![]() |
#301 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: start 29 sierpnia :)
wczoraj kupilam tasme do cwiczen i byly w sklepie lekka srednia i mocna no i wybralam srednia
![]() okazalo sie ze jest troche za ciezka i nie moge niektorych cwiczen wykonywac ![]() troche strata kasy ![]() cwiczy ktoras z was z guma do cwiczen?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
ja cwicze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Wtajemniczenie
|
Hej! Pobudka! Gdzie się podziałyście? Mam nadzieję, że się nie lenicie, a Wasza nieobecność świadczy o głębokim zaangażowaniu w ćwiczenia fizyczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
ja dziś chyba dzień bez ćwiczen
![]() ale cwiczylam codziennie od poniedzialku to nie zaszkodzi ;p u mnie wszyscy chorzy , mnie tez cos glowa boli i gardlo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurcze, coraz wiecej osob sie skarzy ostatnio na gardło... czyzby zaczęła się faza na chorowanie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Raczkowanie
|
Nie było mnie od piątku, ale nadrobiłam Was dziewczyny...
W piątek po pracy i obiadku byłam na na rowerku, a w sobotę zwiedzałam żaglowce w Gdyni, najlepsze jest to ze prawie do każdego można było wejść i pozwiedzać za friko. Innej aktywności fizycznej niestety nie było, a dziś czas na Jillianke ![]() miłej niedzieli!
![]() |
#308 |
Raczkowanie
|
Ja jestem narazie bez ćwiczeń. A moja dieta polega na co 3-4h jedzeniu niedużego posiłku, niejedzeniu po 19. Również wczoraj zjadłam około 50gram chipsów, ponieważ miałam straszna ochotę. A dzisiaj 3 kostki czekolady. Wychodzę z tego założenia, że lepiej zjeść co nieco raz dziennie, niż po diecie rzucić się na to i zjeść od razu wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Rozeznanie
|
U mnie wszystko sie przelozylo, najpierw przeziebienie - trzyma mnie do dzis a potem okropny bol jajnikow!!!!! Ale myslami bylam z wami, zamowilam sobie hula hoop z masazerami-zobaczymy czy dam rade krecic! Przy tym hula hoop byl opis`ze 10 minut dziennie wystarczy aby byly rezultaty - bede na biezaco pisac. teraz pije biala kawe bez cukru.
![]() |
#310 |
Wtajemniczenie
|
Do tej pory miałam sporo spaceru po mieście, zaraz się wybiorę na rower
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
oliwia300 zdrowiej!!
![]() mnie dalej glowa pobolewała ale mimo to pocwiczylam bo ilez mozna...a tabletek znowu nie chce zazywac ![]() dzis zaczełam 2 level z Jillian ze shreda + H&T z BBL było ![]() masaż,balsam więc ok ![]() z jedzeniem w koncu mam nadzieje wytrwac i serio ograniczyc tłuszcze bo wg dziennika zjadam go zdecydowanie za duzo ![]() ![]() Edytowane przez kociczka Czas edycji: 2011-09-05 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. Chętnie bym się do Was przyłączyła (ale dopiero od środy ;-p ). Mam tylko kilka pytań na wstępie.
1) Rozciągacie/rozgrzewacie się przed tymi ćwiczeniami? 2) Wiem, że są także ćwiczenia na brzuch, ale czy są na tyle intensywne, by spalić kilka niechcianych fałdek? 3) Biorąc pod uwagę, że dopiero zaczynam - będą mi potrzebne jakieś specjalne przyrządy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
Crazybee witaj
![]() co do pytan to zalezy co chcesz cwiczyc bo możlwości jest na prawde dużo ![]() ja robię tylko tą rozgrzewkę co mam już w cwiczeniach ( a cwicze z filmiki z Brazil Butt Lift i z Jillian Michaels, są wątki o tym i mozesz filmiki sciagnac z chomika ![]() co do przyrządów to też zależy od ćwiczeń ![]() ![]() co do brzucha to najważniejsze jest ogólne rozruszanie ciała i spalenie tłuszczu poprzez np. aeroby, ćwiczenia siłowe, brzuszki też na pewno nie zaszkodza ale na pewno bardziej skuteczne jest połaczenie róznych treningów i przede wszystkim zmiana diety ![]() moze ktoś jasniej wyjasni o co mi chodzi ![]() polecam tez poczytać całe forum, jest dużo fajnych wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Raczkowanie
|
Ja troszkę zaniedbałam się w niedziele (były smakołyki i brak ćwiczeń), ale miałam rocznice ślubu, więc jest wytłumaczenie, za to od wczoraj ćwiczę już normalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W razie wątpliwości, możesz poszukać odp. na swoje pytania w wątkach na fitnessie. Myślę, że jesli dlugo nie cwiczylas, badz w ogole tego regularnie nie robilas to warto na samym początku się rozgrzewać i w ogole kazde cwiczenia robic z umiarem, zeby sie zorientować jaką masz kondycję i mozliwosci. 2. tez sie zastanawiam nad tym. Mi na razie pomoglo ogolnie schudnięcie (dieta, rower, bieganie) i robienie brzuszków- choc to bardziej wyrzezbilo miesnie, a nie spalilo tluszcz. 3. to zalezy na czym i jak chcesz cwiczyc. Ja nie mam za wiele przyrządów do cwiczeń w domu- mata, ciezarki, agrafka, twister. Do tego rower i wygodne buty ![]() Do cwiczeń typu a6w, brzuszki, rozciąganie- warto mieć matę. (chociaz jak jej nie mialam to cwiczylam normalnie na dywanie). Jesli chcesz cwiczyc z ciezarkami, taśmą, agrafką- to raczej bedziesz potrzebowala je zakupić ![]() ![]() Ja szczerze mówiąc najbardziej sobie cenię marszowanie i jazdę na rowerze. (mozesz tez na stacjonarnym pedalowac). Do marszu wystarczą mi zwykle, wygodne buty, a jesli chodzi o rower to juz w zaleznosci od potrzeb rowerzysty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj poki co jem tak co 2-3 godziny i w mniejszych zdrowszych porcjach, do cwiczen narazie zaliczam ponad godzinny spacer z Tosia!! Moze wieczorkiem wskocz na stepper albo orbitrek. Czekam z utesknieniem na hulla hoop
![]() |
#317 |
Przyczajenie
|
Dziękuję ślicznie dziewczyny za odp, w takim razie nie ma chyba większego problemu, bo mam hantle (niestety tylko 1kg) i matę (została mi wraz z innymi przyrządami yogi).
Diętę wprowadziłam, choć to chyba zakrawa o lekką hipokryzję biorąc pod uwagę, że dzisiaj zjadłam miskę spaghetti z dokładką i kilka ciastek co zalałam kieliszkiem wina. XD Czuję się troszę usprawiedliwiona biorąc pod uwagę, że jutro mam egzamin. :-D Ale - i tu uwaga dla osób z problemem dot powolnego metabolizmu - podobno można go sobie rozkręcić troszeczkę pijąc ocet jabłkowy. Ja stosuję już ponad tydzień i jestem zaskoczona, bo małymi kroczkami, ale widzę efekty. ![]() Pozdrowienia dla wytrwałych! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
ja slyszalam ze picie octu moze miec powazne skutki uboczne.moze szkodzic na zoladek i nerki
![]() wiec nie przesadzaj z tym ![]() u mnie dzis 2 dzien 2 level Jillian i H&T ![]() z dieta srednio ;/ zjadlam dzis tylko platki, maliny i kaloryczna zapiekanke z ziemniakow,sera,kielbaski i smietanki ![]() a teraz pije grzanca z piwa ![]() ![]() ![]() i tez mnie doluja wszystkie gwiazdy w tv ![]() ![]() dziwny dzien ![]() ![]() zaraz sobie chyba zapale chociaz staram sie rzucac... ale na wieczor lubie sobie czasem zakurzyc ![]() Edytowane przez kociczka Czas edycji: 2011-09-06 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
Przyczajenie
|
windbag ciężko coś powiedzieć, bo dopiero zaczynam, ale moje największe spodnie, które mnie troszkę opinały teraz są ciut luźniejsze. Nie przesadzam z tym octem, najpierw przyzwyczajałam organizm tak jak gdzieś to wyczytałam, moze nawet dłużej niż trzeba było bo ok tydzień piłam 1 łyżeczkę rozpuszczoną w szklance wody po obiadku. To na pewno nie jest przesada, zwykle więcej się daje np do sałatki. Później dopiero 2 razy dziennie, a teraz 2-3 razy. Średnio rano (na czczo) i po obiedzie. Ale nie wiem czy efekty są spowodowane octem, czy tym, że po prostu staram się jeść inaczej. Zdrowe rzeczy, bardzo dużo warzyw. Przez ostatnie np 2 dni (nie licząc wczorajszej wpadki ze spaghetti) na obiad jadłam sałatkę z warzywami, melonem i krewetkami.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
picie spirytusowego na pewno, można w szpitalu wylądować. Jablkowy jest bezpieczny w rozsądnych ilościach (tylko trzeba uważać bo są też octy spirytusowe z jablkowym aromatem!) Do szklanki wody z łyżką octu można jeszcze dodać łyżkę miodu - najlepiej zostawić wodę z miodem na noc, a rano dodać ocet. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Rozeznanie
|
I sniadanie platki i kawa
II sniadanie jablko i kawa
![]() |
#323 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- jak pieknie - ja kawe odstawiam na kilka dni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Wtajemniczenie
|
a ja dziś miałam zabiegany dzień, jadłam w miarę dietetycznie, choć za mało warzyw. Jutro uzupełnię
![]() Z racji całego dnia na nogach, nie było ćwiczeń |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Rozeznanie
|
No i dzien zakonczylam eklerem!!!!
A w miedzyczasie byly tosta, bulka z poledwica aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh szkoda gadac!!!!
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
u mnie dzis Jillian 3 dzien 2 level
jedzenia mało jakos tak wyszlo ale zaraz cos zjem chyba jeszcze ![]() ogolnie widze jak mi sie troszke cialko ujedrnilo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Raczkowanie
|
Hej kochane wizażanki! można się dołączyć?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
a gdzie sie podziewa WampLady
![]() ![]() ja na sniadanie pyszne musli zaraz jakies owoce i cwiczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.