|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cytat:
|
|
|
|
|
#302 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cytat:
Inutil tak nie mogła się doczekać tego USG więc myślałam, że dowie się płci.Już Ci wysyłam prywatną wiadomość z moimi danymi. Cieszę się, że będę na Waszej liście Cytat:
Do Agaci_cz przesłałam wzory biedronek. Agacia, czekam na fotki Twoich arcydzieł ![]() Cytat:
|
|
#303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#304 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#305 | ||
|
Zakorzenienie
|
wypiłam kakao
zrobiłam zapas mleka i mogę śmiało pić ![]() Ale... coś mnie trapi w gardle jutro kupię czosnek i zrobie z mlesiem uwielbiam czosnek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to ma końską dawkę - 400 mg, ale bierze się połowę i starcza na 2 miesiące- przed ciążą to brałam
|
|
#306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez nawojka8583 Czas edycji: 2011-09-14 o 19:03 |
|
|
|
|
#307 |
|
Zadomowienie
|
Anabellita jestem w trakcie tworzenia
Niestety obrazek musiałam naniesć na materiał bo drukarki nie mam :/ Piękne nie jest ale coś wychodzi ![]() Jeszcze raz dzięki
|
#308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: jesteśmy z Ciebie dumne |
|
|
|
|
#309 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie stety z kicią musiałam pędzić do lekarza bo się pogorszyło, bidulka dostała kroplówkę i antybiotyki. Niech już wyzdrowieje bo oszaleje z nerwów. Zoo w Chorzowie jest super, byłam tam 4 razy i zawsze miło wspominam to miejsce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#310 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mijus ode mnie też najlepsze życzonka rocznicowe. Edytowane przez nawojka8583 Czas edycji: 2011-09-14 o 19:04 |
|
|
|
|
#311 | ||
|
Zadomowienie
|
Ponawiam pytanie:
Jutro rano jadę do swojej przychodni oddać siuśki do zbadania. Powiedzcie czy przy okazji (bez rejestrowania) mogę iść do położnej by posłuchała bicia serduszka bobasa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Będzie dobrze, zobaczysz
|
|
#312 |
|
BAN stały
|
Wstawilam zdj do klubu
![]() Agatek trzymam kciuki zeby tym razem badanie sie udalo a co do magnezu to nie pomoge bo sie nie znam na tym ![]() Inutil trzymam kciuki za usg ![]() Sandra
|
|
|
|
#313 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#314 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Ja tylko na chwile . Jutro ide do szpitala ![]() beda mi robic badania itp. Jakby co to dam znac smskiem co i jak. Buziaki
|
#315 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Laski, czy Wam się też ciężko oddycha?? Jak leżałam dziś, to tak co 30 sek, co minutę zauważyłam, że serce zwalnia, bije ciężko ze 2-3 razy i znów wraca do normy
![]() Jak chcę iść do lekarza na NFZ to nie muszę mieć jakiejś książeczki- dowód, że jestem zarejestrowana jako bezrobotna?? Jak to jest? Bo kompletnie się nie znam ![]() Cytat:
Cytat:
teściowa chora od 3 dni- to pewnie przez to... ehh muszę się wykurować do niedzieli jutro kupuję czosnek i będę piła z mlekiem, żeby wyżarło zarazki
|
|
#317 |
|
Zadomowienie
|
mi cos humor nie dopisuje;/ Tz mnie wkurzyl bo moja mama kupila ksiazke dla Igorka taka o nim od ciazy do roczku i prosze go zeby obejral ze mna a on nie bo to od twojej mamy;/ no szlag;/
Sandrus trzymaj sie ![]() ide spac
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Agatek w urzedzie Ci wydrukują zaswiadczenia i podbija pieczatke. Trzeba raz na miesiac iść po nową pieczatke
![]() sandra powodzenia ! No mamusie ! pochwalcie się swoimi pociechami z tych 3d/4d |
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haniula dziękuję za info- zrobię to, ale po przyjeździe, bo teraz i tak bym nic nie zdziałała, a nie chcę przekładać wyjazdu o tydzień Bo teraz jakby mnie wysłał na echo serca to i tak bym pewnie poczekała, albo co mam nadzieję, że serce zwalnia i boli dlatego, że brak magnezu pearl gdzie jesteś??????????
|
|
#320 |
|
Wtajemniczenie
|
witamy się w nowej części
![]() i już 6 stron do nadrobienia ![]() meldujemy że u nas wszystko OK, tylko teraz u rodziców remont w mieszkaniu i bardzo im pomagamy i za bardzo nie mam dostępu do internetu
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak tam Inutl
Sandra bądź dzielna!! trzymnamy kciuki i czekamy na wiadomości!! Agatek ja juz wcześniej pisałam, ze mnie się cieżko czasem oddycha... tak jakbym za krótki oddech miała.... Czytam o tych wózkach Karex i na razie widuję dobre opinie same mimo, ze jest ich niewiele....musimy jeszcze raz iść do sklepu i go obmacać i dokładnie obejrzec.. |
|
|
|
#322 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
rośnie mi mały zapaśnik, ale jak mowiesz najważniejsze że zdrowyCytat:
ale mam nadzieję że na następnej wizycie już sie wstydzić nie będzie
|
||
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
a moi rodzice po południu z dojczlandii wrócili
![]() mamy 2tony słodyczy i kosmetyki dla juniora i ojro od ciotek na zakupy dla małego |
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
agatek tez mam c-thru
![]() neska jakie to kosmetyki? |
|
|
|
#325 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jestem, zdjęcie kiepskie bo ciemno już. Zresztą to było usg połówkowe i lekarz sprawdzał wszystko normalnie na 2d, na chwilę przełączył na 3d, zrobił zdjęcia, pokazał i tyle. Ale jestem szczęśliwa, bo wszystko wyjaśnił, pokazał, wszystkie narządy ok
mam płytkę z całego usg też ![]() ![]() No i skasował nie 250 tylko 150 - jak za zwykłe usg anatomiczne ![]() Cytat:
W UP dają zaświadczenie ubezpieczeniu i chyba to powinnaś mieć, odbiera się chyba co miesiąc Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#326 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sandra będzie dobrze Daj nać co i jak Cytat:
Cytat:
Ultra, super, że wszystko ok Tylko się nie przemęczajcie przy tym remoncie Cytat:
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula- zestawy PEnatena-oliwki, kremiki, do kąpieli itp...
Inutil no własnie mi pierwszy raz wpadły w oko w tym sklepie dzisiaj te wózki.... jesli po obmacaniu bedzie ok (bo wizulanie na zywo ok, tylko nim troszke wyjechalam z rządku i tez się dobrze prowadzil) to wezmiemy go...
|
|
|
|
#328 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Inutil za wizytę, super ze wszystko oki ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- A ja właśnie zjadłam rogalika z masełkiem i do tego mleczko...mniam.... Ogólnie zaczęłam segregować swoje ciuchy, muszę zrobić troche miejsca w szafie bo się nie pomieszcze z ciuszkami tylko w komodzie..... Rozplanowałam już sobie rozkład mebli dla dziecka w pokoju i jak ulał zmieści sie fotel do karmienia. Dziewczyny zachorowałam na taki fotel z mothercare(250euro), nie jest tani ale jak w nim usiadłam to nie chciałam wstać....bardzo wygodny i do tego bujany i podnóżek buja sie równomiernie z fotelem. Idealnie wyprofilowany pod plecy. Już sobie zaklepałam jako prezent na gwiazdkę ![]() O taki:http://www.mothercare.com/Kub-Haywoo...elated-tab-3-5
|
|
#329 | ||
|
Zakorzenienie
|
wchodzę teraz na wagę a tam co się ukazuje mym oczom??
nigdy tyle nie ważyłam! No ale byłam w ciuchach, po 3 kanapkach z szynką i pomidorkiem oraz 2 herbatkach więc kilo mniej ![]() Cytat:
Cytat:
w końcu, bo rzadko to robiłam ostatnimi czasy, bo brak perfumu :/ ale teraz jestem na bieżąco Inutil fajne foto dobrze, że szafa gra!
|
|
#330 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

dochodzi 23h, a ja siedze sama, bo on jeszcze nie wrocil. Kiedy dzwonilam do niego, mial zal,ze mu przeszkadzam w meskich rozmowach!!!
moze nie powinnam tego pisac, ale musze sie komus wyzalic... w ostatni czwartek w nocy, kiedy ja spalam od o 1:30 wyszedl z domu, obudzilam sie i zadzwonilam do niego- powiedzial, ze pije piwo u kolegi. Wpadlam w szal i od slowa do slowa- klotnia na maksa. Zamknelam mu drzwi i mial spac tam gdzie poszedl. Oczywiscie nie wrocil na noc do domu, a rano poszedl juz do drugiego kumpla. Wtedy chcialam zebysmy sie rozeszli, ale nie potrafilam odejsc... wieczorem doszlismy do pewnego kompromisu i pogodzilismy sie. Co z tego jak do niego nic nie dociera!!! Tyle co ja juz mu mowilam, co jest dla mnie wazne, czego chce od zycia, pytalam czego on oczekuje ode mnie, kim dla niego jestem- i co??? szkoda bylo moich slow. On ciagle twierdzi, ze mnie kocha i nie chce, zebysmy sie rozeszli. Jak to okreslil: "dusi sie", bo nie pozwalam mu spotykac sie z kolegami, wychodzic na piwo i takie tak. Tylko ze on nie zna zadnych granic... mialo juz byc ok, nie mial mnie ranic i co? i tak dzis jest wtorek!!! nie wytrzymal nawet tygodnia...
nie mam juz na to sil...
Inutil tak nie mogła się doczekać tego USG więc myślałam, że dowie się płci.
zrobiłam zapas mleka i mogę śmiało pić 

to ma końską dawkę - 400 mg, ale bierze się połowę i starcza na 2 miesiące- przed ciążą to brałam

za wszystkie dzisiejsze wizyty ! koniecznie pokazcie swoje maluchy 

herbatkę z cytrynką i miodem 3x dziennie dodatkowo do tego jak pisałaś mleko z czosnkiem na noc 
jutro kupuję czosnek i będę piła z mlekiem, żeby wyżarło zarazki

nigdy tyle nie ważyłam! No ale byłam w ciuchach, po 3 kanapkach z szynką i pomidorkiem oraz 2 herbatkach więc kilo mniej 
w końcu, bo rzadko to robiłam ostatnimi czasy, bo brak perfumu :/ ale teraz jestem na bieżąco