![]() |
#301 |
Zadomowienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3
ania21_21 gratuluję 30y-tego tyg - coraz bliżej masz do szczęścia.
Co do ułożenia dziecka to masz jeszcze czas - także bez stresu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zadomowienie
|
zmykam laseczki pod szałer a potem z kumpelą się spotykam
![]() ![]() ps. mojego TŻta bratowa o 3 w szpitalu wylądowała i chyba zaczęła rodzić.... a podobno termin na 22.08 ( choć znałam wersjeze na koniec czerwca i polowe lipca :P) .... nie lubie tej laski ( podczas mojej 1wszej wizyty u TŻta w domu przyłapałam ją na szperaniu mi po telefonie o.O ) ale zazdroszcze jej ze moze ma juz swoja kruszynke przy sobie .... a tak poza tym czesc rodziny nie wierzy ze to TŻta brata dziecko, bo ona... lubiła tez innych chlopaków ![]()
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam za pocieszenie
![]() Widzę, że wczoraj znów 2 dziewczynki przybyły ![]() ![]() Muffinka biedna strachu się najadłaś, dobrze że ok i tak do końca ma być ![]() Dreamnes Gratulacje ![]() Witaminka dla Tż ![]() Piszecie o mydełku do odplamiania, też mam i naprawdę działa. Ja zmaczam miejsce plamy i smaruję grubą warstwą i zostawiam na 10 minut, potem troszkę szczotką traktuję miejsce i ok. Mama ostatnio była na jagodach w beżowych spodniach ![]() Pochwalę się dresikami dla Małego ![]() http://allegro.pl/swietny-dresik-mco...712956090.html http://allegro.pl/swietny-dresik-bab...712955820.html I zdjęcie brzuszka na samym początku 20 tygodnia
#305 |
Zadomowienie
|
gosiaczekkk gratuluję udanych zakupów - dresiki są śliczne. Ładny brzuś i świetna sukienkę.
Mi właśnie przyszły spodnie - są rewelacyjne |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Zadomowienie
|
Gosiaczek super brzuszek
Aniu gratki już 30 tydzień
#307 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za miłe słowa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
marzenia się spełniają! ![]() jestem szczęśliwą mamą ![]() Edytowane przez dreamnes Czas edycji: 2011-07-20 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Pisze tu sobie do was rano, a tu burza i się komp wyłączył, dobrze, że się nie spalił ![]() dreamnes wszystkiego naj na nowej drodze życia ![]() ![]() rojku moim zdaniem to też żadne stresowanie, ja "gadam" z moim Małym Księciem morsem ![]() ![]() o latarce tez kiedyś czytalam, ale jeszcze nie próbowałam. Chawa dziękuje w imieniu babci , do tych spodenek był jeszcze sweterek, ale się gdzieś zapodział, bo to już 6 lat temu robione, jak się mój kuzynek rodził. ggoraa mnie też to jeszcze czeka za jakiś tydzień albo więcej, tyle że to moja druga dawka glukozy w tej ciąży ![]() Aniu gratuluje 30 tygodnia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zadomowienie
|
dreamnes mnie sie aż tak do porodu nie pali, bo wiem że oprócz radości dziecko da mi też w kość i skończy się słodkie lenistwo - dlatego rozkoszuję sie teraz tymi chwilami. Sześć miesięcy upłynęło nawet nie wiem kiedy to te trzy ostatnie też zleca prędziutko.
Aniu chyba możesz mi dopisać Arona - nie jesteśmy pewni czy akurat tak nazwiemy synka, ale to jedyne imię które nam w miarę poprasowało, a mi sie po prostu już nad tym zastanawiać nie chce. jakby sie coś zmieniło to dam znać |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim podczytuję Was dzisiaj ale mam straszne urwanie głowy w pracy i nie mam nawet czasu odpisać
![]() Gratuluję dziewczyny tym które dowiedziały się płci ![]() Wczoraj wpadła do mnie sąsiadko-koleżanka z 2 workami ubrań po swojej małej i kazała wybrać co mi sie podoba, no więc wczoraj całe popołudnie spędziłam w mikroskopijnych ciuszkach ![]() ![]() ![]() ![]()
#311 |
Zakorzenienie
|
gosiaczek fajna piłeczka, a kiecka też super
![]() a to karuzelka mojego małego trola ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Zadomowienie
|
muffinka ja do mojego maluszka też pukałam, ale on się wówczas uspakaja, spróbuję nawiązać kontakt za pomocą latarki - skoro dzieci podążają za światłem to można by je było spróbować w ten sposób odwrócić. Oby się sweterek odnanazł, bo dzieciaczek w takim kopleciku będzie wyglądać bosko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Zadomowienie
|
dreamnes gratulację na nowej drodze, bardzo ładnie wyglądaliście
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#314 |
Zadomowienie
|
marejta to miałąś bardzo fajne popołudnie - ja uwielbiam oglądać dziecięce ciuszki. Dobrze mieć takie koleżanki
![]() muffinka fajna karuzela |
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Aniu gratuluję 30 tc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Brzuszek superowy ![]() Cytat:
![]() ![]() Od rana nic nie zrobiłam tylko siedzę przed kompem ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() Mufinka fajna karuzela, takie mi się podobają, nieprzesadzone, jakby jeszcze miała ze 3 melodie to by było super ![]()
#317 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny naprawdę zaczynam się bać porodu
![]() chawa już dopisałam : ![]() kurcze te wątki pomyłki pozamykali a poprzedniego wątku nie ![]() Edytowane przez ania21_21 Czas edycji: 2011-07-20 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#318 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystkie moje koleżanki mamy uświadomiły mnie że wielkość biustu przed ciążą może być mniejsza bądź większa niż tych po ciąży ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zadomowienie
|
ania21_21 dziękuje
![]() ![]() Tottie większość moich znajomych po ciąży mówią, ze im biust przynajmniej o jedną miseczkę sie powiększył w stosunku do rozmiarów z przed ciąży - szczerze mówiąc też na to liczę ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Ja uciekam. Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#320 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#321 |
Zadomowienie
|
ja po weekendzie zaczynam wolne i planuję wtedy się wybrać na tą glukozę, może w poniedziałek namówię tż żeby pojechał ze mną na nią bo nie chce jeździć samochodem po tym obrzydlistwie
![]()
#322 |
Zadomowienie
|
Proszę mi zablokować konto na allegro
![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=1716133434 Pierwsza spódniczka dla mojej baletnicy ![]()
#323 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja mała na razie też miednicowo ułożona ![]() Trzymam kciuki za fikołka w dobrą stronę ![]() gosiaczku, śliczny brzusio i super sukienka ![]() Cytat:
Dziś na 18 idę do lekarza i będę miała usg 3D ![]() Czy ktoś wie co się dzieje z glamurous, dawno jej nie było? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Raczkowanie
|
Ciężko za Wami nadążyć, szczególnie jak się w pracy siedzi marejta łączę się w bólu
![]() Też jestem w mniejszości bez glukozy, nawet jeszcze skierowania na nią nie dostałam. Dla mnie wczorajsza burza była zbawienna ![]() ![]() Dreamnes ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aniu super, to już z górki, szybko zleci. A porodu to i ja się boję, ale damy radę ![]() rojku mój tż też mi każe dzidziusia przestać dręczyć jak się po brzuszku poklepię. Muszę spróbować patentu z latarką i bacznie obserwować minę tżta ![]() witaminko mam nadzieję, że tż się ogarnie i na serio weźmie się za szukanie pracy. A co do jego bratowej to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Zadomowienie
|
też się zastanawiałam co się dzieje z glamourous (przepraszam nie pamiętam dokładnie jak się pisze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Anonimowy Allegrowicz ![]() Tż powinien zmienić w tajemnicy mi hasło do konta ![]()
![]() |
#327 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#328 |
Zadomowienie
|
wiecie co sąsiedzi mieszkający nad nami się wyprowadzają a jak się nie mylę tam są dwa pokoje
![]() ![]() ciekawe ile by zawołali za 2 pokoje jak ja płacę 485f za jedno pokojowe a to nowy budynek jest ![]() Edytowane przez ania21_21 Czas edycji: 2011-07-20 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
485F??? a gdzie ty mieszkasz ze tak tanio? ja probowalam znalezc jednopokojowe w granicach 800F i nie udalo mi sie. Ale to Londyn i niestety wschodni wiec ceny poszly w gore ze wzgledu na zblizajaca sie olimpiade.
I tak zdecydowalismy sie wrocic do Polski jak maluszek podrosnie tak z 2 miesiace wiec juz zostajemy w starym mieszkaniu. W ramach relaksu wybralam sie do kosmetyczki na masaze i maaseczki (w ramach pracy, bo powiedzialam ze na badania ide, skoro nie moge na L4 pojsc to chociaz sie odstresuje). Cudnie bylo. Jak milo jak ktos sie stopami zajmuje i nie musze sie meczyc schylaniem za przeszkadzajacym brzuchem
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#330 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:31.