![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy - próbki, odlewki, flakony i inne ;)
moge oddać odlewki, bo całych flaszek nie oddam
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
La Roche Posay ANTHELIOS XL SPF 50+ Lekki fluid, nowy w kartoniku, nawet nie otwieranym * OPI Skin Renewal Scrub Peeling cukrowy do dłoni, nowy, zafoliowany, 85g ? odpisz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
Niestey nic nie widze za Aliena. Ciekawi mnie zapach w bialym kamyczku, to owocowo kwiatowe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cos jeszcze bedziesz dokładkowac? ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2011-05-01 o 17:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
Zakorzenienie
|
Policzylam, na razie wychodzi 19,7 ml
![]() Moge wziasc to Be Delicious 2011. Duzo tego jest? I to jeszcze L'Artisan Parfumeur Mure et Musc - fabryczna - ok 0,9 ml I moze próbasa 1 ml Hiltonówny Just me? Próbasy trzymam w takiej ponad 3-litrowej misce ![]() ![]() no i jak bys chciala zeby podzielic tego Opiuma? ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
Bedzie 19,7 + 1,4 + 0,9 + 1 = 23 ml Czyli jednego opium bedzie 10 ml, a drugiego 13 ml, bo zakładam, ze wolisz mniej wiecej po równo ![]() Jak pasuje to zapraszam na pw ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
- La Roche Posay ANTHELIOS SPF 50+ Sztyft na miejsca wrażliwe, nowy, zafoliowany
- Estee Lauder - Pure White Linen - ok 1,3ml, f - Avon Senses - Gruboziarnisty peeling 200ml, nowy, ważny do lipca 2011 - OPI Skin Renewal Scrub Peeling cukrowy do dłoni, nowy, zafoliowany, 85g - The Body Shop, Cocoa Butter Lipcare Stick (Pomadka kakaowa do ust), nowa Odpisz proszę u mnie ![]()
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
dla Pin3ska:
DKNY Women - 2,3ml MaxMara - 0,8ml, f Jean-Charles Brosseau Fleurs D'Ombre Jasmin-Lilas -ok 0,6ml, f L'Artisan La Chasse aux Papillons - ok 1ml Costume National Scent Cool Gloss - 0,5ml DKNY Red Delicious - ok 1ml Donna Karan - Cashmere Mist - ok 1,3ml Celine - Fever - ok 0,7ml Love by Nina Ricci - 2,5ml w samplerku NafNaf edt - 1 ml Comptoir Sud Pacifique - O'Pomelo - 2,5 ml Comptoir Sud Pacifique - Amour de Cacao - 2,5 ml Lolita Lempicka - Fleur de Corail - 1 ml Lolita Lempicka edp- 1ml Burberry - Brit Sheer - 1 ml DKNY Be Delicious Fresh B. 2011 - 1,5ml L'Artisan Parfumeur Mure et Musc - fabryczna - ok 0,9 ml Hilton Just me 1ml Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2011-05-06 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się kilka próbek perfum, znajdziesz coś u mnie?
![]() szkoda że dkny zarezerwowane, bo chętnie bym przyjęła ![]()
![]() |
#312 |
Raczkowanie
|
Hej, masz może próbki bądź odlewki perfum z mojego podpisu?
![]()
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Wtajemniczenie
|
Pisałam o tej próbeczce DKNY, ale jak nie ma to trudno
![]() Wymianka by mi pasowała, ale niestety nie mam żadnych atomków ![]()
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post26706992
może Cie zainteresuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
ja Ci wymienie co mi się u Ciebie podoba, a Ty sama zdecyduj co byś oddała
![]() Calvin Klein Euphoria Blossom - ok 7/10ml DKNY Be Delicious NIGHT - 15ml (choć odrobinkę wolałabym sobie zostawić...z 5ml chociaż, ale jak coś mnie skusi to oddam całą) DKNY Be Delicious Fresh Blossom Juiced - nowość 2011 - za coś z wish najchętniej - do 10ml DKNY Be Delicious Juiced - nowość 2011 -- za coś z wish najchętniej - do 10ml (DKNY tak po 5 ml każdego bym chciała) OLAY Total Effects 7x Krem na dzień SPF 15, 50ml, w zafoliowanym kartoniku Edytowane przez ButterflyFlyAway Czas edycji: 2011-05-04 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za
DKNY Be Delicious Fresh Blossom Juiced - nowość 2011 - za coś z wish najchętniej - do 10ml DKNY Be Delicious Juiced - nowość 2011 -- za coś z wish najchętniej - do 5ml * Versace Bright Crystal 16/30ml - j.w ? ![]()
![]() |
#318 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
a i owszem - L de Lolita Lempicka
mnie bardzo interesuje ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- no to deal ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
cos za bright crystal???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
Dzis niestety nie doszły, bo listonosz juz chodzil, ale jak dojdą po weekendzie to dam znac
![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Wtajemniczenie
|
Jessico,na razie nic,pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.