![]() |
#301 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI
Dzień dobry, ale napisałyście wczoraj.
Ja po rozmowie z A., ustaliliśmy pewne kompromisy, zobaczymy co z nich będzie. I biorę się do sprzatania ![]() Aleks, a moja rada: mów mamie że albo będzie po Twojemu albo nie będzie w ogole, skoro nie chce Cię wspierać. I chyba nie dyskutuj, bo szkoda słów. A dzieki zawziętości, może zobaczyć, że w ogóle wesele córki może nie być i ucichnie. Tak mi się wydaje. Aczkolwiek, wyobrażam sobie jak ci musi byc przykro ![]() Med, koleżanki do bani, znalazły sobie temat do uprzykrzania ci życia. Ucinaj, że to nie ich sprawa i nie chcesz roztrząsania swojego życia. A co do TŻ, to teoretycznie pomysł Gwizdaka jest dobry o ile Twój nie jest taki jak mój. ![]() ![]() A co do argumentu typu "nie mogę ciągle o Tobie myśleć" to wydaje mi się że wiem, o co chodzi. Teraz się "zafiksował" na punkcie kondycji i to jest punkt numer jeden. O niczym innym nie mysli, więc sam przed soba sie tłumaczy dlaczego teraz mniej poświeca Ci czasu. trzeba tupnąc nogą i przypomnieć o sobie. Wszystko co tu napisałam, jest w oparciu o a., więc równie dobrze moge strzelac kulą w płot ![]() Tak czy owak, tulę do cyca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Wtajemniczenie
|
Za długo piszę... zanim odpisałam na wszystko juz kilka nowych postów
![]() Anioł, obcasy do torebki ![]() Ins, świetne kozaki i bardzo gustowna pralka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra uciekam sie ubrać w końcu, miałam zamiar o 11 wyjechać a nie wiem czy o 12 mi się uda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Madzia, tak dalej chodzę na czarno ubrana
![]() Stefannia, tak pralka jest bohaterem drugiego planu ![]() dziękuję ![]()
#307 |
Wtajemniczenie
|
a ja juz wiem dlaczego K. sie strasznie wkurza jak ja placze, poza tym porozmawialismy sobie o troszczeniu, martwieniu sie o siebie wzajemnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- i Ty badz bohaterem w swoim domu ![]() https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=203 61&zid=0 Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2010-11-12 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Wtajemniczenie
|
Ola, dziękuję za odpowiedź. Wiem, że coś jest nie tak, dlatego postanowiliśmy ją wysterylizować tylko trzeba poczekać na następną cieczkę. Wcześniej o tym nie myśleliśmy, bo chcieliśmy żeby miała chociaż raz małe, ale ona się wykończy bez tego.
Madziu, dziękuję za podpowiedź, wiem już czego szukać ![]() Pony, zdrówka życzę!!! Motylku, szkoda, że facet tak się zachował. Na pewno znajdziecie kogoś lepszego. Ja byłam u fryzjera i wreszcie mam krótkie włosy, bo już z tamtymi wytrzymać nie mogłam. Powiem Wam, że posiadanie maluszka w rodzinie jest bardzo kosztowne, ciągle mi coś dla niego wpada w oko i mu kupuję, chociaż jego ubranka powoli przestają się mieścić do szafy. Aleks, dobrze, że chociaż na koniec Twój szef zachował się jak człowiek. Justi, może będziesz miała narzeczonego z Niemiec, to nie tak daleko, a dobrze mieć lekarza w rodzinie ![]() Aniołku, ja wprawdzie jakiś strasznie długich włosów nie miała, ale też zaczęły mi wypadać i strasznie się kołtunić. Teraz się obcięłam i łykam te tabletki, które ma też Ilsa i jest już dobrze. Lady, fajnie,że u Was się coś dzieje, może jeszcze do siebie wrócicie i będziecie mieć piękne małe marmoladki ![]() Ola, udanego maratonu, oczywiście filmowego, bo podobno do kina się wybieracie ![]() Rain, współczuję bólów, mam to samo, więc wiem co przeżywasz. Ale półki co na dzidziusia gotowa nie jestem, więc cieszę się z co miesięcznych odwiedzin ![]() Gleniusia, jak swędzi to polecam Tantum Rosa, bardzo pomaga na różne takie. Wiem coś o tym, bo nawet tam jestem skłonna do alergii. Ins, a do jakiej szkoły się zapisałaś, bo chyba to przegapiłam albo w klubie pisałaś a nie na wątku. Aleks, współczuję kłótni z mamą. Wiem co przeżywasz, bo moja mama też jest z tych wtrącających się. Med., powiem Ci,że ja tez nie rozumiem Twojego chłopa: ma pierścionek już tyle czas, wcześniej zwlekał, bo nie był Ciebie pewny (po tylu latach, całkiem miło z Jego strony) , teraz już jest i dalej nic nie robi. Ale mówienie o tym przy wszystkich, opowiadanie swoim facetom nie jest fair. Ty przecież ślepa nie jesteś, widzisz co się dzieje i na pewno nie jest Ci milej z tym,że one ciągle o tym gadają. Może spróbuj wyjaśnić koleżankom, że sprawiają Ci ból tym ciągłym gadaniem. Wiele razy pisałaś,że mieliście się spotykać, Ty czekałaś, a On w ostatniej chwili odwoływał spotkanie. Zrób tak jak piszą dziewczyny, pokaż Mu,że Ty też potrafisz zorganizować sobie czas bez niego. U nas jest tak, że Tż musi się ze mną widzieć codziennie, a ja nie. Ale na pewno nie wytrzymałabym nie spotykania się przez tydzień. Carmi, a to B. teraz chce pracować w finansach? U mnie celibat jest niemożliwy, ja bym bez tego przeżyła, ale Tż produkuje za dużo testosteronu ![]() Co do fontanny z czekoladą to mi też się strasznie ten pomysł podoba, tyle, że u nas wynajęcie kosztuje 1300,a taką samą fontannę można kupić za 200 zł, ale raczej nie pozwolą wnieść na salę własnej. Fajnie, że można oglądać seriale online, tylko szkoda, że są te limity ![]() Nadrobiłam wszystko, ale nie jestem jeszcze na takim poziomie jak nasz miszcz Madzia i nie jestem w stanie poodpowiadać na wszystkie posty. Może mnie któraś oświecić o co chodzi z Hajja Hawwa? Powiem Wam, że mój chrześniak jest płaczliwym dzieckiem, ale jak ciocia przyjdzie to potrafi spać nawet 3 godziny i tyle mam z Niego radości ![]() Mam jeszcze jedną fuchę i do Was powrócę, wiem,że się stęskniłyście ![]() Powrót do korzeni to od razu ile starych wyjadaczek się pojawiło przynajmniej na początku wątku ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Ins, kozaki super, a pralka jeszcze lepsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
Lady dzisiaj mi M. ma napisać jak w niedziele pracuje,jeśli ma na 14 to w niedziele sie nie widzimy ale jak tak bedzie to za niedziele zobaczymy sie w poniedziałek potem w środe i w niedz nastepną, czyli 3 dni w tyg jupiiii
![]() ![]() ![]() ![]() a kiedy z nim porozmawiasz o Was? ![]()
![]() |
#310 |
Wtajemniczenie
|
Hej Korniszonku
![]() Właśnie o Tobie myślalam ![]() Ładnie nadrobiłaś, pod wrażeniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2) no M. sie nie przejmuje... ja też sie ciesze,że jest jakiś krok naprzód ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#313 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Korniszonku bo sama sie wpakowalam. mam jeden przepis na smacznym i pokazalam go K. do skonsultowania czy mu odpowiada (bo mielismy robic salatke) i on poznal moj obrus na zdjeciu ![]() ![]() co do limitow to w niektorych polaczeniach internetowych mozna je ominac ![]() ![]() Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2010-11-12 o 10:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
mój też wie która to ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Korniszonku no pobiłaś mnie na łopatki z tym nadrabianiem
![]()
![]() |
#318 |
Wtajemniczenie
|
Ale musimy pamiętać, żeby nie wprowadzić chorej rywalizacji w nadrabianiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
Hej
|
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Wtajemniczenie
|
Ja uwielbiam nadrabiac, jak jeszcze nie pisałam, teraz jak chciałabym sie wbic w temat, to jest ciężej
![]() Hej Aleks, jak samopoczucie? |
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Luffka wreszcie jakieś "wątłe" szczegóły ![]() ![]() Ins trzymam kciuki coby się coś "soczystego" wydeklarowało ![]() Rain też tak mam z bólami.... pomyśl,że poród przed Tobą ![]() Biśka pegasus ![]() ![]() Claris ja chcę film ![]() ![]() ![]() ![]() ale pogoda do d..... bez doła się nie obędzie |
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
A dziękuję, sampoczucie dużo lepsze. tż przkonał mnie wczoraj, że jakoś to bedzie. I śloub ma być,bo nie po to się tak meczył z myśleniem o zareczynach i stresował oświadczając się, zeby teraz nic z tego nie wyszło. tylko nadrobiłam a weny na pisanie totalnie nie mam. laptop ojca ma zupełnie inna klawiature i ciezko mi sie pisze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
sama mu, głupia, powiedziałam.
Cytat:
![]() ![]() ![]() madziu, mam pytanko. jest coś złego w używaniu kremu na noc w dzień? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Wtajemniczenie
|
No to dacie radę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Własnie sobie uświadomiłam, że już za tydzień jadę na rejs.... ![]()
![]() |
#329 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.