Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r. - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-14, 17:17   #301
nawojka8583
Zadomowienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
ja znowu sie przez niego poplakalam... dochodzi 23h, a ja siedze sama, bo on jeszcze nie wrocil. Kiedy dzwonilam do niego, mial zal,ze mu przeszkadzam w meskich rozmowach!!! moze nie powinnam tego pisac, ale musze sie komus wyzalic... w ostatni czwartek w nocy, kiedy ja spalam od o 1:30 wyszedl z domu, obudzilam sie i zadzwonilam do niego- powiedzial, ze pije piwo u kolegi. Wpadlam w szal i od slowa do slowa- klotnia na maksa. Zamknelam mu drzwi i mial spac tam gdzie poszedl. Oczywiscie nie wrocil na noc do domu, a rano poszedl juz do drugiego kumpla. Wtedy chcialam zebysmy sie rozeszli, ale nie potrafilam odejsc... wieczorem doszlismy do pewnego kompromisu i pogodzilismy sie. Co z tego jak do niego nic nie dociera!!! Tyle co ja juz mu mowilam, co jest dla mnie wazne, czego chce od zycia, pytalam czego on oczekuje ode mnie, kim dla niego jestem- i co??? szkoda bylo moich slow. On ciagle twierdzi, ze mnie kocha i nie chce, zebysmy sie rozeszli. Jak to okreslil: "dusi sie", bo nie pozwalam mu spotykac sie z kolegami, wychodzic na piwo i takie tak. Tylko ze on nie zna zadnych granic... mialo juz byc ok, nie mial mnie ranic i co? i tak dzis jest wtorek!!! nie wytrzymal nawet tygodnia... jestem zalamana. Mam juz dosc wszystkiego, chcialabym zeby wyprowadzil sie ode mnie, ale nie dam rady finansowo. Z zalosna wyplata z ZUSu niecale 1000zl to nic nie zrobie. Za mieszkanie, ktore wynajmujemy placimy 690zl i dodatkowo oplaty typu: prad co drugi miesiac i woda co miesiac... Za mniejsze mieszkanie zaplacilabym o 200zl mniej i co dalej??? nie mam juz na to sil...

lubie tu wchodzic i czytac jak to jest zyc i byc szczesliwym, miec problem takie codzienne, ale inne niz moje. Dzieki dziewczyny, ze Was poznalam, bo jestescie dla mnie wsparciem
Madziu czasem trzeba przejść do radykalnych rozwiązań, jeśli żadne prośby i groźby nie pomagają. Wylej mu wiadro zimnej wody na głowę, a jeśli i to nie poskutkuje to nie masz co liczyć na to, że on się zmieni. Eh ciężko jest żyć z takim człowiekiem. Bardzo mi przykro kiedy czytam takie rzeczy, ale jedno wiem napewno kiedyś Ci to zbrzydnie tak, że nie będziesz mogła patrzeć na niego. Może nie powinnam tego pisać, nie chcę Cię urazić, ale wydaje mi się, że uzależniłaś się od tego człowieka i od tej miłości. Może powinnaś udać się do kogoś kto porozmawia z Tobą w bardziej fachowy sposób i pomoże Ci spojrzeć na wszystko z innej strony. On niech sobie żyje i robi co chce, ale Ty ratuj siebie i swoje dziecko.
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 17:22   #302
Anabellita
Zadomowienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Anabelitko Inutil bedzie miała Olka, ale to my już dawno wiemy
Na pierwszej stronie jest napisane .Podaj mi swoje dane to też Cie dopisze
Ups... ale gafa Inutil tak nie mogła się doczekać tego USG więc myślałam, że dowie się płci.
Już Ci wysyłam prywatną wiadomość z moimi danymi. Cieszę się, że będę na Waszej liście
Cytat:
Zgadzam się
Zajęcie b. wyciszające i relaksujące
Dzisiaj wydrukowałam w pracy wzór, tylko jutro skoczę do mamy po kanwę i zaczynam dziubać obrazek nad łóżeczko

Co myślicie o tej pościeli???
Bambusiek jak już coś stworzysz to się pochwal. Pościel urocza
Do Agaci_cz przesłałam wzory biedronek. Agacia, czekam na fotki Twoich arcydzieł

Cytat:
Anabellita też szydełkowałam sobie tak jak byłam młodziutka i miałam z 13-15 lat... miałam specjalne kółko, a drugim kółkiem się zaciskało coś tam zrobiłam, ale nie pamiętam co
Agatek, to kółko to chyba tamborek się nazywa, czy jakoś tak, któraś z dziewczyn już wcześniej o tym napisała. Ja tam tego nie używam

CÓRCIA

"Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem".
Anabellita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 17:24   #303
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Magda, Twój facet zachowuje się tak, jak gdyby chciał zjeść ciastko i mieć ciastko. Niby nie chce się z Tobą rozstac, ale potrafi zostawić cię w nocy, żeby spędzić ją z kumplami.
Raz na jakiś czas - ok, to w końcu facet, ale nie tak często.
Tak jak pisze Aga - trzeba nim potrząsnąć.
Nie możesz się wyprowadzić na jakiś czas, np. do rodziców? Niech on zobaczy jak to jest wracać do pustego mieszkania po nocy z kumpalmi. Dopiero może wtedy doceni to co traci i wybierze właściwie.
No właśnie. On sobie wyskoczy na piwko, wróci nad ranem. Na drugi dzień powtórka z rozrywki, ale wraca do domu i wie, że zawsze ktoś tam na niego czeka. Bo Ty sobie pogadasz, pomarudzisz, a on posłucha, przeprosi, a za parę dni zrobi znów to samo. Cholerny egoista!!!
Stary 2011-09-14, 17:28   #304
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Anabellita też szydełkowałam sobie tak jak byłam młodziutka i miałam z 13-15 lat... miałam specjalne kółko, a drugim kółkiem się zaciskało coś tam zrobiłam, ale nie pamiętam co
hihi ja też tak robiłam. Kiedyś nawet wychaftowałam sobie kwiatuszki na bluzce
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 17:29   #305
*Agatek*
Zakorzenienie

wypiłam kakao zrobiłam zapas mleka i mogę śmiało pić

Ale... coś mnie trapi w gardle teściowa chora i powoli może coś mnie bierze? jutro kupię czosnek i zrobie z mlesiem uwielbiam czosnek

Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
Agatek, to kółko to chyba tamborek się nazywa, czy jakoś tak, któraś z dziewczyn już wcześniej o tym napisała. Ja tam tego nie używam
o tamborek chyba tak
Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
mi pani w aptece powiedziała że ten akurat jest nie wskazany dla kobiet w ciąży
a czemu nie?? to ma końską dawkę - 400 mg, ale bierze się połowę i starcza na 2 miesiące- przed ciążą to brałam

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 17:37   #306
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Kochana prawie tak jakbym czytała o moim facecie.
Dla niego też są kumple najważniejsi, ale dopiero na weekend, bo wtedy wracaja wszyscy zza granicy, bo tam pracuja. W tygodniu niby ma dla mnie czas, a to tylko dlatego, ze kumpli nie ma wokół i chyba nie chce spedzac sam wieczorów. Na weekend ja mogę całkowicie zapomnieć, ze istnieje ktoś taki jak mój tż.

Powiem Ci to co mówia mi inne dziewczyny i tutaj na wątku i koleżanki, póki go nie zostawisz to tak będzie zawsze. Nic go nie zmieni, ani narodziny dziecka, bo zawsze bedą kumple dla których zawsze bedzie miał czas.
Ja tez sie chcialam rozstac, rozmawiałam z nim, ale on rozstac sie nie chce, twierdzi, ze nas potrzebuje, odpowiedzialam mu na to ,ze jak on nas potrzebuje to jestesmy, ale jak my jego to nie ma jego nigdy, nie odezwał sie juz. Wczoraj mu powiedziałam, ze chyba chce usłyszec jak jego dziecko mówi do innego faceta "tato", tak sie wkurzył, że przez jakis czas sie nie odzywał.

Musisz podjąc jakąś decyzje, wiem jakie to trudne, bo jestem w takiej samej sytuacji i za nic w swiecie nie umiem byc stanowcza.
Gdybym ja chciała odejść, to co by mnie to obchodziło, że on tego nie chce

Edytowane przez nawojka8583
Czas edycji: 2011-09-14 o 18:03
Stary 2011-09-14, 17:40   #307
agacia_cz
Zadomowienie

Anabellita jestem w trakcie tworzenia
Niestety obrazek musiałam naniesć na materiał bo drukarki nie mam :/
Piękne nie jest ale coś wychodzi
Jeszcze raz dzięki
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-14, 17:41   #308
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
hej mamuski
zdałam ten nieszczesny egzamin

za wszystkie dzisiejsze wizyty ! koniecznie pokazcie swoje maluchy
Haniula klask i: jesteśmy z Ciebie dumne
Stary 2011-09-14, 17:51   #309
Mijus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tygrysia Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

I szybkiej rekonwalescencji dla kici

A ja jeszcze nigdy nie byłam w ZOO
Mieliśmy jechac do tego chorzowskiego, jak byłam dyplom ze szkoły odebrać w zeszłym tygodniu, ale juz było późno i pogoda nie za ciekawa I nie poszliśmy
Dziekuję za rocznicowe życzenia
Nie stety z kicią musiałam pędzić do lekarza bo się pogorszyło, bidulka dostała kroplówkę i antybiotyki. Niech już wyzdrowieje bo oszaleje z nerwów.

Zoo w Chorzowie jest super, byłam tam 4 razy i zawsze miło wspominam to miejsce

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Wstawiłam dziś pranie i oczywiście musiałam prac drugi raz bo zapomniałam dodac proszku,a na koniec obrus i prześcieradła pofarbowały mi na różowo od fioletowej poszwy,póżniej ugotowałam zamrożone pierogi z miesem i oczywiście mimo ,ze gotowałam bardzo długo ciasto było surowe i wywaliłam wszystko.Już za nic sie dziś nie biorę
Ulalalala to wyjątkowo pechowy dzionek, strach cokolwiek robić

Cytat:
no nieeeeee......... muszę jutro powtórzyć gloukozę przymusowo nie nie nieeeeeee mam wziąć cytrynę- gin powiedział... bleeeeeee
Współczuje i życzę powodzenia
Mijus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 17:54   #310
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sandra1892 Pokaż wiadomość
Hej mamusie!

Ja wpadlam tylko powiedziec ze jade dzis do gina, bo to ciesnienie mnie martwi mialam dzis 156/79 Do tego jakos dziewnie sie czuje, slabo mi i brzuch boli jak na okres

Wiec trzymajcie kciuki, ale mysle , że wyladuje w szpitalu
Sandra trzymaj się Kochana, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Mijus ode mnie też najlepsze życzonka rocznicowe.

Edytowane przez nawojka8583
Czas edycji: 2011-09-14 o 18:04
Stary 2011-09-14, 18:41   #311
Anabellita
Zadomowienie

Ponawiam pytanie:
Jutro rano jadę do swojej przychodni oddać siuśki do zbadania.
Powiedzcie czy przy okazji (bez rejestrowania) mogę iść do położnej by posłuchała bicia serduszka bobasa
Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
Anabellita jestem w trakcie tworzenia
Niestety obrazek musiałam naniesć na materiał bo drukarki nie mam :/
Piękne nie jest ale coś wychodzi
Jeszcze raz dzięki
Heeheee...to bardzo niekonwencjonalny sposób, jeszcze nie spotkałam się z taką metodą, ale przecież liczy się efekt
Cytat:
...Nie stety z kicią musiałam pędzić do lekarza bo się pogorszyło, bidulka dostała kroplówkę i antybiotyki. Niech już wyzdrowieje bo oszaleje z nerwów.
Boziu boziu, bidulka z tej Twojej kici, wiem co przeżywasz bo ja mam psa rocznego shih tzu i jak jest chory to martwię się o niego jak o swojego synka. Ostatnio panikowałam bo miał kleszcza w pachwinie.
Będzie dobrze, zobaczysz

CÓRCIA

"Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem".
Anabellita jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-14, 19:00   #312
AgaMili
BAN stały

Wstawilam zdj do klubu

Agatek trzymam kciuki zeby tym razem badanie sie udalo a co do magnezu to nie pomoge bo sie nie znam na tym

Inutil trzymam kciuki za usg

Sandra
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 19:08   #313
tygrysia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Na pierwszej stronie są linki z lekami, które można zażywać w trakcie ciąży, może coś tam dla siebie znajdziesz
Dobrze, że mi przypomniałaś o pierwszej stronie Zaraz zerknę, bo się coraz gorzej czuję ...

Cytat:

tygrysia oo jaaa... no nie wiem, może coś w aptece zalecą?? Ja bym na ten czas spała osobno bez tż, bo przeziębienie groźne dla maluszka herbatkę z cytrynką i miodem 3x dziennie dodatkowo do tego jak pisałaś mleko z czosnkiem na noc
Tak zrobię, bo coraz gorzej się czuję. Teraz doszedł mi okropny ból głowy. Chyba paracetamol wezmę...

Cytat:
Ponawiam pytanie:
Jutro rano jadę do swojej przychodni oddać siuśki do zbadania.
Powiedzcie czy przy okazji (bez rejestrowania) mogę iść do położnej by posłuchała bicia serduszka bobasa
Nie mam pojęcia jak to jest w przychodni. Zapytaj się w rejestracji może się uda
Stary 2011-09-14, 19:21   #314
sandra1892
Zadomowienie

Hej!
Ja tylko na chwile .

Jutro ide do szpitala beda mi robic badania itp.

Jakby co to dam znac smskiem co i jak.

Buziaki
Stary 2011-09-14, 19:33   #315
Mijus
Rozeznanie

Cytat:
Boziu boziu, bidulka z tej Twojej kici, wiem co przeżywasz bo ja mam psa rocznego shih tzu i jak jest chory to martwię się o niego jak o swojego synka. Ostatnio panikowałam bo miał kleszcza w pachwinie.
Będzie dobrze, zobaczysz
Dziękuję Kicia właśnie wstała i się myje, troszkę zjadła. Oby już było tylko dobrze!

Cytat:
Hej!
Ja tylko na chwile .

Buziaki
Trzymaj się dzielnie Wszystko będzie dobrze, lepiej dmuchać na zimne kochana!
Mijus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 19:54   #316
*Agatek*
Zakorzenienie

Laski, czy Wam się też ciężko oddycha?? Jak leżałam dziś, to tak co 30 sek, co minutę zauważyłam, że serce zwalnia, bije ciężko ze 2-3 razy i znów wraca do normy

Jak chcę iść do lekarza na NFZ to nie muszę mieć jakiejś książeczki- dowód, że jestem zarejestrowana jako bezrobotna?? Jak to jest? Bo kompletnie się nie znam

Cytat:
Hej!
Ja tylko na chwile .

Buziaki
oo jaa... trzymaj się dzielnie i nie poddawaj!!! jesteśmy z Tobą!!
Cytat:
Napisane przez tygrysia Pokaż wiadomość
Tak zrobię, bo coraz gorzej się czuję. Teraz doszedł mi okropny ból głowy. Chyba paracetamol wezmę...
łączę się w bólu- dziś też mnie boli głowa... i gardło drapie teściowa chora od 3 dni- to pewnie przez to... ehh muszę się wykurować do niedzieli jutro kupuję czosnek i będę piła z mlekiem, żeby wyżarło zarazki

Stary 2011-09-14, 19:56   #317
uska000
Zadomowienie

mi cos humor nie dopisuje;/ Tz mnie wkurzyl bo moja mama kupila ksiazke dla Igorka taka o nim od ciazy do roczku i prosze go zeby obejral ze mna a on nie bo to od twojej mamy;/ no szlag;/

Sandrus trzymaj sie

ide spac

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 20:00   #318
Haniula
Zakorzenienie

Agatek w urzedzie Ci wydrukują zaswiadczenia i podbija pieczatke. Trzeba raz na miesiac iść po nową pieczatke
sandra powodzenia !

No mamusie ! pochwalcie się swoimi pociechami z tych 3d/4d
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 20:07   #319
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
mi cos humor nie dopisuje;/ Tz mnie wkurzyl bo moja mama kupila ksiazke dla Igorka taka o nim od ciazy do roczku i prosze go zeby obejral ze mna a on nie bo to od twojej mamy;/ no szlag;/
o jaa no co za dzieciarnia z niego no

Haniula dziękuję za info- zrobię to, ale po przyjeździe, bo teraz i tak bym nic nie zdziałała, a nie chcę przekładać wyjazdu o tydzień Bo teraz jakby mnie wysłał na echo serca to i tak bym pewnie poczekała, albo co mam nadzieję, że serce zwalnia i boli dlatego, że brak magnezu oby tak było!!

pearl gdzie jesteś?????????? kupiłam dziś znów perfum do kolekcji aż 2 mam teraz i tam napisane: "C-THRU pearl garden" także jak się na niego spojrzę to myślę o Tobie

Stary 2011-09-14, 20:11   #320
ultraradiola
Wtajemniczenie

witamy się w nowej części i już 6 stron do nadrobienia
meldujemy że u nas wszystko OK, tylko teraz u rodziców remont w mieszkaniu i bardzo im pomagamy i za bardzo nie mam dostępu do internetu

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 20:18   #321
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Ciekawe jak tam Inutl

Sandra bądź dzielna!! trzymnamy kciuki i czekamy na wiadomości!!

Agatek ja juz wcześniej pisałam, ze mnie się cieżko czasem oddycha... tak jakbym za krótki oddech miała....

Czytam o tych wózkach Karex i na razie widuję dobre opinie same mimo, ze jest ich niewiele....musimy jeszcze raz iść do sklepu i go obmacać i dokładnie obejrzec..
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 20:19   #322
elunia25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
fajnie, ze zdrowy i wszytsko ok no to już sporo waży jak ponad pół kilo
rośnie mi mały zapaśnik, ale jak mowiesz najważniejsze że zdrowy

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Miałam to badanie i jest naprawdę nie przyjemne,jak by ci żmija wiła się w brzuchu i ciągle miałam odruch wymiotny.Masakra.Moja mama znowu tak strasznie nie narzekała,widocznie zależy kto jest jak wrażliwy

To masz wstydzioszka w brzuszku,ale dobrze ze zdrowy
Wstawiłam dziś pranie i oczywiście musiałam prac drugi raz bo zapomniałam dodac proszku,a na koniec obrus i prześcieradła pofarbowały mi na różowo od fioletowej poszwy,póżniej ugotowałam zamrożone pierogi z miesem i oczywiście mimo ,ze gotowałam bardzo długo ciasto było surowe i wywaliłam wszystko.Już za nic sie dziś nie biorę
wydaje mi się bardziej że jest charakterny po tacie, bo wczoraaj cały dzień mu mówiłam że idziemy do lekarza że go zobaczymy, on kopał że rozumie a potem pupą sie odwrócił ale mam nadzieję że na następnej wizycie już sie wstydzić nie będzie
elunia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 20:21   #323
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

a moi rodzice po południu z dojczlandii wrócili

mamy 2tony słodyczy i kosmetyki dla juniora i ojro od ciotek na zakupy dla małego
Stary 2011-09-14, 20:33   #324
Haniula
Zakorzenienie

agatek tez mam c-thru zielony, bo taki świeży a mój nos sie robił wybredny w ciązy

neska jakie to kosmetyki?
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 20:44   #325
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Jestem, zdjęcie kiepskie bo ciemno już. Zresztą to było usg połówkowe i lekarz sprawdzał wszystko normalnie na 2d, na chwilę przełączył na 3d, zrobił zdjęcia, pokazał i tyle. Ale jestem szczęśliwa, bo wszystko wyjaśnił, pokazał, wszystkie narządy ok

mam płytkę z całego usg też

No i skasował nie 250 tylko 150 - jak za zwykłe usg anatomiczne

Cytat:
Dziewczyny mogę brać magnez dodatkowo, bo mnie serce boli czasami, aż nie mogę oddychać- miałam tak zawsze to na tle 'nerwowym'... zaprzestałam brać dawno temu, a teraz znów zaczyna boleć... mam magnez dopperl herc więc dobry no i pół tabletki się bierze, co Wy na to???
Ja magnez biorę od samego początku 3 razy dziennie - najpierw magne B6 a teraz Magnefar B6 - z zalecenia lekarza

W UP dają zaświadczenie ubezpieczeniu i chyba to powinnaś mieć, odbiera się chyba co miesiąc

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Dzięki jedynie co, to nie wiem czy biała pościel będzie przy dziecku OK. jest taka jak w załącznikach... tzn. chodzi o wzór, bo kolorki różne, choć pomarańcz byłby idealny do sypialni
jak dla mnie jak najbardziej się nadaje nie lubię całkiem misiowych i słodkich wzorów

Cytat:
Inutil daj znać jak USG, chyba nam wyjawisz co Ci w brzuszku siedzi Jestem bardzo ciekawa.
w brzuszku już od dawna ujawniony Olek, potwierdziło się dzisiaj na 200%

Cytat:

trzymaj się
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P9140029.jpg (12,0 KB, 52 załadowań)
Stary 2011-09-14, 20:48   #326
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Hej!
Ja tylko na chwile .

Buziaki

Sandra
będzie dobrze Daj nać co i jak

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość

Sandrus trzymaj sie

ide spac
Uska, a co to ma do rzeczy od kogo jest książka??

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
witamy się w nowej części i już 6 stron do nadrobienia
meldujemy że u nas wszystko OK, tylko teraz u rodziców remont w mieszkaniu i bardzo im pomagamy i za bardzo nie mam dostępu do internetu

Ultra,
super, że wszystko ok Tylko się nie przemęczajcie przy tym remoncie

Cytat:
Ciekawe jak tam Inutl

Sandra bądź dzielna!! trzymnamy kciuki i czekamy na wiadomości!!

Agatek ja juz wcześniej pisałam, ze mnie się cieżko czasem oddycha... tak jakbym za krótki oddech miała....

Czytam o tych wózkach Karex i na razie widuję dobre opinie same mimo, ze jest ich niewiele....musimy jeszcze raz iść do sklepu i go obmacać i dokładnie obejrzec..
Neska, muszę poczytać o tych wózkach o wyglądają fajnie, ale nigdzie ich nie widziałam

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 21:07   #327
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Haniula- zestawy PEnatena-oliwki, kremiki, do kąpieli itp...

Inutil no własnie mi pierwszy raz wpadły w oko w tym sklepie dzisiaj te wózki.... jesli po obmacaniu bedzie ok (bo wizulanie na zywo ok, tylko nim troszke wyjechalam z rządku i tez się dobrze prowadzil) to wezmiemy go...
Stary 2011-09-14, 22:09   #328
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Cytat:
Hej!
Ja tylko na chwile .

Buziaki
Oj biedna ze do szpitala musisz iśc, ale przynajmniej posprawdzają co i jak. Będzie dobrze

Cytat:
a moi rodzice po południu z dojczlandii wrócili

mamy 2tony słodyczy i kosmetyki dla juniora i ojro od ciotek na zakupy dla małego
Te słodycze to najbardziej mi sie podobają

Inutil za wizytę, super ze wszystko oki

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

A ja właśnie zjadłam rogalika z masełkiem i do tego mleczko...mniam....

Ogólnie zaczęłam segregować swoje ciuchy, muszę zrobić troche miejsca w szafie bo się nie pomieszcze z ciuszkami tylko w komodzie.....

Rozplanowałam już sobie rozkład mebli dla dziecka w pokoju i jak ulał zmieści sie fotel do karmienia. Dziewczyny zachorowałam na taki fotel z mothercare(250euro), nie jest tani ale jak w nim usiadłam to nie chciałam wstać....bardzo wygodny i do tego bujany i podnóżek buja sie równomiernie z fotelem. Idealnie wyprofilowany pod plecy. Już sobie zaklepałam jako prezent na gwiazdkę
O taki:http://www.mothercare.com/Kub-Haywoo...elated-tab-3-5
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 22:21   #329
*Agatek*
Zakorzenienie

wchodzę teraz na wagę a tam co się ukazuje mym oczom?? 63,5 nigdy tyle nie ważyłam! No ale byłam w ciuchach, po 3 kanapkach z szynką i pomidorkiem oraz 2 herbatkach więc kilo mniej ciekawa jestem ile waga rano pokaże

Cytat:
a bieżesz magnez?? Może powinnaś hm?? Ja narazie będę brać ten dopperlherc, zależy mi na serduchu bo mnie boli coraz częściej no ale zanim zacznie działać, to tydzień minie...
Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
agatek tez mam c-thru zielony, bo taki świeży a mój nos sie robił wybredny w ciązy
oj mój też jest wybredny hihi... mam nadzieję, że zużyję te zapachy do końca ciąży, bo co będzie po urodzeniu? hihi, no ale z playboya się będę psikać dla mężulka w końcu, bo rzadko to robiłam ostatnimi czasy, bo brak perfumu :/ ale teraz jestem na bieżąco

Inutil fajne foto dobrze, że szafa gra!

Stary 2011-09-14, 22:23   #330
AgaMili
BAN stały

Cytat:
Ja mam wlasnie ten problem... Czasem mi sie strasznie trudno oddycha i mecze sie przez to

Inutil super pamiatka takie usg

Sandra powodzenia w szpitalu
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości