zele do mycia buzi, ciała, do higieny intymnej, szampony etc.)

Sodium Lauryl Sulfate
Sodium Laureth Sulfate
Ammonium Lauryl Sulfate
Sodium Myreth Sulfate
Laurylosiarczany sodu
Sodium Lauryl Sulfate = SLS
Sodium Laureth Sulfate = SLES

jesli chodzi o produkty bez tych świństw, jako szamponu używam:

Babydream (niebieski) kosztuje niecałe 3 zł
bardzo placze wlosy wiec odżywka obowiązkowa

Odżywek używam różnych byle bez silikonów podanych wyżej, obecnie Isana Professional żółta, ale mam mieszane odczucia co do niej

jedwab chyba kazdy ma silikony oprócz mleczka jedwabnego z biochemii urody (biochemiaurody.com)

krem (do nawilżania) babydream niebieski
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-16...zy-i-ciala.htm aktualnie jest on w tubce !

do ciała raczej nie zawracam sobie tym głowy - smaruję je czymkolwiek bardziej dbam o włosy i twarz , są dla mnie najważniejsze

do mycia buzi używam róóóżnych rzeczy niestety niektóre mają chemię, ale jesli chodzi o produkty bez niej polecam http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...l-do-mycia.htm można myć nim ciało, twarz, włosy, wiele osób stosuje go do higieny intymnej z dużym powodzeniem ! taki all-in-one
myślę czy o czymś zapomniałam hmmm

ogólnie polecam biochemię urody, nie znam osób niezadowolonych z obsługi no i babydream jest boski

polecam tez ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=140497 "

PS. dzis kupilam pilniczek z kodów hmmm ściera delikatnie, przedtem miałam metalowy, wiec przyzwyczailam sie do wiekszego kalibru ale ogolnie jest w porzadku

Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Czas edycji: 2010-10-29 o 19:09
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 19:10   #314
Lilly22
Zadomowienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22950427]Ktoś chyba tutaj pisał, że nie a tez je wielbię Kupuję w aptece [/QUOTE]
A jakiego uzywasz tego żelu pod oczy? Ja mam z herbatą i jakos nie widze róznicy jak nie uzywałam i teraz....a chciałam nawilzyc skore pod oczami i zewnętrzne kąciki bo mam bardzo suche i mnie swędzą....
"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie"
Lilly22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 19:39   #315
kata jackson
Raczkowanie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;22951315]jejku dziewuszki tego wcale nie jest aż tak dużo taki skrót od waznych rzeczy

"Nie jestem obeznana na tyle, ile bym chciała, ale wciąż się uczę wizaż to skarbnica wiedzy

ja ze swojej strony mogę BARDZO polecić tą stronkę, która kiedyś mi się przewinęła i bardzo spodobała:

Na wizażu najczęściej mówi się o :

SILIKONACH (głównie kosmetyki do włosów):

Dimethicony
ilicone rubber, silicone latex, latex, dimethyl silicone, simethicone, dimethyl polysiloxane, dermafilm, silbar, dimethicream, poly(dimethylsiloxane), methyl silicone, dimethicone 350, good-rite

PARAFINIE (głównie kremy):

Mineral oil, Petrolatum, Paraffin Oil, Paraffinum liquidum
Olej mineralny, parafina, olej parafinowy

PARABENACH (wszędzie tego full):
Parabeny = Parabens
Methyl, Ethyl Propyl i Butyl Parabens

GLIKOLU PROPYLENOWYM (w sumie to bywa wszędzie )

Propylene Glycol
Glikol propylenowy, PG
Xylene Glycol

no i SLSach(wszystko co się pieni czyli zele do mycia buzi, ciała, do higieny intymnej, szampony etc.)

Sodium Lauryl Sulfate
Sodium Laureth Sulfate
Ammonium Lauryl Sulfate
Sodium Myreth Sulfate
Laurylosiarczany sodu
Sodium Lauryl Sulfate = SLS
Sodium Laureth Sulfate = SLES

jesli chodzi o produkty bez tych świństw, jako szamponu używam:

Babydream (niebieski) kosztuje niecałe 3 zł
bardzo placze wlosy wiec odżywka obowiązkowa

Odżywek używam różnych byle bez silikonów podanych wyżej, obecnie Isana Professional żółta, ale mam mieszane odczucia co do niej

jedwab chyba kazdy ma silikony oprócz mleczka jedwabnego z biochemii urody (biochemiaurody.com)

krem (do nawilżania) babydream niebieski
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-16...zy-i-ciala.htm aktualnie jest on w tubce !

do ciała raczej nie zawracam sobie tym głowy - smaruję je czymkolwiek bardziej dbam o włosy i twarz , są dla mnie najważniejsze

do mycia buzi używam róóóżnych rzeczy niestety niektóre mają chemię, ale jesli chodzi o produkty bez niej polecam http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...l-do-mycia.htm można myć nim ciało, twarz, włosy, wiele osób stosuje go do higieny intymnej z dużym powodzeniem ! taki all-in-one
myślę czy o czymś zapomniałam hmmm

ogólnie polecam biochemię urody, nie znam osób niezadowolonych z obsługi no i babydream jest boski

polecam tez ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=140497 "

PS. dzis kupilam pilniczek z kodów hmmm ściera delikatnie, przedtem miałam metalowy, wiec przyzwyczailam sie do wiekszego kalibru ale ogolnie jest w porzadku [/QUOTE]

Dziękujemy !
Stary 2010-10-29, 20:19   #316
juhaska
Zadomowienie

a czy któraś z Was ma jakieś doświadczenie z nowym tuszem Maybelline Lash Stiletto Volume - teraz jest w promomocji i się zastanawiam

Załącznik 3500448
Stary 2010-10-29, 20:35   #317
kiciaaa87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lilly22 Pokaż wiadomość
A jakiego uzywasz tego żelu pod oczy? Ja mam z herbatą i jakos nie widze róznicy jak nie uzywałam i teraz....a chciałam nawilzyc skore pod oczami i zewnętrzne kąciki bo mam bardzo suche i mnie swędzą....
Ja też używałam tego z zieloną herbatą i nie zauważyłam jakichś super efektów. Przyjemne chłodzenie, ale sińców nie zlikwidował, a używam sumiennie. Mam 23 lata, i już sama nie wiem jaki preparat pod oczy stosować. Myślę że już trzeba pomyśleć o takim na takie bardzo pierwsze zmarszczki wokół oczu tym bardziej że maluję się codziennie.
kiciaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 21:09   #318
Tegra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kiciaaa87 Pokaż wiadomość
Ja też używałam tego z zieloną herbatą i nie zauważyłam jakichś super efektów. Przyjemne chłodzenie, ale sińców nie zlikwidował, a używam sumiennie. Mam 23 lata, i już sama nie wiem jaki preparat pod oczy stosować. Myślę że już trzeba pomyśleć o takim na takie bardzo pierwsze zmarszczki wokół oczu tym bardziej że maluję się codziennie.
Właśnie dziewczyny możecie polecić jakiś krem pod oczy dla 21-latki? Po demakijażu zawsze mam suchą skórę wokół oczu i jak na razie smaruję kremem bambino lub nivea, bo nie mam nic innego.
Tegra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 21:18   #319
Bruja
Rozeznanie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;22951315]

[/QUOTE]

Akurat TA strona ma na Wizażu złą sławę . Jej twórca znany jest z fantazji, według niego wszystko jest szkodliwe i rakotwórcze (chociaż pozostałe opracowania twierdzą coś innego).

Lepiej już zajrzeć tutaj i na wizażową biochemię.
Stary 2010-10-29, 21:39   #320
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bruja Pokaż wiadomość
Akurat TA strona ma na Wizażu złą sławę . Jej twórca znany jest z fantazji, według niego wszystko jest szkodliwe i rakotwórcze (chociaż pozostałe opracowania twierdzą coś innego).

nie wiedziałam tego ale te składniki które wymieniłam akurat rzeczywiście są unikane przez wiele osób na wizazu, a wiele cech produktow opisanych przez tego właśnie pana się zgadza
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 21:57   #321
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lilly22 Pokaż wiadomość
Z całej serii (występującej w słoiczkach i tubkach) nie używałam tylko z aloesem, z arniką a arnikowy (większy, również na naczynka, opuchlizny) czeka na użycie a teraz męczę ujędrniający krem revital RDL (kiedyś był na kody za 3,5zł chyba ).

Moja opinia
Żele z flos leku bardzo pomagają na moje opuchlizny pod oczami, bo mam rodzinnie ciemne Najlepiej pod tym względem sprawował się z chabrem, z kolei jeżeli chodzi o nawilżenie to z RDL jest całkiem fajny, polecam również pollenę eva len (krem pod oczy i na powieki z biokompleksem lnianym).
Przy suchej skórze w okolicach oczu polecałabym krem a nie żele. Te dwa, które podałam bardzo ładnie zmiękczają skórę i nie ma co się sugerować, że są przeciwzmarszczkowe.

9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 22:31   #322
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Ah, retinoidy - przechodziłam przez nie rok temu, szkoda, że wtedy nie znałam żelu Babydream. Zaczęłam używać go dopiero w wakacje, jak byłam już po leczeniu i jestem nim zachwycona.
Normalnie muszę zapytać o co chodzi z tymi retinoidami bo ostatnio co druga Wizażanka o nich pisze wyczytałam że to jest coś na złuszczanie na receptę tak? i to może dostać każdy czy trzeba spełniać jakieś specjalne wymagania bo przyznam szczerze że z chęcią bym sobie zrobiła takie porządne złuszczenie buźki
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 22:38   #323
nikola07
Raczkowanie

GG do nikola07

Cytat:
Napisane przez zagubiona_w_swoich_snach Pokaż wiadomość
perfumuy tez obejmuje -20%?
Tak, ale męskie. Niestety nie wiem czy na wszystkie
nikola07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 22:52   #324
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
Normalnie muszę zapytać o co chodzi z tymi retinoidami bo ostatnio co druga Wizażanka o nich pisze wyczytałam że to jest coś na złuszczanie na receptę tak? i to może dostać każdy czy trzeba spełniać jakieś specjalne wymagania bo przyznam szczerze że z chęcią bym sobie zrobiła takie porządne złuszczenie buźki
to glownie np. na usunięcie zmarszczek, blizn, wgłębień, zaskórników itd
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=19665
Stary 2010-10-29, 23:01   #325
kar0link4
Zadomowienie

GG do kar0link4

Też dzisiaj zakupiłam pilniczek z kodów- całkiem fajny, podoba mi się Do tego kupiłam wodę perfumowaną Bi-Es Ti amo Ti amo i żel pod prysznic Nivea 500ml. i dostałam gratis malutki kremik Nivea.

Czasami potrzeba odrobiny szaleństwa, by postawić kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!
kar0link4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 01:07   #326
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bruja Pokaż wiadomość

Racja,ten pan często pisze o czymś że jest złe,okropne i pewnie od tego zaraz umrzemy,a kilka linijek później poleca produkt z owym składnikiem na czele

---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ----------

Basiago dziękujemy za referacik
(cholerne podkreślenie nie chce się coś wyłączyć,przepraszam )
Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 07:24   #327
dziama_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez juhaska Pokaż wiadomość
a czy któraś z Was ma jakieś doświadczenie z nowym tuszem Maybelline Lash Stiletto Volume - teraz jest w promomocji i się zastanawiam

Załącznik 3500448
ja mialam z Maybelline Lash Stiletto, ten w czarnym
to było OKROPIEŃSTWO i nigdy więcej ;x
może trafiłam akurat na złą partię : (

widziałam właśnie promocję, ale jestem totalnie zniechęcona jak widzę Stiletto : ]

choć na KWC czytałam, że nie jest zły

widocznie zależy jak dla kogo, musisz poczekać na opinie innych : )
bo Volume może być lepszy
dziama_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-30, 07:38   #328
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;22955564]to glownie np. na usunięcie zmarszczek, blizn, wgłębień, zaskórników itd
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=19665[/QUOTE]

Ja brałam retinoidy na trądzik. Nie dostanie ich każdy, przynajmniej tych doustnych. Niektórzy lekarze nawet pacjentom nie proponują doustnych, bo boja się prowadzić taką kurację. Nie wiem, jak wygląda sprawa z zewnętrznymi, ale wydaje mi się, że nie powinno się ich dawać pacjentom 'na życzenie', jeśli ich skóra nie wymaga takiego leczenia. Wydaje mi się, że dziewczynom chodzi o kremy z kwasami i retinolem, które mogą kupić same bez recepty albo właśnie o żele/maści dermatologiczne z niższą zawartością tretynoiny itp. Ale to już musisz sobie poszukać odpowiedniego wątku i poczytać, co tam dziewczyny piszą, bo na takim używaniu retinoidów się nie znam. Ja mogę się wypowiedzieć tylko o kuracji doustnymi retinoidami.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 08:16   #329
zalotnica83
Zakorzenienie

Moja opinia
Żele z flos leku bardzo pomagają na moje opuchlizny pod oczami, bo mam rodzinnie ciemne Najlepiej pod tym względem sprawował się z chabrem, z kolei jeżeli chodzi o nawilżenie to z RDL jest całkiem fajny, polecam również pollenę eva len (krem pod oczy i na powieki z biokompleksem lnianym).
Przy suchej skórze w okolicach oczu polecałabym krem a nie żele. Te dwa, które podałam bardzo ładnie zmiękczają skórę i nie ma co się sugerować, że są przeciwzmarszczkowe.

[/QUOTE]
Rzeczywiście ten krem pod oczy Pollena Eva Len jest fajny...tylko trudno mi go znaleźć ostatnio...

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
Napisane przez dziama_ Pokaż wiadomość
ja mialam z Maybelline Lash Stiletto, ten w czarnym
to było OKROPIEŃSTWO i nigdy więcej ;x
może trafiłam akurat na złą partię : (

widziałam właśnie promocję, ale jestem totalnie zniechęcona jak widzę Stiletto : ]

choć na KWC czytałam, że nie jest zły

widocznie zależy jak dla kogo, musisz poczekać na opinie innych : )
bo Volume może być lepszy
Zdecydowanie popieram tą opinie- moim zdaniem Lash Stiletto to pieniądze wyrzucone w błoto. Posklejał mi rzesy, skruszył się i tyle go widziałam. Szybko wylądował w koszu... Volume to nowa wersja tego tuszu czy pełna nazwa...??? Pytam z ciekawości bo i tak nie zaryzykowałabym zakupu...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 08:43   #330
Lilly22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kiciaaa87 Pokaż wiadomość
Ja tez mam 23 lata, tez maluje się codziennie, sińców nie mam ale mam suche okolice oczu. Ja myslałam nad Ziaja Calm https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...m-pod-oczy.htm jest w Rossmanie za niecałe 8zł
"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie"
Lilly22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości