![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann- część VIII
ja rowniez poprosze,jesli nie klopot,przy okazji troche sie poedukuje
![]()
![]() |
#302 |
Zadomowienie
|
ja też poproszę o ten referat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Klientka w krawacie
|
Też chcę ten referat, może będę mądrzejsza
![]()
#305 |
Raczkowanie
|
to może prościej będzie umieścić referacik na forum dla wszystkich ..?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny kochane, pomocy! Pozmieniali te opakowania z babydream i mam przeokropny problem - wcześniej intensywnie mówiłyście o żelu [płynie do kąpieli?] niebieskiem z żółtą pompką.. Nie widzę już nic takiego, a potrzebuję żelu, żebym mogła używać go do twarzy. Takiego.. Najłagodniejszego i nie wysuszającego. Od jutra biorę retinoidy na twarz i naprawdę muszę się traktować jak niemowlaczka.. Który żel mi teraz polecicie?
#307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! ![]() Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2010-10-29 o 17:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podaję link ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-30800-opis-Rossmann-Babydream-Natural-Pflegebad-Pielegnacyjny-plyn-do-kapieli.htm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |
Konto usunięte
|
Ktoś chyba tutaj pisał, że nie a tez je wielbię
![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#311 |
Rozeznanie
|
basiago również proszę o referacik na priv jeśli to nie problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Raczkowanie
|
2981590391786
Lactissima Active żel ginekologiczny 400ml |
![]() ![]() |
![]() |
#313 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() "Nie jestem obeznana na tyle, ile bym chciała, ale wciąż się uczę ![]() ![]() ja ze swojej strony mogę BARDZO polecić tą stronkę, która kiedyś mi się przewinęła i bardzo spodobała: http://www.luskiewnik.strefa.pl/acne/toksyny.htm Na wizażu najczęściej mówi się o : SILIKONACH (głównie kosmetyki do włosów): Dimethicony PARAFINIE (głównie kremy): Mineral oil, Petrolatum, Paraffin Oil, Paraffinum liquidum PARABENACH (wszędzie tego full): Parabeny = Parabens GLIKOLU PROPYLENOWYM (w sumie to bywa wszędzie ![]() Propylene Glycol Glikol propylenowy, PG no i SLSach(wszystko co się pieni czyli zele do mycia buzi, ciała, do higieny intymnej, szampony etc.) Sodium Lauryl Sulfate Sodium Laureth Sulfate Ammonium Lauryl Sulfate Sodium Myreth Sulfate Laurylosiarczany sodu Sodium Lauryl Sulfate = SLS jesli chodzi o produkty bez tych świństw, jako szamponu używam: Babydream (niebieski) kosztuje niecałe 3 zł bardzo placze wlosy wiec odżywka obowiązkowa Odżywek używam różnych byle bez silikonów podanych wyżej, obecnie Isana Professional żółta, ale mam mieszane odczucia co do niej ![]() jedwab chyba kazdy ma silikony oprócz mleczka jedwabnego z biochemii urody (biochemiaurody.com) krem (do nawilżania) babydream niebieski https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-16...zy-i-ciala.htm aktualnie jest on w tubce ! do ciała raczej nie zawracam sobie tym głowy - smaruję je czymkolwiek ![]() ![]() do mycia buzi używam róóóżnych rzeczy niestety niektóre mają chemię, ale jesli chodzi o produkty bez niej polecam http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...l-do-mycia.htm można myć nim ciało, twarz, włosy, wiele osób stosuje go do higieny intymnej z dużym powodzeniem ! taki all-in-one ![]() myślę czy o czymś zapomniałam hmmm ogólnie polecam biochemię urody, nie znam osób niezadowolonych z obsługi ![]() ![]() polecam tez ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=140497 " PS. dzis kupilam pilniczek z kodów hmmm ściera delikatnie, przedtem miałam metalowy, wiec przyzwyczailam sie do wiekszego kalibru ale ogolnie jest w porzadku ![]() Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2010-10-29 o 19:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22950427]Ktoś chyba tutaj pisał, że nie a tez je wielbię
![]() ![]() A jakiego uzywasz tego żelu pod oczy? Ja mam z herbatą i jakos nie widze róznicy jak nie uzywałam i teraz....a chciałam nawilzyc skore pod oczami i zewnętrzne kąciki bo mam bardzo suche i mnie swędzą....
Prawo kształtu: "Kot przyjmuje kształt naczynia, w jakim się znajduje" ![]() ![]() Antoine de Saint-Exupéry: "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Raczkowanie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;22951315]jejku dziewuszki tego wcale nie jest aż tak dużo
![]() ![]() "Nie jestem obeznana na tyle, ile bym chciała, ale wciąż się uczę ![]() ![]() ja ze swojej strony mogę BARDZO polecić tą stronkę, która kiedyś mi się przewinęła i bardzo spodobała: http://www.luskiewnik.strefa.pl/acne/toksyny.htm Na wizażu najczęściej mówi się o : SILIKONACH (głównie kosmetyki do włosów): Dimethicony PARAFINIE (głównie kremy): Mineral oil, Petrolatum, Paraffin Oil, Paraffinum liquidum PARABENACH (wszędzie tego full): Parabeny = Parabens GLIKOLU PROPYLENOWYM (w sumie to bywa wszędzie ![]() Propylene Glycol Glikol propylenowy, PG no i SLSach(wszystko co się pieni czyli zele do mycia buzi, ciała, do higieny intymnej, szampony etc.) Sodium Lauryl Sulfate Sodium Laureth Sulfate Ammonium Lauryl Sulfate Sodium Myreth Sulfate Laurylosiarczany sodu Sodium Lauryl Sulfate = SLS jesli chodzi o produkty bez tych świństw, jako szamponu używam: Babydream (niebieski) kosztuje niecałe 3 zł bardzo placze wlosy wiec odżywka obowiązkowa Odżywek używam różnych byle bez silikonów podanych wyżej, obecnie Isana Professional żółta, ale mam mieszane odczucia co do niej ![]() jedwab chyba kazdy ma silikony oprócz mleczka jedwabnego z biochemii urody (biochemiaurody.com) krem (do nawilżania) babydream niebieski https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-16...zy-i-ciala.htm aktualnie jest on w tubce ! do ciała raczej nie zawracam sobie tym głowy - smaruję je czymkolwiek ![]() ![]() do mycia buzi używam róóóżnych rzeczy niestety niektóre mają chemię, ale jesli chodzi o produkty bez niej polecam http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...l-do-mycia.htm można myć nim ciało, twarz, włosy, wiele osób stosuje go do higieny intymnej z dużym powodzeniem ! taki all-in-one ![]() myślę czy o czymś zapomniałam hmmm ogólnie polecam biochemię urody, nie znam osób niezadowolonych z obsługi ![]() ![]() polecam tez ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=140497 " PS. dzis kupilam pilniczek z kodów hmmm ściera delikatnie, przedtem miałam metalowy, wiec przyzwyczailam sie do wiekszego kalibru ale ogolnie jest w porzadku ![]() Dziękujemy ! ![]()
#316 |
Zadomowienie
|
a czy któraś z Was ma jakieś doświadczenie z nowym tuszem Maybelline Lash Stiletto Volume - teraz jest w promomocji i się zastanawiam
Załącznik 3500448
![]() |
#317 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Rozeznanie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;22951315]
ja ze swojej strony mogę BARDZO polecić tą stronkę, która kiedyś mi się przewinęła i bardzo spodobała: http://www.luskiewnik.strefa.pl/acne/toksyny.htm [/QUOTE] Akurat TA strona ma na Wizażu złą sławę ![]() Lepiej już zajrzeć tutaj i na wizażową biochemię.
![]() |
#320 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Moja opinia ![]() Żele z flos leku bardzo pomagają na moje opuchlizny pod oczami, bo mam rodzinnie ciemne ![]() Przy suchej skórze w okolicach oczu polecałabym krem a nie żele. Te dwa, które podałam bardzo ładnie zmiękczają skórę i nie ma co się sugerować, że są przeciwzmarszczkowe. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#324 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=19665 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Zadomowienie
|
Też dzisiaj zakupiłam pilniczek z kodów- całkiem fajny, podoba mi się
![]()
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ---------- Basiago dziękujemy za referacik ![]() (cholerne podkreślenie nie chce się coś wyłączyć,przepraszam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to było OKROPIEŃSTWO i nigdy więcej ;x może trafiłam akurat na złą partię : ( widziałam właśnie promocję, ale jestem totalnie zniechęcona jak widzę Stiletto : ] choć na KWC czytałam, że nie jest zły widocznie zależy jak dla kogo, musisz poczekać na opinie innych : ) bo Volume może być lepszy ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=19665[/QUOTE] Ja brałam retinoidy na trądzik. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
Moja opinia
![]() Żele z flos leku bardzo pomagają na moje opuchlizny pod oczami, bo mam rodzinnie ciemne ![]() Przy suchej skórze w okolicach oczu polecałabym krem a nie żele. Te dwa, które podałam bardzo ładnie zmiękczają skórę i nie ma co się sugerować, że są przeciwzmarszczkowe. ![]() Rzeczywiście ten krem pod oczy Pollena Eva Len jest fajny...tylko trudno mi go znaleźć ostatnio... ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Prawo kształtu: "Kot przyjmuje kształt naczynia, w jakim się znajduje" ![]() ![]() Antoine de Saint-Exupéry: "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.