|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Chciałam jechać nad morze, do międzyzdrojów...
Ale trudno.Ja na cmentarze dopiero jutro po południu, kocham cmentarze nocą... |
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
dzień dobry
![]() ależ zostałam zdenerwowana wieczorem... masakra. Toż to szok tak mi ciśnienie przed snem podnieść. Ale już jest ok ![]() Sun a ten olejek to się na suche włosy nakłada i tylko na końcówki ? i ile się go trzyma ? ![]() Natuś mam nadzieję, ze z Filipkiem lepiej już ![]() Kaś jeszcze pojedziesz do Międzyzdrojów a myślałam, że się Międzyzdroi pisze ;pja już powoli dostaje czegoś do głowy w tym domu...nudaaaa! Miałam iść na imprezę dzis to dupa i siedze w domu. Ale wymyśliłam, że do kościoła na 17 pojadę to już coś
|
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem czy miedzyzdrojow czy miedzyzdroi
![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- ps. sprawdziłam,Międzydrojów. ..
|
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
no bogatsze o wiedzę w niedzielny poranek jesteśmy ;D
|
|
|
|
|
#305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?z rycynowym nie ryzykowałabym na całych włosach i tak duzo babrania sie z nim jest juz na samych koncówkach :P na suche włosy i jak najdłuzej :P jak masz taki czepek do kąpieli albo do farbowania to nałozyc go na włosy i nawet pojsc spac ![]() ![]() a kokosowy tez na suche przed myciem .. na całą długosc włosów oprócz skóry głowy, im dłuzej tym włosy lepiej ![]() jaki len :O połozyłam sie do łózka i teraz wstałam znowu <lol2>
|
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
Sun rycynowy
![]() hm nie mam ani czepka do pływania ani do farbowania haha ;D a można je zawinąć w koka i spiąć ? chyba nic się nie stanie jak reszta włosów się troche natłuści ?
|
|
|
|
|
#307 |
|
Zadomowienie
|
no jasne
ze nic:P ja Ci tylko opcje na noc przedstawiłam zebys se całej poduszki nie ubrudziła :P:P
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
|
|
|
|
|
#309 |
|
Zadomowienie
|
do usług
ale naprawde polecam ten olej kokosowy ! na allegro jest i przesyłka 0 zł .. wiem ze jeszcze robi sie maski z olejku rycynowego i jajka .. ale nigdy nie probowałam ;D;D zaużyłam własnie reszte kokosowego .. zapuscilam sie ost w dbaniu o siebie .. miała byc dieta nic nie wyszło ;D miały byc cwiczenia i równiez lipa ;D ale nowy miesiac sie zaczyna to nowy start haha ![]()
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
no to jaki mam używać ?
rycynowy czy kokosowy ? :Pjeszcze mi sie przypomniało ![]() można prostowac włosy po tych olejkach ?
Edytowane przez Babcia Jaga Czas edycji: 2010-10-31 o 13:18 |
|
|
|
|
#311 |
|
Zadomowienie
|
no to już zależy od Ciebie;D ale kokos poprawia kondycje całych włosów
![]() można ale prostownica to zło sama przekonałam sie na sobie;/.. teraz tylko czasem przejde grzywke ale to wszystko ![]() jak chcesz 'naprawic' włosy to niestety ale prostownica musi isc na bok chociaz na te kilka miesiacy .. ja przestałam prostowac w czerwcu .. i przez 2 miesiace nie prostowałam ani razu i włosy same zaczeły sie ładnie układac a teraz to tak jak mówie .. czasem grzywka![]() która idzie ze mną na spacer;( ? tż w pracy a mi słonko tak po oczach swieci ze nic nie widze hehe
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski
co tam? Ja mam w środę próbną maturę z matmy z oke
|
|
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
hej Wam
![]() u Was tez tak cieplutko? mmm ale wszystkich swietych się zapowiada słonecznie ja na cmentarz jutro od rana jak co roku a dzisiaj wieczorem spotkam się z dziewczynami jedna przyjechała to gdzies pójdziemy na miasto posiedzieć pogadać brakuje mi tego do tego jeszcze dziś pokłociłam się z mamą, cale zycie wszystkie pretensje do mnie, co raz bardziej myśle, że jak wyprowadze się z domu to strace z nią calkowicie kontakt, bo nie umiemy w ogóle się dogadać albo może właśnie jak już nie będziemy razem mieszkać to będzie mniej spięć?Natalka umiem piec ale takie proste a murzynek bardzo prosty więc problemu nie było ![]() buziak dla Filipka Lala trzymam kciuki za mature, ale tez szczerze współczuje bo ja raczej bym nie dała rady
Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-10-31 o 14:09 |
|
|
|
|
#314 |
|
Zadomowienie
|
Kropelka - no tak już z tymi mamami bywa
ja od nie dawana mam ze swoją normalny kontakt, do pogadania i wypicia piwa czasem razem .. nie wiem co Ci doradzic bo u mnie to samo przyszło ..Lala trzymam kciuki ;* ja sie zupełnie nie widze na maturze z maty .. dobrze ze mam to za sobą ale Was ucza pewnie pod tym kontem, a słyszałam ze w tamtym roku matura własnie z matematyki była prosta ;> wiec teraz tez tak musi być!pamietaj ta matura cała to wiecej gadania .. nie jest aż tak źle, i nie ma co sie denerwować ;*
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Sun ja sama nie wiem co mam myślec, robić jeśli ktoś ma całe życie do mnie pretensje i tylko krzyk, kłótnia, żadko kiedy normalna rozmowa, nie jest to fajne
zazdroszcze jak niektóre dziewczyny mają taki dobry kontakt z mamą u mnie nie ma o tym mowy niestetyja byłam ostatnim rocznikiem który nie pisał maty uffff ale się cieszyłam, bo nie wiem jakby było
|
|
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
Była prościutka i taką to bym mogła pisać, ale nie wiadomo co wymyślą teraz na próbnej i w maju
jednak stwierdziłam, że tam gdzie się wybieram na studia liczy się kolejność zgłoszeń, bo idę zaocznie i 500 zł miesięcznie się płaci (trzeba będzie iść do pracy ), więc wystarczy mi, że zdam:P i zamierzam podejść do matury bezstresowo, ot co
|
|
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
lala i takie podejście jest prawidłowe ja pamiętam jak panikowąłam przed ustnymi o matko
![]() a na co się wybierasz? a już doczytłam w podpisie fizjoteriapia
|
|
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Fizjoterapia
jest na AWF-ie, ale tam najlepsi testu sprawnościowego nie przechodzą i tam jest jeszcze test z pływania na czas, a ja jeszcze 1,5 roku temu nie umiałam pływać mogę sobie pływać powolutku i rekreacyjnie, a nie na czas I na UJ jeszcze jest, ale tam tylko dziennie, więc nie i idę na prywatną uczelnię
|
|
|
|
|
#319 |
|
Zadomowienie
|
Lala ;* wiec nie ma sie czym przejmować i
za podejście ![]() Kropelka a ile masz lat jeśli można zapytać ? .. ja z moją mama normlany kontakt mam od 2 lat .. a wczesniej prawie ze soba nie rozmawiałysmy.. a jak juz to były to tylko kłótnie .. może minie? ;*
|
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mieskzasz z mamą/rodzicami czy się wyprowadziłaś i się to zmieniło?
|
|
|
|
|
|
#321 |
|
Zadomowienie
|
ja mieszkam z mamą i babcią .. 3 baby w domu to jest koniec swiata .. i każda najmądrzejsza ;] :P
samo sie zmieniło moze poprostu dorosłam .. i na kilka tematów potrzebowałam jej rad.. i moze wtedy zrozumiała ze nie traktuje jej jak wroga .. uwierz mi że Twojej mamie tez pewnie nie jest z tym łatwo .. ale kurcze no nie wiem co CI mam poradzic chociaz bardzo bym chciała ..u mnie pomogło też to ze zaczynałam trzymac jezyk za zębami .. i wolałam sie w niego ugryźć niż znów rozpętać piekło ..
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz będę opijać swój 500 post
Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-10-31 o 15:37 |
|
|
|
|
|
#323 |
|
Zadomowienie
|
Wszystko jakoś sie ułoży, a jeśli mówisz ze Ona ma taki charakter to nie ma co sie obwiniać ;*
uuuuu znowu kolejna okazja do picia ![]() ![]() ![]() może żubrówka z sokiem jabłkowym i cynamonem ? ![]() pazurki pomalowane wkoncu wygladam jak człowiek
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
niestety ma cięzki charakter z dziećmi się nie dogaduje z męzem nie, ale nie będę się tu rozpisywać
![]() nie przepadam za żubrówką, ale może być ![]() nikt więcej się nie napije? ![]() może ja też się pójde ogarniać jak mam wyjść z dziewczynami
|
|
|
|
|
#325 |
|
Zadomowienie
|
jak żubrówka nie to co ma być ?
zaraz otworzymy nasz internetowy barek ![]() przykro mi, że nie wiem jak Ci pomóc .. ehh ;*heh ja tez lece sie szykować.. jade po tż a potem może kinko albo wieczór przed tv .. a rano na groby .. to Buziaki jakby mnie tu już nie było dzisiaj ;*
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to nikt się nie napije?! Ja!!!
![]() polewać mi tu!!![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- nikt mi nie poleje? ok idę sobie
|
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem. Dziewczyny, mam genialny humor. Po raz pierwszy od bardzo dawna...
Możemy pic ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- oo przekroczylam 8,5tys postow...
|
|
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
helooooł!! gdzie są wszystkie?? ja chciałam pić
![]() też jutro na cmentarze jadę....u mnie co roku jest kłotnia gdzie najpierw, jedziemy i o której, czy po zupie czy przed, czy wstępujemy do babci na wsi na herbatę czy nie...więc dzis ja zadecydowałam że jedziemy jutro o 10.30
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Agat brawo. U mnie standardowo objedziemy wszystkie pewnie rano a pozniej z mama wieczorem zrobie runde bo kocham spacery nocą..
|
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
a dziękuję
jak mój brat był młodszy to zawsze musieliśmy jechac po zupce żeby przypadkiem niunio nie był głodny![]() kurde nigdy nie byłam na spacerze na cmentarzu we Wszystkich św.... jak sie idzie z np z tż to może to być swego rodzaju romantyczne....choć mój kolega twierdzi ze to nekrofilia
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

Ale trudno.

do tego jeszcze dziś pokłociłam się z mamą, cale zycie wszystkie pretensje do mnie, co raz bardziej myśle, że jak wyprowadze się z domu to strace z nią calkowicie kontakt, bo nie umiemy w ogóle się dogadać
za podejście