|
|
#301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mój mały świat Oriflame :)
Cytat:
Cały scrub uzależnia, nie tylko ten zapach
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny który miodzik waszym zdaniem jest lepszy różowy czy waniliowy? ja waniliowy zapach , mam kilka w zapasie jakby wycofali
|
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Lekcja 20
Maseczki Pure Nature W kolejnym katalogu są w promocji i zamierzam zamówić dwie z polecenia klientek ![]() Nawilżająca maseczka Pure Nature z organicznym ekstraktem z białej herbaty. Przywraca skórze właściwy poziom nawilżenia,witalność. Ładnie pachnie, dobrze się nakłada, skóra staje się miękka. Dobrze nawilża, chłodzi. Oczyszczająca maseczka z glinką i organicznym ekstraktem z łopianu. Przywraca równowagę, głęboko oczyszcza, dla cery mieszanej i tłustej. Wydajna, skóra staje się gładka, czysta, promienna. Odświeża i nie wysusza co jest bardzo ważne. Złuszczająca maseczka z organicznym ekstraktem z jaśminu. Usuwa martwy naskórek, rozjaśnia, przywraca witalność, dla cery mieszanej. Oczyszcza, wygładza, fajnie ściąga się z twarzy, skóra promienieje. Ja zamówię sobie oczyszczającą i złuszczającą, z opinii są super dla cery mieszanej
|
|
|
|
|
#304 |
|
Konto usunięte
|
ja używałam tą oczyszczającą- fajnie się spisywała, dobrze oczyszczała, nie zapychała.
czy Ori ma w ofercie maseczki w saszetkach? czy kiedykolwiek miało? |
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
maseczki ale do cery suchej , maseczka ta głęboko nawilża,maseczka do twarzy essentials
|
|
|
|
|
#306 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)Ma takie szare opakowanie
|
|
|
#307 |
|
Konto usunięte
|
dzięki za odp.
|
|
|
|
|
#308 |
|
Raczkowanie
|
Oczyszczająca maseczka jest rewelacyjna!! Bynajmniej dla mojej mieszanej cerki!
![]()
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
ja już kilka zużyłam, jest super---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- tak myśle 3 już zużyłam , 2 mam obecnie nowe |
|
|
|
|
#310 |
|
Rozeznanie
|
A jak dla mnie ori przesadza z cenami maseczek
i nie kupie za ta ceneAle za to zawsze bede kupowala duzo innych produktow z tej firmy ktore kocham
|
|
|
|
|
#311 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#312 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
PYCIU bardzo fajny wątek ![]() BTW. posiadam ten olejek [nowa wersja , bo na starą czekałam kilka katalogów ,aż w końcu nie przyszła , więc ZAMÓWIŁAM NOWĄ ODRAZU PO POJAWIENIUale nie wiedziałam ,że działa na ukąszenia komarów muszę wypróbować , bo mam strasznie pogryzione ręce itp ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
oczywiście tusz WONDER ![]() następny jest miodzik ![]() ostatnio polubiłam dezodorant w kulce Silk Beauty różowy , ładny zapach ![]() lubię krem-żel matujący na dzień Optimals lubiłam wycofaną już wodę Lucia lubię antystatyczną mgiełkę do włosów HairX chwalę sobie tarkę do stóp 2-stronną aa i lubię też bazy Oriflame ]więcej grzechów nie pamiętam ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- hmmm a która to ? ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
ja o tym jeszcze nie pomyślałam ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
gdy nakładamy go pod podkład warto poczekać zanim nałożymy fluid , bo inaczej może się rolować
|
|||||
|
|
|
|
#313 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
początkowo jakby działał , lecz po dłuższym i częstym stosowaniu włosy i skóra głowy jakby sie przyzwyczaiła i przestał działać ![]() ale myślę, że jeśli będzie się go umiejętnie stosować to będzie ok ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
i zamówię ten aloesowy [ zapach też ma niczego sobie |
||
|
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ---------- ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ---------- Pielęgnacja z Serią Essentials Mleczko oczyszczające 3 w 1 Delikatne mleczko , usuwa makijaż, tonizuje i nawilża. Ekstrakt z bławatka działa kojąco a witamina E nawilża. Wydajny, dobrze zmywa makijaż, nie podrażnia. Skóra jest miękka, gładka, ładnie pachnie. Mój ulubiony kosmetyk do demakijażu. Maseczka do twarzy Właściwości ochronne, nawilża. Skóra jest miła w dotyku, odżywiona, ładnie pachnie. Dla cery suchej. Intensywnie nawilżający krem Chroni, odżywia, nawilża. Lekka konsystencja, nie podrażnia, ładnie pachnie, wydajny, do cery suchej. Nawilżający krem na dzień Nawilża, nadaje miękkość, zdrowy wygląd. Działa antybakteryjnie, ładnie pachnie, szybko się wchłania, dla cery suchej. Odżywczy krem na noc łagodzi podrażnienia, nawilża, nie uczula. Wydajny, ładnie pachnie, szybko wchłania sie. |
|
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
co sądzicie o perfumowanej wodzie toaletowej volare magnolia? słodki zapach na lato
|
|
|
|
|
#316 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogólnie ten zapach jest ładny |
|
|
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#318 |
|
Raczkowanie
|
jeden dzien mnie nie bylo a tu juz takie postepy
![]() mam prosbe moglby ktos podac linka do klikowego watku pyci? nie chce szukac bo dorwalam komputer kuzynki, ktory ma zolwia predkosc:p |
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#320 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jest droga ale mozna poczekac niby sa przeceny ze 129 na 109 lub 89 ale dalej jest droga... w okresie swiatecznym (16,17 katalog) schodzila najnizej do 74,90 ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
woda ładna ]---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Pyciu mam pytanie dot. Oriflame : zapłaciłam pieniądze za faktury dla swojej Dyrektorki z klubu Oriflame ponad tydzień temu [w poniedziałek będzie już 2 tyg. ] , oraz dałam jej wodę do zwrotu . do dziś mam termin płatności i trzeba wpłacić jeszcze niecałe 8 zł [ dyrektorka nadal tego nie zrobiła , mimo iż jej przypominałam o tym ] więc Kiedy naliczą tą dodatkowa opłatę za opóźnienie w płatności ? jeśli zapłacę jutro / w poniedziałek to doliczą mi [i ile] dodatkową opłatę/ karę ??
|
|
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie do Pyci, ale myślę że się nie pogniewa jak odpowiem.
Od terminu zapłaty jest jeszcze tydzień zanim zaczną naliczać odsetki i naliczą karę
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Lekcja 22 Seria Bioclinic Seria Bioclinic to profesjonalna odpowiedź na problemy skórne. Wyjątkowa technologia Cell-InnovTM, oparta na niskocząsteczkowym kwasie hialuronowym (LMWHA), peptydach i czystym retinolu zapewnia zaawansowaną pielęgnację skóry, zarówno w dzień, jak i w nocy. Linia Bioclinic została opracowana przez panel ekspertów Oriflame ds. medycyny i pielęgnacji, w którego skład wchodzą uznani międzynarodowi naukowcy, zajmujący się biologicznymi mechanizmami obronnymi skóry. Skoncentrowany liftingujący krem na dzień Silnie działający krem przeciwzmarszczkowy z czystym retinolem. Zawiera Filtr SPF 15, efekt jest szybki długotrwały efekt liftingujący. Dobra gęsta konsystencja, ładnie pachnie, dodaje blasku, skóra promienieje, zmarszczki wygładzone, skóra odzyskuje blask. Moja mama go stosuję, ma bardzo wrażliwą cerę, musi uważać na kosmetyki żeby ją nie uczuliły, ta seria to mistrzostwo świata, zero podrażnień, uczuleń. A efekt widoczny już po krótkim czasie ![]() Skoncentrowany krem liftingujący na noc Odżywczy krem liftingujący z czystym retinolem, przywraca jędrność, elastyczność, szybko się wchłania. Nie pozostawia tłustej warstwy, ładnie pachnie, skóra jest odżywiona miękka. Kem intensywnie działa wtedy jak śpisz. Idealny do każdej cery nawet mieszanej, nie pozostawia tłustej warstwy, szybko się wchłania. Jestem na TAK
|
|
|
|
|
#324 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję ![]() a jeśli nie to ja zapłacę ze swoich , a ona będzie musiała mi oddać kasę ![]() PS. Pyciu czy będzie też jakiś konkurs tj odpowiedź na 1 pytanie dot. Oriflame i jak tak to kiedy ? bo tak wyczytałam w regulaminie ii wygra te 75 osób co jest na Twojej liście? [jeśli Ty wygrasz ] ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
co do korektorów to ten Very me Cover Up jest dobry używałam też tego potrójnego i najlepszy ten beżowy kolor natomiast zastanawiam się nad jakimś dobrym korektorem pod oczy [kryjącym ] Pyciu czy ten mineralny nada się ?? (mam 20 lat Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-06-10 o 17:47 |
||
|
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
Wygrywa cała grupa, 75 osób zestaw. A pytanie konkursowe to nie wiem kiedy będzie?
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Ja poleciłabym mineralny Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2011-06-10 o 20:05 |
|
|
|
|
#326 |
|
Raczkowanie
|
Fajnie ,ze na blogu pojawiaja sie opisy kosmetyków.Liczyłam jednak na informacje jak Ci idzie w biznesie w firmie Oriflame.Czy i jak tworzysz grupe, na jakim poziomie jestes,jak pozyskujesz nowych klientów a jak utrzymujesz stałych
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem tylko sama nie mam grupy. Nie jestem sponsorką, zamówienia mam tak średnio po 200 punktów . Klientów nowych nie mam, zawsze tych samych. Zawsze do każdego zamówienia daje gratisy. Nie są to próbki, tylko większe gratisy typu: mydełka błyszczyki, próbki perfum w zależności od zamówienia. Jak ktoś zamawia za 20 zł to mały gratis ale jak za 200zł to gratis tak za 20 zł. O klientów należy dbać, to sami chętnie chcą katalogi.
Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2011-06-10 o 20:03 |
|
|
|
|
#328 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to mam nadzieję ,że wygramy i żeby pytanie było proste dziękuję za radę dot. korektora pyciu właśnie dostałaś 901 klik ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
rzeczywiście ma takie dobre krycie? a może lepszy jest mineralny w pudrze?![]() a cerę mam właśnie mieszaną. jeśli on ma dużo drobinek to odpada
Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-06-10 o 20:45 |
||
|
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#330 |
|
Raczkowanie
|
Hej mam do cb pytanie
jaki jest twój sposób na duże zamówienia w oriflame dajesz katalogi tylko znajomym czy zostawiasz w sklepie? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

Cały scrub uzależnia, nie tylko ten zapach 

dziewczyny który miodzik waszym zdaniem jest lepszy różowy czy waniliowy? ja waniliowy zapach , mam kilka w zapasie jakby wycofali
i nie kupie za ta cene

? 

]