|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
BAN stały
|
Dot.: Slimex 15
sawusia49 i jak z tabl.? dostalaś przesyłkę?
|
|
|
|
#302 |
|
Raczkowanie
|
Hejka dziewczyny.No i otrzymałam siburil 15,który zamawiałam u p.Izy.
Jestem zaskoczona,ponieważ powiedziałam jej,że mam wysokie ciśnienie więc będę dzielić tableteczkę na pól.A ona mi na to,że nie można podzielić i że włoży mi listek slim trim który jest lżejszy,żeby pomału zaczynać.A póżniej jeszcze mi napisała,że wlozyła też listek slimex 15.No i wtedy zgłupiałam,dlatego byłam pełna obaw,czy to nie jest zwykłe naciąganie. A dzisiaj wszystko otrzymałam-jestem w szoku.Sibutril 15 jest koloru niebiesko-białego,slimex15-żółty,slim trim czerwono-biały.Zapłaciam180zł z przesyłką.Zaczynam odchudzanie! |
|
|
|
#303 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Sawusia
![]() Polecisz mi proszę Panią od ktorej zamiawiałaś. Slimex 15 już używałam teraz chciałaby coś innego sprawdzić. Napisz mi proszę na priv Gocha8405@wp.pl |
|
|
|
#304 |
|
Przyczajenie
|
"cześć , dobrze Cie zrozumiałam , że znalazłaś kontakt na meridie i zelixie? jeśli tak twierdzisz, że ktoś posiada te leki to jesteś w błędzie , wiem , że meridia , pokazywała się jeszcze w necie , ale ostatnie sztuki i to produkowane na czeski rynek , ja bym nie zaufała nikomu kto sprzedaje te leki. To , że sibutril ( żółty nie działal) to nie znaczy ze jest podrobiony na każdego te leki działaja inaczej , poczytaj troche , dlatego dziewczyny eksperymentuja i robia zmiany w tabl. musza trafić na odpowiedznie i to że 2 sibutril jest niebieski ( tak jak MERIDIA) , nie oznacza ze jest to orginał , kolor tabl. nie ma tu nic do tego , producent inny....chcesz po 4 dniach juz zrzucić wage? organizm musi się przestawić, na tak radykalne zmiany....pozdrawiam i trzymam kciuki"
W pełni popieram wypowiedź koleżanki. ![]() Nie spotkałam się przy tam, aby Sibutril, Slimex, czy Slim Trim był podrobiony u jakiegiokolwiek ze sprzedawców na naszym rynku. Sibutril 15 jest w kolorze żółtym ( jak Slimex ), ale widziałam też w kolorz biało - niebieskim. Ale przyznam się szczerze, ze nie spotkałam się jeszcze ze SLIM TRIM w kolorze biało - czerwonym . Może to taka wersja na EURO 2012 ![]() Ja brałam Slim Trim 15 i tabletki były także w kolorze żółtym. I widziałam takie tabletki miał też Pan Zbroja i Pani Angielka. Czemu dziewczyny ściągacie te rzeczy z anglii, przecież w Polsce w ciągu 2 dni możecie kupić to samo, bez ryzyka i nerwów ??!! trzymajta się |
|
|
|
#305 |
|
BAN stały
|
W pełni popieram wypowiedź koleżanki.
![]() Nie spotkałam się przy tam, aby Sibutril, Slimex, czy Slim Trim był podrobiony u jakiegiokolwiek ze sprzedawców na naszym rynku. Sibutril 15 jest w kolorze żółtym ( jak Slimex ), ale widziałam też w kolorz biało - niebieskim. Ale przyznam się szczerze, ze nie spotkałam się jeszcze ze SLIM TRIM w kolorze biało - czerwonym . Może to taka wersja na EURO 2012 ![]() Ja brałam Slim Trim 15 i tabletki były także w kolorze żółtym. I widziałam takie tabletki miał też Pan Zbroja i Pani Angielka. Czemu dziewczyny ściągacie te rzeczy z anglii, przecież w Polsce w ciągu 2 dni możecie kupić to samo, bez ryzyka i nerwów ??!! trzymajta się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : hejka , popieram i potwierdzam , nie ma biało- czerwonego slim trimu, no ale może za mało jesteśmy wgłębione w ten temat...pogrubacek? jak myślisz?![]() co do ściągania z zagranicy , pewnie myślą , że bardziej orginalne dostaną i takie które większe cuda zdziałają , a przecież to to samo , wszyscy handluja tym samym od tych samych producentów , przepłacają i czekają tydzień lub więcej , jak moga mieć , tak jak napisałaś w 2 dni to samo i do tego O WIELE TANIEJ , ale każdy ma wybór pozdrawiam
|
|
|
|
#306 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było, ale problem ciagle ten sam, widze Marika że ty jesteś stałą bywalczynią ciekawe jestem jak tam u Ciebie z odchudzaniem , ja zażywałam slimex ale na mnie nie za bardzo działał więc go odżuciłam byłam jakaś taka nadmiernie pobudzona, może gdybym dłużej wytrzymała to kto wie, a u Wy jakie macie spostrzerzenia. |
|
|
|
#307 |
|
Przyczajenie
|
![]() Hejka Marika ![]() Dlatego myślę, że te wypowiedzi o paczce z anglii z jakimś Slim Trimem są nieco dziwne. Ja tam bym nie ryzykowała. Z ciekawosci przeszukałam cały internet, nigdzie nie napotkałam takiego WYNALAZKU czerwono-białego. Ja na Slimexie schudłam na maksa, fakt, nie jest najtańszy, ale dla mnie - warto. Są też przecież Slim Trim i Sibutril i inne. Teraz ostatnio kupowałam jak pisałam u "angielki" i jestem mocno zadowolona. Nie wiem jak u innych sprzedawców to wygląda, ale czytałam też sporo pochlebnych opinii w necie. No i nie ma tutaj nerwów, można sobie paczuszkę wziąć ze sprawdzeniem zawartosci, i zero stresu i nerwów. Życzę wszystkim dziewczynom na wiosnę POWODZENIA i jak najmniej - nas... |
|
|
|
#308 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hejka POGRUBASEK fajny nick , ta dziewczyna albo się pomyliła, albo chce żeby ktoś uwierzył , że są podróby tych leków. Moge zapewnić , że nie ma i nie wierze w gadki , że np . ADIPEX podrobiony- przeciełam kaps. i ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cześć dziewczyny! Dawno mnie tu nie było, ale problem ciagle ten sam, widze Marika że ty jesteś stałą bywalczynią ciekawe jestem jak tam u Ciebie z odchudzaniem , ja zażywałam slimex ale na mnie nie za bardzo działał więc go odżuciłam byłam jakaś taka nadmiernie pobudzona, może gdybym dłużej wytrzymała to kto wie, a u Wy jakie macie spostrzerzenia hej , czy tak stałą ? czy ja wiem , wpadam od czasu do czasu na mnie też nie działał slimex, dlatego jem co innego i pomaga, a co u Ciebie? bierzesz coś? napisz
|
|
|
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
marika nie jestem żadną konkurencją!! opanuj się dziewczyno, chciałam przestrzec te dziewczyny, które używały meridii, że ten żółty Sibutril to jakaś lipa i tyle, żeby nie wywalały kaski
tego ty też nie wiesz czy istnieją podróby, bo chyba nie jesteś ekspertem, który może zbadać te kapsułki. dobra koniec tematu, to forum nie jest po to by się kłócić, tylko wymieniać spostrzeżeniami, nie podobała Ci się moja wypowiedź, trudno, olej to. Może inna dziewczyna przeczyta i nie kupi tego, bo szkoda kasy. chyba, że wypróbuje, bo fakt, każdy ma inny organizm. Ja teraz biorę Sibutril niebiesko-biały, zobaczymy. A może Ty pomożesz i pochwalisz się swoimi osiągnięciami?? osiągnęłaś swój cel wagowy??---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- i nie zamawiam na granicą, tak dla twojej ciekawości. ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- i nie zamawiam na granicą, tak dla twojej ciekawości. |
|
|
|
#310 |
|
BAN stały
|
marika nie jestem żadną konkurencją!! opanuj się dziewczyno, chciałam przestrzec te dziewczyny, które używały meridii, że ten żółty Sibutril to jakaś lipa i tyle, żeby nie wywalały kaski
tego ty też nie wiesz czy istnieją podróby, bo chyba nie jesteś ekspertem, który może zbadać te kapsułki. dobra koniec tematu, to forum nie jest po to by się kłócić, tylko wymieniać spostrzeżeniami, nie podobała Ci się moja wypowiedź, trudno, olej to. Może inna dziewczyna przeczyta i nie kupi tego, bo szkoda kasy. chyba, że wypróbuje, bo fakt, każdy ma inny organizm. Ja teraz biorę Sibutril niebiesko-biały, zobaczymy. A może Ty pomożesz i pochwalisz się swoimi osiągnięciamihejka , nie denerwuj sie , tak samo jak ty , wypowiedziałam swoja opinie , i nie wierze już w to , że ktoś ma meridie, juz raz sie wkopałam z zakupem tego leku, niestety nie ma go , ale nie ważne - moje zdanie. A co do tego czy wiem czy istnieja podróby, duzo czytam na ten temat i wiem , ze źródła które się zajmuje sprowadzaniem takich leków. Co do żółtego sibutr. masz racje , na mnie tez nie działał, ale nie oznacza to , że to podróba . O dziwo - moje spostrzeżenie jest takie , że niektóre z tych tabl.( jak nie wszystkie!!!) , po prostu nie zawieraja 15 mg sibutr. to że jest tak napsane o niczym nie świadczy, produkują je firmy nielegalnie , także te leki nie są wcale badane na ilośc sib. przed wprowadzeniem na rynek , wiec pisać mogą sobie co chcą. A jak wiesz meridia zaczynała się od 5 mg, poprzez 10 i dopiero 15 mg. żaden lekarz nie przepisał odrazu 15 tylko zaczynał od mniejszej dawki , ze względu na zagrożenie życia!!!!! i teraz na logike( jak zwykle moje zdanie i spostrzeżenia) , która normalna w miare " szanująca" się firma , która podrabia leki wypuści na rynek dawke która dla niejednej osoby może okazać się śmiertelna??!, wiadomo było , że nie każdy może stosować sibutr. wystarczy że firmy robią to nielegalnie , to po co jeszcze się narażac komplikacjami tego typu? moim zdaniem każdy PODROBIONY NIELEGALNIE LEK( bez względu co to za proszki) , nie zawiera takiej samiej dawki składnika głównego leku orginalnego ............jak zwykle moje zdanie i spostrzezenie i nikt nie musi się z tym zgadzać .co do mnie idzie mi bardzo dobrze, jestem teraz na sibumax-ie i jestem zadowolona , wreszcie trafiłam na lek dobry , a te sibutrale , sibuslimy slimexy moga się schować w porównianiu do sibumaxu.. ![]() pozdrawiam , mam nadzieję ze tym razem Cie nie uraziłam![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- paulajas: ), nigdzie nie napisałam , że zamawiasz za granicą, ta wypowiedż była ogólna pozdrawiam i napisz jak Ci idzie
Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-03-29 o 10:29 |
|
|
|
#311 |
|
Raczkowanie
|
jasne, dam znać, biorę dzień. żółty leży, dobrze, że zamówiłam 10szt, z resztą tego co biorę teraz też, a sprzedającemu skończyły się zapasy i nie będzie już ich miał
a Ty u kogo kupujesz, jeśli można wiedzieć? też myślałam o tym sibumaxi-e, sporo już po nim schudłaś?---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- jasne, dam znać, biorę 2 dzień. żółty leży, dobrze, że zamówiłam 10szt, z resztą tego co biorę teraz też, a sprzedającemu skończyły się zapasy i nie będzie już ich miał a Ty u kogo kupujesz, jeśli można wiedzieć? też myślałam o tym sibumaxi-e, sporo już po nim schudłaś?
|
|
|
|
#312 |
|
BAN stały
|
hej , biore jak wiesz sibumax, kupowałam u sprawdzonego sprzed. od którego kupuję dłuższy czas i jestem zadowolona
zbroja w niecałe 3 tyg , od 10.03...-5 kg ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- bym zapomniała sprostować............... nigdzie nie napisałam , że jesteś konkuręcją .....paulajas............ . to sie tyczyło czego innego , źle przeczytałaś
|
|
|
|
#313 |
|
Raczkowanie
|
nie, nie ja zrozumiałam, że to ja jestem konkurencją
![]() aa to i ja u niego kupuję tabsy biało-nieb (jasne)?
|
|
|
|
#314 |
|
BAN stały
|
wiem jak wygladaja biało-niebieskie ( sibutril!!!
dobrze zrozumiałam ?!!!![]()
|
|
|
|
#315 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewuszki! Potrzebuje pilnie sprawdzony kontakt naSibumax lub inne cacko ktore pomoże mi w walce z moimi kilogramami
Pomocy!!!! |
|
|
|
#316 |
|
Raczkowanie
|
mariczka, nie... sibumax jest biało-niebieski (raczej turkus), tak??
---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Witaj wariateczka, podaj swojego maila, prześlę kontakt. |
|
|
|
#317 |
|
Raczkowanie
|
Hejka.Sibutrim10 biorę 3 dzień.Na razie się nie warzę.Moje wrażenia są takie.Muszę dużo pić,bo mam sucho w ustach,dosłownie odrzuciło mnie od jedzenia,jestem pobudzona,no mam takiego powera.Przykrych objawów ubocznych na razie brak,ciśnienie w normie/jestem na lekach i cały czas kontroluję/Ja zamówiłam tablety u p.Izy z tego względu,że miałam z nią doskonały kontakt.Kobieta była zainteresowana moim odchudzaniem i nadciśnieniem,natomiast p.Zbroja wysłał mi ulotkę ze skutkami ubocznymi,ale w jęz.angielskim....który znam tyle o ile,ale medycznie sobie nie poradziłam i może dlatego nie zamówiłam u niego.Ale w sumie chyba u p Izy wyszło mi taniej,jeśli doliczyć dwa gratisy.
|
|
|
|
#318 |
|
Raczkowanie
|
sawusia49 chciałaś napisać Sibutril, tak ?? nie słyszałam o 10mg, hmm.. i jakiego koloru są tabsy??
|
|
|
|
#319 |
|
BAN stały
|
paulajas..............mi chodziło o to , ze ty bierzesz biało -niebieski sibutril , a nie pisałam o sibumaxie........nawiązał am do tego co napisałaś ....cytat Ja teraz biorę Sibutril niebiesko-biały, zobaczymy. A może Ty pomożesz i pochwalisz się swoimi osiągnięciami?? osiągnęłaś swój cel wagowy??
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- mariczka, nie... sibumax jest biało-niebieski (raczej turkus), tak?? tak , masz racje , biało- niebieski ( jasny, nie taki jak sibutril) |
|
|
|
#320 |
|
Przyczajenie
|
Podajcie namiar do tej Pani Izy albo do kogoś innego kto jest sprawdzony. bo pilnie potrzebuje zrzucić te moje kilogramy!
|
|
|
|
#321 |
|
Raczkowanie
|
podałam Ci namiar na sibumax.. iza chyba wysyła z zagranicy
|
|
|
|
#322 |
|
Przyczajenie
|
Ja niestety nie polecam tabletek Sibumax. Bardzo zle się po nich czułam.Nie mam problemów z sercem lecz tętno miałam bardzo wysokie , nawet 159. byłam bardzo pobudzona ,miałam wrażenie że serce mi wyskoczy ,myślałam że wezwę pogotowie.Po meridii czułam się bardzo dobrze.Przerwałam kurację Sibumax-em gdyż bałam się że może to się zle skończyć.Teraz próbuję Slimex ale nie mogę się wypowiedzieć czy jest skuteczny gdyż to dopiero 5 tabletka.Z efektów ubocznych tylko suchość w ustach i brak apetytu/ to akurat nie skutek uboczny /
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i życze sukcesów ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Marika- czy Ty dobrze się czujesz przy tabletkach Sibumax ? Nie masz żadnych dolegliwości? Mi niestety nie służyły .Pan Z proponował bym brała 1/2 tabletki lecz niestety to nic nie dało , nadal miałam bardzo wysoki puls więc zrezygnowałam |
|
|
|
#323 |
|
BAN stały
|
hej eden18 , ja tez tak miałam na początku i z tego co wiem , nie tylko ja, ale przeszło, też wysoki puls, walenie serca itp, ale już oki. A co do slimexu, nie wiem czy pomoże, z tego co wiem każdy reaguje inaczej a dziewczyny pisza o małych efektach...pozdrawiam i pisz co dalej
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- eden18, jak dzieliłas tabletki? zastanawia mnie to? |
|
|
|
#324 | |
|
Przyczajenie
|
Pan Z proponował by spróbować pół kapsułki i tak tez zrobiłam.Oczywiście nie można podzielić jej dokładnie.Kapsułka składa się z 2 części więc mniej więcej podzieliłam proszek lecz mimo to chyba są za silne. Choć muszę przyznać że bardziej odrzucają od jedzenia .Suchość w ustach była bardzo silna i dodatkowo miałam zaciśnięte gardło. Pan Z. również mówił że dla niego były za silne wiec próbuję coś lżejszego ale jak na razie efektów brak
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
Może zbyt wcześnie zrezygnowałam.Ja walczyłam 2 tygodnie . Widzę że masz doświadczenie w tym temacie, czy możesz napisać ile schudłaś. |
|
|
|
|
#325 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
eden18.....chyba około tyg. nawet mniej , ale cos koło teg. a schudłam 5 kg w 2.5 tyg....pozdrawiam
|
|
|
|
|
#326 |
|
Raczkowanie
|
zamówiłam sobie sibumax, zobaczymy.. po sibutrilu na razie efektów brak, pobiorę jeszcze kilka dni i zobaczymy.
|
|
|
|
#327 |
|
BAN stały
|
a jak długo brałas? moze za krotki czas? wogóle schudłas coś na tym? napisz z ilu kg startujesz i jaki masz wzrst
pozdrawiam
|
|
|
|
#328 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tabletki są biało-czerwone.Któraś z Was pisała,że powinny być żółte,ale jakie stężenie może 15 są żółte,a 10 właśnie biało-czerwone,ale to są moje domysły. Edytowane przez sawusia49 Czas edycji: 2012-03-30 o 10:40 |
|
|
|
|
#329 |
|
BAN stały
|
masz racje sawusia49, slim trim 10mg sa biało-czerwone
, nigdy nie zwróciłam na to uwagi
|
|
|
|
#330 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale walczę dalej.Jeżeli Slimex okaże się nie skuteczny to spróbuje skończyć ten Subimax. Gratuluję sukcesów ![]() Pozdrawiam gorąco |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

, a przecież to to samo , wszyscy handluja tym samym od tych samych producentów
, przepłacają i czekają tydzień lub więcej , jak moga mieć , tak jak napisałaś w 2 dni to samo i do tego O WIELE TANIEJ

tego ty też nie wiesz czy istnieją podróby, bo chyba nie jesteś ekspertem, który może zbadać te kapsułki. dobra koniec tematu, to forum nie jest po to by się kłócić, tylko wymieniać spostrzeżeniami, nie podobała Ci się moja wypowiedź, trudno, olej to. Może inna dziewczyna przeczyta i nie kupi tego, bo szkoda kasy. chyba, że wypróbuje, bo fakt, każdy ma inny organizm. Ja teraz biorę Sibutril niebiesko-biały, zobaczymy. A może Ty pomożesz i pochwalisz się swoimi osiągnięciami?? osiągnęłaś swój cel wagowy??
a Ty u kogo kupujesz, jeśli można wiedzieć? też myślałam o tym sibumaxi-e, sporo już po nim schudłaś?

tabsy biało-nieb (jasne)?