|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :)
Dzień dobry
![]() to na początek rozliczam się z wczoraj ![]() -pół melona, 2 jajka na miękko, 2 kromki razowca (jedna z masłem, druga z twarożkiem), pół ogórka ![]() -lody - 3 gałki ![]() -ryż, schabowy i wieeelka ilość surówki z jabłka i marchewki; -grahamka z szynką, fetą, ogórkiem; bieganie (i znowu lepiej! Poprawienie czasu o około 5 min ![]() -kromka razowca z serem; Asia, ależ jak najbardziej pozwól sobie na słodkie! Nie ma sensu się męczyć jak bardzo Ci się chce. Oczywiście nie mówię tu o zjedzeniu całej czekolady, ale jeden wafel w czekoladzie, czy 2 ciastka przecież nikogo nie zabiją. I lepiej coś dodać jak masz jeść mniej niż 1000 kcal bo tak to tylko Ci metabolizm zwolni. Ale Ty to przecież wiesz ![]() I udanej imprezki dzisiaj ![]() ![]() Igunia, no to Ci zazdroszczę ![]() TŻ to dobra sprawa jest ![]() ![]() I bata nie mogę dać za wafelka bo sama jem słodkie ![]() A poza tym nastąpiło dziś wielkie mierzenie. I co? I -2cm w talii, -2 w brzuchu, -2 w udzie... a w pupie +0.5 ![]() W sumie ja mam płaski i sflaczały tyłek więc może to dlatego, że się podnosi od ćwiczeń? ![]()
![]() |
#302 |
Zadomowienie
|
Dot.: Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :)
dobryyy!
![]() wstawać, wstawać ![]()
#303 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |
Żona Idealna :)
|
Cytat:
![]() kolejny dzień a6w zaliczony ![]() ![]() wczoraj się wkurzyłam w pracy bo: 1) miałam być na sklepie lub ew kasie a dali mnie na monopol 2)miałam być na monopolu max 1,5 h byłam 7 3)zawsze w soboty jest duży ruch więc są dwie osoby na stoisku alk ja byłam sama 4) nigdy nie robią kontroli sprzedaży alko i papierosów nieletnim w weekendy, nigdy nie robią jej popołudniu i baardzoo rzadko robia na monopolu.. wczoraj zrobili mimo że była sobota, zrobili pod wieczór i na monopolu.. a że miałam ogromną koljkę to sprzedałam papierosy i bibułki chłopakowi który jutro kończy 18 lat, a wygląda na jakieś 27/28 ![]() w związku z czym całą premię mi zabiorą.. może na pół etatu nie jest wielka, ale teraz zupełnie malutka wypłata mi zostanie ![]() jeszcze ten facet od kontroli tak sie cieszył, że myślałam, że mu walne ![]() Potem powiedział, ze specjalnie przyszedł w taki dzień i o takiej porze jak nigdy i do tego przy największym ruchu żebym w końcu wpadła, bo poluje na mnie odkąd tam pracuję czyli 2 lata. I że żadna kasjerka tak długo nie wytrwała bez wpadki.. Jakoś mnie to nie pocieszyło.. ![]() do tego P mnie trochę wkurza, ale nie chce mi się o tym pisać ![]() idę na śniadanko, a potem jadę po torta.. (czy musi tak padać dziś??) Buźka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Wtajemniczenie
|
Asia,
No co za wredny facet, normalnie nie wierzę ![]() Się uwziął, no... Ech. Może z nim trzeba porozmawiać? hm???? ![]() U mnie na szczęście nie pada, ale jest pochmurno i jakoś nieprzyjemnie. No nic, ja idę programować :P Miłego dnia ![]()
![]() |
#306 |
Zadomowienie
|
aaa, Praan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asiaa, ehh, co za ciul z tego faceta! ![]() ![]() ![]() ![]() a ja mam kryzys ![]() ![]() ![]() i wiecie co jest najgorsze? że to już nie chodzi o to że mam parę kg więcej. była tam laska która jest grubsza ode mnie, ale ona to tak fajnie eksponuje, np była w takiej mini tunice i pokazała nogi - ja bym się krępowała wyjść w takiej przy swojej figurze. I kurde ona ma chłopaka! i dochodzę do wniosku że problem tkwi w środku mnie. kurdee ![]() niedobrze mi... ![]() ![]() ![]() ![]()
#307 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 | ||
|
Cytat:
![]() więc od dziś ćwiczymy wiarę w siebie i staramy się akceptować siebie ze wszystkimi niedoskonałościami, które niebawem pokonamy ![]() Paoll dam ci znać jutro czy wezmę te rzeczy ![]() ja teraz trochu poćwiczę, bo potem obiadek i kawka i torcik ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że mogę jakoś Was tu powspierać ![]() Generalnie, w towarzystwie nie chodzi o to jak się wygląda, tylko jak się zachowuje. Trzeba być otwartym, uśmiechniętym i towarzyskim. Po prostu pozytywnie nastawionym ![]() ![]() ![]() btw. nie cierpię imprez z wzajemną adoracją par. Czy oni domów nie mają, że muszą się wśród ludzi na imprezie miziać?
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
Praan - co za facet!
![]() ![]() Mysteriness - Skąd ja to znam - idziesz na impreze/przechodzisz się ulicą i widzisz, że dziewczyna o wiele grubsza od Ciebie ma chłopaka, a Ty sama... Czesto tak mam ![]() ![]() Trzeba to zmienić! ![]() Nic mi sie dziś nie chce, a tyle musze zrobić... |
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oj, dobrze mieć takiego TŻ-ta jak ja ![]() Po przeczytaniu Twojego jadłospisu naszła mnie ochota na jajka na miękko (chyba wiem co będę dziś jadła na kolację ![]() Cytat:
![]() Co za koleś! Bezczelny typ! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Zadomowienie
|
Tak apropo dziś zjadłam i zjem:
śniadanie - owsianka - mleko, płatki owsiane, otręby owsiane, pszenne, kasza manna, banan obiad- czerwony barszczyk z makaronem i będzie jeszcze: pieczone udko, ziemniaczki, buraczek czerwony podwieczorek - jeszcze nie wiem ![]() ![]() kolacja - prawdopodobnie jajka a miękko, sałata ![]() ![]() I jestem już po ćwiczeniach ![]() 25 min. hula-hop, brzuszki, rozciąganie po południu będzie jeszcze raz to samo + 300x skakanka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez igunia18 Czas edycji: 2011-05-15 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki
![]() Pogoda okropna, ale może uda mi się wyczekać jak nie będzie padało i pójdę pobiegać. I prezentuje mój dzisiejszy obiadek. Warzywka z parowaru i kotlety zrobione z kalafiora, marchwi i brokułów. kotleciki upiekłam w piekarniku. Wczoraj natomiast robiłam pałki z kurczaka. Oberwałam ze skóry i piekłam w rękawie do pieczenia w piekarniku. Mniam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Wtajemniczenie
|
halo dziewuszki
![]() wróciłam dziś po 6.00rano ![]() poza piciem jakoś szczególnie wczoraj nie nagrzeszyłam, więc jest w miarę spoko. dziś raczej nie poćwiczę, chyba że wieczorem, ale nie jestem szczególnie w formie na ćwiczenia. chyba dopada mnie kolejna fala wątpliwości dot. mojego związku :/ a z drugiej strony coraz bardziej jestem pewna, że Tżta kocham. zupełnie nie wiem jak to wytłumaczyć :/ napiszę coś o tym jak wszystko sobie w głowie poukładam...
![]() |
#316 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Słońce, wydaje mi się, że do Twojego związku wkradła się monotonia i to ona jest wszystkiemu winna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Właśnie zjadłam loda na podwieczorek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#317 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W wątku jest mi łatwiej. a jak na żywo poznaję jakieś osoby, to tak nie umiem... nie mam jak zagadać, albo wydaje mi się że to co powiem w ogóle ich nie obchodzi, albo żę to głupie... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiecie co zauważyłam? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#318 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#320 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Konto usunięte
|
Oczko wiem że to co napiszę, to pewno nie będzie odkryciem Ameryki
![]() ![]() ![]() ![]() ... dziś kiedy TŻ położył się obok mnie pomyślałam "Jeny ale on przystojny! ![]() ![]() Wiem że to ciężej gdy się razem mieszka i to bycie razem powszednieje. Zdradzę Wam, że bardzo się tego boję, że przestaniemy się TAK "zauważać" kiedy będziemy pod jednym dachem... Ale zawsze warto ratować, starać się, walczyć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór laski!
Widzę, że pojawiają się związkowe tematy. Nie mam wielkiego doświadczenia, a tym bardziej w sytuacjach takich jak Wasza, gdzie związek to już nie spotkania, a życie. I wydaje mi się, że to jest taki ostateczny test. Decyzja jest Wasza, wiem, że będziecie dużo myśleć. Ja Wam życzę, żeby niezależnie co wybierzecie, ułożyło Wam się szybciutko i żebyście były szczęśliwe ![]()
![]() |
#323 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Widzę, że nie można spuścić z Was oczu, bo później nie sposób nadrobić Waszych elaboratów ![]() No nic... Próbuję... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Odnośnie pupy: może się po prostu zmierzyłaś w trochę innym miejscu niż ostatnio? Cytat:
![]() Nie dziwię się, że wyprowadził Cię z równowagi. Buuuuurak ![]() Cytat:
Więcej wiary w siebie, kochana. Jestem pewna, że gdzieś tam czeka na Ciebie książę z bajki, którego nie bardzo interesuje jaką wartość wskazuje Twoja waga (tym bardziej, że z kilkoma nadprogramowymi fałdkami też można wyglądać szalenie atrakcyjnie, jeżeli tylko się siebie lubi), ale to jaką fajną jesteś osobą. Cierpliwości ![]() Cytat:
![]() Wszystkim mającym problemy z TŻ-tami życzę: a) aby szanowali to co jest dla Was ważne (np. miejscowości w których mieszkacie) b) by Wasi rodzice ich zaakceptowali c) by w Waszych związkach zawsze było kolorowo i nie wkradła się w nie monotonia. Niepotrzebne skreślić ![]() U mnie wszystko ok. Weekendzik przesympatyczny. Wczoraj oczywiście musiałam nagrzeszyć: siostra i koleżanka, z którymi byłam w kawiarni namówiły mnie na deser lodowy z bitą śmietaną i gorącym musem malinowym ![]() Wystawiam pupę do bacików (względnie klapsów na goły tyłek) -----> ![]() Dziś za to nie dość, że bezgrzesznie to nawet przejechałam godzinkę na rowerze stacjonarnym. Teraz co prawda mam na buzi maseczkę czekoladową, ale ona chyba nie zagraża mojej figurze ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Zadomowienie
|
dzieczynkii
![]() ![]() pisze do mnie były mojej przyjaciółki... co robić? pisać z nim? nie chcę jej skrzywdzić...
#325 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was kochane moje
![]() asiia życzę Ci żeby się wszystko ładnie poukładało w Twoim życiu ![]() Jak przyjęcie?? Daj namiary na twego wrednego gościa co się tak bezczelny uwziął na Ciebie to my się już z nim rozprawimy ![]() Myss uważam że jesteś naprawdę kochaną i cieplutką osobą, napewno gdzieś 'za rogiem' czeka na Ciebie Twój wymarzony facet, nie ma sensu szukać niczego na siłę. Więcej wiary w siebie, bo jesteś cudowna..., czas trenować Twoją własną wartość ![]() Igunia brakuje mi drugiego śniadanie w Twoim jadłospisie, ale generalnie bardzo ładny dzień dietkowy i ćwiczeniowy ![]() Zapach deszczu dawaj na, tu przpisa ![]() Oko rutyna potrafi być bardzo niszcząca. My ostatnimi czasy z TŻ też nigdzie nie wychodzimy (czasami na spacer), ale to też trochę ze względów finansowych niestety, mam nadzieję, że wszystko się ułoży ![]() Ja dziś nikomu nie dam bacików, bo sama na komunii zgrzeszyłam torcikiem ![]() Wczoraj po pracy koleżanki namówiły mnie na domówkę, więc poszłyśmy do znajomej, wypiłyśmy drinki... wróciłam do domku ok 3 rano ![]() ![]() Co do prezentu - zrobiłam tak jak pisałam wczesniej - do koperty wsadziłam 100 zl a do tego dałam bombonierkę komunijną.
#327 |
Zakorzenienie
|
dla mnie generalnie eks faceci mojej przyjaciółki to totalnie zakazany owoc, także ja bym go sobie odpuściła. No chyba, że ewentualnie coś Cię do niego kręci, a historią między nim a Twoja przyjaciółką to już daaaawna historia, bez żadnego echa w jej serduchu. Chociaż moim zdaniem to i tak kruchy temat...także NOT.
|
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Zadomowienie
|
nie wiem...
Ona wie że on do mnei napisał - najpierw do niej napisał , ze do mnie napisze , ona mi to napisała, a po jakichś kilku minutach napisał on. czy ja coś do niego... zastanawiałam się nad tym dużo razy jak jeszcze byli ze sobą. I tak sobie myślałam <wiem, wrednie> , że pasowałby chyba do mnie... Takie same zainteresowania, podobna muzyka... ale to było takie hipotetyczne tylko. a teraz on pisze... i jeszcze mi napisał że jestem nieśmiała ![]() niee, chyba nie będę się w to mieszać.. Ale z drugiej strony, mam rezygnować może właśnie ze szczęścia? ![]() ![]() nie wiem, na razie chyba idę spać...
#329 |
Wtajemniczenie
|
Mys,
Chłopak koleżanki - nigdy! Były chłopak koleżanki - to zależy czy ona się zgadza.
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.