![]() |
#301 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Cytat:
bo jest ona właśnie w netto nr 6 za 8,90 i się zastanawiam nad nią ![]() a co do żelu Goji to nie wiem czy się opłaca ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
a do czego byś porównała zapach tego żelu? ;> ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
dla mnie świetny jest tonik z białą herbatą z netto5 nr 39487 za 5,90 ![]() chciałam wejść na strefę i pobrać nowy Harmonogram szkoleń bo już nowy miesiąc ![]() ![]() ![]() Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-04-02 o 16:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#302 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tonik ja mam ten niebieski, chyba mocniejszy jest nawet |
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niebieski na wągry , ja ich nie mam , staram się używać kosmetyków zgodnie z ich przeznaczeniem ![]()
![]() |
#305 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie ten tonik SPA z białą herbatą nie ściąga twarzy /nie wysusza ani trochę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A czy ten tonik nie pozostawia takiej lepkiej warstwy na skórze? Bo chyba ktoś o tym pisał i dlatego jakoś mnie wcześniej nie zainteresował. I jeszcze jedna prośba gdzie jest info o tych mini balsamach SS, bo w Am nie znalazłam?
Wszak to rzecz jest oczywista, że się nie wysyła LISTA. Więc jakiż rogaty wciąż kusi cię bies, że ślesz ESEMESA, a nie ESEMES? Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2011-04-02 o 16:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a info o mini balsamach jest w formularzu zamówień nr6 ![]() Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-04-02 o 16:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
ja widziałam adnotacje do nich w formularzu do kat 6 .
#311 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
dokładnie
![]() Ja natomiast mam zapasy tego zielonego toniku , bo u mnie to idzie jak woda ![]()
#313 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki za informację, od kiedy są tylko te formularze w necie całkiem o nich zapominam.
![]() |
#314 |
Rozeznanie
|
Nie pachnie jak takie normalne jagody, jest słodziutki chociaż nie aż tak bardzo, jak dla mnie idealny
![]()
#315 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
ja z netto kat 6 biorę sobie : -promienny błyszczyk -płyn do kąpieli tajemniczy ogród x 2 oraz truskawki ze śmietaną ![]() -jogurtową maseczkę z naturalsa -żel pod prysznic kokos trawka cytrynowa -nawilżający krem do stóp z brązowym cukrem -maskę do ciała z morza martwego x 2 -serum do włosów nawilżająco - wygłądzające -nawilżającą maskę do włosów ![]() ![]() oraz 45 innych kosmetyków z katalogu - mówiłam że zbankrutuje hah ![]()
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-04-02 o 16:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#316 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też bym chciała je znowu w wersji papierowej ![]() skoro ten żel jest taki mały to nie wiem czy jest wydajny i czy opłaca się go kupić ![]() ![]() bo 150 ml to taka pojemność jak ten tonik Planet Spa z białą herbatą ![]() a zresztą jakby mi się spodobał to już bym go później nie mogła dokupić bo jest z wyprzedaży ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba na ten żel się pokuszę z czystej ciekawości ![]() kurczę wczoraj przyszedł mi ten krem do depilacji , ale jakoś boje się go użyć ![]()
![]() |
#318 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a krem do stóp z netto u trendujących był później już niedostępny tzn miał szarą kropę , więc nie wiadomo czy u nas też będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() akurat niebieskiego używam bo nie mam zielonego, ale nie mam wągrów, tylko te @-kwiatki , wiec chcę je szybciej wysuszać i rozstać się z nimi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To ja biorę dla siebie jak na razie: zestaw planet SPA z demo, samoopalacz skoro go tak chwalicie, ![]() Make Me Smile z netto, i 2 płyny do kąpiele Ella Balerina. I powiem wam że od katalogu 4 oszczędzam i nie zamawiam już tylu kosmetyków :P
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
myślę nad pierścionkiem wedding z demo k6, chyba któraś trendi o nim wspominała, ale teraz nie mogę znaleźć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja początkowo też bałam się użyć tego kremu do depilacji ale okazał się całkiem ok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
Właśnie dzięki tym zdjęciom je biore bo są 100% w moim stylu ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
![]() Oszczędzałam tylko bo musiałam zbierać na wesele , ale teraz na nowo się zaczeło . ![]()
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 | |||||
Raczkowanie
|
A jest na nie opust? Chyba raczej nie co?
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
hmmm pytaj się mnie a ja ciebie
![]() Nigdy jej nie miałam ![]() Biorę bo myślę że będzie dobra tak jak cała seria MM ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
![]() Hmmm ja dzisiaj się odważę i przetestują ten krem do debilacji ![]()
![]() |
#329 |
Wtajemniczenie
|
tez zastanawiam się nad tym płynem
![]() chociaż teraz z piątki zamówiłam kilka szt. Truskawkowego płynu ![]() ![]() ![]() ![]() Bo ostatnio zaczęłam intensywnie wyprzedawać swoje zapasy kosmetyczne i dostrzegłam ,że sprzedałam wszystkie swoje płyny i żele do kąpieli ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- chyba nie ma ![]() zresztą to się okaże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Liczę na tajemniczy ogród ![]() Truskawkowy jest genialny ![]() ![]() Z zapaszku najlepsza była dla mnie biała lilia aczkolwiek mam uczulenie na niego ![]() Najgorzej zaś u mnie wypada bukiet bzu blehhhh okropny . Teraz ciekawi mnie nowy zapach kwiat migdałowca ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.