|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Raczkowanie
|
Dot.: najfajniejszy komplement jakim was obdarzono i totalny antykomplement
Najpiękniejszy"Jesteś bardziej mną niż Ja sama"
Najbardziej Anty "Ciesz się ,że nie jestem wzrokowcem" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
antykomplement
od kolegi: "Ty sie tak nie usmiechaj bo jak idziesz ulicą to oślepiasz kierowców" :P komplement od taty: "ejjj...Ewa Ty masz bardzo ładny biust!!!nie wiedziałem!!" :P:P
![]() |
#303 |
Wtajemniczenie
|
Ja dość często słyszę, że jestem młodsza od mojej (de facto 2 lata młodszej) siostry
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#304 |
Rozeznanie
|
ostatnio kolega mi powiedzial, ze odkad ostatni raz widzial mnie rok temu-oczy mi sie nie zmienily i nadal sa tak samo piekne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Zadomowienie
|
Antykomplementy:
Czemu Ty masz takie wytrzeszczone oczy?-"miła" znajoma Kiedy Ty się w koncu zaczniesz czesac?-koelzanka z klasy
![]() |
#307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn . dotyczacy umiejetnosci a nie wygladu ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 |
Raczkowanie
|
Moj TŻ nazwal mnie ostatnbio victoria's secret model, po czym powiedzial ze sa to najbardziej ekskluzywne kobiety swiata, nie wiem czy rzeczywiscie tak jest, ale skoro on tak uwaza i mnie do nich porownuje to tylko sie cieszyc. To oczywiscie najfajniejszy komplement
Natomiast antykomplement to jak w podstawowce koles przezywal mnie big cyc,a jakis rok temu moj inny kolega powiedzial ze mam maly biust i zbyt zadarty nos,nie zna sie :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Rozeznanie
|
Kiedyś pewien chłopak powiedział mi,że powinnam zostać miss świata-to był miły komplement.
![]() Inny razem usłyszałam,że mam oczy jak Brad Pitt w "Wywiadzie z wampirem"-to był dziwny komplement. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
hehe ja dzis bylam na pks i czekalam na busa. bylam ubrana w krotka spodniczke;p i idzie jakis facet i oczy wlepione w moje nogi........po minucie facet sie wraca i podchodzi do nas<on tak z 30 lat>i patrzy na mnie i mowi,boze jaka ty piekna jestes....i do mojego TŻ,ze ma mnie pilnowac i w ogole zaczal sie rozgadywac,ze tylko ja jestem ladna tutaj,a inne lachy na pksie to doo animal planet sie nadaja....heheheh....a jesczze wczesniej szlam wlansie na peka z moim TŻ za reke i szlo z naprzeciwka 2 mlodych<tak z 23kata> facetow...i obaj....jak sroki w moje nogi i po chwili w moj dekold<choc nic tam nie bylo;p;p> ojj moj tŻ sie troszke poburzyl;p;pale za to ja czulam sie doceniona;p;p a zreszta zawsze jak mam jkrotka spodniczke to faceci sie ogladja....fajnie tak;p;pprzynajmniej nie czuje sie brzydka;p
![]() |
#311 |
Raczkowanie
|
Najgorszy:
Powiedział mi koleś na baletach" Jesteś fajna,ale młoda i głupiutka" po tym jak nie chciałam z nim iść do samochodu....Palant ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#312 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#314 |
Raczkowanie
|
1. Kiedyś qmpel powiedział do mnie: "Ty nie jesteś dziewczyną, Ty jesteś... kobietą"- najmilszy komplement
2. Sąsiad mojego dziadka, miły starszy pan tak mnie podsumował: Ależ urokliwa ta pańska wnuczka, jak się spojrzy o jakby zaklęciem rzucała. ![]() 3. Moja profesorka od historii, taka piła, że nie wiem co tak ponoć powiedziala do mojej wychowawczyni: Ona to jest taka perełka klasowa, takie słoneczko kochane ![]() Teraz czas na anty: 1. Jestem na zakupach z mama podchodzi jej znajoma jakas i mowi: Nie wiedzialam, że masz siostre... Na to moja mama: eeee.... to jest moja córka...Babka: ojejku wyglądacie jak siostry ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#316 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#317 |
Wtajemniczenie
|
Kiedyś koleżanka przyglądała mi się przez dłuższą chwilę, trochę mnie to krępowało,bo nie lubię gdy tak ktoś ''przewiercająco' 'na mnie patrzy. W końcu niewytrzymałam: '' Czemu się tak na mnie patrzysz?!'' A ona : '' Jesteś podobna do mojej babci.''
![]() Kolega : '' Masz takie kobiece usta...'' Hmmm ![]() Kolega numer 2 gdy przechodziłam koło niego :'' Boże ! Jaka ona jest chuda !'' Nie uważam się za osobę ani grubą ,ani chudą, raczej całkiem... średnią. Ale dowartościowało mnie to z deka ![]() Kolega numer 3, dostałam od niego kiedyś sms takiej treści: '' Co u Ciebie? Zaprzątnęłaś mi w głowie.Trudno zapomnieć o tak ładnej kobiecie.'' Mniej więcej tak to brzmiało. Spadłam z krzesła i stwierdziłam ,że chyba musiał pomylić numer ![]() Przyjemnie się robi jak ktoś nazywa mnie kobietą ![]() ![]()
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio w połowie imprezy domowej zorientowałam się, że nie mamy kieliszków do wódki. Byłam lekko zawiana winem, więc zdecydowałyśmy się z koleżanką iść do Geanta po takowe ( było przed 22, jasno na dworze, ale oczywiście to zauważyłam dopiero po wyjściu). Idziemy sobie uchachane, "winny" rumieniec na licach, włos. Nagle słyszę: ale ładniutkie, dochodzące ze strony grupki chłopaków na przystanku.
Jakimś cudem wtedy mi to pochlebiło -na trzeźwo spojrzałabym się krzywo i pewnie coś burknęła. Dodam tylko, że kupiłysmy sobie po parze japonek i jakieś bluzki, po kieliszki musiałysmy się wracać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Wtajemniczenie
|
Komplementy:
-Na wycieczkę ubrałam się wkrótkie spodenki, a koleżanka do mnie "Ale ty masz zgrabne nogi!" ![]() ![]() -W szkole moja koleżanka Ewa popatrzyła się na mnie i powiedziała "Ale ty jesteś ładna!!!" ![]() ![]() -Koleżanka Ewa wczoraj mi powiedziała "Jesteś inteligentna i mądra! Też chcę taka być!!!" ![]() -Kolega "Siema Laska!"...Lubię jak ktoś mówi do mnie "laska" ![]() Anty jakoś sobie nie mogę przypomnieć ![]() Niedawno usłyszałam coś takiego "Anki nie będę komentował bo ją lubię" ![]() ![]() To było w McDonald'sie...Przy trzech koleżankach...Po wyjściu cały czas MUSIAŁAM iść z nim pod rękę ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#320 |
... choć nie Westwood
|
![]()
Zostałam dziś "dobita"
![]() Siedziałam na kanapie, a przyjacióła przyglądała się mi i przyglądała. Kiedy nie wytrzymałam i spytałam się jej na co tak patrzy, odpowiedziała: "wiesz, zmieniłaś się... wyglądasz tak jakoś starzej" Spytałam na ile. "Na 27!" Mam 18...
![]() |
![]() |
#321 |
Raczkowanie
|
Może to nie jest najfajniejszy komplement,ale najbardziej oryginalny i z podtekstem
![]() ![]() ![]() ![]()
"Ja wiem, że lepiej byłoby nie czuć nic, albo cofnąć czas (...)" Edytowane przez Medżi_86 Czas edycji: 2006-07-27 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chodziło o to, że brzydkie czyli świńskie? ![]()
![]() |
![]() |
#323 |
Zadomowienie
|
znajomy z widzenia, raz gadalismy w zyciu, gdy sie spotkalismy po 2 latach nie-widzenia-się
![]() dzięki ! ![]() a najpiękniejszy komplement... chyba z ust TŻ, ale skoro żaden zwiazek nie przetrwał, czy te komplementy były szczere i coś warte? wtedy moze tak, teraz juz nie mają dla mnie żadnego znaczenia.. ale pamietam komplementy uslyszane od moich przyjaciół, te są dla mnie ważne.. np: "ahh jakie Ty masz 'słuchające' oczy! - jak spowiednik" amen ![]()
![]() |
#324 |
Raczkowanie
|
powiem te, które najbardziej mi się spodobały i jeszcze je pamiętam
![]() ![]() ![]() * seksownie biegasz ![]() ![]() ![]() * masz twardy charakter ![]()
![]() |
#325 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Ja wiem, że lepiej byłoby nie czuć nic, albo cofnąć czas (...)" Edytowane przez Medżi_86 Czas edycji: 2006-07-27 o 10:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#327 |
Zadomowienie
|
nie wiem czy to komplement czy nie, smieje sie z nich ale na pocz troche dziwnie sie czulam:
1) kumpel po rocznym niewidzeniu "oooo, ale ty sie wkoncu zrobilas ladna!" 2) inny kumpel dorwal u mnie w pokoju moje zdjecie na ktorym bylam 4 letnim brzdacem z iscie anielskimi jasnobrazowymi loczkami i szczerze wykrzyknal "to ty? jaka ty kiedys bylas sliczna!" 3) bylam kiedys u kumpeli na tzw wiejskim festynie i nad ranem jakis podpity gosciu ok 60tki zaczal mi sie oswiadczac a gdy kolega zapytal co go we mnie urzeklo tamten wypalil ze jestem "taka... taka... INNA!" 4) kolega braciszka nie wiedzac ze jestesmy rodzinka nazwal mnie fajna laska na co moj brat z przerazeniem i oburzeniem w glosie "no co ty?! jaka laska?! to przeciez moja siostra! stara dupa z niej" (mam 18 a oni 14) ![]() 5) stalam ostatnio na przystanku obok jakiejs dziewczyny z coreczka i w pewnej chwili mala patrzac na mnie powiedziala "patrz mamusiu, ta pani jest PRAWIE tak ladna jak moja laleczka (tu pomachala jakas plastikowa, prawie lysa barbie) tylko czemu jej wlosy swieca sie na czerwono?" dodam ze 2 godz wczesniej farbowalam wlosy na ciemna czekolade i jak zwykle po nalozeniu koloru cieszylam sie z zywych brazowych refleksow komplementy duzo ich bylo i raczej takie zwyczajne jesli wiecie o co mi chodzi. te negatywy jakos lepiej zapamietac ![]() ale jeden szczegolnie utkwil mi w pamieci, jakis czas temu ktos bardzo dla mnie wazny i w dodatku dosc wysoki nie wiedzac ze nie lubie swojego niskiego wzrostu powiedzial ze male jest piekne i ten jego wzrok skierowany na mnie... ach! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Przyczajenie
|
Akceptuję siebie, uważam się za urodziwą. Mogę wam się jednak wydać ślepa, bo w życiu nasłuchałam się wielu "niezbyt sympatycznych" uwag. Przede wszystkim kilka lat temu, w szkole:
- "gruba dupa" - coś w tym stylu, w każdym razie komentarze co do czterech liter. Kiedyś uderzało, choć nie wiem czemu. Nigdy nie miałam więcej niż 92cm w biodrach. Pupa wydaje się większa przez moją figurę gruszki. - "koński ryj" - słyszałam kilkakrotnie od dwóch wspaniałych kolegów; do tego były wrzuty na moją rodzinę, pochodzenie niby z zoo... ![]() - "mój kolega się pyta, dlaczego masz taką niewyjściową twarz" - coś takiego usłyszałam na jakiejś harcerskiej dyskotece - "srałaś, czy co?!" - jakiś przechodzień mijający mnie, lekko wstawioną, w nocy. Nie wiem, czego to się dokładnie moglo tyczyć, ale dziwnie się poczułam i zapamiętałam ten tekst ![]() - "ale wiesz co, nawet nasrać bym na ciebie się brzydził" - chłopak, tuż po tym, jak dostał ode mnie kosza. Ale i tak zabolało. Komplementów jakichś oryginalnych, wartych przytoczeniu wielu nie było. Zazwyczaj były to po prostu pochwały co do "symetrycznej" twarzy, "pięknych" i "mądrych" oczu, "zgrabnego" nosa, "ślicznych" włosów, "seksownej" figury. I tak zdołały poprawiac nastrój. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Raczkowanie
|
mART00,te antykomplementy są naprawdę żenujące,wulgarne i prostackie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#330 |
Wtajemniczenie
|
Ostatnio ku mojemu zdziwieniu,miałam wysyp komplementów
Wiekszosc z nich to napewno bajerowanie ![]() -Jesteś urocza ![]() -Ładnie masz włosy ![]() -Ładną masz kurtke -Nigdy nie spotkałem jeszcze takiej dziewczyny jak ty ![]() -Niezła z ciebie dżaga ![]() ![]() Wszystkie z tych komplementów to zwyczajne bajerowanie mnie,wykorzystujac przy tym moja slabosc ![]() Edit:I jeszcze 2 razy mi poowiedzieli chłopcy ''twarda jesteś'' ![]() Czy to komplement czy nie to nie wiem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.