|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
ale miałam polewkę wczoraj, jak mi kumpel wysiadł o 23:55
|
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biedak, wszedł z impetem w Nowy Rok, nie ma co. ![]() Dziewczyny, pomyślności w 2011 ! Macie jakieś postanowienie oprócz tych dot. wagi ?
|
|
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#307 |
|
Raczkowanie
|
Oj, postanowień dużo, dużo..
|
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
Promyczek, racja, styczeń musi być ładny bo nie będzie okazji do grzeszenia
Ja mam znowu dużo zapału a reszta wtedy sama przyjdzie
|
|
|
|
#309 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;24103711]
To tak jak z życzienia. Życzą Ci kasy, zdrowia, miłości a i tak nic z tego nie wychodzi [/QUOTE]a jakby wychodziło, to każdy byłby bogaty, zdrowy i szczęśliwie zakochany świat byłby piękny
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;24103711]
To tak jak z życzienia. Życzą Ci kasy, zdrowia, miłości a i tak nic z tego nie wychodzi [/QUOTE]O nie Kochana, tak nie będziemy zaczynały nowego roku w TYM roku wszystkie życzenia nam się sprawdzą i wszystko się uda. I już. A Ty znajdziesz pracę marzeń |
|
|
|
#312 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
żyć nie umierać---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#313 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny ,jestem nowa na forum,ale chcialabym sie do Was dolaczyc.Czy mozna?
Moze pare slow o moim odchudzaniu ,wiec zaczelam dietke od 20 listopada,jak narazie waga spadla o 7 kg.Zobaczymy jak bedzie w poniedzialek bo dwa tygodnie nie stawalam na wage wszystko przez te swieta az sie boje : ![]() Pisze tutaj bo mam nadzieje ze bedzie mi troszke z Wami łatwiej |
|
|
|
#314 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ile ważysz ? |
|
|
|
|
#315 |
|
Przyczajenie
|
18 listopada bylo 88.6,wiec narazie jestem naprawde zadowolona z rezultatow,tymbardziej ze przez problemy zdrowotne od roku musze faszerowac sie hormonami i stad ten przyrost wagi..W ciagu 2 lat 25 kg
![]() masakra....
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że łatwiejWspółczuję tych hormonów, to pewnie ich wina ta większa waga.. |
|
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Kobitki i jak tam idą cwiczenia i dietka?? Ja wczoraj jeździłam dwa razy na rowerku najpierw 47 min, a później 30
|
|
|
|
|
#318 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Po świętach każda z Nas się boi wejść na wagę |
|
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#320 | |
|
BAN stały
|
Hej
Ledwo sie pojawila i uciekłam Ale na nowo zaczynam walke z kg Bo motywuje mnie do tego nowy rok! Zaraz się biorę za nadrabianie.---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;24047471]Koniecznie daj znać ![]() [/QUOTE] Maseczka z Tołpy jest wspaniała ![]() Cytat:
![]() I kochane dziewczyny , zeby 2011 byl dla Was rokiem bogatym w osobiste, szczęsliwe doznania, rokiem udanym, Waszym (!) rokiem |
|
|
|
|
#321 |
|
Przyczajenie
|
dziekuje Kobitki ze tak milo mnie przyjelyscie
|
|
|
|
#322 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja nie żałowałam sobie w sylwestra i 1 stycznia.Ale w sumie tak też postanowiłam,że od 2go znowu zaczynam.Jakos mi cieżko,w ogole mam tak,że mimo tego,że jestem najedzona to bym coś podjadała.Nie wiem co mi się z organizmem porobiło.Od urodzenia corki ponad 5 lat temu nie miałam klopotów z wagą.Teraz ewidentnie sie objadam,tak jakbym nie miala nad tym kontroli.Ech...troche mnie to martwi..
Nom nic nie marudze w nowym roku,trzeba sie wziąsc za siebie.Chyba zaraz pójde na rower zamiast się użalac. Pozdrawiam kochane i szcześcia w nowym roku.
|
#323 |
|
Raczkowanie
|
Ja też sobie te dwa dni odpuściłam, ale dziś już poćwiczę i wgl
|
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie ciągle boli brzuch bo zmiana miejsca i w ogole pilam herbatki ziolowe ale problemy z wyproznieniem masakra.
W ogole co chwile ktos chodzi zamna z jedzeniem i mowia,ze mam jesc ale mi sie nie chce przez ten brzuch masakra. Mam nadzieje,ze 2011 bedzie lepszym rokiem
|
#325 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#326 |
|
Rozeznanie
|
Nom godzina rowerka zaliczona,choc bardzo walczylam,żeby dotrwac do konca.Nie dlatego,że to zbyt duży wysiłek,tylko dlatego,że to strasznei nudne jest...Potem jeszcze brzuszki i kilka cwiczen na uda i posladki.Dzień zaliczony jeśli chodzi o cwiczenia a jedzenie...szkoda gadac
Chce do konca stycznia schudnąc 4 kg wiec muszę ostro sie zwiąsc za siebie,od jutra dam z siebie 100% ![]() Na kłopoty z wypróżnieniem najlepsze są otręby(tylko nie wolno przesadzic z ilościa)oraz suszone śliweczki.
|
#327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje U przechodzi w R znowu. Ale ja czuję się wreszcie najedzona i nie mam ochoty ciągle po coś sięgać.uff..Promyczek brawo za wytrwałość rowerkową Ja zmniejszyłam czas na orbitku z godziny do 45 min dziennie bo przeciążyłam chyba stawy w kolanach, ciągle mnie bolały..
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#328 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak jak u BunnyZukino333strasznie mnie to nudzi ![]() |
|
|
|
|
#329 |
|
Konto usunięte
|
Mnie też nudzi
|
|
|
|
#330 |
|
Rozeznanie
|
jak by tu walczyc z ta rowerkową nuda...
ja chyba zaprosze do mnie koleżanki ja na rowerze ona na orbitreku,zawsze to razniej i mozna sie zmotywowac jakos.Jak biegałam na bieżni i ktoś obok biegl to jakoś tak mnie to dopingowało,czesto podkręcałam tempo itp.w domku samemu to trudniej,ale jak mus to mus.w końcu ta godz pedałowania to jeszcze nie tak wysoka cena za szczuplejszą sylwetke
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

i jak pozbyłaś się już "głupich" myśli? 

to moje postanowienia zobaczymy co z nich wyjdzie

Ja mam znowu dużo zapału
a reszta wtedy sama przyjdzie
w TYM roku wszystkie życzenia nam się sprawdzą i wszystko się uda. I już. A Ty znajdziesz pracę marzeń

Moje U przechodzi w R znowu. Ale ja czuję się wreszcie najedzona i nie mam ochoty ciągle po coś sięgać.uff..
za wytrwałość rowerkową
ja chyba zaprosze do mnie koleżanki ja na rowerze ona na orbitreku,zawsze to razniej i mozna sie zmotywowac jakos.Jak biegałam na bieżni i ktoś obok biegl to jakoś tak mnie to dopingowało,czesto podkręcałam tempo itp.w domku samemu to trudniej,ale jak mus to mus.w końcu ta godz pedałowania to jeszcze nie tak wysoka cena za szczuplejszą sylwetke