![]() |
#301 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kolorowe buciki do sukni ślubnej
Chyba masz rację, jutro wybieram się na poszukiwania czegoś w odcieniu maliny, delikatnej fuksji, ewentualnie koralowym lub capuccino. Dzięki wielkie za radę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
Dorka bukiet był z trzech gałązek i u florystki dałam za niego ok 60zł (robiła kwiaty i na salę) Nie sugeruj sie ilością gałązek bo wszystko zależy od kwiatów
![]() ![]() bukiet.jpg Hortensje są BARDZO wytrzymałe! ja swoją trzymałam w upale w rękach od 16 do 19. Bukiet przetrwał łapanie na oczepinach a kuzynka, która go złapała powiedziała, ze stał u niej w wazonie piękny jeszcze ponad 1,5tygodnia ![]() Dziwne, że w kwiaciarni babka tak Ci powiedziała, może nie chce jej się jeździć za niebieskimi hortensjami (MAJĄ BOSKI KOLOR!) bo one w ogóle mi nie klapły były cały wieczór tak piękne jak rano gdy przywieziono mi bukiet Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-07-02 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Przyczajenie
|
A ja idę w czerwonych, czerwony bukiet tez mam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Przyczajenie
|
Dziewczęta, sama idę w czerwonych lakierkach. Myślę, że to dobry pomysł, bo niestety na naszym rynku białe buty wyglądają dość tandetnie..
Butów szukałam raptem jeden dzień ![]() sporo czerwonych butów na różnym obcasie jak i bez jest w Venezi a swoje kupiłam w Bacie: http://www.bata.pl/artykul/90672 Trzeba jednak uważać z tymi kolorowymi,bo jak jeden but stoi na wystawie to czasem jest jaśniejszy niż ten drugi... ja właśnie czekam na słońce, żeby jeden mógł postać. Nawet jak zamówicie w bacie z netu to buty są nie z hurtowni tylko ze sklepu, więc miejcie się na baczności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Zadomowienie
|
Pochwal się na jakie buty i bukiet się zdecydowałaś!
![]() |
#308 |
Przyczajenie
|
także idę w czerwonych, może bardziej koralowych. Macie jakiś pomysł na bukiet w podobnym odcieniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Przyczajenie
|
Tutaj znalazłąm dużo inspiracji , zwłaszcza kwiatowych, co prawda kwiaciarka powiedziała mi potem że to amerykańskie zdjęcie i nie wszystkie kwiaty są u nas dostępne, jednak jakoś dała radę i bukiet wyszedł super , a miałam różowe buciki ! http://www.bridelle.pl/?cat=58
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy to jest reklama tego portalu, czy jak?
Na zdjęciu widzę goździki, hortensje i trzy gatunki róży wszystko dostępne w kraju... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#312 |
Przyczajenie
|
Ja kupiłam czerwone lakierki w Bacie za 299 zł , myślę że to nie jest ogromna cena jak na buty do ślubu..które na pewno bedę zakładać na inne okazje.
Polecam kolorowe buty, bo niestety nasz rynek ślubny w Polsce jest dość tandetny i rzadko kiedy można trafić coś na prawde fajnego w białym kolorze. teraz te buty są przecenione, ale trzeba uważać bo parwy z reguły stoi na wystawie i przód jest o ton jasniejszy ( nalezy je wystawić na słońce, żeby kolor się wyrównał) Bata nie ma magazynu więc to co zamawiacie przez net to przychodzi ze sklepu.. http://www.bata.pl/artykul/90672 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Przyczajenie
|
No reklama to nie miała być, a jeśli przejrzysz więcej stron w tym wątku to naprawdę bukiety moim zdaniem są ciekawe, ja przynajmniej nie znalazłam ciekawszych inspiracji, ja akurat znalazłam taki bukiet który bardzo mi się spodobał
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Rozeznanie
|
moje niebieskie buciki już wysłane
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#316 |
Rozeznanie
|
dziewczyny doradźcie
![]() dzisiaj przyszły moje buciki w kolorze niebieskim a raczej turkusu, są świetne ![]() babka pisała mi że obcas będzie pomalowany na kolor atłasu a tu przyszły z beżowym obcasem. Jak to waszym zdaniem wygląda? Bawić się w odsyłanie by pomalowali czy zostawić takie jakie są?
miłość przyjaźń zaufanie ... kocham ![]() Edytowane przez dorka24 Czas edycji: 2011-07-18 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Zapytaj jej może się pomyliła i wysłała nie te...
![]() Z moimi zielonymi było podobnie. Najpierw zrobili zielone z białym obcasem a później już moje z pomalowanym na zielono... Moim zdaniem do niebieskich już lepsze byłyby białe obcasiki niz beżowe... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Raczkowanie
|
takaya
Hej, kolczyki na tyle mi się spodobały,że raczej sobię zamówię takie same ... podoba mi się też Twoja woalka możesz powiedzieć gdzie kupiłać czy w salonie czy sklepie ?podobno w salonach maja kosmiczne ceny za takie cudeńka ...jest ładna taka delikatna nie przesadzona |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
Hej
Ciesze się, że kolczyki Ci się podobają ja jestem nimi zachwycona ![]() Co do woalki była robiona dla mnie na zamówienie (w modelu był kwiatek doczepiony ja chciałam gładką i dłuższą) To prawda, że w salonach chcą olbrzymie kwoty za taką jak moja chcieli 220zł ![]() Wysłałam Ci PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#322 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Także bardzo fajnie słyszeć, że prócz tego, że piękne, to są jeszcze wytrzymałe i trwałe ![]() ![]() Bardzo bym chciała, żeby i buty udało się zrobić w 2 kolorach, tak, żeby to nie wyszło kiczowato. Tzn. wstępnie planuję niebieskie, ale może udałoby się z jakimś zielonym listkiem małym, czy coś? Jak myślicie, dałoby się coś takiego stworzyć, żeby dobrze wyglądało? dorka, śliczne butki ![]() ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-07-19 o 18:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Myślę ze nie ma problemu żeby zrobić buciki z jednego koloru a ozdobę z innego. Wejdź sobie na ta stronkę co ja zamawiałam, pooglądaj kolory i zapytaj tej babki czy jest taka możliwość ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze, im dłużej patrzę na te Twoje, tym bardziej mi się podobają ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-07-19 o 19:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
Dorka ja też tam zamawiałam i mogę GORĄCZO polecić
![]() ![]() ja marudziłam i cudowałam z tymi swoimi zielonymi ale były idealne i wciąż je kocham ![]() ![]() Jeśli chcesz mieć jakieś konkretne odcienie (mój zielony już mają jest idealny do hortensji ![]() Myślę,że najlepiej by się nie gryzły to ozdoba powinna być w pastelowym odcieniu ![]() Zawsze możesz też sama zrobić sobie np kwiatka do butów bo to nie jest trudne! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Już się zakochałam w tym kroju i węzełku co dorka tutaj sobie wzięła i coś czuję, że właśnie takie sobie bym zamówiła... Z nieco wyższym obcasem, może 5 cm. Przeglądam sobie tę stronkę i to zdecydowanie najlepszy krój z tych, co tam się znajdują ![]() Jak rozumiem nie było żadnego problemu z dogadaniem się przez neta? I jak z wygodą butków? Ja się strasznie boję zamawiać bez przymierzania, mam długi największy palec stopy i zwykle żadne buty na mnie nie pasują, wszystkie mnie cisną... Więc trochę się obawiam kupić buty nawet na wymiar... Eh. No a co do ozdoby i kolorów, to ten węzełek mi się bardzo spodobał ![]() ![]() Moje wymarzone kolorki to te:
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-07-19 o 20:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
Powiem Ci tak ja w ogóle jestem przeciwniczką zamawiania butów online. Ja mam dużą stopę (41,5/42) i nie we wszystkie buty sie mieszczę (jak mają wąskie noski to i w 42 nie wleze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Z dogadaniem się nie ma problemu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
Cos specjalnie 4U
![]() Tu efektu dodaje to,że połączone sa dwa gatunki hortensji drobnolistna (ja właśnie taką miałam) i ta z dużymi płatkami Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-07-19 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.